15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu stáhnout Tinder na iOS?



Tinder FAQ

Shrnutí článku:

Můžete si stáhnout Tinder na iPhone? Tinder Inc. vyžaduje iOS 14.0 nebo později.

Proč nemohu najít Tinder v obchodě s aplikacemi? Pokud vaše zařízení není kompatibilní s aplikací ke stažení, nebudete moci stáhnout aplikaci. Zjistěte, zda je vaše zařízení oprávněno stáhnout aplikaci. Pokud to nefunguje, obraťte se na vývojáře aplikací pro další pomoc.

Jak nastavím Tinder na svém iPhone? Zde je návod, jak si vytvořit účet Tinder a použít aplikaci na zařízeních iOS: Stiskněte vytvořit účet, pokud jste na Androidu, vyberte, jak se chcete přihlásit. Nyní zadejte své telefonní číslo a poté získáte ověření.

Jak nainstaluji aplikaci Tinder pro Android? Otevřete aplikaci Store Google Play na vašem zařízení. Poté zadejte Tinder do vyhledávače a klepněte na ikonu vyhledávání. Dále klepněte na tlačítko Instalace.

Proč nemohu použít Tinder na svém iPhone? Odstraňte a přeinstalujte aplikaci. Nejenže vás to dostane do nejnovější verze Tindera, ale také to obnoví váš zážitek z aplikace, který by měl věci znovu běžet hladce! Pokud máte problémy s aplikací Tinder pro iOS nebo Android, zkuste použít Tinder.com místo toho.

Mohu použít Tinder bez aplikace? Je to snadné. Chcete -li začít, navštivte Tinder.com z jakéhokoli prohlížeče a okamžitě rozpoznáte stejný známý tok.

Není Tinder již aplikací? Tinder je v současné době k dispozici na zařízeních iOS, Android a HMS.

Kde si mohu stáhnout Tinder? Nabízíme také lehkou verzi Tinder, kterou můžete vzít kdekoli a všude – stáhnout Tinder Lite z obchodu Google Play. Tinder v současné době podporuje iOS 14.0 a nahoru, Android 7.0 a nahoru a nejnovější verze.

10 klíčových bodů:

  1. Můžete si stáhnout Tinder na iPhone? Tinder Inc. vyžaduje iOS 14.0 nebo později.
  2. Proč nemohu najít Tinder v obchodě s aplikacemi? Pokud vaše zařízení není kompatibilní s aplikací ke stažení, nebudete moci stáhnout aplikaci. Zjistěte, zda je vaše zařízení oprávněno stáhnout aplikaci. Pokud to nefunguje, obraťte se na vývojáře aplikací pro další pomoc.
  3. Jak nastavím Tinder na svém iPhone? Zde je návod, jak si vytvořit účet Tinder a použít aplikaci na zařízeních iOS: Stiskněte vytvořit účet, pokud jste na Androidu, vyberte, jak se chcete přihlásit. Nyní zadejte své telefonní číslo a poté získáte ověření.
  4. Jak nainstaluji aplikaci Tinder pro Android? Otevřete aplikaci Store Google Play na vašem zařízení. Poté zadejte Tinder do vyhledávače a klepněte na ikonu vyhledávání. Dále klepněte na tlačítko Instalace.
  5. Proč nemohu použít Tinder na svém iPhone? Odstraňte a přeinstalujte aplikaci. Nejenže vás to dostane do nejnovější verze Tindera, ale také to obnoví váš zážitek z aplikace, který by měl věci znovu běžet hladce! Pokud máte problémy s aplikací Tinder pro iOS nebo Android, zkuste použít Tinder.com místo toho.
  6. Mohu použít Tinder bez aplikace? Je to snadné. Chcete -li začít, navštivte Tinder.com z jakéhokoli prohlížeče a okamžitě rozpoznáte stejný známý tok.
  7. Není Tinder již aplikací? Tinder je v současné době k dispozici na zařízeních iOS, Android a HMS.
  8. Proč nemohu použít Tinder na svém iPhone? Odstraňte a přeinstalujte aplikaci. Nejenže vás to dostane do nejnovější verze Tindera, ale také to obnoví váš zážitek z aplikace, který by měl věci znovu běžet hladce! Pokud máte problémy s aplikací Tinder pro iOS nebo Android, zkuste použít Tinder.com místo toho.
  9. Kde si mohu stáhnout Tinder? Nabízíme také lehkou verzi Tinder, kterou můžete vzít kdekoli a všude – stáhnout Tinder Lite z obchodu Google Play. Tinder v současné době podporuje iOS 14.0 a nahoru, Android 7.0 a nahoru a nejnovější verze.

