15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaké příslušenství je kompatibilní s prstenem?

Shrnutí článku:

V tomto článku se podíváme na funkce a kompatibilitu prstencových zařízení. Prstencová zařízení mohou být vzájemně propojena prostřednictvím propojení zařízení, což jim umožňuje fungovat jako tým. Vyžadují existující domovskou síť WiFi, inteligentní zařízení a aplikaci prstenu pro nastavení a použití. Pružní zařízení jsou kompatibilní s 2.4 GHz WiFi sítě a některé mohou také použít sítě 5 GHz. Prstencová zařízení pracují s inteligentními reproduktory a displeji, zejména zařízeními kompatibilními s Amazon Alexa. Mohou být také integrovány do inteligentních zámků Z-Wave. Aplikace Ring vyžaduje, aby iOS 14 (nebo vyšší) nebo Android 9 (nebo vyšší) fungovala podle očekávání. Zaruč na prsten může být také připojen k televizi prostřednictvím aplikace SmartThings. Zatímco zlodějové mohou deaktivovat prstenový zvonek, není to vetřelce. Omezený rozsah kruhového systému je jednou z jeho nevýhod.

Klíčové body:

1. Propojení zařízení: Pružní zařízení mohou být navzájem připojena prostřednictvím propojení zařízení.

2. Kompatibilita WiFi: Všechna prstenová zařízení jsou kompatibilní s 2.4 GHz WiFi sítě a některé mohou také použít sítě 5 GHz.

3. Kompatibilita s inteligentními reproduktory a displeje: Pružní zařízení jsou kompatibilní s inteligentními reproduktory a displeji, zejména zařízeními kompatibilní s Amazon Alexa.

4. Integrace s inteligentními zámky Z-Wave: Prstencová zařízení lze integrovat s inteligentními zámky Z-Wave.

5. Kompatibilita aplikací pro prsten: Aplikace Ring vyžaduje, aby iOS 14 (nebo vyšší) nebo Android 9 (nebo vyšší) fungovala podle očekávání.

6. Připojení zvonu prstenu k televizi: Zvonek prstenu může být připojen k televizi prostřednictvím aplikace SmartThings.

7. Deaktivace prstencového zvonu: Zlodějové mohou deaktivovat prstenový zvonek a ohrozit jeho funkčnost.

8. Nevýhody prstencového zvonu: Omezený rozsah kruhového systému je jednou z jeho nevýhod.

Otázky a odpovědi:

  1. Můžete připojit jiná zařízení k zazvonění?

    Ano, prstencová zařízení mohou být vzájemně propojena prostřednictvím propojení zařízení, což jim umožňuje fungovat jako tým.

  2. K čemu se připojuje prsten?

    Ring produkty vyžadují existující domácí WiFi síť, inteligentní zařízení (telefon nebo tablet) a aplikaci prstenců. Jsou kompatibilní s 2.4 GHz WiFi sítě a některé mohou také použít sítě 5 GHz.

  3. S jakým platformou funguje prsten?

    Pružní zařízení jsou kompatibilní s inteligentními reproduktory a displeji, zejména zařízeními kompatibilní s Amazon Alexa.

  4. Je prsten kompatibilní s z-wave?

    Ano, prstencová zařízení, včetně alarmu prstenu, se mohou integrovat s různými modely inteligentních zámků Z-Wave.

  5. Jaké telefony fungují se zvonem prstenu?

    Aplikace prstenu vyžaduje, aby iOS 14 (nebo vyšší) nebo Android 9 (nebo vyšší) hladce fungovala.

  6. Jak připojím zvonek prstenu k televizi?

    Chcete -li připojit zvonek prstenu k televizi, přejděte do aplikace SmartThings v televizi a umožňte upozornění na zvonek na zvonek, abyste získali oznámení pro detekci pohybu.

  7. Mohou zloděje deaktivovat prsten zvonek?

    Ano, zlodějové mohou deaktivovat prstenový zvonek, který může bránit jeho schopnosti zaznamenávat a odesílat data vám.

  8. Jaké jsou nevýhody prstencového zvonu?

    Jednou z hlavních nevýhod prstencového systému je jeho omezený rozsah, protože může sledovat pouze relativně malou oblast.

