15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav baby sutekæde selv – ideer, tips og instruktioner

Lav selv en dummy-kæde stof-pige-dreng

Sutkæden er en god gaveidé til en fødsel eller dåb! Takket være en clip -fastgørelse til babytøj sikrer dette nyttige tilbehør, at sutten garanteret ikke går tabt. Normale sutekæder kan købes i utallige butikker og i alle apoteker, men det er masseproducerede varer, der ikke kunne se personlige nok ud som en babygave. Hvis du ikke har venstre hænder, så kan du Lav selv en sutkæde! Suttekæden er naturligvis ikke kun velegnet som en gave ved et baby shower, men også til personligt brug. Vi forklarer dig, hvilke materialer du har brug for til dette, og hvad du ellers skal være opmærksom på.

Lav selv sutkæde – materiale

Lav selv sutkæde træ-grøn-dreng

Materiale til DIY suttekæden til babyer kan findes online og i forskellige butikker, men før du køber, bør du først og fremmest spørge om de gældende standarder for kunsthåndværk. De anvendte materialer og deres komponenter skal overholde standarderne DIN-EN 71-3 og DIN-EN 12586, dvs. de er fri for skadelige stoffer, giftfri og sved- og spytbestandige. De enkelte dele må heller ikke splintre eller have skarpe kanter. Metalspændet til fastgørelse af sutkæden skal også være nikkel- og rustfrit.

Lav sutkæde selv – længde

Lav selv en sutkæde -pige-pastelfarvet-blomst

For selv at sammensætte en sutekæde behøver du stort set kun 3 ting: en suteklips, farverige træperler og en passende snor. For at give kæden en individuel note, anbefaler vi også brug af motivperler, træperler og linser, brevterninger, klokker og andre figurer. Når du køber kunsthåndværksmaterialerne, skal du sørge for, at den maksimale længde på sutkæden i henhold til den påtænkte standard er 22 centimeter (uden klips), ellers er der risiko for kvælning for barnet.

Sutten klip

Lav selv en sutkæde - træklips - huller - luft

For at sutten ikke lander på det beskidte gulv, sættes den fast på barnets tøj med et klip. Disse særlige klip bør helt sikkert have to eller tre ventilationshuller. Hvis barnet sluger klippet en gang, får det stadig nok luft gennem hullerne. Du bør derfor kun købe clips, der er specielt designet til sådanne suttekæder.

Der er også sutterklip med motiv

Lav sutkæde selv til navn-træ-rød-grøn-jordbær

Sådanne suteklemmer kan fås billigt online i over 30 forskellige farver. Uanset om det er monokromt eller med et motiv, cirkulært eller hjerteformet, giver det praktiske klip sutkæden ekstra glans. Nogle kan også tilpasses med inskriptioner, ordsprog og dine egne motiver. Hvis klippet er særlig mærkbart, kan det “stjæle showet” fra de andre elementer i sutkæden.

Lav selv en sutkæde – tilbehør

Gør-det-selv sut-kæde-dreng-panda-træperle

Udover suttekædeklemmerne skal du også have andet håndværkstilbehør. Dette spænder fra snore til motivperler, træperler og brevterninger.Hvis du vil være tro mod et tema, skal du først vælge 2 smukke figurperler med et flot motiv som hjerte, ræv, pandabjørn, Hello Kitty, heldig kløver.

Forskellige motivperler og farver

Foder-kæde-gør-det-selv-træ-perler-motiv-perler-ræv-farver

Lad din fantasi løbe frit og kombiner motivperlerne med matchende farvede træperler og linser for at skabe unikke og meget individuelle kreationer. Et anker ser for eksempel perfekt ud med perler i blå og rød. De tilgængelige farvepaletter er enorme og malingen brugt – uden toksiner og perfekt til babyer.

Træperler, trælinser og mere

Sut-kæde-gør-det-selv-dreng-maritim-blå-rød-perler

Sortimentet af perleformer omfatter trælinser, runde perler, riller og sikkerhedsperler for at få knuder til at forsvinde. For en vellykket kombination kan du f.eks. Skifte linser og runde perler eller opnå et harmonisk farvespil, når du træder med lyse eller pastelfarver. Perler fås også i forskellige størrelser fra 7 til 18 mm.

