15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete použít webovou kameru s chytrou televizí Samsung?

1. Shrnutí článku:
– Připojení webové kamery k Smart TV Samsung vyžaduje port USB a kompatibilní webovou kameru s připojením USB nebo HDMI.
– Chcete -li provést videohovor na Smart TV Samsung, otevřete aplikaci Meet a vyberte možnost zahájit hovor nebo vybrat kontakt pro hlas nebo videohovor.
– Inteligentní televizní kamery se obvykle nacházejí ve středu horního rámu jako malá kruhová čočka.
– Vestavěné fotoaparáty jsou k dispozici v televizorech Samsung série 7/8/8/9, zatímco externí kamery jsou potřebné pro sérii 4/5/6 F.
– Chcete -li sledovat živé kamery, připojte inteligentní televizi, připojte NVR CCTV pomocí kabelů Ethernet a připojte NVR k televizoru pomocí kabelu HDMI.
– Přítomnost malého kruhového čočky na horních okrajích nebo rámecích inteligentní televize ukazuje přítomnost webové kamery.
– Telefony Samsung přicházejí s aplikací Google Meet Video Volací předem nasazenou a nabízejí také vlastní vestavěnou službu pro videohovory pro Android zařízení.
– Video volání někoho na telefonu Samsung může být provedeno prostřednictvím aplikace telefonu klepnutím na ikonu videohovoru.

2. Otázky a odpovědi:
1. Může být webová kamera připojena k Smart TV Samsung?
– Ano, pokud má televizor port USB a webová kamera je kompatibilní s připojením USB nebo HDMI.

2. Jak mohu provést videohovor na Smart TV Samsung?
– Otevřete aplikaci Meet v televizi, vyberte možnost zahájit hovor nebo vyberte kontakt pro hlas nebo videohovor.

3. Jak mohu potvrdit, zda má Smart TV Samsung fotoaparát?
– Hledejte malou kruhovou čočku na horním okraji obrazovky, obvykle ve středu horního rámečku.

4. Který smart televizory Samsung má vestavěnou kameru?
– TV série Samsung 7/8/9 F má vestavěnou vyskakovací kameru, zatímco televizory seriálu 4/5/6 F vyžadují externí kameru Skype Skype Samsung.

5. Jak mohu sledovat živé kamery na mou chytrou televizi?
– Připojte CCTV kameru NVR k televizoru pomocí kabelů Ethernet Cat 5/6 a kabel HDMI, abyste viděli živý pohled na obrazovce.

6. Jak mohu zjistit, zda má chytrá televize webová kamera?
– Inteligentní televizní webové kamery jsou obvykle umístěny na horních okrajích nebo rámech, označené malým kruhem s červenou čočkou.

7. Poskytuje společnost Samsung funkci videohovoru?
– Telefony Samsung mají Google jako výchozí aplikaci pro videohovory a vestavěnou službu videohovoru pro zařízení Android.

8. Mohu video zavolat někomu pomocí telefonu Samsung?
– Ano, můžete zahájit videohovor klepnutím na ikonu videohovoru v aplikaci telefonu. Chcete -li přepnout na hlasový hovor, klepnutím na ikonu fotoaparátu deaktivujte fotoaparát.

9. Je možné připojit webovou kameru s inteligentní televizí Samsung pomocí připojení HDMI?
– Některé webové kamery mohou mít místo připojení USB připojení HDMI, ale je důležité zajistit kompatibilitu s televizí.

10. Jak nastavím aplikaci Meet na mém Smart TV Samsung pro videohovory?
– Aplikace Meet by měla být předinstalována v televizi. Otevřete aplikaci a sledujte výzvy a přihlásíte se a začněte dělat videohovory.

11. Mohu použít jakoukoli USB webovou kameru s mým Smart TV Samsung?
– Většina webových kamlů by měla fungovat, pokud mají připojení USB a jsou kompatibilní s televizí.

12. Kde najdu aplikaci Meet na mé Smart TV Samsung?
– Aplikaci Meet najdete obvykle v hlavní nabídce nebo v sekci aplikací v Smart TV Samsung.

13. Mohu použít vestavěnou službu videohovoru na telefonu Samsung k volání ne-Android zařízení?
– Vestavěná služba videohovoru na telefonu Samsung funguje nejlépe s jinými zařízeními Android.

14. Existují nějaká omezení pro video volání na Smart TV Samsung?
– Omezení se mohou lišit v závislosti na konkrétním modelu inteligentní televize a možnostech použité webové kamery.

