15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Může být obnoven ukradený telefon?

DS za okolností. Pokud je váš telefon zcela vypnutý, nebude možné sledovat jeho umístění. Pokud jste však povolili určité funkce, jako je najít můj iPhone nebo najít můj zařízení, možná budete moci najít, když je znovu zapnuto. Tyto funkce používají kombinaci GPS, Wi-Fi a buněčných dat k určení umístění zařízení. Mějte na paměti, že přesnost umístění se může lišit v závislosti na dostupných signálech a nastavení v telefonu.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit svůj telefon před krádeží existuje několik kroků, které můžete podniknout k ochraně vašeho telefonu před krádeží:

1. Nastavte přístupový kód nebo použijte biometrické bezpečnostní prvky, jako je ID otisků prstů nebo rozpoznávání obličeje.
2. Povolte funkci dálkového sledování a stírání, jako je najít můj iPhone nebo najít můj zařízení.
3. Vyvarujte se ponechání telefonu bez dozoru na veřejných místech.
4. Buďte opatrní, když cizinci žádají o použití telefonu.
5. Udržujte svůj telefon skrytý a bezpečný, když se nepoužívá.
6. Nainstalujte renomovanou antivirovou aplikaci na ochranu před malwarem.
7. Udržujte operační systém a aplikace svého telefonu aktuální.
8. Při nabíjení telefonu ve veřejných prostorách zvažte použití bezpečnostního kabelu nebo zámku.
9. Pro své účty používejte silná a jedinečná hesla.
10. Uvědomte si své okolí a důvěřujte svým instinktům.

Přijetím těchto opatření můžete výrazně snížit riziko odcizení vašeho telefonu a chránit vaše osobní údaje.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mám dělat, pokud je můj telefon ztracen nebo odcizen, pokud se domníváte, že váš telefon byl ztracen nebo odcizen, zde jsou kroky, které byste měli podniknout:

1. Zkuste zavolat telefonu a zjistit, zda je poblíž, a byl jednoduše umístěn.
2. Pokud nemůžete najít telefon, použijte telefon nebo počítač k přihlášení k účtu cloudového úložiště (jako je iCloud nebo Google Disk) a zkontrolujte, zda je umístění vašeho telefonu sledováno.
3. Pokud nejste schopni najít telefon, nahlaste jej jako ztracenou nebo odcizeni poskytovateli služeb. Mohou pomoci deaktivovat vaše zařízení a blokovat přístup k němu.
4. Změňte hesla pro všechny účty, které byly přihlášeny do vašeho telefonu.
5. Pokud jste povolili funkci dálkového sledování a stírání, použijte ji v případě potřeby k vymazání dat v telefonu.
6. Kontaktujte místní vymáhání práva a podejte policejní zprávu. Poskytněte jim veškeré relevantní informace o vašem telefonu, například jeho číslo IMEI.
7. Sledujte své finanční účty a úvěrové zprávy o jakékoli podezřelé činnosti, protože zloději se mohou pokusit použít vaše osobní údaje.

Přijetím těchto kroků můžete zvýšit šance na obnovení ztraceného nebo odcizeného telefonu a ochraně vašich osobních údajů.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] může ukradený telefon použít někdo jiný ano, ukradený telefon může použít někdo jiný. Pokud je zloděj schopen odemknout telefon nebo obejít bezpečnostní opatření, mohou jej použít stejně jako jakýkoli jiný telefon. Mohou volat, posílat zprávy, přístup k internetu a používat aplikace. To je důvod, proč je důležité rychle jednat, pokud je váš telefon odcizen, například nahlášení poskytovateli služeb a umožněním dálkového sledování a utírání funkcí.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] mohou zloděje odemknout ukradené zloděje iPhone mohou být schopny odemknout odcizený iPhone pomocí různých metod, například:

1. Hádání nebo praskání přístupového kódu: Pokud máte slabý přístupový kód, může být zloděj schopen uhodnout nebo použít specializované nástroje k jeho prasknutí.
2. Využívání zranitelnosti softwaru: Hackeři někdy mohou najít zranitelnost v softwaru iOS, které jim umožňují obejít přístupový kód nebo odemknout zařízení.
3. Odstranění SIM karty: Pokud zloděj odstraní SIM kartu z vašeho iPhone, mohou ji použít v jiném telefonu nebo ji prodat někomu jinému.

