15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav fingeraftryksbilleder – 30 ideer til voksne og børn

Hvis du vil oprette kreative tegninger og billeder, behøver du ikke nødvendigvis at have et stort talent for at tegne. Hvis du nu er store øjne og ikke rigtig vil tro på det, så tag bare et kig på de flotte motiver, du kan få, når du opretter billeder med fingeraftryk. Vil du også gerne lave fingeraftryksbilleder, så kan du få lidt inspiration takket være følgende galleri. Selv begyndere kan lave unikke vægdekorationer eller lave lykønskningskort og andre ting med følgende ideer.

Fingeraftryksbilleder fra skabeloner

fingeraftryksbilleder smuk-idé-lærred-dekoration-guldfisk-åkande-blade

Færdiglavede skabeloner bruges ofte til fingeraftryksbilleder, dvs. trykte motiver, der derefter er individuelt designet med fingeraftryk. Dette er også tilfældet med denne originale idé med en vandhane. Udskrifterne blev designet i blåt og repræsenterer således vandstænk fra slangen. Motiverne i skabelonerne selv kan også farves i.

fingeraftryksbilleder træ-krone-hjerte-farverige-fugle-bryllup-kærlighed

Hvis du vil dekorere et træ med dit fingeraftryk, kan du designe en almindelig sommerkrone i grønne nuancer, eller du kan bruge lyse efterårsfarver til et efterårsmotiv, grønt og hvidt eller lyserødt til et forårstræ eller snefnug og sne til et træ om vinteren. Derudover behøver kronen ikke nødvendigvis at være rund. Denne hjerteform er også meget sympatisk.

Skabelon til fingeraftryk & andre motiver til fri udskrivning

At male med et håndaftryk til jul – det er meget sjovt for børnene!

At lave julekugler med børn – 13 spændende ideer med instruktioner

fingeraftryksbilleder fødselsdag-træ-blade-blå-ræv-ugle-bæver-vaskebjørn

Fingeraftrykstræet er meget populært til bryllupper og lignende fester. I dette tilfælde erstatter ideen om et fingeraftryk til brylluppet så at sige gæstebogen. Hver af gæsterne tilføjer et aftryk til træet og kan også skrive deres navn under deres aftryk, hvis de vil. Så at male fingeraftryksbilleder til forskellige lejligheder er en god hukommelse. Men andre motivskabeloner er også egnede, som du vil se nedenfor.

billede-bryllup-træ-fingeraftryk-billede

For at skabe den perfekte hukommelse til denne uforglemmelige dag for de nygifte, har du først brug for et lærred, der er trykt med gæsternes fingeraftryk, og selvfølgelig vandfarve. Tænk grundigt over, hvilken farvesammensætning du vil oprette, og vælg de passende farver, så brudgommens side, brudens side og alle fælles venner kan efterlade deres fingeraftryk med forskellige farver. Store fingeraftryksbilleder skabes med farverne blå, pink og orange, for eksempel. Du kan få brug for tusch i samme farve til signaturerne. Få også testpapir til at gøre det første indtryk på papir og det andet på lærredet. Du skal også bruge en svamp til dette store kunsthåndværksprojekt, så gæsterne kan våde fingrene og derefter selvfølgelig papir og vådservietter for at rense de beskidte fingre. En kort introduktion til, hvad gæsterne skal gøre for at garantere et perfekt resultat, ville måske være meget nyttigt.

fingeraftryksbilleder forår-pink-blomst-træ-bryllup-fødsel

Det behøver ikke at være hele træet. Nogle grene og kviste på billedet ser også meget smukke ud, uanset om du designer dem med blomster eller blade. Kombiner gerne finger- og tommelfingeraftryk for at få elementer i forskellige størrelser. Eksperimenter med fodaftrykket og find ud af, hvordan du ændrer formerne.

fingeraftryksbilleder giraf-balloner-brun-gul

Her, som lovet, et alternativ til træmotivet. Aftryk bruges også ofte til at designe balloner. Her holdes ballonerne med ethvert andet motiv. I dette tilfælde er det en giraf. Sådanne fingeraftryksbilleder er gode til babyer. Om det er til fødsel eller dåb er ligegyldigt. Og det færdige billede kan så også dekorere børneværelset.

