15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Měl bych hardwire svůj prstenový zvonek?

Shrnutí článku – Wired vs Wireless Fing Doorbell

1. Hardwiring a baterie – Pokud je váš prsten video zvonek 2 pevně zapojen, zůstane nabitý běžným používáním. Pokud ne, baterie bude potřebovat pravidelné dobití.

2. Instalace a zapojení – Vrchopný zvonek na prsten je bezdrátový, zatímco model Ring Pro musí být pevně zapojen. Wireless se snadno instaluje, zatímco Hardwired je spolehlivější a eliminuje obavy z baterie.

3. Nájemci a zapojení – Zvonek prstenu Vorybell Pro 2 vyžaduje zapojení do stávajícího napájení, což je nevhodné pro nájemce, kteří nemohou tuto nemovitost upravit.

4. Životnost baterie – Bez hardwiringu bude baterie trvat 6 až 12 měsíců na jednom nabití, v závislosti na úrovni činnosti zvonku.

5. Výhody kabelového zvonku – Kabelové zvonky jsou ceny podobně jako bezdrátové modely, snadno se nainstaluje, pokud je k dispozici domácí kabeláž a může pojmout osvětlený tlak.

6. Zvonek prstence ovládaného baterií – Na rozdíl od modelů tvrdých zapojení používá prstencový zvonek ovládaný baterií pro detekci pohybu a živý pohled.

7. Nevýhody kabelového zvonku – Kabelové zvonky jsou na instalaci složitější, mohou vyžadovat upgradovaný transformátor ve starších domovech a mohou potřebovat zapojení a vrtání.

8. Výhody zvonového zvonu kabelového prstenu – Umožňuje uživatelům odpovědět na dveře odkudkoli pomocí malého zařízení.

Klíčové otázky a odpovědi

1. Je nejlepší k hardwire prstencovému zvonu?
Odpověď: Pokud je váš prstenový zvonek 2 pevně zapojen, zůstane nabitý normálním použitím. Pokud ne, je nutné pravidelné dobíjení.

2. Je kabelový nebo bezdrátový prstenčí zvonek lepší?
Odpověď: Zatímco bezdrátové prstencové zvonky se snadno instalují, pevné modely mají tendenci být spolehlivější a eliminovat potřebu změnit baterie.

3. Musí být zvonek prstenu zapojen?
Odpověď: Prstenový video zvonek Pro 2 musí být zapojen do stávajícího napájení, takže je nevhodné pro nájemce, kteří nemohou upravit své domovy.

4. Jak dlouho prstenská baterie vydrží, ne -li hardwired?
Odpověď: Bez hardwiringu by měla baterie trvat 6 až 12 měsíců na jednom náboji, v závislosti na úrovni činnosti zvonku.

5. Jaké jsou výhody kabelového zvonku?
Odpověď: Kabelové zvonky jsou ceny podobně jako bezdrátové modely, snadno se instaluje, pokud je k dispozici domácí kabeláž a pojme se osvětlenou tlačítko tlačítko.

6. Jak prsten funguje, pokud není pevně zapojen?
Odpověď: Prstenový zvonek ovládaný baterií používá dobíjecí baterii pro detekci pohybu a živé zobrazení, místo toho, aby se spoléhal na elektřinu z hardwiringu.

7. Jaké jsou nevýhody kabelového zvonku?
Odpověď: Instalace kabelových zvonků může být komplikovanější a vyžaduje potenciální upgrady pro starší domy a kabeláž a vrtání pro nastavení.

8. Jaké jsou výhody kabelového prstencového zvonu?
Odpověď: Kabelové zvonky prstenců umožňují uživatelům odpovědět na dveře odkudkoli pomocí malého zařízení.