15. Mohu použít aplikace pro videohovory třetích stran na Smart TV Samsung?
– Některé chytré televizory Samsung mohou podporovat aplikace pro videohovory třetích stran, ale doporučuje se zkontrolovat specifikace televize nebo se poradit s pokyny výrobce.

Můžete použít webovou kameru s Smart TV Samsung?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit webovou kameru k mé Smart TV Samsung

Všechny novější chytré televizory by měly mít port USB pro připojení zařízení USB. Poté se ujistěte, že vaše webová kamera je kompatibilní s vaší televizí a má kabel USB, který lze připojit do port USB televizoru. Většina webových kamlů bude mít toto spojení, ale některé mohou mít místo toho připojení HDMI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu videohovořit na svém Smart TV Samsung

Zavolejte na svůj Samsung TVon svůj televizor Samsung, otevřete aplikaci Meet .Vyberte možnost: Vyberte Spuštění volání. Vyberte někoho z vaší nedávné činnosti. Hlasový hovor nebo videohovor. . Nahoře, vyhledejte kontakt a poté vyberte hlasový hovor nebo videohovor. .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda má chytrá televize Samsung kamera

Chytré televizní kamery jsou často umístěny ve středu horního rámečku, okraj kolem obrazovky televizní. Chcete -li najít kameru na chytré televizi Samsung, vyhledejte na horním okraji obrazovky malou kruhovou čočku.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který Smart TV Samsung má vestavěnou kameru

Poznámka: Vestavěná vyskakovací fotoaparát je k dispozici v řadě 7/8/9 F Samsung TV. Pro televizi seriálu 4/5/6 F je třeba připojit externí kameru Skype EXTERNAL Skype. Kliknutím sem se dozvíte vše o televizi seriálu Samsung F.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat živou kameru na mé chytré televizi

Jak mohu zobrazit své bezpečnostní kamery na mém TVSet Up Your Security Cameras na NVR pomocí kabelů Ethernet Cat 5/6.Připojte CCTV kameru NVR k vaší inteligentní televizi pomocí kabelu HDMI.Zapněte svůj NVR pomocí napájecího adaptéru.Zapněte televizi a uvidíte živý pohled na obrazovku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda má moje chytrá televize webovou kameru

Obvykle se většina kamer na chytrých televizorů často vyskytuje na horních okrajích a na rámech. Stručně řečeno, pokud vidíte malý kruh s malým červeným objektivem, znamená to, že je to kamera.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Samsung funkci videohovoru

Video hovory na telefonech Samsung

Google Meet je výchozí aplikace pro videohovory na Samsungu a je předinstalována na všech telefonech Samsung. Samsung také nabízí vestavěnou službu pro videohovory, která funguje, pokud jsou obě zařízení Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete někoho zavolat na Samsung

Když používáte telefonní aplikaci v telefonu Galaxy, jednoduše klepněte na ikonu videohovoru a zahájíte hovor. Je to mezi ikony přidat a Bluetooth. Chcete -li přepnout zpět na standardní hlasový hovor, klepnutím na ikonu fotoaparátu vypněte kameru zařízení. To se může lišit v závislosti na vašem dopravci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je skrytá kamera na Smart TV Samsung

Obvykle se většina kamer na chytrých televizorů často vyskytuje na horních okrajích a na rámech. Stručně řečeno, pokud vidíte malý kruh s malým červeným objektivem, znamená to, že je to kamera.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě vidět můj Samsung Smart TV

Streamovací aplikace na vaší sadě mohou na vás shromažďovat data, i když se nikdy nepřihlásíte. A vaše chytrá televize také bude shromažďovat informace pro svého výrobce, možná zahrnout vaši polohu, která aplikace otevřete, a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Smart televizory Samsung mají kamery a mikrofony

Všechny chytré televizory Samsung jsou vybaveny vestavěnou kamerou a mikrofonem. To vám umožní snadno provádět videohovory a účastnit se videokonferenčních služeb. Inteligentní televize také poskytuje přístup k streamovacím službám, jako jsou Netflix a Hulu, což vám umožňuje sledovat vaše oblíbené pořady a filmy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je aplikace pro kameru pro televizi Samsung

