15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Juledekorationer til juledele – 6 kreative DIY -ideer til indendørs og udendørs

Genbrug er i dag mottoet for vores håndværksidee. Alle har sikkert allerede skiftet bildæk til vinteren. Hvis de gamle sommerdæk har haft deres dag, og du alligevel vil købe nye til næste år, kan du bruge disse til at lave originale dekorationer til jul. Da dekorationen med bildæk er relativt stor, er den bedst egnet til udendørs brug – brug dem til at dekorere verandaen, terrassen eller haven. Uanset om det er juledekorationer i et juletræs look, store juletræer, snemænd eller endda dørkranse, vil du blive overrasket over de kreative ting, der kan laves med dette affaldsprodukt. I dag viser vi dig nogle af disse idéer til juledekoration til bildæk, som du nemt kan lave bagefter.

Lav selv bildækdekorationer til jul - snemand, julekrans og blomsterarrangement

Bildækdekoration til jul – enorme juletræskugler

Lav billeddekorationer til jul i et juletræs look

Du skal også save en lille smule til denne første idé. Selv begyndere kan dog vove sig ind i projektet, da det er alt andet end svært at genskabe bildækdekorationer til jul. Du har brug for følgende ting til dette formål:

 • dæk
 • Spraymaling
 • Dåse eller metalspand
 • tråd
 • Krydsfinerplade
 • stærk lim til træ (f.eks. flydende søm) eller silikone
 • Varm lim og dekorationer at klæbe på (f.eks. Snefnug lavet af stof) eller stenciler med julemotiver
 • Stiksav
 • bore
 • Sømpistol eller skruer
 • ferrule

Håndværksinstruktioner til dekoration af bildæk

DIY bildækdekoration til jul - overfør omridset af dækket på krydsfiner

For at bygge denne smukke bildækdekoration til jul skal du først placere dækket på krydsfinerpladen og spore den indre cirkel med en blyant. Mål afstanden fra denne indre cirkel til det punkt, hvor dækket er bredest, eller før det bliver lidt smallere mod ydersiden. Markér denne afstand flere steder på krydsfinerpladen og tegn cirklen frihånd. Alternativt kan du bruge følgende trick: Bind et stykke snor til en pen. Bind den anden ende til en blyant, hvorved afstanden mellem den første pen og blyantspidsen skal svare til den målte afstand. Hold den første blyant fast i midten af ​​din cirkel, træk i snoren stramt og på den måde tegner du en regelmæssig cirkel. Sørg for, at midterstiften ikke glider.

Saml og farve dæk

Instruktioner til hjemmelavet julepynt med dæk

Fastgør tallerkenen til et bord med en klemme. Pladen skal stikke flere centimeter ud for at kunne skære behageligt uden at skade bordet. Brug stiksaven til at skære cirklen ud på den ydre linje. Påfør lim eller silikone på dækket, og lim krydsfinercirklen på dækket. Nu skal du lade limen tørre tilstrækkeligt. Alternativt kan du også fikse pladen med en sømpistol.

Genbrugsidé til dæk - lav julepynt til udendørs

Derefter kan du sprøjte dækket i den farve, du ønsker fra alle sider. Det er bedst at gøre dette udendørs og på en måtte. Som du kan se i instruktionerne ovenfor, kan du også først farve dækket, derefter reparere pladen og derefter også farve det. Vi anbefaler dog den første variant – saml først og sprøjt alt med maling på én gang.

Lav og fastgør metalstykket

Tinker med dæk og dåser til et miljøvenligt projekt

Nu mangler du stadig det typiske stykke metal, som juletræspynt skal hænge op. Du kan lave dette fra en dåse som i denne vejledning eller fra en metalspand. Skær dåsen op, og bor to små huller gennem metallet på siden med bunden to modsatte steder. På denne måde træder du tråden for at få et håndtag, som du knytter på indersiden. Bor to huller gennem dækket, skub trådenderne igennem og knyt dem inde i dækket. Komplet! Hvis du vil, kan du nu tilføje dekorationer, f.eks. Et snefnug (lavet af filt, papir eller andet materiale) som i dette eksempel. Eller du kan få stenciler og bruge dem til at sprøjte julemotiver på dækkene. Derefter kan du bruge dækkene til at dekorere din have, terrasse eller indgangsparti.

Lav selv vinterdækdekoration – snemænd

Sjove bildækdekorationer til vinter i form af snemænd

Hvad med sådanne sympatiske snemænd i din have, der virkelig vil glæde alle? Du har to muligheder for at lave snemænd som dekorationer med dæk. Du kan se den første variant på billedet ovenfor. For at gøre dette skal du først lave hovedet som i instruktionerne ovenfor til juletræskuglerne, kun denne gang farver du dækket hvidt. De andre dæk er naturligvis også hvide, men kræver ikke et stykke krydsfiner, da de simpelthen er stablet oven på hinanden. Hvor mange dæk du bruger, er op til dig, for det afhænger af, hvor stor du vil have din snemand. Lad den hvide lak tørre godt, saml bildækdekorationen, tegn derefter knapperne og ansigtet med akrylmaling. Du kan derefter dekorere de færdige snemænd med en sløjfe eller en hat.

Farv dæk hvide, og sæt dem oven på hinanden til søde snemænd

For at lave en snemand behøver du ikke nødvendigvis at save og bore, som beskrevet ovenfor. I stedet for denne type hoved kan du blot tilføje et ansigt til det sidste stablede dæk. Denne type snemand er ikke mindre sød, så det er op til dig at beslutte, hvor meget tid og kræfter du vil investere i denne udendørs julepynt.

