15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Funguje Lockly s Google Nest?

Souhrn:

1. Mohu se uzamknout s Alexou? Ano, prakticky všechny blokově chytré zámky jsou kompatibilní s Alexa. Série Secure Pro a Vision jsou kompatibilní na začátku a další zámky potřebují most Wi-Fi (prodávané samostatně), aby byly kompatibilní s Alexa.

2. Má Google Home inteligentní zámek? Získejte celkovou kontrolu prostřednictvím svého domácího reproduktoru nebo aplikace pro smartphony Google. Zamkněte své dveře pomocí hlasu, zkontrolujte stav vašich dveří a dokonce nechte svůj inteligentní zámek Linus® komunikovat s jinými inteligentními zařízeními, takže když odejdete, vaše dveře se vypnou světla a poplachová ramena.

3. Funguje Lockly s Apple Home? Funguje to s Amazon Alexa a Google Home, ale ne Apple HomeKit.

4. Je tam měsíční poplatek za Lockly Vision? A protože nemusíte mít předplatné cloudu, neexistují žádné měsíční nebo roční poplatky. S aplikací Lockly můžete udělit přístup ke dveřím odkudkoli.

5. Lze zamknout na dálku? Přístupový kód offline (OAC) je jedinečnou funkcí Lockly ™. Umožňuje vám poskytnout přístup k hostům na dálku, aniž by hosté potřebovali stáhnout aplikaci. Chcete -li použít funkci OAC, nezapomeňte si nejprve stáhnout aplikaci Lockly ™ pro iOS nebo Android a synchronizujte svůj inteligentní zámek s mobilním zařízením.

6. Můžete odemknout Lockly na dálku? Naše verze Lockly® Secure Pro je dodávána s zabezpečeným odkazem WiFi Hub, který umožní správci zámku ovládat zámek odkudkoli, jakmile je připojen k WiFi nemovitosti.

7. Které zámky pracují s Nest? Zámek Nest X Yale je vyroben pro lidi. S Hordem Xale Lock jsme vytvořili manipulační a bezprostřední deadbolt, který se spojuje přímo s aplikací Nest. Nyní můžete zamknout a odemknout dveře odkudkoli.

8. Které zámky dveří pracují s domovem Google? Inteligentní zámky, které pracují s asistentem Google:

  • KWIKSET HALO WIFI Klávesnice Smart Lock
  • Kwikset Home Connect 620 CNT Keypad Z-Wave Plus Smart Deadbolt
  • Schlage JBE109 Bil Z-Wave Keyypad Deadbolt
  • Schlage JFE109 BIL Z-Wave Keyypad Lever Lock

Otázky:

1. Mohu se uzamknout s Alexou? Ano, prakticky všechny blokově chytré zámky jsou kompatibilní s Alexa.

2. Má Google Home inteligentní zámek? Ano, můžete ovládat své dveře pomocí hlasu a zkontrolovat jejich stav pomocí Linus® Smart Lock.

3. Funguje Lockly s Apple Home? Ne, funguje to s Amazon Alexa a Google Home, ale ne Apple HomeKit.

4. Je tam měsíční poplatek za Lockly Vision? Ne, neexistují žádné měsíční nebo roční poplatky za platit s Lockly Vision. Můžete poskytnout přístup ke svým dveřím odkudkoli pomocí aplikace Lockly.

5. Lze zamknout na dálku? Ano, funkce Offline Access Code (OAC) Lockly umožňuje poskytnout přístup k hostům na dálku, aniž by si museli aplikaci stáhnout.

6. Můžete odemknout Lockly na dálku? Ano, s verzí Lockly® Secure Pro a Secure Link Wifi Hub můžete zámek ovládat odkudkoli, jakmile je připojen k WiFi vaší nemovitosti.

7. Které zámky pracují s Nest? Zámek Nest X Yale je navržen tak, aby hladce pracoval s aplikací Nest, což vám umožní zamknout a odemknout dveře odkudkoli.

8. Které zámky dveří pracují s domovem Google? Mezi inteligentní zámky, které spolupracují s asistentem Google, patří Kwikset Halo WiFi Keypad Smart Lock, Kwikset Home Connect 620 CNT Keypad Z-Wave Plus Smart Deadbolt, Schlage JBE109 BIL Z-WAV.