Børn elsker ringen af ​​klokker

Sut-gør-selv-lav-hvide-klokker-træ-perler

Et andet populært element i sutkæderne er klokken. Ifølge lovnormen er disse også sved- og spytbestandige samt fri for skadelige stoffer og nikkel. Hvis du har købt flere klokker i en pakke, kan du også bruge dem til et andet kunsthåndværksprojekt som f.eks. Fremstilling af babylegetøj såsom push -ringe eller klapvogn.

Silikone bidmærker i stedet for sutter

Sut-kæde-gør-det-selv-silikone-snegl-pink-mynte

Ikke kun sutter, men også silikone tænderinge er perfekte som vedhæng til kæden. Silikone er lugtfri og smagløs, BPA-fri og kan også let koges og dermed desinficeres. Du kan også vælge mellem forskellige motiver som dyr og blomster.

Suttekæde med navn

Soother-chain-do-it-yourself-wood-natural-white-name

For at personliggøre en sutkæde anbefaler vi at bruge bogstavterninger af træ eller plast, som du kan danne barnets navn med.

Suttekæde med navn

Foder-kæde-gør-det-selv-almindelig-farvet-gul-hvid-grå

På grund af standarden for suttekædens maksimale længde skal du justere antallet af træperler til bogstavterningerne. Med korte navne kan du bruge flere motivperler, med lange navne kan du også inkorporere øgenavne eller synonymer.

Sjovt ordsprog eller yndlingsfigur i stedet for et navn

Gør-det-selv sutkæde-sort-gul-batman-dreng

Snoren, som perlerne er trådet på, skal også være rivefast. En snor lavet af PP polyester, Ø 1,5 mm er bedst egnet. Denne fås også i forskellige farver.

Den rigtige sut er også vigtig

Sut-kæde-gør-det-selv-dreng-fodbold-motiv

Ud over alle de materialer, der er nævnt til sammensætning af sutkæden, er den rigtige sut også vigtig. Det vigtigste at bemærke er formen – sektionen mellem pladen og skulderakslen skal være så flad som muligt, så barnet ikke får et overbid.

En sutekæde er ikke kun praktisk, den ser også smuk ud

Foder-kæde-gør-det-selv-træ-perler-regnbuefarver

Nu ved du, hvad du har brug for selv at lave en sutkæde. Så lad os komme til vejledningen.

1. Læg alle elementerne i kæden i den ønskede rækkefølge på bordet og mål. Uden klemmen, men inklusive løkken, må kæden ikke overstige 22 centimeter. Løkken skal også være lang nok til at træde sutten ringen igennem. Klip et stykke PP -snor, der skal være dobbelt så lang som sutkæden.

Instruktioner og forslag

sut-kæde-gør-det-selv-pige-pink-brev-terninger

2. Slut sutens kædeklips til PP -ledningen ved at føre ledningen gennem klipsets metaløje og lave en dobbelt knude. Lav en revetest, og afskær den overskydende ledning. Forsegl spindeenderne med en lighter.

Lav selv sutkæde med navn-træterninger-blå-orange

3. Nu kan du træde perlerne i den ønskede rækkefølge. Start med en af ​​de to sikkerhedsperler for at synke knuden i det større hul, og træk derefter de andre komponenter i sutkæden.

Sut-kæde-gør-det-selv-personlige-brev-terninger

4. Bind en knude bag den sidste del. Tråd derefter PP -båndet tilbage gennem den sidste del, der blev gevindskåret. Nu er den anden sikkerhedsperle gevindskåret. Lav en løkke, der skal være omtrent på størrelse med klippet og en dobbelt knude. Svejs knuden med lighter og sænk den ned i sikkerhedsperlen.

Lav din egen sutkæde af stof – med og uden syning

Gør-det-selv sutkædevejledning Velcrobånd

Alternativt kan du sy sutkæden ud af stof. Hvis du ikke har en symaskine, eller du ikke kan klare den, kan denne idé være nyttig. Sutten blev fastgjort til enden af ​​båndet med velcro, hvilket vi ikke finder særlig praktisk. En Kam Snap ville være bedre.

Lav selv en sutkæde og pakk den ind som en gave

Foder-kæde-gør-det-selv-gave-diy-idé-pige-organza taske

Glem ikke at smukt pakke din personlige gave til fødsel eller dåb ind!

Previous Post
Jump reb -øvelser – fordele, variationer og træningsplan et overblik!
Next Post
4 nyttige yoga -asanas til kvinder – lette øvelser for begyndere