Lav dine egne havedekorationer til jul med gamle dæk - sjove snemænd

Idé til dekoration af bildæk – tinker julemanden

Mal en julemand på et dæk med spray og akrylmaling

Hvis du har talentet at tegne, kan du også prøve din hånd på en julemand. Sprøjt først dækkene røde, og når malingen er tørret, skal du stable dem oven på hinanden. Nu kan du først tegne konturerne til julemanden med en tusch: hoved med skæg, øjne, næse og overskæg. Så er det bare at farve i skitsen med akrylmaling. Det kan tage flere lag at få en uigennemsigtig farve.

Gør-det-selv-bildækdekoration-julemand med guirlander

Hvis du tror, ​​at du ikke vil være i stand til at tegne, kan du også bare stikke et skæg af bomuld eller vat og efterligne julemanden på denne måde. Eller måske kan du finde en julemandsmaske, som du simpelthen kan lime dækkene på?

Juletræer lavet af dæk som dekoration

Juledækdekoration til indvendig og udvendig - juletræer med en forskel

Hvis du har gamle dæk i forskellige størrelser til rådighed, kan du endda lave sådan et juletræ. Du skal blot farve bøjlerne grønne og derefter stable dem oven på hinanden (starter med den største og slutter med den mindste). Derefter kan forskellige dekorationer som buer, guirlander, stjerner og andre ting limes rundt omkring. Et sådant træ kan dekorere både haven og stuen.

Alternativ til det klassiske juletræ lavet af dæk med eventyrlys og julekrans

Denne originale bildækdekoration til jul er også fantastisk til en bilforhandler som et alternativ til det klassiske juletræ. Hvis du i dette tilfælde ikke bruger gamle, men nye dæk, skal de naturligvis ikke farves, så de kan sælges efter juletid. I dette tilfælde kan træet simpelthen pakkes ind med grønne guirlander og / eller en stribe lys. Kunderne vil med garanti smile af idéen.

Pynt med bøjler – lav flotte julekranse

Julekrans som idé til selvfremstillet bildækdekoration med fyrretræsgrønt, julestjerne eller eventyrlygter

Julekranse er også en god dekoration til bildæk, synes du ikke? Husk på, at dækkene til biler er ret tunge og derfor næppe egnede til døren. Men de kan hænges på en væg, dingle frit fra et træ eller blot lænes op ad et hegn, en stamme eller en væg. Hvis de kun står på klem, kan du endda bruge store traktordæk eller dem til terrængående køretøjer. Men hvis du absolut vil have en dørkrans, er det bedre at vælge et let motorcykeldæk eller et cykeldæk.

Og hvad angår designet, er der virkelig mange varianter til rådighed for dig. Den enkleste mulighed er blot at vikle en stribe lys rundt om dækket. Så får du en attraktiv dekoration af bildæk til jul, hvilket især gør indtryk i aftentimerne. Både enkeltfarvede og farvede eventyrlys er velegnede til dette.

Dekorer reservedæk med firgrøn til en mobil krans

Du kan også farve dækket grønt og derefter dekorere det med en sløjfe eller kunstige juleblomster (f.eks. Julestjerner). Den grønne farve skal angive den typiske fyrgrønne. Et flot, bredt satinbånd er velegnet til at vikle rundt, hvis du vil spare dig selv for sprøjtning af spraymaling eller maling. Kransen modtager da også en vis elegance. Så kan du pynte med kunstige blomster, små juletræskugler, stjerner, fyrretræer og alle de andre ting, der ellers bruges til julekranse.

Eller hvad med at købe et dæksel til dit synlige reservedæk og dække det med fyrretræsgrønt? Du kan derefter bruge den til at dække dækene på din SUV og udstråle julestemningen overalt, uanset hvor du skal hen.

Gammel dækdekoration med julearrangement

DIY -arrangement i dækket som plantebeholder til dekoration i indgangsområdet

Et overdådigt julearrangement, der pryder dit indgangsparti og byder alle dine gæster velkommen, lyder virkelig godt, ikke sandt? Og eksemplet ovenfor viser, at det virkelig er. Arrangementet ser ikke kun fortryllende ud, men kan også laves af begyndere. Så du behøver ikke at være en professionel blomsterhandler for at få denne DIY -idé udført.

Arranger selv et smukt julearrangement i en rød bøjle

Start med at sprøjte dækket i enhver farve (eller indpak det med farvet tape). Du kan vælge typiske julefarver som rød, hvid og grøn, eller du kan vælge en af ​​de farver, der vises i de andre julepynt i nærheden. Tæt derefter dækket på den ene side med krydsfiner. Du kan finde ud af, hvordan du skærer et sådant bræt i instruktionerne ovenfor til julekugler.

DIY -arrangement til jul på terrassen med stedsegrønne, birkekviste og bær

Fyld derefter dækket med pottejord. Almindeligt sand er også velegnet, men så skal det være godt skjult af arrangementet, fordi det ikke ser for attraktivt ud. Start derefter med at knytte alle elementer (i eksemplet birkegrene, fyrretræer, fyrretræsgrønne og andre stedsegrønne grene, bær og hvide træ- eller buskegrene): Sæt de højeste elementer (her birkegrene) i midten og fordel derefter alle de andre omkring dem Elementer. Arranger dem først oprejst fra midten og udad og flader dem derefter gradvist ud. Eksperimentér gerne. Du kan altid tage genstande ud og omarrangere dem, indtil du er tilfreds med arrangementet. Endelig kan du forkorte og forme meget lange og fremspringende grene lidt.

Previous Post
Bandana frisurer – 28 ideer til at udtrykke kvindelighed
Next Post
Skumrulning: hvad er det egentlig, og hjælper fascia -rulletræningen mod cellulite?