Nainstalujte aplikaci SmartThings do televize Samsung

Vaše zařízení by měla být k dispozici pro přístup na obrazovku. Klikněte na zdroj fotoaparátu, který chcete zobrazit. Jakmile je váš účet nastaven a vaše zařízení jsou propojena, budete dva kliknutí od prohlížení kamer, kdykoli sledujete televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má moje chytrá televize vestavěnou kameru

Obvykle se většina kamer na chytrých televizorů často vyskytuje na horních okrajích a na rámech. Stručně řečeno, pokud vidíte malý kruh s malým červeným objektivem, znamená to, že je to kamera.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě někdo sledovat skrz mou chytrou televizi

Když používáte inteligentní televizi, čelíte stejnému zabezpečení a rizikům ochrany osobních údajů jako u jakéhokoli zařízení připojeného k internetu. Vestavěný fotoaparát a mikrofon vaší inteligentní televize, původně zahrnutý pro funkce rozpoznávání hlasového a obličeje, lze přistupovat hackeři a zvyklý na špehování na vás.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím video volání na svém Samsungu

Jak povolit nebo deaktivovat video volání na vašem Samsung Galaxy S 10 S 10 E nebo ve třídě STM. První. Domů Klíč k návratu na svou domovskou obrazovku a poté klepněte na aplikaci telefonu a vyberte klíč nabídky nebo zvíře

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu provést videohovor na můj Samsung

A pak se chystáme spustit přední aplikaci, takže klepněte na telefon. aplikace. Nyní zde můžete vidět, pokud si nevložíte žádné telefonní číslo, neukáže ikonu videa, tak co

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu videohovořit na Samsung

Otevřete nastavení. Aplikace přejděte dolů a klepněte. Aplikace. Najděte a vyberte telefon. Aplikace Klepněte na Storage Klepnutím na Vymazat mezipaměť nebo vymazat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Samsung něco jako FaceTime

Duo Google dělá dobře jako verze Android FaceTime a dokonce vám umožňuje videohovory iPhone se stejnou lehkostí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda má moje chytrá televize fotoaparát

Obvykle se většina kamer na chytrých televizorů často vyskytuje na horních okrajích a na rámech. Stručně řečeno, pokud vidíte malý kruh s malým červeným objektivem, znamená to, že je to kamera.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je na mé chytré televizi skrytá kamera

Obvykle se většina kamer na chytrých televizorů často vyskytuje na horních okrajích a na rámech. Stručně řečeno, pokud vidíte malý kruh s malým červeným objektivem, znamená to, že je to kamera. Níže jsou uvedeny některé výrobce a kde jsou jejich kamery skryty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo přistupovat k vaší chytré televizi

Ano, inteligentní televizory mohou být napadeny vysoce kvalifikovaným a pokročilým jednotlivým hackerem nebo skupinou hackerů. Kybernetičtí zločinci se stále více zaměřují na inteligentní televizory, aby přístup k osobním údajům, jako jsou bankovní údaje, hesla a další citlivé informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je skrytá kamera na Smart TV Samsung

Obvykle se většina kamer na chytrých televizorů často vyskytuje na horních okrajích a na rámech. Stručně řečeno, pokud vidíte malý kruh s malým červeným objektivem, znamená to, že je to kamera.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nahrává mě moje televize Samsung

Ne, funkce je zapnutá pouze tehdy, když ji uživatel aktivuje. Uživatel je snadno aktivován nebo deaktivován funkcí rozpoznávání hlasu televize. Uživatelé mohou snadno rozpoznat, zda je funkce rozpoznávání hlasu aktivována, protože na obrazovce se objeví ikona mikrofonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat kameru v televizi

Připojte fotoaparát k televizoru pomocí vhodného kabelu nebo adaptéru. Nainstalujte do své chytré televize kompatibilní aplikaci pro prohlížení a nakonfigurujte ji podle vašich preferencí. Pokud si chcete prohlédnout fotoaparát na dálku, nastavte vzdálený přístup pomocí zabezpečené metody, jako je VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat živou kameru na mé chytré televizi

Jak mohu zobrazit své bezpečnostní kamery na mém TVSet Up Your Security Cameras na NVR pomocí kabelů Ethernet Cat 5/6.Připojte CCTV kameru NVR k vaší inteligentní televizi pomocí kabelu HDMI.Zapněte svůj NVR pomocí napájecího adaptéru.Zapněte televizi a uvidíte živý pohled na obrazovku.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se llama una cámara de video profesional??
Next Post
Chrání Bitdefender před malwarem?