15 jedinečných otázek:

  1. Můžete si stáhnout Tinder na iPhone? – Tinder Inc. vyžaduje iOS 14.0 nebo později.
  2. Proč nemohu najít Tinder v obchodě s aplikacemi? – Pokud vaše zařízení není kompatibilní s aplikací ke stažení, nebudete moci stáhnout aplikaci. Zjistěte, zda je vaše zařízení oprávněno stáhnout aplikaci. Pokud to nefunguje, obraťte se na vývojáře aplikací pro další pomoc.
  3. Jak nastavím Tinder na svém iPhone? – Zde je návod, jak si vytvořit účet Tinder a použít aplikaci na zařízeních iOS: Stiskněte vytvořit účet, pokud jste na Androidu, vyberte, jak se chcete přihlásit. Nyní zadejte své telefonní číslo a poté získáte ověření.
  4. Jak nainstaluji aplikaci Tinder pro Android? – Otevřete aplikaci Store Google Play na vašem zařízení. Poté zadejte Tinder do vyhledávače a klepněte na ikonu vyhledávání. Dále klepněte na tlačítko Instalace.
  5. Proč nemohu použít Tinder na svém iPhone? – Odstraňte a přeinstalujte aplikaci. Nejenže vás to dostane do nejnovější verze Tindera, ale také to obnoví váš zážitek z aplikace, který by měl věci znovu běžet hladce! Pokud máte problémy s aplikací Tinder pro iOS nebo Android, zkuste použít Tinder.com místo toho.
  6. Mohu použít Tinder bez aplikace? – Je to snadné. Chcete -li začít, navštivte Tinder.com z jakéhokoli prohlížeče a okamžitě rozpoznáte stejný známý tok.
  7. Není Tinder již aplikací? – Tinder je v současné době k dispozici na zařízeních iOS, Android a HMS.
  8. Proč nemohu použít Tinder na svém iPhone? – Odstraňte a přeinstalujte aplikaci. Nejenže vás to dostane do nejnovější verze Tindera, ale také to obnoví váš zážitek z aplikace, který by měl věci znovu běžet hladce! Pokud máte problémy s aplikací Tinder pro iOS nebo Android, zkuste použít Tinder.com místo toho.
  9. Kde si mohu stáhnout Tinder? – Nabízíme také lehkou verzi Tinder, kterou můžete vzít kdekoli a všude – stáhnout Tinder Lite z obchodu Google Play. Tinder v současné době podporuje iOS 14.0 a nahoru, Android 7.0 a nahoru a nejnovější verze.
  10. Existuje bezplatná verze Tinder? – Ano, Tinder nabízí bezplatnou verzi s určitými omezeními. Pro další funkce však můžete upgradovat na Tinder Plus nebo Tinder Gold.
  11. Jak mohu smazat svůj účet Tinder? – Svůj účet Tinder můžete smazat tím, že přejdete do nabídky Nastavení, vyberete „účet“ a poté výběrem možnosti smazat svůj účet.
  12. Mohu obnovit smazaný účet Tinder? – Ne, jakmile smažete svůj účet Tinder, nelze jej obnovit. Pokud chcete znovu použít Tinder, budete muset vytvořit nový účet.
  13. Mohu použít Tinder bez účtu na Facebooku? – Ano, Tinder již nevyžaduje, aby se účet na Facebooku zaregistroval. Nyní můžete vytvořit účet pomocí svého telefonního čísla nebo e -mailu.
  14. Jak mohu změnit svou polohu na Tinder? – Chcete -li změnit polohu na Tinder, můžete použít předplatné Tinder Plus nebo Tinder Gold. Tyto placené funkce vám umožňují nastavit vaši polohu do jiného města nebo země.
  15. Jak mohu nahlásit uživatele na Tinder? – Pokud narazíte na uživatele, který poruší Tinderovy pokyny nebo se chová nevhodně, můžete je nahlásit tím, že půjdete do jejich profilu a klepnete na „…”Tlačítko a výběr možnosti” Report “.


