15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu sledovat živou televizi na Hulu v televizi?

Ou’re používat (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.) Ujistěte se, že je váš účet přihlášen k odběru společnosti Hulu Live TV a nejen běžnou službu streamování Hulu. Pokud stále máte problémy, můžete kontaktovat podporu Hulu pro další pomoc.
[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “width =” 32 “height =” 32 “] Kolik stojí Hulu Live TV náklady na Hulu Live TV začíná na 64 $.99 za měsíc. Existují však další doplňky a funkce, které mohou zvýšit náklady. Nejlepší je navštívit webové stránky Hulu, abyste získali nejaktuálnější informace o cenách.
[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “width =” 32 “height =” 32 “] mohu nahrávat pořady na Hulu Live TV Ano, můžete nahrávat pořady na Hulu Live TV. Služba je dodávána s 50 hodinami úložiště Cloud DVR, které vám umožní ukládat a sledovat vaše oblíbené pořady a filmy později. Můžete také upgradovat na vylepšený cloudový DVR s 200 hodinami úložiště za další náklady.
[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “WIDTH =” 32 “Height =” 32 “] Mohu sledovat živou televizi Hulu na více zařízeních ano, můžete sledovat živou televizi Hulu na více zařízeních. Služba umožňuje streamovat na dvou obrazovkách současně. Pokud však chcete sledovat na více než dvě obrazovky současně, můžete upgradovat na neomezený doplněk obrazovky za další náklady.
[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “Width =” 32 “Height =” 32 “] Mohu sledovat živé sporty na Hulu Live TV Ano, můžete sledovat živé sporty na Hulu Live TV. Tato služba nabízí širokou škálu sportovních kanálů, včetně ESPN, CBS Sports, NBC Sports a další. Aplikaci Hulu můžete také použít k přístupu k dalšímu sportovnímu obsahu a živých hrách.
[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “WIDTH =” 32 “Height =” 32 “] Mohu sledovat místní kanály na Hulu Live TV Ano, můžete sledovat místní kanály na Hulu Live TV, v závislosti na vaší poloze. Hulu Live TV nabízí přístup k místním kanálům, jako jsou ABC, CBS, Fox a NBC, ale dostupnost se může lišit podle regionu. Web Hulu můžete použít ke kontrole, které místní kanály jsou k dispozici ve vaší oblasti.
[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “Width =” 32 “Height =” 32 “] Mohu přeskočit reklamy na Hulu Live TV se standardním předplatném Hulu Live TV, nemůžete přeskočit reklamy během živých vysílání. Můžete však přeskočit reklamy na určitý obsah na vyžádání. Hulu také nabízí vylepšený cloudový DVR doplněk, který vám umožní rychle vpřed prostřednictvím reklam na zaznamenaných pořadech.
[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “width =” 32 “height =” 32 “] Mohu sledovat Hulu Live TV offline Ne, nemůžete sledovat Hulu Live TV offline. Služba vyžaduje připojení k internetu pro streamování živých kanálů a obsahu na vyžádání. Můžete si však stáhnout vybrané pořady a filmy z knihovny HULU pro streamování pro offline prohlížení pomocí aplikace Hulu.
[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “WIDTH =” 32 “Height =” 32 “] Mohu sledovat Hulu Live TV Internationally Hulu Live TV je k dispozici pouze divákům ve Spojených státech a jejích územích. Pokud cestujete mimo U.S., nebudete mít přístup k Hulu Live TV. Stále však můžete přistupovat k obsahu Hulu na vyžádání v zahraničí.
[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “width =” 32 “height =” 32 “] Mohu sdílet svůj Hulu Live TV účet s ostatními ano, můžete sdílet svůj Hulu Live TV účet s ostatními. Služba vám umožňuje vytvářet profily pro různé členy vaší domácnosti, z nichž každá má vlastní personalizovaná doporučení a nastavení. Můžete streamovat až na dvě obrazovky současně, ale pokud se chcete dívat na více než dvě obrazovky současně, můžete upgradovat na neomezený doplněk obrazovek za další náklady.