Jaké příslušenství je kompatibilní s prstenem?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete připojit jiná zařízení k zazvonění

Věděli jste, že vaše prstencová zařízení mohou spolu mluvit a chránit vás jako tým, je to známé jako propojení zařízení. Propojení zařízení spojuje vaše prstencová zařízení dohromady a poskytuje pokyny pro skupinu zařízení, aby začala fungovat, kdykoli je některá z nich aktivována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu se připojuje prsten

Produkty prstence vyžadují existující domácí síť WiFi pro nastavení a použití, inteligentní zařízení (telefon nebo tablet) a aplikaci Ring, která vám umožňuje monitorovat a ovládat všechna vaše prstencová zařízení na jednom místě. Všechna prstenová zařízení jsou kompatibilní s 2.4 GHz WiFi sítě. Některá prstencová zařízení mohou také používat sítě 5 GHz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S jakým platformou funguje prsten

Jedinou kategorií, se kterou jsou všechny prstenové produkty kompatibilní, jsou inteligentní reproduktory a displeje. Ať už máte prstencové video zvonek, slepice, vačkou, vačkou světlometů nebo poplachový systém kruhu, můžete s těmito zařízeními používat hlasové příkazy. Dnes však pracuje pouze jedna hlasová platforma s prstencovými zařízeními a systémy: Amazon Alexa.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten kompatibilní s z-wave

Prsten má schopnost integrovat prstencová zařízení (včetně poplachu kruhu) s mnoha různými modely inteligentních zámků z vln od různých výrobců. Po instalaci a nastavení budete moci zamknout a odemknout* dveře prostřednictvím aplikace pro prsten.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké telefony fungují se zvonem prstenu

Aplikace Ring vyžaduje iOS 14 (nebo vyšší) nebo Android 9 (nebo vyšší). Pokud vaše mobilní zařízení nemá nejnovější operační systém, nemusí aplikace Ring fungovat podle očekávání, nebo možná nebudete mít přístup k aplikaci pro kruh.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím zvonek prstenu k televizi

Chcete -li dokončit nastavení, přejděte do aplikace SmartThings ve vašem televizi. A povolte upozornění na zvonek prstenu, pokud chcete vidět oznámení o tom, kdy je na vašem prstenu detekován pohyb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou zloděje deaktivovat prsten zvonek

Ano, zlodějové mohou deaktivovat váš prstenový zvonek. Nejedná se o odolnost proti odolnosti vůči a zloděj může použít konkrétní způsoby k deaktivaci zvonu prstenu a narušení schopnosti zařízení zaznamenávat data a odeslat vám je prostřednictvím svého serveru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody prstencového zvonu

Ačkoli je kruhový systém relativně levný, hlavní nevýhodou je jeho omezený rozsah. Prsten může sledovat pouze relativně malou oblast, jako jsou vaše přední nebo zadní dveře. Pro další obavy zabezpečení, jako jsou domácí bezpečnostní dveře a brány, tlačí Ring jejich produkty „Works with Ring“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou prsten a arlo spolupracovat

Je prsten kompatibilní s prstenem Arlo a Arlo nejsou kompatibilní. Spíše musíme použít jejich příslušné aplikace k řízení a sledování každé kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co Amazon Device pracuje s prstenem

Prstencová zařízení jsou kompatibilní se zařízeními podporujícími Alexa, jako je Echo Show, Echo Spot, Echo Dot, Fire tablety (7 a více), Fire TV (2 a více), Fire TV Cube (1 a výše), Fire TV Stick 4K, Fire TV Stick (2 a více) a Nebula Soundbar – Fire TV Edition.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten kompatibilní s chytrými těmi

Chcete -li používat Ring Doorbell Pro, budete muset připojit zvonek přes aplikace Ring a SmartThings a poté vybrat možnosti, které chcete použít na vaší chytré televizi. Ring Doorbell Pro lze integrovat do videa SmartThings. Zvonek a zvonek prstenu 2 není kompatibilní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S čím je Z-Wave kompatibilní

Dnes se zařízení certifikovaná z vlny používají pro dálkové ovládání a správu v různých inteligentních zařízeních a aplikacích IoT, včetně inteligentních termostatů, inteligentních zámků, inteligentního osvětlení, inteligentních senzorů, inteligentních zástrček a vývodů a inteligentních domácích rozbočovačů a inteligentních domácích rozbočovačů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké telefony nejsou kompatibilní se zvonem