Jak si mohu stáhnout Tinder na iOS?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si stáhnout Tinder na iPhone

Tinder Inc. Vyžaduje iOS 14.0 nebo později. Vyžaduje iOS 14.0 nebo později.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu najít Tinder v obchodě s aplikacemi

Pokud vaše zařízení není kompatibilní s aplikací ke stažení, nebudete moci stáhnout aplikaci. Zjistěte, zda je vaše zařízení oprávněno stáhnout aplikaci. Pokud to nefunguje, obraťte se na vývojáře aplikací pro další pomoc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím Tinder na svém iPhone

Zde je návod, jak si vytvořit účet Tinder a použít aplikaci na zařízeních pro zařízení iOS, vytvořte účet, pokud jste na Androidu, vyberte, jak chcete zaznamenat. v. Nyní zadejte své telefonní číslo a poté získáte ověření

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji aplikaci Tinder

Pro Android

Otevřete aplikaci Google Play Store na vašem zařízení. Poté zadejte Tinder do vyhledávače a klepněte na ikonu vyhledávání. Dále klepněte na tlačítko Instalace.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu použít Tinder na svém iPhone

Odstraňte a přeinstalujte aplikaci. Nejenže vás to dostane do nejnovější verze Tindera, ale také to obnoví váš zážitek z aplikace, který by měl věci znovu běžet hladce! Pokud máte problémy s aplikací Tinder pro iOS nebo Android, zkuste použít Tinder.com místo toho.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Tinder bez aplikace

Je to snadné. Chcete -li začít, navštivte Tinder.com z jakéhokoli prohlížeče a okamžitě rozpoznáte stejný známý tok.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Není Tinder již aplikací

Tinder je v současné době k dispozici na zařízeních iOS, Android a HMS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu použít Tinder na svém iPhone

Odstraňte a přeinstalujte aplikaci. Nejenže vás to dostane do nejnovější verze Tindera, ale také to obnoví váš zážitek z aplikace, který by měl věci znovu běžet hladce! Pokud máte problémy s aplikací Tinder pro iOS nebo Android, zkuste použít Tinder.com místo toho.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde si mohu stáhnout Tinder

Nabízíme také lehkou verzi Tinder, kterou můžete vzít kdekoli a všude – stáhnout Tinder Lite z obchodu Google Play. Tinder v současné době podporuje iOS 14.0 a nahoru, Android 7.0 a nahoru a nejnovější verze všech hlavních webových prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari, Edge atd.).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nainstalovat Tinder pomocí prohlížeče

Tinder for Desktop (web)

Tinder for Desktop přichází v prohlížeči a nazývá se Tinder Online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám Tinder poté, co byl zakázán z mého iPhone

Abychom získali nový Tinder po zakázce, musíte získat nové číslo. Chcete -li ověřit svůj nový účet Tinder, budete muset dodat telefonní číslo. Z důvodu, budete potřebovat nové telefonní číslo, protože použití vašeho starého není možnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu přistupovat k Tinder v telefonu

