15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Má Hulu nedávno sledováno?




FAQ


Shrnutí článku

Proč Hulu nezvedne, kde jsem skončil? Někdy kvůli chybám v aplikaci Hulu nebo na internetové problémy se Hulu nemá tendenci nezachránit tam, kde jste skončili, a začněte od začátku, když pokračujete v sledování. Zatímco problém by mohl být způsoben různými faktory, z mého výzkumu jsem ho zúžil na níže uvedené důvody: zastaralá verze aplikace.

Jak vidím svou sledovanou historii na Netflixu? Můžete vidět televizní pořady a filmy, které byly sledovány na každém profilu na vašem účtu. Z webového prohlížeče přejděte na stránku svého účtu. Otevřete profil & Nastavení rodičovských kontrol pro profil, který chcete vidět. Otevřená sledovací aktivita.

Můžete označit epizody Hulu jako sledované? Bohužel neexistuje způsob, jak ručně označit epizodu jako „sledované“ v tuto chvíli, ale budeme sdílet tuto žádost s našimi devs.

Jak se dostanu na stránku podrobností na Hulu? Umístěte se nad miniaturou epizody, abyste viděli popis této konkrétní epizody. Úplný přehled na navigaci najdete také přes Hulu.com zde: https: // hulu.TV/_Navigát.

Proč pořady zmizí z Hulu? Je to problém dostupnosti. Vypršení platnosti: Chybí něco, co tam bylo? Možná to vypršelo. Když se něco na Hulu chystá vypršet, děláme vše, co je v našich silách, abychom vám dali hlavy s oznámeními o vypršení platnosti.

Jaké je poslední tlačítko na Hulu? Pokud streamujete živou televizi, můžete vybrat poslední tlačítko (umístěné nalevo od tlačítka přehrávání), abyste skočili zpět na kanál, který jste dříve sledovali. * Poslední tlačítko se objeví jako logo kanálu, do kterého se navigujete zpět. *Aktuálně podporováno na vybraných zařízeních v obývacím pokoji.

Jak se dostanu do svého seznamu sledování? Přejít na Google.com. Hledejte „můj seznam sledovaných.„Vyberte, co chcete sledovat.

Jak mohu obnovit smazanou historii Netflix? Jak obnovit smazaný profil a historii Netflix

  1. Metoda 1: Zkontrolujte připojení k internetu.
  2. Metoda 2: Zkuste odhlásit a znovu login.
  3. Metoda 3: Kontaktujte centrum nápovědy a obnovíte váš účet Netflix.

Jak mohu označit epizody jako sledované? Nebo dokonce celou sezónu, jak bylo sledováno? Postarejme se o ty přátele!

Otázky:

  1. Proč Hulu nezvedne, kde jsem skončil? Někdy kvůli chybám v aplikaci Hulu nebo na internetové problémy se Hulu nemá tendenci nezachránit tam, kde jste skončili, a začněte od začátku, když pokračujete v sledování.
  2. Jak vidím svou sledovanou historii na Netflixu? Můžete vidět televizní pořady a filmy, které byly sledovány na každém profilu na vašem účtu. Z webového prohlížeče přejděte na stránku svého účtu. Otevřete profil & Nastavení rodičovských kontrol pro profil, který chcete vidět. Otevřená sledovací aktivita.
  3. Můžete označit epizody Hulu jako sledované? Bohužel neexistuje způsob, jak ručně označit epizodu jako „sledované“ v tuto chvíli, ale budeme sdílet tuto žádost s našimi devs.
  4. Jak se dostanu na stránku podrobností na Hulu? Umístěte se nad miniaturou epizody, abyste viděli popis této konkrétní epizody. Úplný přehled na navigaci najdete také přes Hulu.com zde: https: // hulu.TV/_Navigát.
  5. Proč pořady zmizí z Hulu? Je to problém dostupnosti. Vypršení platnosti: Chybí něco, co tam bylo? Možná to vypršelo. Když se něco na Hulu chystá vypršet, děláme vše, co je v našich silách, abychom vám dali hlavy s oznámeními o vypršení platnosti.
  6. Jaké je poslední tlačítko na Hulu? Pokud streamujete živou televizi, můžete vybrat poslední tlačítko (umístěné nalevo od tlačítka přehrávání), abyste skočili zpět na kanál, který jste dříve sledovali. * Poslední tlačítko se objeví jako logo kanálu, do kterého se navigujete zpět. *Aktuálně podporováno na vybraných zařízeních v obývacím pokoji.
  7. Jak se dostanu do svého seznamu sledování? Přejít na Google.com. Hledejte „můj seznam sledovaných.„Vyberte, co chcete sledovat.
  8. Jak mohu obnovit smazanou historii Netflix? Jak obnovit smazaný profil a historie Netflix:
    1. Metoda 1: Zkontrolujte připojení k internetu.
    2. Metoda 2: Zkuste odhlásit a znovu login.
    3. Metoda 3: Kontaktujte centrum nápovědy a obnovíte váš účet Netflix.
  9. Jak mohu označit epizody jako sledované? Nebo dokonce celou sezónu, jak bylo sledováno? Postarejme se o ty přátele!


