15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu použít Google Home jako poslechové zařízení?

Shrnutí článku: Mohu poslouchat konverzace prostřednictvím Google Home?

1. Google Home jako otevřený mikrofon – Ačkoli Google Home nemá pokles funkce, jako je Amazon Alexa, je stále možné, aby ji někdo použil jako otevřený mikrofon. Stažením aplikace Google Home a připojením ji s reproduktorem mohou požádat reproduktora, aby zavolal na svůj telefon, když jste mimo dosah.

2. Vytváření domova Google stále poslouchá – Chcete -li Google Home Poslouchat, můžete zapnout funkci pokračující konverzace v aplikaci Google Home. Otevřete aplikaci, klepněte na svůj účet, přejděte na Assistant Nastavení, vyberte pokračující konverzaci a přepněte ji.

3. Poslech přes reproduktor Nest – Zvuk můžete hrát z místnosti do místnosti pomocí více reproduktorů nebo displejů. Když se pohybujete po domě, přesuňte cokoli, co posloucháte z jednoho zařízení na druhé, a naplňte svůj domov zvukem.

4. Google Home jako interkom – Google Home lze použít jako interkom pomocí spouštěcí fráze „OK Google Broadcast.„To vám umožní komunikovat s jinými inteligentními reproduktory Google Home nebo Nest připojených k vašemu účtu, a to buď vysíláním se všemi zařízeními nebo jediným zařízením podle vašeho výběru.

5. Řada poslechu Google Home – Rozsah, ve kterém vás Google Home slyší, je přibližně 100 stop, ale může se lišit v závislosti na faktorech, jako je hluk na pozadí. Přítomnost hlasité hudby nebo jiného hluku v místnosti může ovlivnit její schopnost vyzvednout váš hlas.

6. Kontrola aktivity Google Home – Chcete -li zobrazit vaši domácí aktivitu Google, otevřete aplikaci Google Home, klepněte na svůj účet a vyberte moji aktivitu. To vám ukáže historii vašich interakcí s asistentem Google.

7. Mutání mikrofonu Google Home – Pokud chcete zabránit Google Home v poslechu nebo nahrávání, můžete mikrofon ztlumit stisknutím tlačítka na zadní straně reproduktoru.

8. Povolení nepřetržitého poslechu – Chcete -li povolit režim pokračujících konverzací Assistant Google, otevřete aplikaci Google Home, přejděte na Nastavení, vyberte další nastavení v rámci služeb Assistant Google, klepněte na kartu Assistant a přepněte na nastavení pokračující konverzace.

Otázky a odpovědi:

1. Mohu poslouchat konverzace prostřednictvím Google Home pomocí aplikace Google Home?
Ne, aplikace Google Home neposkytuje funkci k poslechu konverzací prostřednictvím Google Home.

2. Jak mohu přimět Google Home dál poslouchat?
Chcete -li Google Home Poslouchat, můžete zapnout funkci pokračující konverzace v aplikaci Google Home. Otevřete aplikaci, klepněte na svůj účet, přejděte na Assistant Nastavení, vyberte pokračující konverzaci a přepněte ji.

3. Mohu poslouchat reproduktory hnízda v různých místnostech?
Ano, můžete přesunout zvuk z jednoho reproduktoru hnízda nebo displeje do druhého, když se pohybujete kolem domu a naplníte svůj domov zvukem.

4. Mohu použít Google Home jako interkom?
Ano, pomocí spouštěcí fráze „OK vysílání Google“, můžete využít Google Home jako interkom a komunikovat s dalšími Google Home nebo Nest Smart Reproduktory připojené k vašemu účtu.

5. Jak daleko mě Google Home slyší?
Home Google vás může slyšet v rozsahu přibližně 100 stop, ale to se může lišit v závislosti na faktorech, jako je hluk na pozadí.

6. Jak mohu zkontrolovat svou domácí aktivitu Google?
Chcete -li zkontrolovat aktivitu Google Home, otevřete aplikaci Google Home, klepněte na svůj účet a vyberte moji aktivitu. To vám ukáže historii vašich interakcí s asistentem Google.

7. Je Google Home vždy poslouchám a nahrávání?
Ano, Google Home vždy poslouchá, ale můžete jej snadno zabránit v nahrávání stisknutím tlačítka na zadní straně reproduktoru a ztlumit mikrofon.

