15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Maling af smukke kopper med børn – børns leg med disse instruktioner!

Et virkelig godt projekt til eftermiddagen og for børn er at male kopper. Det er enkelt, det er fantastisk sjovt, og du ender med et nyttigt element, der bare er unikt. Uanset om du beholder koppen til eget brug eller giver den væk – håndværksprojektet vil helt sikkert være det værd. Af denne grund vil vi i dag vise dig den bedste måde at male kopper med børn og give dig et par forslag til motiver og teknikker (selvom vi er sikre på, at dine små er sprængfyldt med ideer og kreativitet).

Børn maler kopper med blyanter i porcelæn

Lav en kop med praktiske porcelænspenne til de mindste

Hvis du vil male kopper med børn, er en af ​​de letteste teknikker at bruge specielle porcelænsblyanter. I princippet adskiller disse sig ikke fra normale tuschpenne, så børn kan bruge dem uden problemer. Præcise billeder kan tegnes, eller endda bogstaver kan skrives ned.

Hvid te eller kaffekopper er bedst, da den hvide farve er en ideel overflade. Dog kan du selvfølgelig også vælge andre lyse farver, såsom lyseblå, lysegrøn, creme, beige, pink og lignende.

Når du har malet kopperne med børn, er det bedst at lade farverne tørre i et par timer eller endda natten over, før du sætter dem i ovnen som beskrevet af producenten. Du kan også spore motiverne en anden gang for at gøre farverne endnu mere holdbare. Så skal du lade dem tørre igen i et par timer og først derefter fikse dem i ovnen.

Farverigt design med mange motiver - børn bliver kreative

Sæt også kopperne i ovnen, før den er opvarmet. Dette gør det muligt for materialet gradvist at vænne sig til den stigende varme og forhindre farverne i at revne. Lad også koppen stå i ovnen, mens den afkøles igen. Du er velkommen til at gentage denne proces for anden gang for at gøre maleriet endnu mere modstandsdygtigt. Selvom kopperne derefter betragtes som opvaskemaskine, er det tilrådeligt altid at vaske dem forsigtigt i hånden.

At male koppen med børn ved hjælp af porcelænsmaling

Mal kopper med børn og giv dem væk - sommerfugle og blomster fra fingeraftryk

Hvis du vil male en kop med børn og håndaftryk eller fingeraftryk, er porcelænsmaling mere velegnet. Dette kan også påføres med en pensel, så de små kan blive rigtig kreative igen. Læg bare lidt maling på en farvepalet, tag lidt maling med din finger eller pensel, og begynd at male – ligesom du ville gøre på normalt papir eller lærred. Farverne fastgøres derefter i ovnen, som i penne, og forbliver i den efter “bagetiden”, indtil ovnen og koppen er kølet af.

Fingeraftryksmaling - Let projekt til unikke retter

Brug klistermærker til at designe

Malekopper med børn - Glade doodles i lyse farver med bogstaver

Du kan bruge klistermærker til at oprette motiver, når du maler kopperne med børn og farver dem helt ind. Mærkaterne skrælles simpelthen af ​​efter maling og efter at malingen er tørret lidt. Tilbage står motivet (eller bogstaverne). Denne variant er velegnet, hvis du maler en kop med mindre børn, der endnu ikke er særlig gode til at tegne.

Opret mønstre med tape ved at maskere og male med porcelænsmaling

Eller hvad med at bruge simpel tape til at skabe mønstre på kruset? Du skal blot klæbe strimlerne til overfladen i enhver retning og male i alle frie områder omkring dem. Lad malingen tørre igen, og fjern tapen forsigtigt.

Malekopper med børn - idé til selvfremstillet bogstaver lavet af tape

Du kan også selv designe alle bogstaver med tape, hvis du ikke kan finde et passende klistermærke. For eksemplet ovenfor på billedet blev akrylmaling og svampebørster brugt til at skabe et interessant mønster omkring bogstaverne. Derefter fjerner du tapen, og designet er klar. For at rette farven bages koppen igen ved 175 grader i den ikke-forvarmede ovn i 30 minutter, som beskrevet ovenfor.

