15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč se moje sluchátka Bluetooth nepřipojí k mému Samsungu?

Shrnutí článku: Odstraňování problémů s připojením Bluetooth s telefony Samsung

1. Restartujte obě zařízení: Chcete -li vyřešit drobné problémy Bluetooth, restartujte sluchátka Samsung i vaše sluchátka Bluetooth.

2. Vypněte zařízení a znovu vypněte a znovu zapněte: Někdy může vypnutí a na obou zařízeních vyřešit problém připojení. Restartujte telefon a Bluetooth zařízení a zkuste znovu připojit.

3. Zkontrolujte napájení příslušenství: Ujistěte se, že vaše příslušenství Bluetooth je zapnuto, plně nabité nebo připojeno ke zdroji energie. Pokud vaše příslušenství používá baterie, zkontrolujte, zda je třeba je vyměnit.

4. Otevřete nastavení Bluetooth: Otevřete nastavení Bluetooth na telefonu Samsung a ověřte, zda je povolen Bluetooth. Také zkontrolujte aktuální připojení zařízení a rozsah Bluetooth.

5. Spárujte další zařízení Bluetooth: Zkuste připojit telefon s jiným zařízením Bluetooth a zjistěte, zda problém leží na sluchátkách nebo telefonu.

6. Clear Bluetooth mezipaměť: Vyčistěte mezipaměť Bluetooth na telefonu Samsung a vyřeší jakékoli problémy s softwarem.

7. Zkontrolujte aktualizace softwaru: Ujistěte se, že sluchátka telefonu i Bluetooth mají nainstalovány nejnovější aktualizace softwaru.

8. Podržte tlačítko napájení: Chcete-li váš telefon rozpoznat vaše sluchátka Bluetooth, stiskněte a podržte tlačítko napájení na sluchátkách po dobu asi 3-4 sekund.

9. Resetujte Samsung Bluetooth Sluchátka: Chcete -li resetovat sluchátka Samsung Bluetooth, otevřete nositelnou aplikaci Galaxy a postupujte podle poskytnutých pokynů.

10. Zkontrolujte nastavení Bluetooth: Otevřete nastavení na telefonu Samsung, přejděte do připojených zařízení, poté předvolby připojení a klepněte na Bluetooth. Vypněte Bluetooth nebo nepárií všechna již připojená zařízení. Zkontrolujte, zda vaše sluchátka fungují tak, že je zapojíte do zvukového konektoru a něco přehrajete.

Otázky:

  1. Proč se můj telefon Samsung nepřipojuje se sluchátky Bluetooth?
    Pro tento problém by mohly existovat různé důvody. Restartování obou zařízení, zajištění povolení Bluetooth a kontrola napájení příslušenství se doporučuje kroky odstraňování problémů.
  2. Jak mohu vyřešit problém párování Bluetooth?
    Můžete zkusit otevřít nastavení Bluetooth, kontrolovat připojení a rozsah zařízení, restartovat obě zařízení, připojit se k jinému zařízení Bluetooth, vyčistit mezipaměť Bluetooth a kontrolovat aktualizace softwaru.
  3. Jak mohu přimět můj telefon rozpoznat svá sluchátka Bluetooth?
    Podržte tlačítko napájení na sluchátka na několik sekund a pak je váš telefon detekuje.
  4. Co bych měl udělat pro resetování svých sluchátka Samsung Bluetooth?
    Použijte nositelnou aplikaci Galaxy a postupujte podle poskytnutých pokynů pro resetování sluchátek.
  5. Proč můj telefon nezjistí mé sluchátka?
    Ujistěte se, že je Bluetooth povolen ve vašem nastavení a zkontrolujte, zda jsou sluchátka správně zapojena. Můžete také nepřerušit jakékoli stávající připojení Bluetooth.
  6. Proč moje sluchátka odmítá párování?
    Pokud byla vaše sluchátka dříve spárována s mnoha zařízeními, možná je budete muset resetovat, abyste vyčistili párování a vytvořili nové spojení.

Vezměte prosím na vědomí, že poskytnuté odpovědi jsou založeny na běžných technikách odstraňování problémů a nemusí se zabývat všemi možnými scénáři nebo konkrétní technické údaje.

Proč se moje sluchátka Bluetooth nepřipojí k mému Samsungu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj telefon Samsung nepřipojuje se sluchátky Bluetooth

Restartujte obě zařízení.

