15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stojí za to použít?

Shrnutí článku

Nevýhody Bixby Control Telefony Samsung jsou:
1. S Asistentem Google nemůžete provést všechny akce v telefonu zcela hands-free. Nevýhodou Bixby je, že hlasový asistent zatím nemá nizozemskou verzi. To znamená, že jej můžete použít pro více věcí na telefonu Samsung, ale pouze pokud používáte anglické hlasové příkazy.
2. Bixby vyžaduje průběžné učení a přizpůsobení. Mnoho lidí může považovat počáteční proces nastavení a přizpůsobení Bixby za časově náročné a zbytečné.
3. Bixby není tak široce podporován jako ostatní hlasové asistenti. Zatímco Bixby je hluboce integrován se zařízeními Samsung, jeho kompatibilita s aplikacemi a gadgety třetích stran je ve srovnání s asistentem Google nebo Siri omezená.
4. Bixby není tak známý nebo populární jako ostatní hlasové asistenti. Mnoho lidí je více obeznámeno a pohodlně pomocí asistenta Google nebo Siri, což může Bixby méně přitahovat.
5. Bixby může mít omezenou funkčnost v některých regionech nebo jazycích. V závislosti na tom, kde žijete, nemusí být některé funkce Bixby k dispozici nebo nemusí fungovat také.

Výhody používání Bixby jsou:
1. Bixby může posílat texty, zkontrolovat počasí, volat své přátele a rodinu, spustit aplikace a ovládat přehrávání hudby jako ostatní hlasové asistenti.
2. Hluboká integrace společnosti Bixby s nastavením systému a některými aplikacemi třetích stran ji odlišuje od asistenta Google a Siri.
3. Bixby nabízí zvýšenou funkčnost ve srovnání s jinými hlasovými asistenty, zejména na zařízeních Samsung.
4. Bixby má větší kompatibilitu s aplikacemi a gadgety třetích stran, což umožňuje plynulejší a integrovanější zážitek.
5. Bixby má zavedenější ekosystém s řadou zařízení a služeb Samsung, což z něj činí preferovanou volbu pro uživatele produktů společnosti Samsung.

Klíčové body

1. Nevýhodou Bixby je, že zatím nemá nizozemskou verzi a vyžaduje anglické hlasové příkazy.
2. Hluboká integrace společnosti Bixby s nastavením systému a některými aplikacemi třetích stran ji odlišuje od ostatních hlasových asistentů.
3. Bixby má zvýšenou funkčnost a větší kompatibilitu s aplikacemi a gadgety třetích stran.
4. Společnost Samsung oznámila, že v roce 2020 již nebude rozvíjet funkci AR Function Bixby Vision.
5. Bixby může usnadnit váš život otevřením aplikací, telefonováním a hledáním informací.
6. Bixby může být deaktivován, pokud jej nechcete používat.
7. Agresivní přítomnost Bixby na zařízeních Samsungu považují někteří uživatelé jako selhání.
8. Deaktivace Bixby váš telefon nezkazí.

Otázky a odpovědi

1. Jaké jsou nevýhody používání telefonů Bixby Control Samsung?
Nevýhodou Bixby je, že zatím nemá nizozemskou verzi a můžete ji použít pouze s anglickými hlasovými příkazy.

2. Jaké jsou výhody používání Bixby?
Bixby může odesílat texty, zkontrolovat počasí, volat své přátele a rodinu, spustit aplikace a ovládat přehrávání hudby. Má také hlubokou integraci s nastavením systému a některými aplikacemi třetích stran.

3. Proč bych měl použít Bixby místo Google?
Bixby nabízí zvýšenou funkčnost, větší kompatibilitu s aplikacemi a gadgety třetích stran a zavedenější ekosystém, zejména pro uživatele zařízení Samsung.

4. Samsung zabíjí Bixby?
Samsung v roce 2020 oznámil, že již nevyvíjí funkci AR Bixby Vision, ale základní funkce vizuálního vyhledávání a překladu jsou stále k dispozici.

5. Opravdu potřebuji bixby na svém telefonu?
Bixby může usnadnit váš život otevřením aplikací, telefonováním a hledáním informací, ale pokud je nepoužíváte, možná budete chtít deaktivovat.