Funguje Lockly s Google Nest?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se uzamknout s Alexou

Ano, prakticky všechny blokově chytré zámky jsou kompatibilní s Alexa. Série Secure Pro a Vision Series jsou kompatibilní na GET GO a další zámky potřebují most Wi-Fi (prodávané samostatně), aby byly kompatibilní s Alexa. Amazon Echo, zařízení používané Alexou, jako pomocník i rozbočovač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Google Home inteligentní zámek

Získejte celkovou kontrolu prostřednictvím svého domácího reproduktoru nebo aplikace pro smartphony Google. Zamkněte své dveře pomocí hlasu*, zkontrolujte stav vašich dveří a dokonce nechte svůj inteligentní zámek Linus® komunikovat s jinými inteligentními zařízeními, takže když odejdete, vaše dveře se vypnou světla a alarmové ramena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Lockly s Apple Home

Funguje to s Amazon Alexa a Google Home, ale ne Apple HomeKit.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam měsíční poplatek za Lockly Vision

A protože nemusíte mít předplatné cloudu, neexistují žádné měsíční nebo roční poplatky. S aplikací Lockly můžete udělit přístup ke dveřím odkudkoli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze zamknout na dálku

Přístupový kód offline (OAC) je jedinečnou funkcí Lockly ™. Umožňuje vám poskytnout přístup k hostům na dálku, aniž by hosté potřebovali stáhnout aplikaci. Chcete -li použít funkci OAC, nezapomeňte si nejprve stáhnout aplikaci Lockly ™ pro iOS nebo Android a synchronizujte svůj inteligentní zámek s mobilním zařízením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete odemknout Lockly na dálku

Mohu odemknout svůj SmartLock na dálku Naše Lockly® Secure Pro Version přichází s zabezpečeným odkazem WiFi Hub, který umožní správci zámku ovládat zámek odkudkoli, jakmile bude připojen k WiFi nemovitosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které zámky pracují s Nest

Zámek Nest X Yale je vyroben pro lidi. S Hordem Xale Lock jsme vytvořili manipulační a bezprostřední deadbolt, který se spojuje přímo s aplikací Nest. Nyní můžete zamknout a odemknout dveře odkudkoli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které zámky dveří pracují s domovem Google

Inteligentní zámky, které pracují s Google AssistantkWikset Halo WiFi Keypad Smart Lock.Kwikset Home Connect 620 CNT Keypad Z-Wave Plus Smart Deadbolt.Schlage JBE109 Bil Z-Wave Keyypad Deadbolt.Schlage JFE109 BIL Z-Wave Keyypad Lever Lock.Hodnoceno 4.33 z 5.Hodnoceno 5.00 z 5.Hodnoceno 5.00 z 5.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Lockly Smart Lock s domovem Google

Lockly ™ lze bezproblémově integrovat do Amazon Alexa a Google Home prostřednictvím The Lockly ™ Secure Link Wi-Fi Hub. Lockly ™ Secure Pro obsahuje zabezpečený odkaz Wi-Fi Hub, zatímco Secure and Secure Plus vyžaduje samostatný nákup.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je blokovaná čínská společnost

Lockly se nachází v Minneapolis, Minnesota, Spojené státy .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo je zamknuto vlastněn

LOCKLY CEO a zakladatel Lee Zheng, řekl: „Chris ‘Stellar Track Rekord hovoří sám za sebe, a proto jsme nadšeni, že ho můžeme přivítat, aby Lockly a připojil se k nám při transformaci toho, co řešení Total Access může a měla by být pro naše zákazníky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá zámek Wifi Hub

Přehled. Sada Lockly Link Wifi Hub umožňuje, aby všechny zámky Lockly byly kompatibilní s Alexa i Google Home a umožňují vzdálený přístup a oznámení. Zahrnuje také senzor dveří pro další kontrolu a oznámení, což vám dává konečnou kontrolu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Lockly automatické odemknutí

Po instalaci se Deadbolt odemkne, když zamknu dveře a/nebo automaticky odemknu po 30 sekundách. – Lockly Support Desk.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu do hnízda dát zámek