Celkově Hulu Live TV nabízí komplexní zážitek z živého televizního streamování s přístupem k široké škále kanálů a obsahu na vyžádání. Poskytuje flexibilitu pro sledování vašich oblíbených pořadů a sportovních akcí kdykoli a kdekoli. Pokud jste řezač šňůry, který hledá spolehlivý a pohodlný způsob, jak sledovat živou televizi, Hulu Live TV rozhodně stojí za zvážení.

Jak mohu sledovat živou televizi na Hulu v mé televizi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je možné sledovat živou televizi na Hulu

Když se přihlásíte k odběru jednoho z našich živých televizních plánů, budete mít přístup ke všemu v knihovně streamování Hulu, plus 85+ živých televizních kanálů, které můžete sledovat doma nebo na cestách. Vyberte možnost ze seznamu níže a dozvíte se více o našich plánech živých televizních plánů: Plány.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Hulu Live TV samostatnou aplikací

Předplatitelé Hulu + Live TV mohou streamovat přes 85 živých a na vyžádání přes Hulu.com a aplikace Hulu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vidět, jak Hulu žije v televizi

Odstraňování problémů Hulu nebo Hulu s živou televizí

Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu získat své místní kanály na Hulu

Přihlaste se na web Hulu a aktualizujte své domovské umístění.

Pokud web požádá o PSČ, nezapomeňte zadat 89406 pro PSČ. Pokud máte P.Ó. Krabice s kódem 89407-ZIP by to mohlo způsobit problémy s určitými kanály (ale nikoli chyby umístění). Abyste se vyhnuli chybám, zadejte 89406 jako svůj PSČ.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je aplikace Hulu stejná jako Hulu Live TV

Jaký je rozdíl mezi Hulu a Hulu Live TV Rozdíl mezi Hulu a Hulu Live TV je to, že Hulu bez živé televizní funkce umožňuje přístup k knihovně podporované reklamy nebo ne-ADS v závislosti na vašem plánu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu přimět Hulu naživo na své televizi Samsung

Některé televizní modely Samsung nemusí být plně kompatibilní s aplikací Hulu. Ověřte, zda je váš televizní model oficiálně podporován Hulu a zkontrolujte požadavky na kompatibilitu. Mezipaměť aplikace Hulu může být poškozena, což vede k problémům s výkonem. Vymažte mezipaměť aplikace v nastavení televize Samsung.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám své místní kanály na Hulu

Vydejte se na nastavení na vašem zařízení. Vyberte soukromí a poté lokalizační služby. Zkontrolujte, zda jsou služby umístění zapnuty. Přejděte dolů do aplikace Hulu a vyberte možnost, jak byste chtěli sdílet svou polohu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj hulu neukazuje živou televizi

Odstraňování problémů Hulu nebo Hulu s živou televizí

Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat Hulu, aby ukázal své místní kanály

Vydejte se na nastavení na vašem zařízení. Vyberte soukromí a poté lokalizační služby. Zkontrolujte, zda jsou služby umístění zapnuty. Přejděte dolů do aplikace Hulu a vyberte možnost, jak byste chtěli sdílet svou polohu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které streamovací zařízení je nejlepší pro Hulu Live TV

Hulu + Live TV: Fire TV Stick 4K Max

Nejlepším streamovacím zařízením pro živou televizní službu Hulu ve výši 70 $ za měsíce je Amazon Fire TV, i když jen proto, že můžete snadno spustit živé kanály hlasem pomocí hlasových příkazů Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Hulu místní kanály

Kdekoli dostanete své zprávy, máme živé sítě, na kterých vám záleží. Sledujte národní kanály jako CNN, Fox News a MSNBC a získejte místní pokrytí ve vaší oblasti od ABC, CBS, Fox, NBC a dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě Hulu nedovolí sledovat živou televizi

Zkontrolujte, zda je Hulu dole. Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemám hulu naživo v televizi

Pokud vaše televize nepodporuje aplikaci Hulu, můžete ji nainstalovat na jiné zařízení, jako je streamovací zařízení nebo herní konzole, a připojit ji k televizi. Aplikaci Hulu můžete také obsadit z mobilního zařízení na televizor pomocí Chromecast (pokud vaše televize nepodporuje přímé obsazení).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj hulu neukazuje mé místní kanály