6. Bixby vždy poslouchá?
Stejně jako Siri a Alexa, můžete probudit Bixby svým hlasem. Tuto funkci rozpoznávání hlasu však můžete zakázat, pokud dáváte přednost.

7. Proč je Bixby považován za selhání?
Někteří uživatelé mají pocit, že agresivní přítomnost Bixby na zařízeních Samsung je rušivá a nerespektuje jejich preference.

8. Deaktivuje Bixby zkazit můj telefon?
Deaktivace Bixby neovlivní funkčnost telefonu. Rutiny Bixby a Bixby fungují nezávisle.

Stojí za použití Bixby?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody Bixby

Ovládat telefony Samsung

S Asistentem Google nemůžete provést všechny akce v telefonu zcela hands-free. Nevýhodou Bixby je, že hlasový asistent zatím nemá nizozemskou verzi. To znamená, že jej můžete použít pro více věcí na telefonu Samsung, ale pouze pokud používáte anglické hlasové příkazy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody používání Bixby

Bixby může posílat texty, zkontrolovat počasí, volat své přátele a rodinu, spustit aplikace a ovládat přehrávání hudby jako ostatní hlasové asistenti. Hluboká integrace společnosti Bixby s nastavením systému a některými aplikacemi třetích stran ji odlišuje od asistenta Google a Siri.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč bych měl použít Bixby místo Google

Má zvýšenou funkčnost, větší kompatibilitu s aplikacemi a gadgety třetích stran a zavedenější ekosystém. Ale to neznamená, že Bixby nestojí za to použít. Pokud vlastníte hromadu zařízení Samsung, možná zjistíte, že Bixby je hlasovým asistentem, kterého hledáte.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Samsung zabíjí Bixby

Samsung v roce 2020 oznámil, že již nevyvíjí funkci AR Bixby Vision. Tyto funkce vám umožňují vyzkoušet make -up, ozdobit váš domov a další. Základní funkce vizuálního vyhledávání a překladu stále existují, ale hodně z toho, co služba nabízí, je pryč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravdu potřebuji bixby na svém telefonu

Může vám usnadnit život otevřením aplikací, telefonováním nebo hledáním doba uzavření vaší oblíbené restaurace, mimo jiné. Ale pokud nepoužíváte Bixby, možná to budete chtít vypnout. Život je složitý, ale vaše technologie nemusí být.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bixby vždy poslouchá

Stejně jako Siri a Alexa, můžete probudit Bixby svým hlasem. Váš telefon vám vždy poslouchá, "Ahoj, Bixby." Tuto funkci rozpoznávání hlasu můžete deaktivovat, pokud dáváte přednost. 1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Bixby selháním

Možná největší selhání Bixby není to, že je méně leštěné než asistent nebo méně schopné nám pomoci, ale že Samsung to udělal tak agresivně přítomen. Když používáte zařízení Samsung, neustále se snaží vložit do svého života, jako by to prostě nemohlo vzít „ne“ pro odpověď.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Deaktivuje Bixby zkazit můj telefon

A rutiny Bixby a Bixby fungují nezávisle a deaktivace prvního neublíží druhému. Možná to budete chtít vypnout, pokud nepoužíváte Bixby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit, aby mě Bixby poslouchal

Vypněte Bixby na Galaxy S8/S9/S10 s Android 9 nebo 10go do nastavení > Aplikace > Bixby hlas.Klepnutím na nastavení zařízení v pravé straně ruky se dostanete k nastavení hlasu Bixby.Klepněte na automatické poslech a změňte jej nikdy.Klepněte na probuzení hlasu a vypněte probuzení s HI, Bixby.Vypněte použití při uzamčení telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bixby bezpečnostním rizikem

“Pomocí nového tvůrce hlasu Bixby Custom Voice mohou uživatelé zaznamenat různé věty pro Bixby, aby analyzovali a vytvořili kopii jejich hlasu a tónu generovanou AI,” říká Samsung (otevře se v novém okně). Bezpečnostní riziko nastává, pokud je technologie použita k klonování něčího hlasu bez jejich vědomí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být Bixby hlas napaden

Skupina vědců z Čínské univerzity Zheijiang našla mezeru, kterou mohou být hacknuty chytré telefony pomocí hlasových asistentů, jako je Siri, Google Assistant, Samsung S.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poslouchá Bixby po celou dobu

