15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak se trvale smažím z internetu?

Shrnutí článku: Jak zmizet z internetu

1. Vyjměte se z webových stránek Data Broker. Tyto webové stránky shromažďují a prodávají osobní údaje. Odhlásit se ze svých databází, aby se snížila vaše online přítomnost.

2. Odstranit staré e -mailové účty. Zavřete jakékoli nevyužité nebo zastaralé e -mailové účty, které mohou obsahovat osobní údaje.

3. Vytvořte jedinečná hesla pro každou online službu. K ochraně vašich dat použijte silná a složitá hesla pro všechny své účty.

4. Odhlášení ze všech aplikací a webů, které jste dříve použili. Ujistěte se, že jste odhlášeni z jakýchkoli online služeb, abyste zabránili přístupu k vašim informacím.

5. Odstraňte svou historii u hlavních poskytovatelů služeb. Vymažte historii prohlížení a další uložená data na platformách, jako jsou stránky Google a sociální média.

6. Přestaňte stahovat a používat aplikace. Některé aplikace shromažďují a ukládají osobní údaje. Odstraňte jakékoli zbytečné aplikace, abyste snížili vaši digitální stopu.

7. Odpočítat z datových makléřů a lidí vyhledávání lidí. Udělejte kroky k odstranění osobních údajů z těchto platforem.

8. Odstraňte své osobní údaje z Google. Upravte nastavení ochrany osobních údajů Google a požádejte o odstranění jakýchkoli informací, které se nechcete objevit ve výsledcích vyhledávání.

9. Odstraňte své účty sociálních médií. Zvažte odstranění svých profilů sociálních médií, abyste minimalizovali vaši přítomnost online.

10. Optimalizujte nastavení ochrany osobních údajů účtů sociálních médií, které nejste připraveni se vzdát. Upravte nastavení ochrany osobních údajů, abyste kontrolovali, jaké informace jsou viditelné ostatním.

15 jedinečných otázek:

  1. Jak mohu smazat všechny stopy mě na internetu? Odstranění všech stop na internetu zahrnuje odstranění osobních údajů z webových stránek pro zprostředkování dat, odstranění starých e -mailových účtů, vytváření jedinečných hesel, odhlášení ze všech aplikací a webů, mazání historie na hlavních poskytovatelích služeb a zastavení využití aplikace a zastavení použití aplikace a zastavení použití aplikace a zastavení použití aplikace a zastavení použití aplikace a zastavení použití aplikace a zastavení aplikace aplikace.
  2. Jak mohu zdarma odstranit své osobní údaje z internetu? Můžete se odhlásit od datových makléřů a lidí pro vyhledávání lidí, odstranit osobní údaje z Googlu, optimalizovat nastavení ochrany osobních údajů Google, smazat účty sociálních médií a optimalizovat nastavení ochrany osobních údajů na jiných účtech sociálních médií.
  3. Kolik stojí odstranění z internetu? Najímání služeb, jako je odstranění mě nebo kachna soukromí, mohou stát kolem 129 $ nebo 500 $ ročně, respektive.
  4. Jak se smazat z výsledků vyhledávání na internetu a skrýt svou identitu online? Zkontrolujte vyhledávače jako Google, zvažte nárok na právo na zapomenutí, používejte služby, jako jsem byl Pwned, spustil kontrolu zabezpečení Google a omezil přístup dat k makléřům.
  5. Jak se odstraním z veřejných vyhledávání? Podívejte se na své informace o webových stránkách lidí, najděte své stránky s odhlášením a odešlete požadavky na odhlášení.
  6. Můžete smazat celou internetovou stopu? Úplné smazání vaší digitální stopy je téměř nemožné. Můžete jej však minimalizovat a snížit o vás veřejně dostupné informace.
  7. Jak zabráním, aby se moje jméno objevilo při vyhledávání Google? Udělejte své profily sociálních médií soukromým, abyste zabránili Google v jejich prominentně ve výsledcích vyhledávání.

Tyto odpovědi shrnují hlavní body z článku, ale nejsou přímo zkopírovány.

