15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je PG-13 horší než r?




PG-13 vs hodnoceno r

souhrn

Pokyny pro povinné hodnocení:

1. PG-13 vs hodnoceno R: Když film obsahuje nadměrné násilí, je kategorizován jako hodnocené r. Filmy s jediným používáním sexuálně odvozených slov, pouze jako expletiv, však původně dostaly hodnocení PG-13.

2. Použití F-Word v PG-13: Filmy PG-13 jsou omezeny na používání F-Word pouze jednou.

3. R-ratingová hierarchie: MPAA má pět kategorií hodnocení-g, PG, PG-13, R a X. Původní systém představil G, M (později se změnil na PG), R a X hodnocení.

4. Porovnání mezi jmenovitým R a TV-MA: Zatímco jmenovité R je druhým nejextrémnějším hodnocením televize, TV-MA je nejextrémnější a zahrnuje jak obsah R, tak NC-17 s hodnocením. TV-MA není vhodná pro diváky mladší 18 let.

5. Věk přiměřenost PG-13 pro pětileté děti: Hodnocení PG-13 varuje rodiče, že nějaký materiál může být pro děti mladší 13 let nevhodný kvůli jazyku, násilí, sexuálním situacím a užívání drog.

6. Věk přiměřenost PG-13 pro 6leté: Podle filmového sdružení je film PG-13 pro děti ve věku starších třinácti let v pořádku. Pro děti mladší třináct však nemusí být vhodné kvůli zralému obsahu.

7. Omezení použití F-bomb v PG-13: Ve filmu PG-13 je povolena pouze jedna F-bomba, což vede k strategičtějšímu umístění této ikonické vulgárních.

8. Použití B-Word ve filmech PG: Filmy s hodnocením PG se mohou dotýkat tvrdých témat, jako je zločin, diskriminace nebo šikana, ale nikdy by nenavrhovaly, že jsou tyto akce přijatelné. Ve filmech PG může být slyšet mírný špatný jazyk.

Otázky

  1. Je PG-13 lepší než hodnoceno r?
  2. Na základě pokynů pro hodnocení, pokud film obsahuje nadměrné násilí, je kategorizován jako hodnocené r. Film s pouze jedním použitím sexuálně odvozeného slova, používaného jako výbušný, však obdrží hodnocení PG-13.

  3. Používá PG-13 F-Word?
  4. Filmy PG-13 jsou omezeny na používání F-Word pouze jednou, kvůli omezením stanoveným ratingovým deskou.

  5. Co je vyšší než R hodnoceno?
  6. Systém hodnocení MPAA má pět kategorií, včetně G, PG, PG-13, R a X. Původní systém představil G, M (později se změnil na PG), R a X hodnocení.

  7. Je hodnoceno R nebo MA horší?
  8. Hodnocení R je druhým nejextrémnějším hodnocením pro televizi, zatímco TV-MA je nejextrémnější. TV-MA zahrnuje obsah hodnocení R a NC-17, což je intenzivnější. Pro diváky mladší 18 let to není vhodné.

  9. Je PG-13 v pořádku pro pětileté?
  10. Hodnocení PG-13 varuje rodiče, že nějaký materiál může být pro děti mladší 13 let nevhodný, včetně silnějšího jazyka, prodlouženého násilí, sexuálních situací a užívání drog. Je to silnější opatrnost pro rodiče předškolních dětí.

  11. Je PG-13 v pořádku pro 6leté?
  12. Asociace filmu naznačuje, že film PG-13 je pro děti ve věku starších třinácti let v pořádku. Avšak kvůli jazyku, násilí, nahoty a dalšímu zralému obsahu to nemusí být vhodné pro děti mladší třináct.

  13. Kolik f bomb je v PG-13?
  14. Ve filmu PG-13 je povolena pouze jedna f-bomba, což vede k strategičtějšímu umístění této ikonické vulgárních.

  15. Mohou pg filmy říkat slovo B?
  16. Filmy s hodnocením PG se mohou dotknout tvrdých témat, jako je zločin, diskriminace nebo šikana, ale nikdy by nenavrhovaly, že jsou tyto akce přijatelné. Ve filmech PG může být přítomen mírný špatný jazyk.