Zkontrolujte připojení k internetu nebo zkuste přepínání mezi Wi-Fi a mobilními daty. Odstraňte a přeinstalujte aplikaci, takže používáte nejnovější verzi Tinder. Použijte Tinder.com přejít na web.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak stáhnout Tinder bez App Store

Spolu s našimi mobilními aplikacemi můžete navštívit Tinder.com použít Tinder pro web. Nabízíme také lehkou verzi Tinder, kterou můžete vzít kdekoli a všude – stáhnout Tinder Lite z obchodu Google Play.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Tinder na prohlížeči

Tinder for Desktop (web)

Tinder for Desktop přichází v prohlížeči a nazývá se Tinder Online. Je k němu přístup k PC a také telefon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu použít Tinder

Zkontrolujte připojení k internetu nebo zkuste přepínání mezi Wi-Fi a mobilními daty. Odstraňte a přeinstalujte aplikaci, takže používáte nejnovější verzi Tinder. Použijte Tinder.com přejít na web.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existují 2 různé aplikace Tinder

Tinder ++ je jiná verze aplikace, s dalšími funkcemi a funkcemi, které skladová aplikace nenabízí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Tinder bez instalace aplikace

Je to snadné. Chcete -li začít, navštivte Tinder.com z jakéhokoli prohlížeče a okamžitě rozpoznáte stejný známý tok.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak stáhnout Tinder bez použití App Store

Podporované platformy a zařízení

Spolu s našimi mobilními aplikacemi můžete navštívit Tinder.com použít Tinder pro web. Nabízíme také lehkou verzi Tinder, kterou můžete vzít kdekoli a všude – stáhnout Tinder Lite z obchodu Google Play.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si stáhnout Tinder po zakázání

Pokud jste byli zakázáni, již nebudete mít přístup k účtu Tinder nebo vytvořit nové účty v budoucnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám Tinder poté, co byl zakázán

Abychom získali nový Tinder po zakázce, musíte získat nové číslo. Chcete -li ověřit svůj nový účet Tinder, budete muset dodat telefonní číslo. Z důvodu, budete potřebovat nové telefonní číslo, protože použití vašeho starého není možnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké telefony jsou kompatibilní s Tinderem

Podporované platformy a zařízení

Tinder v současné době podporuje iOS 14.0 a nahoru, Android 7.0 a nahoru a nejnovější verze všech hlavních webových prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari, Edge atd.).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nainstalovat aplikaci bez Apple Store

Protože Android a iOS jsou dva zcela odlišné systémy, obecně řečeno, aplikace pro iOS nelze nainstalovat na zařízení Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu použít Tinder na svém telefonu

Odstraňte a přeinstalujte aplikaci. Nejenže vás to dostane do nejnovější verze Tindera, ale také to obnoví váš zážitek z aplikace, který by měl věci znovu běžet hladce! Pokud máte problémy s aplikací Tinder pro iOS nebo Android, zkuste použít Tinder.com místo toho.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdete skrytou aplikaci Tinder

Najděte skryté aplikace prostřednictvím vašich nastavení

Nejprve klepněte na ikonu nastavení a z nabídky vyberte aplikace. Pokud na vašem zařízení vypadají věci jinak, přejděte na kartu, která se zabývá aplikacemi vašeho telefonu. Odtud byste měli mít přístup k možnosti vidět všechny aplikace. Klepněte na to a uvidíte všechny své dostupné aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít Tinder na safari

Klikněte na Safari v horní části obrazovky.Vyberte předvolby a pak webové stránky.Přejděte na místo, vyberte Tinder a poté vyberte povolit.Vraťte se do Tinder.Com a umožňují přístup k vaší poloze.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Tiene que reprogramar el control remoto de la puerta del garaje después de cambiar la batería??
Next Post
Mohu použít Google Home jako poslechové zařízení?