fingeraftryksbilleder par-cykel-kærlighed-gave-balloner-lilla-pink

Du kan igen se her, at fingeraftryksbillederne kan være meget forskellige. Igen blev der designet balloner, men denne gang er de designet af et par på en cykel. Det fantastiske ved balloner er, at du kan arbejde med enhver farve. Forskellige nuancer af en farve som her eller et par kontrastfarver er egnede, men et broget billede kan skabes på samme måde.

fingeraftryksbilleder mælkebøtte-frø-lys-blå-smuk-vægmaleri-idé

Fingeraftryksbilleder med mælkebøtter er ikke mindre populære og er den perfekte dekoration til væggene i forskellige rum. Du kan printe mælkebøtten ud eller male den selv, hvilket slet ikke er svært. Design derefter nogle fingeraftryk på selve blomsten og nogle, der flyver væk. Billedet ser meget romantisk ud og stimulerer drømme og afslapning.

fingeraftryk billede skabelon-mælkebøtte-farverige-idé-diy-voksne-børn

Enhver variant af billeder kan også males på et lærred med fingeraftryk. Eksemplet ovenfor viser igen en trykt mælkebøtte, hvis eksisterende frø yderligere blev dekoreret med farvede fingeraftryk. I stedet for en farve blev der valgt et broget design, der ikke er mindre attraktivt, men endda ser særligt muntert ud.

Ideer til at male dig selv

fingeraftryk-billeder-enkel-idé-farverige-farver-vægmaleri

Du kan lade din fantasi løbe vild, hvis du blot opretter fingeraftryksbilleder, som du ønsker. Det behøver heller ikke at være et specifikt motiv. Billedet ovenfor består f.eks. Kun af flere farvestrålende fingeraftryk, der er tegnet på et ark papir med omtrent lige store intervaller. Slutresultatet er abstrakt og moderne på samme tid.

fingeraftryk dyr med balloner hund kat gris snegl kort til fødselsdag

Mindre fingeraftryksbilleder som dyr laves hurtigt og kan bruges til forskellige lejligheder og formål. Deres lille størrelse gør dem meget nyttige, ikke kun til f.eks. Billeder. De kan også bruges til at designe lykønskningskort eller til at lave bogmærker, der derefter kan gives væk.

fingeraftryk dyr ideer til børn sommerfugl ræv frø bi ugle larve

I princippet kan ethvert dyr designes på denne måde. Ovenfor kan du se nogle eksempler på fingeraftryksdyr, der kan laves af et eller flere udskrifter ved hjælp af et par flere linjer og cirkler. Generelt kan fingeraftrykkene fantastisk kombineres med andre penne for at få det ønskede motiv. Det finder du også ud af herunder.

fingeraftryk dyr og fugle billeder ideer til børn

Fingeraftryksbillederne med søde dyrefigurer fungerer meget let. For første gang skal dit barn dyppe børsten i vand, tørre den af ​​kanten og hente den ønskede farve. Hjælp dit barn med at påføre malingen tyndt og tryk den på det medfølgende papir. Hvis malingen allerede er tør, kan det respektive dyr bringes til live.

fingeraftryk bi dyr fugl lavet af børns fingeraftryk

Et ansigt skal da også have øjne, næse, mund, ører og hår. Hvis det lille fingeraftryk repræsenterer en krop, så skal hovedet, arme og ben også tegnes. Hvis der kommer en bi fra fingeraftrykket, kan børnene male følerne med din støtte, næb og vinger af en fugl osv. Udvalget af dyr, der kan skabes med fingeraftryk, er virkelig næsten uendeligt. Du er for eksempel velkommen til at skildre dit kæledyr, naboens hund eller måske en snegl, som du har fundet under en gåtur. Lad dig inspirere af den omgivende natur.

fingeraftryk fuglemaleri til børn i tre trin

fingeraftryk-billeder-køretøjer-tog

Børnene er også forbløffede over alle slags køretøjer, især de små drenge er fascinerede af biler, tog, helikoptere og fly. Ligesom dyrene kan et uendeligt antal køretøjer sættes på papir med et fingeraftryk. Dit barn kan naturligvis beslutte, hvilket køretøj der skal bruges til at oprette deres fingeraftryksbilleder i dag. En brandbil, varmluftsballon eller traktor, designet af disse søde køretøjer vil uden tvivl bringe dine børn stor glæde. Og som du kan se, kræver det bare en smule fantasi og et par streger at give karaktererne en realistisk form.