Poté restartujte telefon nebo tablet. To může pomoci vyřešit drobné problémy a může pomoci zařízení Bluetooth znovu připojit.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje sluchátka nepřipojí k mému Samsungu

Vypnutí obou zařízení a poté znovu může problém vyřešit. Restartujte telefon a zařízení Bluetooth a zkuste se znovu připojit. Aplikace členů Samsung umožňuje otestovat hardware telefonu provedením diagnostických kontrol.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje sluchátka Bluetooth nespustí

Vypněte příslušenství Bluetooth a znovu zapněte a zpět. Ujistěte se, že vaše příslušenství Bluetooth je zapnuté a plně nabité nebo připojené k napájení. Pokud vaše příslušenství používá baterie, zjistěte, zda je třeba je vyměnit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyřeším problém párování Bluetooth

Otevřete nastavení Bluetooth. Ujistěte se, že je Bluetooth povolen v telefonu.Zkontrolujte aktuální připojení zařízení.Zkontrolujte rozsah Bluetooth.Restartujte obě zařízení.Zkuste se připojit k zařízení Bluetooth.Spárujte další zařízení Bluetooth k telefonu.Vymažte mezipaměť Bluetooth.Zkontrolujte aktualizace obou zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dostanu telefon, aby rozpoznal své sluchátka Bluetooth

Takže opravdu chcete jen podržet tlačítko napájení asi tři až čtyři sekundy. Dokud neuvidíte LED cokoli, co to vede, že se teď velmi rychle bliká

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat sluchátka Samsung Bluetooth

Začněte tedy pokračovat otevřete aplikaci Uh the Galaxy Nositelná aplikace. A budeme pokračovat a zadat náš záznam obrazovky. Tady. Otevřete aplikaci. Zde se vaše pupeny objeví. Otevřete své pupeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj telefon nezjistí mé sluchátka

Zkontrolujte nastavení Bluetooth

Otevřete nastavení a poté klepněte na připojená zařízení > Předvolby připojení > Bluetooth. Otočte přepínač Bluetooth na OFF nebo Neuir Bluetooth Audio zařízení, která jsou již připojena k vašemu telefonu. Zapojte sluchátka do zvukového konektoru a přehrajte něco, abyste zjistili, zda fungují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje sluchátka odmítá párování

Pokud máte potíže s spárováním sluchátek nebo reproduktoru, které byly v minulosti spárovány s mnoha zařízeními, možná budete muset resetovat sluchátka nebo reproduktory, abyste vyčistili všechny párování, abyste mohli začít čerstvé. Pro pokyny od výrobce na vašem konkrétním modelu vyhledejte: Reset [Název zařízení].

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přinutím sluchátka do párovacího režimu

Nejprve se ujistěte, že jsou vaše sluchátka vypnutá. Pokud tomu tak není, stiskněte a podržte tlačítko napájení, dokud se nevypnou. Jakmile jsou pryč, stiskněte a podržte tlačítko napájení asi 10 sekund. To zavede vaše sluchátka "režim párování."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit zařízení Bluetooth

Krok 1: Spárujte příslušenství Bluetooth z horní části obrazovky.Dotkněte se a držte Bluetooth .Klepněte na pár nových zařízení. Pokud nenajdete párové nové zařízení, zkontrolujte "Dostupná zařízení" nebo klepněte na více. Obnovit.Klepněte na název zařízení Bluetooth, které chcete spárovat se svým zařízením.Postupujte podle pokynů na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak donutím Bluetooth

Chcete -li vynutit Bluetooth na zařízení Android, přejděte na Android-> Pokročilá omezení-> Povolit nastavení sítě. Povolit možnost „Force Bluetooth“. Pomocí odkazu najdete další informace o omezeních pro zařízení Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit zařízení Bluetooth do párovacího režimu

Chcete -li začít otevírat nastavení zařízení Android. Poté vyberte Bluetooth. Ujistěte se, že je povoleno Bluetooth, pokud není klepnutím na spínač v pravém horním rohu. To. Nyní se ujistěte, že zařízení Bluetooth

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje Bluetooth nenajde zařízení

Nejdříve nejprve restartujte telefon Android a další telefon, ke kterému se snažíte připojit. Toto je nejrychlejší způsob, jak se zbavit jakékoli dočasné chyby v telefonu, která brání připojení Bluetooth. Poté, co jste zařízení restartovali, zapněte Bluetooth z ovládacího centra nebo nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vynutíte resetování Bluetooth