Je PG-13 horší než R?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PG-13 lepší než hodnoceno r

Pokud je násilí příliš drsné nebo trvalé, film jde do hodnocení R (omezených). Jediné použití filmu jednoho z tvrdších sexuálně odvozených slov, i když pouze jako výlučný, zpočátku vyžaduje, aby ratingová deska vydala tento film alespoň o hodnocení PG-13.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá PG-13 slovo

Omezení stanovená radou USA znamenají, že F-slovo lze použít pouze jednou ve filmu PG-13.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je vyšší než R hodnoceno

MPAA má pět kategorií hodnocení

Nový systém hodnocení začal se čtyřmi kategoriemi: G (generální publikum), M (zralé publikum, změněno v roce 1969 na PG, navrhováno rodičovské vedení), R (omezené, žádné děti mladší 17 let povoleny bez rodičů nebo dospělých strážců) a x ( Nikdo připustil mladší 17 let).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hodnoceno R nebo MA horší

R je pouze druhým extrémním hodnocením pro televizi, zatímco TV-Ma je ​​nejextrémnější. TV-MA je horší než R, protože obsahuje materiál s hodnocením R a NC-17. R je v pořádku pro diváky mladší 17 let, pokud jsou doprovázeny dospělým, ale TV-MA není nikdy vhodná pro diváky mladší 18 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PG-13 v pořádku pro 5 let

PG-13: Rodiče silně varovali, nějaký materiál může být pro děti mladší 13 let nevhodný. Toto hodnocení je pro rodiče silnější opatrností, kterou obsah zahrnuje, nemusí být vhodné pro děti mladší 13 let (věk před dospíváním). To může zahrnovat silnější jazyk, prodloužené násilí nebo sexuální situace a užívání drog.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PG-13 v pořádku pro 6 let

Podle Asociace filmu znamená etiketa PG-13, že film je v pořádku pro děti nad třináct let. Nemusí to však být vhodné pro děti mladší třináct kvůli jazyku, násilí, nahoty a dalšímu zralému obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik f bomb je v PG-13

jedna f-bomba

Rozhodnutí se stalo, že ve filmu PG-13 bylo možné použít pouze jedna f-bomba, což znamenalo, že spisovatelé se museli stát strategičtějšími, kdy a pokud jej umístí do filmu. To také znamenalo, že diváci by ve filmu dostali více ikonických okamžiků F-Bomb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou pg filmy říkat slovo B

PG znamená rodičovské vedení.

Takže zatímco PG filmy mohou zahrnovat tvrdé nápady, jako je zločin, diskriminace nebo šikana, nikdy by nenaznačovaly, že jsou přijatelné. Ve filmu s hodnocením PG můžete očekávat, že budete slyšet pouze mírný špatný jazyk.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou to hodnocené filmy

Obsahové štítky.D – Sugestive Dialog (obvykle znamená rozhovory o sexu) L – hrubý nebo hrubý jazyk.S – sexuální situace.V – násilí.FV – Fantasy násilí (pouze programování dětí)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může 12letý film sledovat hodnocený film

Děti do 17 let musí být doprovázeny rodičem nebo dospělým strážcem nad 21 let pro filmy s hodnocením R. I.D. je vyžadován pro důkaz věku. Děti do 6 let nejsou vůbec povoleny do rysů s hodnocením R.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký věk je tv-ma

17

TV-Ma. Tento program je speciálně navržen tak, aby byl vnímán dospělými, a proto může být pro děti mladší 17 let nevhodný. Obsahuje obsah, který může být pro děti nevhodný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je televize-maje pro děti

TV -MA – na tyto programy mají být vnímány zralým, dospělým publikem a mohou být nevhodné pro děti mladší 17 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vzít své 7leté filmy do filmu PG-13

Podle Asociace filmu znamená etiketa PG-13, že film je v pořádku pro děti nad třináct let. Nemusí to však být vhodné pro děti mladší třináct kvůli jazyku, násilí, nahoty a dalšímu zralému obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PG v pořádku pro 7 let

Obecné prohlížení, ale některé scény mohou být pro malé děti nevhodné. Film PG by neměl rozrušit dítě ve věku kolem osmi a starších. Děti bez doprovodu jakéhokoli věku mohou sledovat, ale rodičům se doporučuje zvážit, zda obsah může narušit mladší nebo citlivější děti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vzít 8 let do filmu PG-13

