15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv cabochonsmykker af færdigt glas eller kunstharpiks

lav cabochon smykker selv diy-inspirationer-lim-billeder

Cabochons er elementer lavet af glas, der bruges til at lave forskellige typer smykker. De er kendetegnet ved deres forstørrelsesglas-lignende form, som giver smykkerne et særligt attraktivt look. vil du Lav selv cabochon smykker, De mest forskellige varianter er tilgængelige for dig. Vi vil gerne præsentere nogle inspirationer for dig i denne artikel. Design individuelle vedhæng, ringe og øreringe!

Lav selv cabochonsmykker i glas

lav cabochon smykker selv bogstaver-bog-motiv-avis

Glas cabochons kan købes færdige. Det sparer tid og arbejde, men du skal stole på de respektive størrelser og former. En anden variant er at bruge syntetisk harpiks til produktionen. Begge varianter er perfekte til kunsthåndværk. Med selvstøbt kunstharpiks er mulighederne for design imidlertid mere forskelligartede. Begyndere kan prøve det med færdigt glas, når de selv laver cabochonsmykker for første gang.

Lav cabochonsmykker selv med billeder

lav cabochon smykker selv printer-make-billeder

Da glasset ikke er særlig attraktivt i sig selv, kan du krydre det lidt til smykkerne. Og det er præcis det, der gør denne håndværksidé så mangfoldig. Du kan meget let lave cabochonsmykker selv ved at udskrive billeder og bruge dem til design.

Dekorationer og smykker

lav cabochon smykker selv dekoration-diy-blossom-motiv

Billederne limes derefter til undersiden af ​​cabochon. Du kan bruge klar lim eller gennemsigtig neglelak til dette. Pensl toppen af ​​billedet, lim cabochonen fast på det, og lad limen eller neglelakken tørre. Du kan derefter sætte dette dekorative element på færdige ringe eller vedhæng, der er til salg. Eller du kan bore et hul i cabochon og bruge det til at hænge det på en kæde.

Originale øjenmotiver

cabochon-smykker-lav-selv-øjne-motiv-iris-print-lim

Der er et ordsprog om, at øjnene er vinduet til sjælen. Du kan også bruge dette motiv, hvis du selv vil lave cabochonsmykker. Du kan vælge formen på vores menneskelige øjne samt formen på katte- eller drageøjne. Igen bruger du færdige billeder.

Lav dine egne cabochonsmykker

cabochon-smykker-gør-det-selv-drage-øje-instruktioner

Billederne skal være på størrelse med cabochon. Det er lettere, hvis du bruger kunstharpiks og matcher stenen til billedet. Klip øjenbilledet ud og smør det med gennemsigtig neglelak. Efter ca. 5 minutter, når lakken er tørret, påføres endnu et lag og limer cabochonen på plads med den. Sørg på forhånd for, at der ikke kan ses fingeraftryk på billedet. Hvis du selv laver cabochonsmykker, er neglelak et godt værktøj.

Lav selv cabochonsmykker – Instruktioner til øreringe

cabochon-smykker-gør-det-selv-vintage-øreringe-perle-vedhæng

Du kan selv lave øreringe som cabochonsmykker på mange forskellige måder. Fra almindelige stik til lange penduldesign kan du faktisk lave alt med en cabochon. Udover cabochons er disse smukke øreringe i vintage-stil også lavet af perler.

Materialer til fremstilling

cabochon-smykker-gør-det-selv-materialer-kunsthåndværk-butik-sten

De enkelte elementer, som du selv skal lave cabochonsmykker, kan købes, hvilket gør det lettere at fremstille. Hvis du er allergisk over for kostumsmykker, skal du sørge for at vælge sølv, når du f.eks. Køber. Hvilken type perler du får afhænger af din smag. Cabochonen kan også købes færdig med et motiv, eller du kan lave den selv.

Lav selv smukke smykker

cabochon-smykker-gør-det-selv-blomstermotiv-turkis-pink-tang

Så komplicerede som øreringene ser ud, er de virkelig hurtige og lette at lave. Som navnet antyder, er de enkelte elementer forbundet med hinanden ved at forbinde ringe. Du kan selvfølgelig også komme med dit eget design, hvis du selv laver cabochonsmykker. Du bestemmer også selv rækkefølgen.

Lav selv cabochonsmykker – ideer at efterligne

cabochon-smykker-lav-selv-stjerner-himmel-galakse-motiv-glitter-metallisk

Hvis du limer cabochonen på en ring eller vedhæng, kan du bruge dette til selv at skabe attraktive mønstre og billeder. Hvis du bruger denne idé til selv at lave cabochonsmykker, vil neglelak komme dig til hjælp igen. Mal overfladen i enhver farve, skab marmoreffekter eller tilføj glitter for at efterligne en galakse. Lim derefter cabochon på vedhænget.