Stejně jako Siri a Alexa, můžete probudit Bixby svým hlasem. Váš telefon vám vždy poslouchá, "Ahoj, Bixby." Tuto funkci rozpoznávání hlasu můžete deaktivovat, pokud dáváte přednost. 1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když deaktivuji Bixby

Deaktivace Bixby na telefonech Galaxy S20, S21, S22 a Galaxy Z

Nejen, že se nemusíte přihlásit k účtu Samsung, ale jakmile je deaktivován, už jste už nikdy nemuseli komunikovat s Bixby, pokud nechcete – náhodně nebo záměrně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Bixby v poslechu mých konverzací

Chcete -li vypnout hlas Bixby, postupujte podle těchto kroků: Přejděte do nastavení pro Bixby otevřením nastavení a klepnutím na aplikace.Vyberte BIXBY Voice.Vyberte nastavení hlasu Bixby.Vypněte probuzení hlasu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poslouchá Bixby konverzace

Váš telefon vám vždy poslouchá, "Ahoj, Bixby." Tuto funkci rozpoznávání hlasu můžete deaktivovat, pokud dáváte přednost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Samsung Bixby vždy poslouchá

Stejně jako Siri a Alexa, můžete probudit Bixby svým hlasem. Váš telefon vám vždy poslouchá, "Ahoj, Bixby." Tuto funkci rozpoznávání hlasu můžete deaktivovat, pokud dáváte přednost. 1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mi Bixby přečíst mé textové zprávy

Můžete například požádat Bixby, aby „přečetl nejnovější zprávy“, a přečte vám vaše texty nebo e -maily, za předpokladu, že používáte nativní aplikace Samsung. Stručně řečeno, Bixby vám umožňuje používat váš hlas k snadno dokončení úkolů v telefonu, od nejzákladnějších po složitější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych místo toho použít Bixby

Bixby nabízí skvělou funkčnost pro novější zařízení Samsung a poměrně dobře provádí příkazy založené na offline a telefonu. Doporučujeme vyzkoušet obě služby. Pokud se oba zdají slušné, použijte je společně (ano, je to možné). Pokud se zdá, že mít dva asistenty jako nadměrné, vyberte ten, který používáte častěji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poslouchá vás Bixby pořád

Stejně jako Siri a Alexa, můžete probudit Bixby svým hlasem. Váš telefon vám vždy poslouchá, "Ahoj, Bixby." Tuto funkci rozpoznávání hlasu můžete deaktivovat, pokud dáváte přednost. 1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo je lepší Bixby nebo Google

Konečný vítěz: Asistent Google

Asistent Google je jasným vítězem. Je k dispozici na cestě více zařízení, podporuje mnoho dalších jazyků a nabízí bezkonkurenční hlasové vyhledávání. Ale Bixby není všechno špatné. Bixby nabízí skvělou funkčnost pro novější zařízení Samsung a poměrně dobře provádí příkazy založené na offline a telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji bixby na svém Androidu

Může vám usnadnit život otevřením aplikací, telefonováním nebo hledáním doba uzavření vaší oblíbené restaurace, mimo jiné. Ale pokud nepoužíváte Bixby, možná to budete chtít vypnout. Život je složitý, ale vaše technologie nemusí být.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku smazat Bixby

Možná Bixby není opravdu vaše věc. To je v pořádku. I když nemůžete odstranit aplikaci Bixby z telefonu, existují některé věci, které můžete udělat, pokud chcete, aby se Bixby přestal objevovat, například přemapování klíče Bixby. Můžete také odstranit svůj účet Bixby, pokud již nechcete používat Bixby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když odstraním Bixby z telefonu

Deaktivace Bixby na telefonech Galaxy S20, S21, S22 a Galaxy Z

Nejen, že se nemusíte přihlásit k účtu Samsung, ale jakmile je deaktivován, už jste už nikdy nemuseli komunikovat s Bixby, pokud nechcete – náhodně nebo záměrně. Zde je návod, jak to udělat.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué el fogata de gas está silbando?
Next Post
Proč se moje garážová vrata otevřou, ale ne zavírají dálkovým ovladačem?