Chybí mi kanály nebo mám špatné místní přidružené subjekty

Zadejte svůj aktuální PSČ a zjistěte, které kanály by měly být ve vaší oblasti k dispozici. Pokud vidíte různé místní přidružené subjekty nebo si všimnete, že určité kanály zcela chybí, dokončete rychlý napájecí cyklus, abyste obnovili vaše připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nevidím své místní kanály na Hulu

Chybí mi kanály nebo mám špatné místní přidružené subjekty

Pokud vidíte různé místní přidružené subjekty nebo si všimnete, že určité kanály zcela chybí, dokončete rychlý napájecí cyklus, abyste obnovili vaše připojení. Pokud to problém nevyřeší, kontaktujte nás a podíváme se na věci společně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje živé kanály Hulu nezobrazují

Resetujte svůj modem Wi-Fi. Můžete mít také úspěch tím, že v nabídce Nastavení vyčistíte mezipaměť a data. Aktualizujte aplikaci Hulu. Pokud můžete také odinstalovat aplikaci Hulu z vašeho zařízení a poté ji přeinstalovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Hulu a Hulu Live TV

Hlavní rozdíl mezi Hulu vs Hulu Live TV je ve jménu: Hulu + Live TV vám poskytuje přístup ke všem obsahu Hulu na vyžádání a desítky živých televizních kanálů. Hulu i Hulu + Live TV nabízejí řadu plánů s doplňky, které vám umožňují přizpůsobit váš zážitek z televizního streamování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda Hulu Live TV

Hulu + Live TV nese populární kanály jako AMC, IFC a BBC America nebo několik regionálních sportovních sítí (RSN), jako jsou Fox Sports RSNS, Ano Network a Marquee Sports Network. Také MGM + ™ není k dispozici jako prémiový doplněk pro HULU + Live TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si vyberu místní kanály na Hulu

Zde je návod, jak: Přihlaste se do Hulu na zařízení v obývacím pokoji.Navštivte stránku s účtem na stolním počítači, notebooku nebo mobilním prohlížeči.Klikněte na sekci ochrany osobních údajů a nastavení.Klikněte na „Nastavit nebo změnit domov.“Zadejte svou novou domácí síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu sledovat živou televizi Hulu na mé chytré televizi

Odinstalovat a přeinstalovat aplikaci: Pokud vyčištění mezipaměti nefunguje, můžete zkusit odinstalovat a přeinstalovat aplikaci Hulu. To může pomoci odstranit jakékoli poškozené soubory a obnovit aplikaci do jejího výchozího nastavení. Chcete -li to provést, přejděte do části „Aplikace“ vašeho inteligentního televizního nastavení, najděte aplikaci Hulu a vyberte „Odinstalovat“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete získat místní kanály na Hulu

Kdekoli dostanete své zprávy, máme živé sítě, na kterých vám záleží. Sledujte národní kanály jako CNN, Fox News a MSNBC a získejte místní pokrytí ve vaší oblasti od ABC, CBS, Fox, NBC a dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat živou televizi na mém hulu

Odstraňování problémů Hulu nebo Hulu s živou televizí

Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu své místní kanály na Hulu

Místní kanály Hulu jsou provigovány prostřednictvím televizního průvodce služby, který vypadá stejně jako diváci, na které mohou být zvyklí na tradiční kabelové služby. Mohou procházet živými kanály, aby viděli pořady, které v současné době vysílají, a programování, které přichází.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu Live nefunguje na mé chytré televizi

Restartujte svou chytrou televizi: Pokud restartování aplikace nefunguje, zkuste restartovat inteligentní televizi. Chcete -li to provést, vypněte televizor a odpojte ji od zdroje energie po dobu 30 sekund. Poté jej připojte zpět a zapněte jej. Jakmile se vaše televize restartuje, spusťte aplikaci Hulu a zjistěte, zda byl problém vyřešen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete krabici pro živou televizi Hulu

Hulu podporuje streamování na webových prohlížečích, mobilních zařízeních, tabletách, streamovacích tyčích, herních konzolách, inteligentních televizorů, herních konzolách a set-top boxech, včetně: tablety Amazon Fire tablety. Amazon Fire TV (Fire OS 5.0 a později) telefony a tablety Android.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué significa cuando un detector de humo parpadea azul??
Next Post
Jaká je nejbezpečnější bitcoinová peněženka?