15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav eventyr fra ethvert materiale – ideer til børn og voksne

eventyr tinker eventyr uld filt lilla kjole vinger

Feer fascinerer børn, men i form af figurer bruges de også af voksne til at dekorere deres hjem og endda haven. De romantiske minihaver og eventyrdøre er et godt eksempel på dette. Hvis du gerne vil gøre dine små glade på en eller flere eftermiddage, kan du hente dette emne og bruge dem til at lave forskellige versioner til feer, som der også kan bruges en lang række materialer til. Vi har samlet nogle interessante ideer og instruktioner om, hvordan man laver en fe i de følgende linjer. God fornøjelse i din fritid sammen!

Lav eventyrpropper og stof

fe tinker vin kork-stimulering-uld-hår-stof-kjole-vinger-bånd

 • kork
 • Stof til kjolen
 • gennemsigtigt stof til vingerne (bredt bånd)
 • Uld
 • Lim
 • sort filtpen

eventyr tinkerpropper-let-børn-projekt-uldtråde-eventyruld

Lad os starte med en særlig enkel idé, som børnene let kan implementere. Du har brug for en kork, som du maler hvid. Et lille rektangulært stykke stof, lidt bredere end korkens omkreds, vikles derefter omkring proppen og limes på plads. Dekorer overgangen fra stof til kork med et bånd. Til håret skal du klippe nogle stykker uld. Disse bindes derefter sammen i midten med et stykke snor og kan limes til proppen. Brug det brede bånd til at lave sløjfer til vingerne og lim dem på bagsiden. Der er kun to punkter tilbage for øjnene, og du er færdig!

Tinkerfeer lavet af filt med træfigurer som grundlag

eventyr-tinker-træ-dukker-leg-børn-filt

 • Træfigurer
 • Akvareller
 • følte
 • saks
 • Lim
 • rhinestones og andre dekorationer efter behag

fe-tinker-tøj-filt-materiale-broget-simpelthen-zigzag

Hvis du vil lave en sådan filtfe, kan du bruge træfigurer som grundlag. Dette gør selvfølgelig arbejdet meget lettere. Figurerne kan f.eks. Bestilles fra Ebay, men de kan også findes i din håndværksbutik. Brug farverne til at farve trækroppen. Lad hovedet være i den naturlige træfarve. Lad dem tørre og klargør filtbeklædningen. Du kan se, hvordan pelsen skal klippes på billedet ovenfor. Du kan selvfølgelig også prøve andre varianter.

fe-tinker-krone-filt-gul-dukke-gør det selv

Endelig har du brug for kransen til hovedet, som også er lavet af filt. Længden skal svare til kuglens omkreds. Dette limes til bolden på en sådan måde, at stikkene stikker opad og ligner en krone. Nu kan du bruge yderligere dekorationer til at designe kappen og også male et ansigt, hvis du vil. De små kan allerede lege med de færdige figurer.

Tinker fe – idé med træske

fe-tinker-ske-træ-papir-filt-børn-idé

Disse sjove feer består af en træske, der omdannes til en fe med filt og papir eller stof. Nogle malinger er også nødvendige for at male ansigtet, når du laver feen. I princippet kan du lade din fantasi løbe vild her. Børnene kan lave tøjet til feen af ​​papir ved at trække dem ud, klippe dem ud og derefter stikke dem på skeen. Naturligvis kan stofrester også bruges til dette formål.

Feer lavet af eventyruld

fe-tinkering-filtning-idé-voksne-diy-dekoration

Du kan mærke feer ved at bruge såkaldt eventyruld. I første omgang vil teknologien virke lidt kompliceret, men når du får styr på det, vil du have lavet masser af eventyrfigurer på ingen tid. Du kan lave en eventyr ud af eventyruld i en lang række farver. Du er velkommen til at lade din fantasi løbe vild. Nedenfor er en video -tutorial, der kan hjælpe dig i gang som nybegynder.

Feer til børn og voksne lavet af naturlige materialer

fe-tinker-træ-skive-fyr-kegle-lilla-regnbue-inspiration-blade-træ-perle

Vi finder denne idé særligt sød, som du simpelthen bruger træ- og fyrretræer til, hvis du selv vil lave sådan en fe. En træperle og en fyrkegle kan designes i enhver farve. Akrylmaling er velegnet til dette. Tappen kan også males med spraymaling. Keglen limes derefter til en træskive, og træperlen, som du allerede har udstyret med hår og ansigt, placeres på fyrretræet.

fe-tinkering-natur-materialer-efterår-blade-agern-fyrretræer

Du kan lave vinger på forskellige måder. Kunstige blade i den ønskede farve er egnede, eller du kan samle rigtige små blade om efteråret eller på et andet tidspunkt af året, tørre dem og om nødvendigt farve dem. Nogle af materialerne kan udskiftes med andre. Agern er også fantastisk egnede, for eksempel fordi de selv har en hat.

Tinker fairy mobil

fe-tinker-mobil-børneværelse-dekoration-gør-det-selv-pap-papir

Til en mobil med “flyvende” feer har du brug for en træring, hvorpå du kan hænge eventyrfigurerne og naturligvis feerne. Sidstnævnte er bedst tegnet på pap, farvet ind og skåret ud og derefter forsynet med snor til ophængning. Vingerne laves bedst ekstra, så de kan foldes senere for at få en 3D -effekt. I stedet for pap kan du også bruge et andet materiale som filt, fastere materiale eller endda skumgummi. Du får en flot dekoration, som du kan bruge til vuggestuen.

Lav blomsterfeer selv

eventyr-tinker-værelse-dekorere-eventyr-blomst-fe-vintage

 • Træperler
 • forskellige kunstige blomster
 • tråd
 • Farver
 • saks
 • varm lim

fe-tinkering-kunstige-blomster-materialer-instruktioner-tinkering-idé-voksne-børn

Fra de kunstige blomster har du brug for de enkelte kronblade, hvis du vil lave denne type fe. Du sætter disse sammen, som du kan lide at få en eventyrkjole. Du finder detaljerede instruktioner i billederne i slutningen af ​​vores artikel. Når man snor sig og piller med ledningen, skal man være opmærksom på et par ting, så alle de enkelte elementer holdes godt sammen. Takket være ledningen kan du hænge de færdige blomsterfeer overalt i rummet.

Instruktioner til blomsterfeer her.

Previous Post
Skærebræt i marmor, plast eller træ til et sundt liv
Next Post
Arbejde med børn: 14 træbearbejdningsideer og enkle instruktioner