Je důležité si uvědomit, že odemknutí odcizeného iPhone je nezákonné a neetické. Zloději, kteří jsou odhodlaní a znalí, však mohou stále najít způsoby, jak zařízení odemknout.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze vysledovat odcizený telefon Android Ano, ukradený telefon Android lze vysledovat pomocí funkce Find My Device Funkce. Tato funkce umožňuje sledovat umístění vašeho telefonu, zamknout jej na dálku a v případě potřeby dokonce vymazat její data. Chcete -li použít nalezení mého zařízení, budete muset mít povoleno v telefonu a propojeno s vaším účtem Google. Poté můžete přistupovat k webu Find My Device nebo aplikaci na jiném zařízení a sledovat váš ukradený telefon.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu učinit svůj ukradený telefon nevysledovatelný, nedoporučuje se, aby váš ukradený telefon nevysledoval, protože by mohl být považován za nezákonný. Manipulace s nebo deaktivace funkcí sledování v telefonu je jak proti zákonu, tak proti podmínkám servisu vašeho zařízení. Kromě toho, tím, že váš telefon neupravíte, bráníte tomu, abyste jej mohli najít, pokud je ztracen nebo odcizen.

Místo toho, pokud je váš telefon ukraden, nahláste jej poskytovateli služeb a poskytněte jim jakékoli relevantní informace, například číslo IMEI. Mohou pomoci deaktivovat zařízení a pracovat s donucovacími orgány, aby jej obnovilo, pokud je to možné.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit někomu v odemknutí mého ukradeného telefonu, aby se někdo zabránil odemknout váš ukradený telefon, můžete podniknout následující kroky:

1. Nastavte silný přístupový kód nebo použijte biometrické bezpečnostní prvky, jako je ID otisků prstů nebo rozpoznávání obličeje.
2. Povolte funkci dálkového sledování a stírání, jako je nalezení mého iPhone nebo najděte moje zařízení, abyste mohli v případě potřeby vzdáleně sledovat a vymazat data svého telefonu.
3. K ochraně vašich osobních údajů použijte silná a jedinečná hesla pro své účty.
4. Udržujte operační systém a aplikace vašeho telefonu aktuální, abyste zajistili, že máte nejnovější opravné oprav zabezpečení.
5. Vyvarujte se sdílení vašeho přístupového kódu nebo biometrických informací s kýmkoli.

Implementací těchto opatření můžete výrazně snížit riziko, že někdo bude schopen odemknout svůj odcizený telefon a získat přístup k vašim osobním údajům.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] může být ukradený telefon na černé listině ano, ukradený telefon může být na černé listině. Když je telefon na černé listině, je v podstatě zablokován v jakékoli mobilní síti. Díky tomu je pro zloděje velmi obtížné prodávat nebo používat odcizené zařízení. Chcete -li Blacklist ukradený telefon, budete muset nahlásit krádež svému poskytovateli služeb a poskytnout jim potřebné informace, jako je číslo IMEI. Poté mohou telefon přidat do národní databáze odcizených zařízení, což zviditelňuje pro všechny zúčastněné sítě.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být znovu aktivován odcizený telefon Je možné, že ukradený telefon bude znovu aktivován, ale je stále obtížnější kvůli opatřením zavedeným poskytovateli služeb a vymáhání práva a vymáhání práva a vymáhání práva. Když je telefon hlášen jako odcizený a na černé listině, zařadí se do národní databáze, která mu brání v použití v jakékoli mobilní síti. Zatímco zloděj se může pokusit prodat nebo aktivovat ukradený telefon, je velmi pravděpodobné, že aktivace bude blokována, jakmile bude detekována v databázi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když si koupím ukradený telefon, pokud nevědomky koupíte ukradený telefon, existuje několik potenciálních důsledků:

1. Telefon může být na černé listině, což znamená, že bude zablokován v jakékoli mobilní síti.
2. Pokud je zabaveno nebo vráceno svému oprávněnému majiteli, můžete ztratit peníze, které jste utratili na telefonu.
3. Pokud je zjištěno, že jste si zakoupili odcizenou nemovitost.

Aby se těmto rizikům vyhnula, se vždy doporučuje zakoupit telefony z renomovaných zdrojů a zkontrolovat číslo IMEI, aby bylo zajištěno, že nebylo nahlášeno jako ukradené. Navíc, pokud se zdá, že dohoda je příliš dobrá na to, aby to byla pravda, je důležité postupovat opatrně a ověřit legitimitu prodávajícího.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být v některých případech vysledován ukradený telefon. Pokud zloděj spojí odcizený telefon s Wi-Fi sítí, může být možné sledovat jeho umístění pomocí veřejné IP adresy přiřazené k síti. Tato metoda však není vždy spolehlivá, protože IP adresa se může změnit nebo maskovat pomocí proxy serverů. Sledování odcizeného telefonu prostřednictvím Wi-Fi vyžaduje pomoc od poskytovatelů vymáhání práva a poskytovatelů služeb.