fingeraftryk-billeder-fe lys-idé-filt-tip-kabel-farverige

En farverig stribe lys er også gjort særlig let. Og alligevel kan du gøre et billede til noget særligt. Mal først et kabel med en filtpen, sort kuglepen eller metallisk maling på det ønskede sted på papiret eller lærredet, og tilføj stikkene i en spiralform. Derefter kan du derefter tilføje fingeraftryk.

fingeraftryk fugl ravn krage rød grøn blå silhuet i rammen

Du kan også bruge stenciler til at lave mere komplekse designs, som du blot placerer på papiret og derefter udfylder med fingeraftryk. Vi finder ideen ovenfor, som består af tre silhuetter af en krage, særligt interessant. Start med en farve. Når dette er tørret, kan du tilføje den anden farve og derefter den tredje.

fingeraftryk-billeder-guld-gryde-regnbue-glitter-shamrocks-gnome

Selvfølgelig kan børn også lave fingeraftryksbilleder, da de er lavet så let. Aftrykkene kan bruges til forskellige prikmønstre, f.eks. I dette eksempel til at skabe en regnbue. Er du allerede overrasket over, hvor mange forskellige motiver der kun kan designes ved hjælp af fingeraftryk? Med lidt fantasi er alt muligt!

fingeraftryk-billeder-hjerte-form-rød-valentinsdag-mødre-dag-lykønskningskort-dekoration

Du kan oprette et større hjerte ud fra flere udskrifter. For at gøre opgaven lettere kan du også først tegne omridset af hjertet og derefter udfylde det med udskrifterne. Hjerter er de perfekte motiver til Valentinsdag, men også til mors dag eller fars dag. Gør hver forælder glad ved at skabe et billede med børnene.

fingeraftryk-billeder-billedramme-design-foto-overraskelse-gave-idé

Uanset om fingeraftryksbilleder, andre billeder eller fotos, kan du også dekorere dine kunstværker og vægdekorationer med en billedramme i dit eget design. Du skal blot lave et vægmaleri med en passende ramme. For eksempel kan du oprette en ekstra ramme med matchende farver for hver sæson af året og dermed fremhæve dine aftryksbilleder endnu bedre.

Fingeraftrykstræ og blomster

fingeraftryk-billeder-træ-årstider-idé-hånd-stilk-blade-sne-blomster

Hvis du vil male et træ på lærred, kan du også vælge en af ​​disse ideer. Det handler igen om de fire sæsoner, som blev implementeret forskelligt i de to eksempler. Til venstre blev der designet et ekstra træ på hvert af fire lærreder, mens i eksemplet til højre et træ simpelthen blev delt i fire. Bagagerummet består også på en original måde af konturerne af et barns hånd.

fingeraftryk-billeder-børn-landskab-blomster-have-sol-fugle

Brug børnenes fingeraftryk til at tegne smukke blomster. En lang række varianter kan også implementeres her. Kronbladene kan bestå af individuelle prikker, eller de kan få en anden interessant form ved blot at bruge mere end et aftryk til hver blomst. Skab en eng med sol, skyer eller fugle.

fingeraftryk-billeder-farverige-blomster-børn-tinker-let

Derudover kan blomsterne designes i en enkelt farve som her eller så farverige som ovenfor. Alt andet end fingeraftryk blev også malet med enten tusch eller farveblyanter. Børn kan også gøre deres forældre eller bedsteforældre glade for sådanne billeder og give dem gaver ved en bestemt lejlighed eller simpelthen uden grund.

fingeraftryk-billeder-blomster-forår-sommer-kronblade-kuglepen

Ganske minimalistisk, men lige så smukt er de søde engblomster. Først trykkes de farverige fingeraftryk på arket og derefter tilføjes kronbladene i forskellige variationer, som du kan tegne med en tynd pen. Ansigter kan også males, hvis det ønskes. Sådan kan en smuk blomstereng designes.