Lav dine egne cabochonsmykker

Lav selv cabochon smykker vedhæng i støbt støbeform i kunstharpiks

Hvis du har besluttet at lave cabochon til cabochonsmykker selv på din egen måde, er det bedst at bruge gennemsigtig kunstharpiks. Dette hældes i en form i flydende form, hvori den derefter tørrer. En af de mange fordele ved denne variant er, at du selv kan bestemme formen og ikke behøver at stole på varianterne fra handelen.

Tørrede blomster som motiver

cabochon-smykker-lav-selv-tørrede-blomster-idé

Derudover kan du fylde harpiksen med forskellige objekter. Dette skaber virkelig unikke designs, som ingen snart vil efterligne. En god idé er at bruge tørrede blomster. På vores websted har vi artikler til dig, der forklarer, hvordan du tørrer blomster korrekt. Friske blomster er også velegnede, hvis du selv laver cabochonsmykker.

Tilføj eventuelle dekorationer

cabochon-smykker-gør-det-selv-søstjerner-blomst-dekoration-stimulering

Du kan også kombinere blomster med andre elementer eller udskifte dem. Opret eventuelle arrangementer, når du selv laver cabochonsmykker og får individuelle og unikke smykker, som du endda kan give væk. Du kan også komme med bogstaver. Det hele afhænger af din fantasi.

Dekorer cabochon udefra

cabochon-smykker-gør-det-selv-forslag-gave-idé-bånd

Hvis du har besluttet dig for ørestikker, får du en passende stud og matchende cabochons. Du kan også lave det sidste selv. Hvis du prøver denne idé til selv at lave cabochonsmykker, kan du også lave flere smykker på samme tid for at udnytte materialerne fuldt ud og spilde så lidt som muligt.

Brug stærk lim

cabochon-smykker-gør-ørering-tinkering-glas-limning

Hvis du selv laver cabochonsmykker eller hvilken som helst smykke, skal du bruge et klæbemiddel af høj kvalitet, der holder godt, så du kan nyde dine smykker i lang tid. Du bruger også lim til at fastgøre cabochon til stud i din fremtidige ørering. Dette stik bruges også til at holde fast, når du laver kunsthåndværk.

Vand og neglelak

cabochon-smykker-lav-dig-marmor-mønster-neglelak

Dekorer øreringe med det populære marmormønster. Du kan få dette i enkle trin, hvis du selv laver cabochonsmykker. Kom vand i en beholder og dryp lidt neglelak i den. Dette flyder på overfladen af ​​vandet. Med en tandstikker kan du derefter forme neglelakken, som du vil, og skabe mønstre. Dyp øreringen lidt i vandet (hvor der også er neglelak). Neglelakken danner nu et attraktivt mønster på øreringen. Lad det tørre og forsegle med en gennemsigtig lak.

Farve syntetisk harpiks

cabochon-smykker-lav-selv-medaljon-orange-grøn-farver

Du kan også bekvemt farve syntetisk harpiks, hvis det gennemsigtige look er for kedeligt for dig. For at gøre dette blandes et par dråber maling simpelthen med harpiksen. Fortsæt derefter med at arbejde som med gennemsigtig kunstharpiks, og du kan selv lave farverige cabochonsmykker.

Cabochon med glitter

cabochon-smykker-lav-selv-sten-harpiks-støbning-trådbøjning

Du kan få sådanne glitrende cabochons på samme måde. Syntetisk harpiks blandes simpelthen med glitter af enhver farve og hældes derefter i en form for at hærde. Hvis du ikke har en form, kan du smøre klatter på bagepapir. På grund af den uregelmæssige form ligner cabochonerne natursten. Hvis du selv laver cabochonsmykker, behøver ikke alt at se perfekt og fejlfrit ud.

Original fyldning

cabochon-smykker-lav-selv-forbindelses-ringe-tinkering-syntetisk-harpiks-støbning

Som allerede nævnt kan du fylde cabochonerne med alle genstande under produktionen. Vi finder også denne idé, hvor en forbindelsesring blev valgt, meget original. Perler eller andre elementer, der bruges til at lave smykker, kan også bruges. Improvisér, når du selv laver cabochonsmykker.

Previous Post
Lav smykker til børn – 11 farverige ideer med instruktioner til smukke halskæder og armbånd
Next Post
Sådan kan du få Heidi Klums drømmefigur og faste ben