Měl bych hardwire svůj prstenový zvonek?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nejlepší k hardwire prstencovému zvonu

Pokud je váš prsten video zvonek 2 pevně zapojen na existující zvonek, udrží ho nabitý normálním používáním. Pokud váš prstenový video zvonek 2 není pevně zapojen, bude muset být baterie pravidelně dobije.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kabelový nebo bezdrátový prstenčí zvonek lepší

Instalace/kabeláž: Model pro zvonek na prsteny je bezdrátový, zatímco model Ring Pro musí být pevně zapojen. Každá metoda má své výhody. Bezdrátové vybavení je užitečné a snadno se instaluje, zatímco zařízení tvrdé připojení má tendenci být spolehlivější a nebudete se muset starat o výměnu baterií.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musí být zvonek prstenu zapojen

Nájemci: Pokud si půjčíte svůj domov a nemůžete otevřít zeď nebo vrtací otvory, pro vás nemusí být zvonek pro 2, protože to vyžaduje, aby byl zapojen do stávajícího napájecího zdroje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho prstenská baterie vydrží, ne -li hardwired

6 až 12 měsíců

Pokud přeskočíte hardwire, pak v určitém okamžiku budete muset odinstalovat celý zvonek a připojit jej, abyste jej znovu šťouchali. Prsten hlásí, že baterie by měla vydržet kdekoli od 6 do 12 měsíců na jednom poplatku.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody kabelového zvonku

Kabelové výhody zvonku

Ceny jsou přibližně stejné: jako bezdrátové modely. Poměrně snadno se instaluje: Protože váš domov již může mít většinu kabeláží. Může pojmout osvětlenou tlačítko: Pokud je váš zvonek zcela zapnutý bez baterií, které by se stékaly, osvětlené tlačítko bude obvykle fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak prsten funguje, pokud není pevně zapojen

Na rozdíl od prstencového zvonku (E.G. Ring Doorbell Pro), zvonek ovládaný baterií nevyužívá elektřinu generovanou tvrdým owiringem k napájení jejích pravidelných operací. Místo toho používá k detekci pohybu a vytvoření živého zobrazení poskytovanou dobíjecí baterii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody kabelového zvonku

Nevýhody kabelového zvonku: Instalace komplikovanější než bezdrátové zvonky.Starší domy mohou potřebovat upgradovaný transformátor, aby pracoval s novějším nebo videohořkovým zvonkem.Instalace může být komplikované, zejména pokud nemáte žádné zkušenosti, a nastavení vyžaduje zapojení a vrtání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody zvonku

Odpovězte na dveře odkudkoli s naší nejmenší kabelovou kamerou pro zvonek. VIDEO DOORBELL WIRED zahrnuje všechny náležitosti-HD video a obousměrné přednášky, pokročilé detekce pohybu a upozornění v reálném čase zaslané přímo do vašeho telefonu, Alexa zařízení nebo zvonění, takže vždy budete vědět, kdy se někdo zastaví.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody prstencového zvonu

Ačkoli je kruhový systém relativně levný, hlavní nevýhodou je jeho omezený rozsah. Prsten může sledovat pouze relativně malou oblast, jako jsou vaše přední nebo zadní dveře. Pro další obavy zabezpečení, jako jsou domácí bezpečnostní dveře a brány, tlačí Ring jejich produkty „Works with Ring“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje zvonek prstenu, pokud není tvrdě zapojený

Na rozdíl od prstencového zvonku (E.G. Ring Doorbell Pro), zvonek ovládaný baterií nevyužívá elektřinu generovanou tvrdým owiringem k napájení jejích pravidelných operací. Místo toho používá k detekci pohybu a vytvoření živého zobrazení poskytovanou dobíjecí baterii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když prsten Hardwired přejde offline

Odpojte je asi 10 sekund, poté je znovu připojte. Potvrďte, že vaše prstencové zařízení má napájení. Pokud je to pevně zapojeno do vašeho systému zvonku (místo ovládaného baterie), můžete mít v panelu jističe zvonek na jistič. Převrácení přepínače zpět do polohy ON může problém vyřešit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nezůstane na zvonění

Nabíjení z hardwiringu dodává nanesejte na baterii. V závislosti na tom, jaké funkce provádí zvonek, může baterie vypouštět rychleji, než může tvrdý náboj držet krok.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda bezdrátového zvonku

Protože používá rádiové signály, existuje šance na rozhlasové rušení. Baterie budete muset znovu nabít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je zvonek na prsten tak levný

Pro udržení nízké ceny, kabely pro zvonění prstenců postrádá některé funkce nalezené na dražším prstencovém videopajdu 3. Například to podporuje pouze 2.4GHz Wi-Fi spíše než 5GHz. Doorbell je plně integrován s Alexou, což se dá očekávat, že ring je společnost vlastněná Amazonem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi zvoleným prstenem a pevně