Má Hulu nedávno sledováno?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu nezvedne, kde jsem skončil

Někdy kvůli chybám v aplikaci Hulu nebo na internetové problémy se Hulu nemá tendenci nezachránit tam, kde jste skončili, a začněte od začátku, když pokračujete v sledování. Zatímco problém by mohl být způsoben různými faktory, z mého výzkumu jsem ho zúžil na níže uvedené důvody: zastaralá verze aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím svou sledovanou historii na Netflixu

Můžete vidět televizní pořady a filmy, které byly sledovány na každém profilu na vašem účtu. Z webového prohlížeče přejděte na stránku svého účtu. Otevřete profil & Nastavení rodičovských kontrol pro profil, který chcete vidět. Otevřená sledovací aktivita.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete označit epizody Hulu jako sledované

Bohužel neexistuje způsob, jak ručně označit epizodu jako "pozorovala" V tuto chvíli, ale budeme sdílet tuto žádost s našimi devs.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu na stránku podrobností na Hulu

Umístěte se nad miniaturou epizody, abyste viděli popis této konkrétní epizody. Úplný přehled na navigaci najdete také přes Hulu.com zde: https: // hulu.TV/_Navigát.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč pořady zmizí z Hulu

Je to problém dostupnosti. Vypršení: Chybí něco, co tam bylo právě tam, možná vypršelo. Když se něco na Hulu chystá vypršet, děláme vše, co je v našich silách, abychom vám dali hlavy s oznámeními o vypršení platnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je poslední tlačítko na Hulu

Pokud streamujete živou televizi, můžete vybrat poslední tlačítko (umístěné nalevo od tlačítka přehrávání), abyste skočili zpět na kanál, který jste dříve sledovali. * Poslední tlačítko se objeví jako logo kanálu, do kterého se navigujete zpět. *Aktuálně podporováno na vybraných zařízeních v obývacím pokoji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu do svého seznamu sledování

Přejít na Google.com. Hledejte „můj seznam sledovaných.„Vyberte, co chcete sledovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit smazanou historii Netflix

Jak obnovit smazaný profil Netflix a HISTORIEMETHOD 1: Zkontrolujte připojení k internetu.Metoda 2: Zkuste odhlásit a znovu login.Metoda 3: Kontaktujte centrum nápovědy a obnovíte váš účet Netflix.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu označit epizody jako sledované

Nebo dokonce celou sezónu, jak se sledovala, postarejme se o tuto epizodu přátel z televizní mobilní aplikace YouTube to funguje trochu jinak než počítačová verze. Protože. Nejsou tam

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik diváků může sledovat Hulu najednou

Dva lidé

Dva lidé mohou streamovat současně z různých zařízení najednou, pokud mají základní účet Hulu. Odběratelé živých televize se však mohou rozhodnout pro doplněk „Neomezené obrazovky“ pro streamování na jakémkoli zařízení připojeném k domácí síti zákazníka nebo na třech mobilních zařízeních, pokud jsou mimo síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje věci zmizely na Hulu

Vypršení: Chybí něco, co tam bylo právě tam, možná vypršelo. Když se něco na Hulu chystá vypršet, děláme vše, co je v našich silách, abychom vám dali hlavy s oznámeními o vypršení platnosti. Dostupnost válcování: Pokud najdete pouze několik epizod vaší show, může to být způsobeno dostupností „válcování“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam jsem pokračoval v sledování