Fingeraftryksbilleder til jul

fingeraftryk-billeder-jul-julenisse-slæde-rensdyr

Julefingeraftryksbilleder kan også laves. For eksempel er denne idé med en julemand i en kane og hans rensdyr meget sød. Billedet består hovedsageligt af udskrifter. Disse blev derefter udstyret med en filtpen med yderligere elementer, der giver udskrifterne det ønskede udseende.

fingeraftryk-billeder-nisser-jul-rød-grøn-børn-tinker-ideer

Julenisser er også et muntert motiv, som du kan dekorere væggene eller lykønskningskort ved juletid med. Lav kroppen fra et tommelfingeraftryk og hovedet med en anden finger. Du kan derefter bruge de samme malingfarver til at male hatte. Arme, ben, ansigter og andre ting kan derefter tegnes med en sort filtpen.

fingeraftryk-billeder-vinter-inspiration-snemænd-maleri-sne

Store fingeraftryksbilleder til vinteren er også dem med snemænd. Det er bedst at kombinere flere i et billede, som du kan dekorere med forskellige hatte og farver. Endelig kan du også oprette et vinterlandskab med et gulv af hvid maling og hvide pletter, der repræsenterer snefnug.

fingeraftryk-billeder-honningkager-mand-nisse-hat-brun-farve-børn

Eller hvad med honningkagemænd til jul og advent? For en han skal du bruge seks udskrifter af hver brun farve. Lad dem derefter tørre godt. Du kan derefter bruge en pensel til at tilføje mønstre, knapper og buer. En nissehue er også velegnet til at dekorere honningkagerne.

fingeraftryk-billeder-engle-jul-tid-diy-ideer-pink-blå

Engle er ikke kun velegnede til juletid, men kan også bruges til fødsel af en baby eller til dåb. I dette tilfælde er blå og pink eller lysegrøn og gul gode farvevalg. Til juleengle er farverne guld, sølv og kombinationen af ​​grønt og rødt velegnede. Glem ikke glorie!

Ideer til påske

fingeraftryk-billeder-påske-påske-æg-påske-kanin-farverige-lykønskningskort

Hvad med at overraske dine slægtninge og venner med fingeraftryksbilleder til påske, som også kan gives væk i form af et lykønskningskort. Formen på udskrifterne er perfekt til at male påskeæg. Du kan derefter dekorere printet med mønstre. Påskeharen er også hurtig at lave og kan kombineres med andre påskemotiver.

fingeraftryk-billeder-påske-dyr-kylling-stimulering-kanin-pink-gul

Her kan du på nært hold se, hvordan du kan designe en kanin. Bare mal ørerne, ansigtet, benene og halen for at gøre indtryk. Kyllinger er også velegnede til fingeraftryksbilleder til påske. Gule tryk er simpelthen forsynet med næb, øjne, ben og vinger og kan også kombineres med andre påskemotiver. Hvis de søde påskemotiver allerede er klar, kan du tilpasse det søde lykønskningskort med et par linjer, lægge det i en smuk konvolut og gøre din familie eller venner glade.

fingeraftryksbilleder vandhane-vand-stænk-blå-hund-brand-brigade

Fingeraftryksbillederne er ikke kun sjove for børnene, de fremmer også udviklingen af ​​dit afkom. Denne store fritidsaktivitet skærper børns sanser og afslører dem en fantastisk mulighed for kreativt design. Afhængigt af barnets alder kan du bede børnene om at fortælle dig de respektive farver. Det er bedst at lade de små selv bestemme, hvilke farver de skal bruge til de store kunstværker. Dette skaber billeder, der fuldstændigt svarer til ideerne fra dine nærmeste. Børnene føler sig umiddelbart trygge og dygtige. Nogle gange begynder de bare at indramme fingeraftryksbillederne omkring printet uden at vide, hvad der bliver af det. Sådanne usædvanlige fingeraftryksmotiver er unikke og meget sjove. De er også en god hukommelse fra barndommen, der vil bringe et smil til dit ansigt selv år senere. Ved en børns fødselsdagsfest eller en børnefest er ideen om at skabe farverige fingeraftryksbilleder meget populær. Børnene oplever, hvad teamwork er på en behagelig, legende måde og lærer at værdsætte de andre børns arbejde.

Previous Post
Kost uden kulhydrater – tab dig hurtigt og effektivt
Next Post
Mænds brysttræning derhjemme – opbygning af muskler under corona -krisen