8. Jak mohu povolit neustálé poslech na Google Home?
Chcete -li povolit nepřetržité poslech, otevřete aplikaci Google Home, přejděte na Nastavení, vyberte další nastavení v rámci služeb Google Assistant, klepněte na kartu Assistant a přepněte na pokračující nastavení konverzace.

Mohu použít Google Home jako poslechové zařízení?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu poslouchat konverzace prostřednictvím Google Home

Google nemá funkci pokles, ale stále je možné ji použít jako otevřený mikrofon. Všechno, co potřebuje, je udělat si stáhnout aplikaci Google Home do svého telefonu a připojit ji k reproduktoru. Poté, když jste mimo dosah, požádají řečníka, aby zavolal na telefon.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět Google Home dál poslouchat

Zapněte pokračující konverzaci aplikace Google Home .Klepněte na nastavení asistenta svého účtu. Pokračující konverzace .Zapněte pokračující konverzaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete poslouchat prostřednictvím reproduktoru Nest

Hrajte z místnosti do místnosti do pokoje. Při pohybu po domě přesuňte cokoli, co posloucháte z jednoho reproduktoru hnízda nebo do druhého. Hudba tady, tam a všude. Naplňte svůj domov zvukem ze všech reproduktorů a displejů hnízda.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze Google Home použít jako interkom

Pomocí spouštěcí fráze „OK, Google Broadcast…“ vám umožní využít váš domov Google jako interkom. Můžete komunikovat prostřednictvím jiných inteligentních reproduktorů Google Home nebo Nest Inteligentních reproduktorů připojených k vašemu účtu. Máte možnost vysílat na všechna zařízení ve vaší domácnosti nebo na jediné zařízení podle vašeho výběru.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko vás Google Home slyší

Zdá se, že je to asi 100 ft v závislosti na různých faktorech. Pokud hraje hlasitou píseň, bude to přemoci mikrofonů. Přidali, aby vám drželi ruku, aby ji ztlumili v domácím centru Google Max. Také v závislosti na jiném hluku v místnosti, jako jsou televizory, rádio nebo jen jiní mluvící.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím aktivitu Google Home

Podívejte se na historii aktivity Assistant Assistant Google Aplikace Google Home .Vpravo nahoře klepněte na svůj účet.Klepněte na mou aktivitu .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google Home vždy poslouchám a nahrávání

Ztlumit mikrofon

Váš reproduktor Google Nest/Home vždy poslouchá, ale můžete jej snadno zastavit stisknutím tlačítka na zadní straně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět Google pořád poslouchat

Jak povolit režim pokračujících konverzací Assistant Google Assistant App App App Google Home na vašem zařízení Android nebo iOS, klepněte na Nastavení a poté klepněte na další nastavení pod hlavičkou Služby Assistant Services Google.Klepněte na kartu Assistant, klepněte na pokračující konverzaci a poté přepněte pokračující nastavení konverzace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do Google Hnízda zaznamenají zvuk

Když je mikrofon zapnutý, mikrofon hnízdní kamery zvedne zvuk v oblasti kolem fotoaparátu. Pokud má váš fotoaparát historii videa nebo historii videa 24/7, je zvuk fotoaparátu zaznamenán v historii videa, pokud je mikrofon zapnutý. Když je mikrofon vypnutý, zvuk není streamován ani zaznamenán.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může chránit hnízda poslouchat konverzace

Mikrofon v Nest Protect bude poslouchat reproduktor a roh pokaždé, když provedete bezpečnostní kontrolu, i když je zakázána kontrola zvuku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu komunikovat mezi pokoji s Google Home

Říci "Ahoj Google," pak:

"Vysílání na [název pokoje] [Zpráva]."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být Alexa použita jako místnost pro interkom místnosti

Alexa komunikace

Hlasové a videohovory vám umožní snadno zůstat v kontaktu s těmi, na kterých záleží nejvíce. Ale Alexa můžete také použít jako interkom k odpadu a informovat všechny vědět, že večeře je připravena, nebo vydat oznámení, které dětem připomene, že je před spaním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás vláda slyšet prostřednictvím Google Home