Klepněte na termostat Nest, který byste chtěli zamknout. Ikona v pravém horním rohu. Přejděte na spodní část nabídky a klepněte na zámek. Zadejte špendlík, který si můžete snadno zapamatovat, a zadejte jej znovu a potvrďte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které zámky dveří pracují s domovem Google

Inteligentní zámky, které pracují s Google AssistantkWikset Halo WiFi Keypad Smart Lock.Kwikset Home Connect 620 CNT Keypad Z-Wave Plus Smart Deadbolt.Schlage JBE109 Bil Z-Wave Keyypad Deadbolt.Schlage JFE109 BIL Z-Wave Keyypad Lever Lock.Hodnoceno 4.33 z 5.Hodnoceno 5.00 z 5.Hodnoceno 5.00 z 5.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Lockly Smart Lock s domovem Google

Lockly ™ lze bezproblémově integrovat do Amazon Alexa a Google Home prostřednictvím The Lockly ™ Secure Link Wi-Fi Hub. Lockly ™ Secure Pro obsahuje zabezpečený odkaz Wi-Fi Hub, zatímco Secure and Secure Plus vyžaduje samostatný nákup.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete odemknout dveře s domovem Google

"Ahoj Google, odemkněte mé přední dveře." Home Google vás vyzve k vašemu kódu zabezpečení. Odpovězte s kolíkem a odemkněte dveře. Pokud máte na dveřích nainstalované DOORSENSE®, abyste označili, zda jsou vaše dveře otevřené nebo zavřené, můžete také zkontrolovat tento stav složením: "Hej google, je moje přední dveře zavřené"

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zámky pracují s Googlem

Google Assistant Smart Door Lockseufy Security – inteligentní zámek Wi -Fi náhradní Deadbolt s aplikací/klávesnicí/biometrický přístup – černá.Lockly – Vision Elite Smart Lock Deadbolt s aplikací/elektronickým hostem/dotykovým obrazovkou – matný černá.Yale – Assure Lock 2, Klíčový zámek s dotykovou obrazovkou s Wi -Fi – Black Suede.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo vlastní Lockly

pan. Lee Zheng, zakladatel a generální ředitel společnosti Lockly ™, ukazuje funkce řady Lockly ™ Secure Smart Lock pro reportéry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje Lockly Wi-Fi

Lockly ™ je Wi-Fi kompatibilní s používáním zabezpečeného odkazu Lockly ™ Wi-Fi Hub. Lockly ™ Secure Pro zahrnuje zabezpečený odkaz Wi-Fi Hub. Připojení vašeho zámku s internetem závisí na použití aplikace Lockly ™, takže váš telefon musí být nejprve spárován s aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Lockly bez wi-fi

Chcete -li použít funkci OAC, nezapomeňte si nejprve stáhnout aplikaci Lockly ™ pro iOS nebo Android a synchronizujte svůj inteligentní zámek s mobilním zařízením. Odtud můžete v aplikaci vydat offline přístupový kód. Přejděte na přístup k správě přístupu a vyberte kartu Offline Access Code Users a vyberte Přidat offline přístupový kód.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu odemknout uzamknuty odkudkoli

Bezpečnostní & Ovládat odkudkoli

Mobilní aplikace Lockly umožňuje zamknout, odemknout a sledovat stav vašich dveří odkud pomocí smartphonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik kódů můžete mít na Lockly

Lockly ™ může ukládat až 16 přístupových kódů najednou: 1 kód správce a 15 důvěryhodných uživatelů. Kódy hostů jsou neomezené.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má hnízdo uzamčení dítěte

Chcete -li ovládat obsah YouTube, ke kterému má vaše dítě přístup k vašemu Google Nest nebo domácí reproduktoru nebo zobrazení, máte několik možností pro dětské zámky. Můžete si vybrat nejlepší řešení pro svou rodinu, ať už chcete omezit obsah pouze pro své děti nebo pro všechny, kteří používají vaše zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá Nest chytrý zámek

Tento zámek je vyroben pro lidi. Zámek Nest X Yale je inteligentní zámek předních dveří bez klíče, takže se nemusíte starat o ztracené klíče nebo vybrané zámky.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Yahoo es un correo electrónico seguro??
Next Post
Jak převedu peníze z bitcoinu na bankovní účet?