Na vašem telefonu nebo tabletu Android můžete tyto kroky použít k resetování zařízení Bluetooth: Přejděte na Nastavení > Systém.Klepněte na Advanced.Vyberte Resetování Možnosti.Klepněte na resetování Wi-Fi, mobilní, & Bluetooth.Nastavení resetování klepnutí. Poté, pokud je to požádáno, zadejte špendlík svého telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje tlačítko resetování na sluchátcích Bluetooth

Vyhledejte tlačítko napájení; Vaše sluchátka to mohou mít na přední nebo straně obou šálků uší. Stiskněte a podržte tlačítko napájení. Držte tlačítko, dokud světelný indikátor náhlavní soupravy Bluetooth bliká modře nebo červeně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat sluchátka Bluetooth

Náhlavní soupravy Bluetooth: Jak resetovat ConnectionDelete náhlavní soupravu ze seznamu párových zařízení mobilního telefonu.Jakmile je smazán, vypněte telefon zcela a poté jej zapněte. Tím se v telefonu resetuje zásobník Bluetooth v softwaru Bluetooth.Znovu párujte náhlavní soupravu s telefonem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím své bezdrátové sluchátka k telefonu

V nastavení. Vyberte připojení nebo podobně a poté vyhledejte Bluetooth. Volba. Pokud klepnete na Bluetooth. Měli byste být v Bluetooth. Nastavení. První zapněte Bluetooth

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak donutím Bluetooth k připojení

Chcete -li vynutit Bluetooth na zařízení Android, přejděte na Android-> Pokročilá omezení-> Povolit nastavení sítě. Povolit možnost „Force Bluetooth“. Pomocí odkazu najdete další informace o omezeních pro zařízení Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje sluchátka nepřipojují

Zkontrolujte poškození kabelu, konektoru, konektoru, konektoru, dálkového ovladače a uší. Hledejte trosky na ocích v každém sluchu. Chcete-li odstranit zbytky, jemně otřete všechny otvory malým, měkkým štětcem, který je čistý a suchý. Pevně ​​zapojte sluchátka zpět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám Bluetooth k rozpoznání zařízení

Krok 1: Spárujte příslušenství Bluetooth z horní části obrazovky.Dotkněte se a držte Bluetooth .Klepněte na pár nových zařízení. Pokud nenajdete párové nové zařízení, zkontrolujte "Dostupná zařízení" nebo klepněte na více. Obnovit.Klepněte na název zařízení Bluetooth, které chcete spárovat se svým zařízením.Postupujte podle pokynů na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj režim Bluetooth

Metoda jednoho přejděte do nastavení telefonu. Zjistěte aplikace některá další zařízení. Říká se tomu správa aplikací nebo aplikace a oznámení, ať už je to klepnutím na Klepnutím zde a vyberte Zobrazit aplikace System Klepnutím

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvoříte objevitelné zařízení Bluetooth

Na zařízení přejděte na Nastavení > Bluetooth a zapněte Bluetooth. Zůstaňte na této obrazovce, dokud nedokončíte kroky pro spárování příslušenství.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přinutit své sluchátka Bluetooth, aby se připojila

Zkontrolujte svůj zdroj.Opětovné dvojice sluchátka.Přiblížit sluchátka k vašemu zařízení.Správně spárujte jednotlivé pupeny.Odpojte jiná zařízení.Aktualizujte firmware.Vypněte jakékoli zvukové zpracování.Upravte zvukový kodek Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit restartování svého Bluetooth

Zapněte a vypněte Bluetooth: Vyberte Start > Nastavení > Bluetooth & zařízení . Vypněte Bluetooth, počkejte několik sekund a poté jej zapněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Bluetooth nenajde zařízení

Část 1: Proč se Bluetooth nepřipojí k Androidu

Jakákoli drobná závada v softwaru telefonu přerušila normální fungování Bluetooth. Malware Attack na soubory mezipaměti Bluetooth. Problémy s nastavením sítě. Problémy s blízkým nebo zařízením nejsou umístěny dostatečně blíže, aby bylo možné detekovat Bluetooth a propojit je.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuáles son los pros y los contras del análogo??
Next Post
Jak mohu sledovat Hulu na svém nepodporovaném prohlížeči?