Jak se trvale smažím z internetu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu smazat všechny stopy mě na internetu

Jak zmizet z interneteremove z webových stránek Data Broker.Odstranit staré e -mailové účty.Vytvořte jedinečná hesla pro každou online službu.Odhlášení ze všech aplikací a webů, které jste dříve použili.Odstraňte svou historii u hlavních poskytovatelů služeb.Přestaňte stahovat a používat aplikace.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zdarma odstranit své osobní údaje z internetu

Jak odstranit osobní údaje z internetu1) Odpojte se z datových makléřů a lidí pro vyhledávání lidí.2) Odstraňte své osobní údaje z Google.3) Optimalizovat nastavení ochrany osobních údajů Google.4) Odstranit své účty sociálních médií.5) Optimalizujte nastavení ochrany osobních údajů účtů sociálních médií, které nejste připraveni se vzdát.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí odstranění z internetu

Odstraňte se z webů sběru lidí a sběru dat

Můžete si najmout online službu, jako je smazat mě nebo Duck pro soukromí, udělat to pro vás. Uvědomte si, že to není levné. Odstranit mi stojí 129 $ ročně, zatímco soukromí kachna začíná na 500 USD ročně.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se smazat z výsledků vyhledávání na internetu a skrýt svou identitu online

Zkontrolujte Google a další vyhledávače.Podívejte se, jestli máte právo na zapomenutí.Spusťte své údaje prostřednictvím služby Aby I Was Pwned.Spusťte kontrolu zabezpečení Google.Zvažte použití služby k omezení přístupu dat k makléřům.Zamkněte své sociální média nebo zcela smažte účty.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se odstraním z veřejných vyhledávání

Jak odstranit své informace z lidí vyhledávání lidí a zjistit, které stránky mají vaše informace. Možná budete chtít hledat své informace o některých populárních webových stránkách pro vyhledávání lidí.Najděte stránky s opt-out.Odeslat požadavek na opt-out.Opakujte tento proces a pokračujte v monitorování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete smazat celou internetovou stopu

Odstranění vaší digitální stopy je téměř nemožné, protože jakákoli činnost, kterou jste provedli online. Můžete však minimalizovat svou digitální stopu a snížit, jaké informace jsou o vás veřejně dostupné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním, aby se moje jméno objevilo při vyhledávání Google

#1: Jděte soukromý na sociálních médiích

Nejenže to najdou, ale Google vysoce zobrazí účty v jakémkoli vyhledávání vašeho jména. Rychlý způsob, jak tyto výsledky vyčistit, je zajistit, aby profily na těchto účtech byly soukromé. Díky tomu, že tyto profily soukromé, Google je nezobrazí ve výsledcích vyhledávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké společnosti mohou odstranit vaše informace z internetu

5 nejlepších společností pro odstranění vašich osobních údajů z InternetIncogni, za 0 $.03/Data Broker Incogni zabalí největší úder za nejnižší náklady.Kanary, dobrá hodnota, ale nenabízí týdenní zprávy o pokroku.Onerep, nabízí pouze odstranění PSS.Removaly, nabízí pouze odstranění PSS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním své jméno z googled

Jak požádat Google, aby odstranil vaše osobní údaje, jako je čísla identifikace vlády (ID), jako je u.S. Číslo sociálního zabezpečení atd.Čísla bankovních a kreditních karet.Obrázky vašeho ručně psaného podpisu.Obrázky identifikujících dokumentů.Lékařské záznamy a další utajované informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může se někdo odstranit z vyhledávání Google

Jak podat žádost o odstranění společnosti Google. Pokud jste se přihlásili a viděli osobní údaje ve výsledku vyhledávání, můžete požádat o odstranění kliknutím na tři tečky vedle výsledku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete odstranit své jméno od prohledávání

Z vyhledávání Google nemůžete úplně odstranit své jméno, ale můžete podniknout kroky ke snížení počtu, kolikrát se zobrazí ve výsledcích vyhledávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit své jméno z veřejného vyhledávání

Jak odstranit své informace z lidí vyhledávání lidí a zjistit, které stránky mají vaše informace. Možná budete chtít hledat své informace o některých populárních webových stránkách pro vyhledávání lidí.Najděte stránky s opt-out.Odeslat požadavek na opt-out.Opakujte tento proces a pokračujte v monitorování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si zablokovat googled

Proč nemohu zablokovat své jméno na prohledávání na Googlu, nemůžete zablokovat své jméno, aby se objevilo ve vyhledávání Google jednoduše kvůli mechanice vyhledávačů. Google a vyhledávače jako Yahoo nebo Bing jsou pouze prostředníkem používaným k vyhledávání informací z celého internetu z webových stránek třetích stran.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním, aby se moje jméno objevilo při vyhledávání Google

#1: Jděte soukromý na sociálních médiích

Nejenže to najdou, ale Google vysoce zobrazí účty v jakémkoli vyhledávání vašeho jména. Rychlý způsob, jak tyto výsledky vyčistit, je zajistit, aby profily na těchto účtech byly soukromé. Díky tomu, že tyto profily soukromé, Google je nezobrazí ve výsledcích vyhledávání.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Está bien apagar el escaneo en tiempo real McAfee??
Next Post
Je bezplatný VPN bezpečný?