Lze obnovit ukradený telefon?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo stále používat ukradený telefon

I když máte telefonní kód telefonu a umožňuje biometrické zabezpečení (jako je ID otisků prstů), hackeři mohou stále získat přístup k vašemu zařízení. S telefonem mohou zloději: proveďte neoprávněné nákupy pomocí propojených kreditních karet a Apple nebo Google Pay. Získejte přístup k vašim heslům a přihlašovacím údajům pro různé účty.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat zpět svůj ukradený telefon

Na dalším telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Find My Device .Přihlásit se.Z kótovaných zařízení vyberte zařízení, které chcete najít.Můžete být vyzváni k poskytnutí kolíku obrazovky pro zařízení pro Android, které chcete najít.Postupujte podle stejných kroků při nalezení, zamknutí nebo smažou zařízení na dálku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie načíst ukradený telefon

Ano, policie může sledovat odcizený telefon pomocí vašeho telefonního čísla nebo telefonu IMEI (Mezinárodní identita mobilního vybavení). Zda policie prioritizuje hledání vašeho ukradeného telefonu, je další záležitost.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze odemknout a použít ukradený telefon

Ano.

IMEI najdete na zadní straně krabice mobilního telefonu nebo na samotné krabici a je to 15místné číslo. Pomocí tohoto čísla mohou být umístěny telefony, které byly nesprávně umístěny nebo odcizeny. Pokud má dopravce číslo IMEI zařízení, může jej odemknout.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak je pravděpodobné, že najdete ukradený telefon

Podle studie bezpečnostní firmy Symantec je pravděpodobnost, že někdy uvidíte svůj ztracený mobilní telefon, 50-50. To je společnost za softwarem Norton Antivirus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být ukradený telefon sledován, když je vypnutý

Za předpokladu, že váš mobilní telefon byl vypnut, budete si moci zobrazit pouze místo, kde naposledy pingoval Google. To může stačit, pokud byl váš telefon ztracen spíše než odcizen. V případě, že někdo najde a zapne váš telefon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s telefonem, když jej nahlásíte

Okamžitě nahlásí krádež nebo ztrátu poskytovateli služeb. Budete zodpovědní za jakékoli poplatky vzniklé před tím, než nahlásíte ukradené nebo ztracené zařízení. Váš poskytovatel služeb může být schopen použít vaše číslo IMEI nebo MEID nebo ESN k deaktivaci zařízení a blokovat přístup k informacím, které nese.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete najít telefon, který je vypnutý

Krátká odpověď – ano; Dlouhá odpověď, záleží na tom, jak dlouho byl vypnut. Váš telefon přestane komunikovat s buněčnými věžemi ve chvíli, kdy se ponoří, což platí také pro veškerou GPS aktivitu. Musíte jednat rychle, abyste zvýšili své šance na nalezení telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělají zloději s ukradenými mobilními telefony

Pokusí se vymazat data včetně fotografií, videí, dokumentů, zvuků atd. Z odcizených iPhonů k dalšímu prodeji. Zloději znají několik technik, jak vymazat vše z ukradeného telefonu. Navíc, zloději jsou také schopni oklamat kupujícího, který ukradený iPhone je čistý a odemčený.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co používá policie ke sledování odcizených telefonů

Poskytovatel mobilních služeb může zablokovat uvedený mobilní telefon umístěním IMEI na černou listinu. Jakmile je na černé listině, telefon je zbytečný, protože jej již nelze použít. Operátor může také sledovat mobilní telefon pomocí svého čísla IMEI od GPS, což vám pomůže najít ztracený nebo odcizený mobilní telefon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohou zloději dělat s ukradeným telefonem

Někteří zloději budou používat informace, které najdou na telefonech (jako jsou fotografie, texty nebo e -maily), poté je použijí k držení původního majitele na Ransom. Nejlepší věc, kterou musíte udělat, je vzdáleně vymazat telefon, jakmile zjistíte, že je ukraden – to lze dosáhnout pomocí aplikací, jako je Find My Device (Free – Android a iOS).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze sledovat ukradený telefon, pokud je zapnutý, ale bez sim v něm

1. Najděte moje zařízení (Android) nebo najděte můj (iOS) jak Android, tak iOS mají vestavěné funkce sledování, které vám umožňují na dálku najít telefon. Tyto funkce fungují, i když váš telefon nemá SIM kartu, pokud je připojen k Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co zabrání sledování telefonu