"Žádný vládní subjekt, USA nebo jinak, nemá přímý přístup k informacím našeho uživatele. Respekt k soukromí a zabezpečení údajů, které ukládáte s Google, podporuje náš přístup k vytváření dat v reakci na právní požadavky. Více se můžete dozvědět ve zprávě Google Transparency."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás Google Home slyšet, když je mikrofon pryč

Nemůžete použít svůj hlas nebo aplikaci Google Home k zapnutí nebo vypnutí mikrofonu. POZNÁMKA: Když vypnete mikrofon, to: zabraňuje poslechu nebo reagování Google Home. Aby bylo možné interagovat s domovem Google, musí být mikrofon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Google sledovač aktivity

Google Fit také usnadňuje sledování vašeho pokroku a sledování vaší aktivity přímo z telefonu nebo smartwatch.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze sledovat aktivitu Google

Například Google sleduje historii vyhledávání, stejně jako umístění mobilního zařízení, reklamy, které zobrazujete, videa, která sledujete, a další. Pokud dáváte přednost, můžete nakonfigurovat Google, aby vás přestal sledovat – alespoň z velké části – i když pokud ano, ztratíte výhodu všech funkcí personalizace Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou vaše inteligentní domácí zařízení poslouchají vaše konverzace

Téměř všechna hlasově aktivovaná technologie používá mikrofony, které poslouchají „Wake Words.„To znamená, že technicky vždy poslouchají. Pokud chcete převzít kontrolu nad svým soukromí, zde je návod, jak zabránit inteligentním zařízením v poslechu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku Google poslouchám po celou dobu

Téměř všechna hlasově aktivovaná technologie používá mikrofony, které poslouchají „Wake Words.„To znamená, že technicky vždy poslouchají. Pokud chcete převzít kontrolu nad svým soukromí, zde je návod, jak zabránit inteligentním zařízením v poslechu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google dovoleno poslouchat vás

Také vás poslouchají pro marketingové účely. Stejně jako to, jak Google a další vyhledávače sledují vaše vyhledávání a historii prohlížení, abyste se ujistili, že online reklamy, které vidíte, jsou relevantní pro vaše konkrétní zájmy, vaše hlasová data se používají stejným způsobem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mají hnízda Google mají mikrofony

Nest Protect automaticky provozuje „kontrolu zvuku“ jednou za měsíc, takže mikrofon umožňuje detekovat, zda jeho reproduktory a roh fungují. Kromě toho mohou uživatelé spustit manuální „bezpečnostní kontrolu“, která také umožní mikrofon. Pro obě tyto situace je mikrofon zapnutý pouze na několik sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním poslechu Google Nest

Jak zabránit tomu, aby váš domov Google poslouchal z muty domova Microphonegoogle: tlačítko mikrofonu je umístěno v zadní části reproduktoru.Google Home Mini: Tlačítko mikrofonu je přepínač nalezený v blízkosti napájecího kabelu.Google Home Max: Tlačítko mikrofonu Mute je přepínač na zadní straně zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít Google Home jako interkom v telefonu

Co vědět z nejbližšího reproduktoru Home Google, řekněte, "Ok Google, vysílání." Řekne to, "Jaká je zpráva"Mluvit svou zprávou.Použijte aplikaci Assistant Google na vašem Androidu nebo iPhone k vysílání zpráv do všech domácích zařízení Google na vašem účtu Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Alexa k poslechu konverzací

Můžete špehovat někoho s Alexou pomocí zařízení Echo nebo Amazon Alexa nebo Reverb App, můžete přimět Alexa, aby vložila na propojené zařízení a poslouchala konverzace nebo zobrazit jednotlivce s kamerou (pokud je zařízení echo show).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete poslouchat rozhovory v jiné místnosti s Alexou

Pokud máte v telefonu nainstalovanou aplikaci Alexa nainstalovanou aplikaci Alexa, můžete použít Alexa. Jakmile je uvnitř aplikace, můžete ji přikázat a zapnout mikrofon, abyste mohli poslouchat všechna svá zařízení. Tato funkce je skvělý způsob, jak sledovat, co se děje ve vašem domě, když jste pryč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google Voice vždy poslouchá

Téměř všechna hlasově aktivovaná technologie používá mikrofony, které poslouchají „Wake Words.„To znamená, že technicky vždy poslouchají.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo descargo Tinder en iOS??
Next Post
Jaké jsou 2 typy firewallů?