Pokud hardwirete svůj prstenový zvonek s prstenem na baterii, ve skutečnosti nepoužívá kabelovou energii k provozování jeho operací. Spoléhá se na baterii. Klik nabití Video Doorbell získá z hardwired se používá pouze k nabíjení baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete převést zvonek na baterii na kabely

Adaptér Plug-in Plug-In (2. generace) je navržen tak, aby převáděl zvonek na prsteny s baterií, aby utekl z liniového proudu. Může být také použito namísto přímého spojení s mocí s …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje zvonek prstenu, pokud není tvrdě zapojený

Na rozdíl od prstencového zvonku (E.G. Ring Doorbell Pro), zvonek ovládaný baterií nevyužívá elektřinu generovanou tvrdým owiringem k napájení jejích pravidelných operací. Místo toho používá k detekci pohybu a vytvoření živého zobrazení poskytovanou dobíjecí baterii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody prstencového zvonu

Ačkoli je kruhový systém relativně levný, hlavní nevýhodou je jeho omezený rozsah. Prsten může sledovat pouze relativně malou oblast, jako jsou vaše přední nebo zadní dveře. Pro další obavy zabezpečení, jako jsou domácí bezpečnostní dveře a brány, tlačí Ring jejich produkty „Works with Ring“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Doručují zvony prstenců

Sledujte své přední dveře

Proto je jedním z nejlepších způsobů, jak zastavit zloděj. Tipy pro bezpečnost domácnosti: Jsme sice trochu zkreslení, ale zvonek na Video Ring je skvělý způsob, jak sledovat váš domov a odpovědět na dveře, když jste pryč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou prstencové zvonky stejně dobré jako bezpečnostní kamery

Kamery prstenu nejsou naše oblíbené modely na trhu. Mají některé týkající se soukromí a bezpečnostních nedostatků a existují i ​​další modely s chytřejšími funkcemi, jako je detekce balíčků. Ale prsten je populární značka a tyto kamery budou pracovat s jakoukoli jinou prstencovou věcí, jako jsou prstencová inteligentní světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá hardwire prsten

Instalace kabelového zvonu, jako je tento Ring Pro 2, trvá asi 45 minut. Instalace prstencového videokoře je jedním z nejjednodušších inteligentních domácích upgradů (s možnou výjimkou šroubování do inteligentní žárovky).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu hardwire prsten zvonek, aniž bych vypnul vypínač

Pokud nainstalujete zvonek s prstencem Video, kde se již používá zvonek, a připojíte zvonek prstencového videopalku zapojený do elektrického zapojení zvonku vašeho domova, musíte vypnout zdroj elektřiny v jističi nebo pojistku a testovat a testovat to Před odstraněním je napájení vypnuto …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje prsten, pokud je internet dole

Alarm prstenu obvykle komunikuje s vámi nebo vaší monitorovací službou přes internet prostřednictvím WiFi nebo ethernetového kabelu. Kdykoli vaše základní stanice ztratí své spojení s internetem, bez ohledu na příčinu, kopne buněčný záložní systém, který umožní systému pokračovat ve sledování vašeho domova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prstenový zvonek neustále vychází, když není pohyb

Jedním jednoduchým důvodem, proč váš prstenový zvonek neustále zvoní, je způsoben tlačítkem na vašem prstencovém zařízení. Jak se na tlačítku hromadí nečistoty a špína, může se někdy uložit na místě, což způsobí opakovaně zvoní. Zkuste vyčistit tlačítko látkou, abyste odstranili veškerou přebytečnou nečistotu a mastnotu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prsten nohou stále umírá, když je pevně zapojen

Pokud vaše prstencové video zvonek nebo baterie bezpečnostní kamery příliš rychle vyčerpávají, může být příčinou špatné připojení WiFi. Špatné připojení může způsobit, že se váš zvonek nebo fotoaparát často odpojí a znovu se připojí k síti WiFi, která plýtvá energií a přispívá k drenáži baterie.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes arreglar el virus en mi teléfono??
Next Post
Co jsou produkty Xfinity?