Vaše historie hodinek se nachází v rámci kolekce pokračujících sledování, ke které můžete rychle navigovat z domova. Procházejte sbírku a zjistěte, které pořady a filmy, které jste nedávno sledovali.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odstraňuje Hulu pořady

Tady v Hulu se vždy snažíme zabezpečit více pořadů a filmů, které máte nejraději. Příležitostně však může být nutné odstranit některé z vašich oblíbených programování. Kdykoli k tomu dojde, děláme vše, co je v našich silách, abychom vás informovali o přesunu obsahu, který vyprší do vypršené části mých věcí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je bar ve spodní části Hulu pryč

Většina lidí čelí tomuto problému při streamování obsahu Hulu ve webovém prohlížeči. Tento problém jen zřídka čelí osoba, která streamuje Hulu na jejich chytré televizi nebo mobilu. Zařízení by to mohlo znít vtipně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč hulu vyprší

Tady v Hulu se vždy snažíme zabezpečit více pořadů a filmů, které máte nejraději. Příležitostně však může být nutné odstranit některé z vašich oblíbených programování. Kdykoli k tomu dojde, děláme vše, co je v našich silách, abychom vás informovali o přesunu obsahu, který vyprší do vypršené části mých věcí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je váš seznam sledovaných

Co je seznam sledovacích seznamů, je skvělé místo pro sledování filmu a televizních pořadů, které chcete sledovat. Svůj seznam sledovaných můžete třídit podle hodnocení IMDB, skóre popularity a uspořádat své filmy v pořadí, které chcete vidět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svůj seznam sledovaných na telefonu

Klepněte na možnost mého seznamu umístěnou ve spodní části obrazovky. Můj seznam je místo, kde najdete svá uložená videa, pořady a historii prohlížení, abyste se snadno vrátili do svých oblíbených programů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte smazanou historii Netflix

Bohužel nemůžete obnovit smazané profily a historii Netflix pomocí softwaru pro obnovení dat, protože tyto soubory jsou uloženy přímo na serverech Netflix, nikoli na místním počítači nebo externích pevných discích. Takže je nemůžete obnovit, jako byste mohli obnovit soubory z externích pevných disků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být smazána historie vyhledávání Netflix

Ano. Uživatelé mohou vyčistit historii vyhledávání Netflixu před sledováním činnosti pod profilem a rodičem & Řízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetujete sledované epizody na Netflixu

Klikněte na svůj účet, poté klikněte na „Prohlížení aktivity“ a kliknutím skryjete jednotlivé filmy nebo pořady nebo kliknutím na „Skrýt vše“ smazat historii hodinek pro Netflix a získejte novým startu. (Nemůžete se „zmenšit“, abyste obnovili historii prohlížení.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu označit epizodu, jak je sledováno na Apple TV

Se zvýrazněnou epizodou, kliknutím a držením vyvoláte kontextové menu pro tento výběr. Poté vyberte „Značka epizody jako sledovaná“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat Hulu ve dvou různých domech

Mohu použít Hulu v obou našich živých televizních plánech, jsou určeny pro jednorázové použití. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může více než jedna osoba sledovat, jak Hulu žije současně

Hulu umožňuje všem předplatitelům přístup k jeho streamovací službě na dvou zařízeních současně. To znamená, že nebudete muset bojovat o sledování dnešní hry nebo nejnovější epizodu zbrusu nové show.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co ukazuje, opouští Hulu

Všechno opouštějící Hulu a Disney+9/11: Jeden den v Americe.Amerika krásná.Mezi hvězdami.Artemis drůbež.Být naším šéfkuchařem.Nejlepší v těle.Nejlepší ve sněhu.Lepší nate než kdy jindy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je můj pokračující seznam sledování

Snadno můžete najít, jakou show nebo film jste sledovali a na jakých termínech.Klikněte na ikonu profilu a vyberte účet.Přejděte na profil & Nabídka rodičovských kontrol, najděte svůj profil a kliknutím na šipku dolů odhalíte další možnosti.Najděte a klikněte na sledování činnosti.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué hace la seguridad móvil de McAfee??
Next Post
Můžete získat modifikované aplikace na iOS?