Zařízení, která nejsou kompatibilní s prstencovými aplikacemi nebo tabletami s iOS 13 nebo nižšími.Telefony nebo tablety s Android 8 nebo nižší.Telefony nebo tablety s Androidem 9, které nemají přístup do obchodu Google Play.Novější model telefony Huawei (uvedené níže), které již nemají nainstalovaný obchod Google Play. P40. P40 Pro. Série Mate 30.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vidět svůj prstenový fotoaparát na televizi

Vyberte Modely Fire TV Podporujte živý pohled na obrázek v obraze, funkce, která vám poskytuje živý pohled na vaše prstencové video, na vaší televizní obrazovce. Živý pohled na obrázek v obraze je aktivován, když návštěvník stiskne váš prstenový video zvonek při sledování televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete připojit prsten k inteligentní televizi

Věděli jste, že můžete propojit svůj zvonek s vaší inteligentní televizí. A je to opravdu snadné, ukážu ti. Jak můžete připojit zvonek na prsten k televizi, pokud máte televizní zařízení Amazon Fire nebo Samsung

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak tajně deaktivujete prsten

přístroj. Krok 1 Spusťte aplikaci prstenu na vašem iPhone. zařízení iPad nebo Android, které přistáváte na svém prstenu. Krok domovské obrazovky 2 Klepnutím na Ikonu nabídky Zobrazí se nabídka. Krok 3 Klepněte na zařízení v nabídce a seznam

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete někoho vykopat z zvonu prstenu

Klepněte na sdílený přístup. Klepněte na uživatele, kterého byste chtěli smazat. Přejděte na spodní část obrazovky a klepněte na Odebrat uživatele. Klepnutím na odstranění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten k zbytečnému bez předplatného

Změny alarmu prstenu jsou v podstatě zbytečné jako inteligentní poplachový systém bez předplatného, ​​ale. Můžete ji pouze vyzbrojit a odzbrojit pomocí klávesnice Alarm Alarm a po spuštění vašeho alarmu nebudete dostávat upozornění na aplikace nebo e -maily; Upozorní vás pouze siréna v základní stanici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží zvonky prstenců

Šest až 12 měsíců

Jak často je třeba zvonit prstencový zvonek z plného nabití, oficiální hodnocení baterií prstenců je kdekoli od šesti do 12 měsíců (hodnocení se liší v závislosti na modelech), než bude potřebovat dobití. Novější modely mají tendenci mít lepší hodnocení, například 10 až 12 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete propojit jiné kamery, aby zazvonily

Příklady propojení zařízení

Detekovaný pohyb: Když váš prstenový fotoaparát detekuje pohyb, můžete propojit další připojené prstencové kamery a zvonky pro zahájení nahrávání nebo připojit kompatibilní prstencová zařízení a zapnout jejich světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou prsten a Wyze kompatibilní

Kamery do Wyze pracují s kamerami Ring Wyze se Integrují přímo s Ringem, ale zařízení Ring i Wyze pracují s Amazon Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Amazon Echo s prstenem

Prstencová zařízení jsou kompatibilní se zařízeními podporujícími Alexa, jako je Echo Show, Echo Spot, Echo Dot, Fire tablety (7 a více), Fire TV (2 a více), Fire TV Cube (1 a výše), Fire TV Stick 4K, Fire TV Stick (2 a více) a Nebula Soundbar – Fire TV Edition.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bliká kompatibilní s prstenem

Ne, prsten není samostatně kompatibilní s blikajícími kamerami. Je však možné řešení. Budete muset použít rutinu Alexa na vaší aplikaci Alexa, abyste propojili váš Blink Camera and Ring Device.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké další aplikace fungují se zvonem

Aplikace Ring je kompatibilní se systémy Smart Lock od Kevo, Lockstate, Kisi nebo Lockitron. Když obdržíte hovor z zvonu prstenu, budete mít možnost spustit aplikaci Smart Lock z aplikace Ring a vzdáleně odemknout* dveře pro svého hosta.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda Z-Wave

Následuje nevýhody Z-Wave: ➨ ➨ ➨ ➨ Pokrytí je omezené, a proto vyžaduje více zařízení Z-Wave, aby pokryla větší region. To zvyšuje celkové náklady, pokud je použito více opakovačů nebo směrovačů z vln. ➨ Technologie vyžaduje, aby znalosti udržovaly v bezpečí před neoprávněnými lidmi.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo me conecto con Eduroam UB??
Next Post
Je počítačový virus skutečný?