Jdi do nastavení > Umístění a přepněte tlačítko umístění. To vypne veškeré sledování místa na Androidu. Oprávnění sledování polohy můžete spravovat pro konkrétní aplikace klepnutím na služby umístění v nastavení vaší polohy (viz výše uvedený snímek obrazovky).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být sledovány mobilní telefony, pokud jsou vypnuty

Může být telefon sledován, pokud je vypnutý telefon, který je vypnutý, je obtížné sledovat, protože přestane odesílat signály do buněčných věží. Poskytovatel služeb nebo poskytovatel internetu však mohou ukázat poslední místo, jakmile je zapnutá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když nahlásíte odcizení iPhone

Označení vašeho iPhone jako ztraceného dělá několik věcí. Nejprve zamkne váš iPhone pomocí přístupového kódu a brání tomu komukoli v přístupu k němu. Deaktivuje také Apple Pay, což brání budoucímu zlodějům, aby si mohli něco koupit, i když byli nějak schopni uhodnout váš přístupový kód.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najít ztracený mobilní telefon, který je vypnutý s číslem IMEI

Metoda 1. Použijte IMEI Tracker – Najděte mé zařízení appdownload a nainstalujte IMEI Tracker – Najděte aplikaci pro zařízení z obchodu Play nebo z internetu.Po instalaci jej otevřete.Přihlaste se k použití účtu Google pro sledování v reálném čase.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může najít můj iPhone najít můj telefon, pokud je vypnutý

Pokud používáte iCloud.com/find, nevidíte polohu vašeho zařízení, pokud je vypnutá, baterie došla nebo více než 24 hodin uplynulo od jejího posledního umístění do Apple. Zjistěte, jak můžete své informace chránit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo otřete odcizený iPhone

Pokud je váš iPhone, iPad, iPod Touch, Mac nebo Apple Watch ztracen nebo odcizen, můžete jej vymazat v nalezení zařízení na iCloud.com.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá policie sledovat telefon

"Jakmile je hovor uložen, lze jej sledovat a vysledovat tam, kde je vzniklý." Agent FBI, který hovořil pod podmínkou anonymity, souhlasí: "Pokud někdo volá z pevné linky, dopravce to bude vědět okamžitě. Nemohou to skrýt před telefonní společností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá sledování ztraceného telefonu

Policie uvedla, že sledování mobilního telefonu trvá minimálně 15 dní, a může se to stát až poté, co únos nebo uživatel vložil nový SIM. Po identifikaci čísla IMEI ztraceného telefonu policie na něm udržuje karty, dokud není aktivována pomocí nového SIM.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být telefon sledován s vypnutým umístěním

Ano, je možné sledovat mobilní telefony, i když jsou služby umístění zakázány. Vypnutí služby polohy telefonu vám může pomoci skrýt vaši polohu. Je nezbytné, pokud nechcete, aby třetí strany věděly, kde jste, nebo sledovali své pohyby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze můj telefon sledovat, pokud je vypnutý

Může být telefon sledován, pokud je vypnutý telefon, který je vypnutý, je obtížné sledovat, protože přestane odesílat signály do buněčných věží. Poskytovatel služeb nebo poskytovatel internetu však mohou ukázat poslední místo, jakmile je zapnutá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být můj telefon sledován, pokud jsou služby umístění

Ano, je možné sledovat mobilní telefony, i když jsou služby umístění zakázány. Vypnutí služby polohy telefonu vám může pomoci skrýt vaši polohu. Je nezbytné, pokud nechcete, aby třetí strany věděly, kde jste, nebo sledovali své pohyby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie obnovit odcizený iPhone

Podat policejní zprávu

Tento krok může nebo nemusí vést k obnovení vašeho iPhone (ve skutečnosti vám může policie říct, že je jen velmi málo, co mohou udělat kvůli hodnotě telefonu nebo počtu krádeží), ale mít dokumentaci by mělo pomoci při jednání s telefonem a pojišťovacími společnostmi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze ukradený iPhone znovu použít

Dokud je ukradený iPhone stále uveden jako zařízení ve vaší aplikaci Find My iPhone, nelze jej odemknout a použít, dokud nebude zadáno vaše Apple ID a heslo, nebo dokud nebude iPhone odstraněn z vašeho účtu nalezení mého iPhone pro iPhone.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo puedo extender el rango de mi apertura de puerta de garaje??
Next Post
Mohl byste přežít nuke v lednici?