Podle Asociace filmu znamená etiketa PG-13, že film je v pořádku pro děti nad třináct let. Nemusí to však být vhodné pro děti mladší třináct kvůli jazyku, násilí, nahoty a dalšímu zralému obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PG-13 v pořádku pro 4 roky

PG-13: Rodiče silně varovali, nějaký materiál může být pro děti mladší 13 let nevhodný. Toto hodnocení je pro rodiče silnější opatrností, kterou obsah zahrnuje, nemusí být vhodné pro děti mladší 13 let (věk před dospíváním). To může zahrnovat silnější jazyk, prodloužené násilí nebo sexuální situace a užívání drog.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký film PG-13 má jedno slovo

‘Crazy, Stupid, Love’ (2011)

Pravděpodobně jeden z nejlepších rom-comů z dvacátých let a nejlepší využití F-bomby ve filmu PG-13, blázen, hloupá, láska umožnila Emmě Stoneovi uznat, co mnoho diváků přemýšlelo o košili Ryana Goslinga.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik slov v PG-13

Existují výjimky, obvykle, když se slovo opakuje v krátké době nebo se používá jako součást emocionální scény, řekl McMahon. Ale jakýkoli film s více než třemi F-bombami pravděpodobně nemohl zůstat PG-13, řekla. A pokud se slovo používá k označení sexu, film automaticky získá hodnocení R.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je F Slovo PG

Existují výjimky, obvykle, když se slovo opakuje v krátké době nebo se používá jako součást emocionální scény, řekl McMahon. Ale jakýkoli film s více než třemi F-bombami pravděpodobně nemohl zůstat PG-13, řekla. A pokud se slovo používá k označení sexu, film automaticky získá hodnocení R.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik f slov může mít PG-13

Podstatné jméno, přídavné jméno, sloveso, výplňové sloveso-F-bomba se vyvinula a byla kreativně využívána scenáristé, herci a režiséři jako kultovní Quentin Tarantino, po desetiletí. Obecně vyhrazeny pro projekty s hodnocením R, filmy PG-13 jsou povoleny jediné použití čtyřpísmenného slova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou filmy s hodnocením F

Hodnocení F založilo Holly Tarquini v roce 2014, používá se jako rating F, aby milovníkům filmů poskytl snadno identifikovatelný štítek, takže si mohou vybrat filmy, které spravedlivě reprezentují ženy na obrazovce a za kamerou. Hodnocení F se používá na všechny filmy, které jsou režírovány ženami a/nebo napsané ženami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou filmy hodnocení B

Film B nebo B film je nízkorozpočtový komerční film. Ve svém původním využití, během zlatého věku Hollywoodu, termín přesněji identifikované filmy určené k distribuci jako méně propagovaná spodní polovina dvojitého funkce (podobná strany B pro zaznamenanou hudbu).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je úroveň 16 gory

I když rozhodně není dětský film, vzhledem k jeho děsivému předpokladu a grafickému násilí, je to dobrý thriller s nízkou intenzitou pro teenagery a dospělé, kteří hledají přestávku od vysokorychlostní akce tolika současných vydání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může 17letý film vzít 16 let na film R

AMC vyžaduje dohled dospělých pro hosty do 17 let ve filmech s hodnocením R. Politiky AMC specifické pro tituly s hodnocením R zahrnují děti mladší 6 let, nejsou povoleny ve filmech s hodnocením R po 18:00 v jakémkoli divadle. Hosté mladší 17 let musí být doprovázeni opatrovníkem, který má 21 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tv-ma 18 a nahoru

TV-MA: Pouze zralé publikum

Tento program je speciálně navržen tak, aby byl vnímán dospělými, a proto může být pro děti mladší 17 let nevhodný. Tento program může obsahovat jeden nebo více z následujících: surového neslušného jazyka (L), explicitní sexuální aktivity nebo grafické násilí (V).

[/WPRemark]

Previous Post
Desenchufarlo un abridor de la puerta de garaje lo restablece?
Next Post
Je Acronis ransomware ochrana zdarma?