Maling af marmorkopper med børn – vejledning med neglelak

Mal kopper med børns neglelak og Mod Podge at designe

En god og kreativ idé til større børn er marmorkrus, der bruger neglelak. Og selvom designet ved første øjekast ser kompliceret ud, vil du blive overrasket over, hvor let det er at implementere. På følgende måde kan sådanne kopper males med børn:

 • hvide kopper
 • neglelak
 • Shish kebabspyd eller tandstikker i træ
 • varmt vand
 • Aluminiumskål eller anden beholder
 • neglelakfjerner
 • Bomuldskugler eller vatrondeller
 • tåler opvaskemaskine mod podge eller servietlim
 • pensel

DIY kaffekop i marmor-look som en håndværkside til ældre børn

Fyld skålen med varmt vand. 5 til 7,5 cm burde være tilstrækkeligt, afhængigt af hvor du gerne vil have farven på dit krus. Hæld derefter neglelak på overfladen af ​​vandet. Du vælger mængden afhængigt af hvor meget af koppens hvide du gerne vil slippe igennem. Nu skal du hurtigt fortsætte med at arbejde, inden neglelakken størkner i vandet: Rør forsigtigt neglelakken med en tandstikker eller shashlikspyd, og skab marmoreffekten.

Instruktioner til et marmorkrus lavet af pink neglelak

Dyp nu koppen i vandet og tag den ud igen. Neglelakken vil klæbe til ydersiden af ​​koppen. Læg derefter koppen på en passende overflade til tørring natten over. Hvis du derefter vil designe et krus i en anden farve, skal du bortskaffe vandet og starte forfra. Når lakken er tørret, påføres et tyndt lag Mod Podge.

Malekopper med børn - marmoreffekt i lyse farver

Du er også velkommen til at eksperimentere ved at kombinere flere farver i vandet til en kop. Men selv da skal du arbejde hurtigt!

Sådan kan du overføre motiver eller bogstaver

Malekopper med børn - motiver og skrift overført med blyant

Hvis børnene har svært ved at male dem selv eller bare vil have et mere kompliceret motiv på koppen, kan du også overføre et trykt på overfladen og derefter male det om med kuglepenne eller farver. Det fungerer lettere, end du måske tror. Du mangler:

 • ethvert motiv, trykt på hvidt papir
 • blyant
 • gaffatape

Instruktioner til overførsel af trykte designs på kruset

Tag dit motiv og skrab bagsiden i motivets område med blyanten. Sæt derefter papiret på koppen med tapen (blyantsiden hviler på koppens overflade). Tegn nu motivet eller skriften med en blyant eller en kuglepen. Hvis du fjerner papiret igen, overføres motivet takket være blyantskrabben, og du kan spore det med porcelænsblyanterne eller porcelænsmaling og på denne måde hurtigt og nemt male kopper med børn.

Malekopper – ideer at efterligne

Malekopper med børn - laver mønstre med tape

Uanset om du har malet kopper til en børns fødselsdagsfest eller planlagt en simpel eftermiddag med kunsthåndværk, er et par forslag til motiver helt sikkert velkomne. Vis bare de små et par af følgende ideer til kopmalingsmotiver med børn, så de kan vælge noget og derefter selv blive kreative.

Børn maler kopper – ideer til motiver

Børn maler kopper med gule og røde blomster og græs

Farverig frø

Malede kopper med lyse farver og frø

Lyserødt prikmønster

Børn maler kopper med lyserøde prikker

Gave til faderen med bogstaver

Malekopper med børn til fars dag med bogstaver

Design børnenes håndaftryk

Malekopper med børn - håndaftryk som souvenir og en god gaveide

Dino og piggy til et legende motiv

Mal grise og dinosaurer på kruset - børnevenligt design

Hjerte med barnets navn

Personligt og hjemmelavet krus med barnets hjerte og navn

Marmorerede kopper i forskellige farver

Marmorerede tekopper i rød, lilla og gulgrøn

Mal et juletræ til jul

Idé til et julekrus med juletræ og julehilsen

Fars dag eller fødselsdagsgave til far med et hjerte som motiv

Gaveidé til far med hjerte og bogstaver

Neonfarver til tekopper og tallerkener

Glad inspiration i neonfarver til tekopper og tallerkener

Previous Post
Kost uden kulhydrater – tab dig hurtigt og effektivt
Next Post
Mænds brysttræning derhjemme – opbygning af muskler under corona -krisen