15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je VPN PCMAG?

Existují určité případy, kdy možná nebudete muset používat VPN:

1. Pokud jste připojeni k důvěryhodné a zabezpečené síti: Pokud používáte soukromou a zabezpečenou domácí síť nebo síť poskytovanou důvěryhodnou organizací, nemusíte potřebovat VPN, protože připojení je již šifrováno a chráněno.

2. Pokud nepřistupujete k citlivým informacím: Pokud jednoduše procházíte internet, čtení novinových článků nebo sledováním neviditelných videí, nemusíte vyžadovat VPN. Vždy je však nejlepší se mýlit na straně opatrnosti a použít VPN k ochraně vašeho soukromí.

3. Pokud chcete maximalizovat rychlost připojení: VPNS může někdy zpomalit připojení k internetu kvůli procesům šifrování a směrování. Pokud potřebujete nejrychlejší možnou rychlost internetu, můžete se rozhodnout dočasně deaktivovat VPN.

4. Při používání služeb, které blokují VPN: Některé streamovací platformy a webové stránky mohou blokovat přístup k jejich obsahu, pokud detekují připojení VPN. V takových případech možná budete muset vypnout VPN, abyste získali přístup k požadovanému obsahu.

5. Při přístupu k místnímu obsahu: Pokud chcete procházet webové stránky a přístup k obsahu, který je omezen na konkrétní region, může vypnout VPN přístup k místnímu obsahu namísto směrovaného obsahu prostřednictvím vašeho serveru VPN.

6. Při provádění online bankovnictví a finančních transakcí: Mnoho bank a finančních institucí má zavedeny přísné bezpečnostní protokoly. Obecně se doporučuje nepoužívat VPN při přístupu k bankovním účtům nebo provádět online transakce, protože může vyvolat bezpečnostní opatření nebo způsobit problémy s ověřením.

7. Při používání důvěryhodných aplikací a služeb: Pokud používáte známé a renomované aplikace nebo služby, které mají vlastní šifrování a bezpečnostní opatření, nemusíte používat VPN.

8. Pokud vaše služba VPN není spolehlivá: pokud máte problémy s připojením, časté odpojení nebo pomalé rychlosti s vaší službou VPN, může být lepší dočasně vypnout, než aby kompromitoval váš internetový zážitek.

9. Pokud se nestaráte o soukromí: Pokud se nebojíte o své online soukromí nebo sledované online aktivity, můžete se rozhodnout, že nebudete používat VPN.

10. Pokud jste připojeni k síti VPN, které důvěřujete: Pokud již máte bezpečné připojení prostřednictvím sítě VPN, které důvěřujete, nemusí být nutné používat další službu VPN.

Pamatujte, že i když není v těchto situacích vždy nutné použít VPN, je nezbytné pochopit potenciální rizika a učinit informované rozhodnutí založené na vašich konkrétních okolnostech.

Co je VPN PCMAG?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je VPN a proč to potřebuji

VPN, která je zkratka pro virtuální soukromou síť, vytváří digitální spojení mezi počítačem a vzdáleným serverem vlastněným poskytovatelem VPN a vytváří tunel point-to-point, který šifruje vaše osobní data, maskuje vaši IP adresu a umožňuje vám bodovat se Bloky webových stránek a brány firewall na internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měla by být VPN na mém počítači nebo vypnuto

Používání VPN je důležité pro online soukromí, kdykoli se přihlásíte na internet z veřejného místa, protože Cyber ​​Snoops by mohl sledovat vaši online aktivitu, když používáte veřejné Wi-Fi, ať už je to na vašem počítači nebo mobilním zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu věřit protonu VPN

Je proton vpn bezpečný. K ochraně vašeho soukromí používáme pouze pokročilé a aktuální šifrovací šifry, včetně AES-256 a Chacha20. Naše aplikace používají pouze protokoly VPN, které nemají žádné známé zranitelnosti, jako jsou OpenVPN, IKEV2 a Wireguard.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy bych měl v telefonu použít VPN

Proč potřebujete vpnsecurity na veřejném wi-fi.Ochrana osobních údajů od vašeho poskytovatele internetových služeb.Ochrana osobních údajů z aplikací a služeb, které používáte.Ochrana osobních údajů od vaší vlády.Přístup k jakémukoli obsahu na jakémkoli místě.Zabezpečení při dálkové práci.Přizpůsobitelné četným inteligentním zařízením.Chytré úspory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám přijmout VPN

Vždy je nutné udržovat VPN, aby bylo zajištěno, že vaše zařízení a osobní údaje jsou chráněny. Například s VPN (Virtual Private Network) vždy zapnuto, vás může chránit před kybernetickými.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím vypnout VPN

Pokud používáte pouze VPN při streamování vašich oblíbených televizních pořadů, má smysl zapnout nebo vypnout VPN pro tyto účely (jako je vypnutí, když chcete rychlejší internet). Ale pokud používáte VPN z důvodů ochrany osobních údajů nebo aby se udržovali anonymní online, měli byste ji udržovat po celou dobu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud nepoužíváte VPN

Bez VPN může být vše, co děláte online. Vaše citlivé informace by pak mohly být prodány třetím stranám, jako jsou inzerenti, úřady a vládní agentury nebo dokonce použity k zahájení škodlivých akcí proti vám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Když bych neměl používat VPN

Proč bych neměl používat VPNA VPN by mohl snížit rychlost připojení, i když váš poskytovatel internetových služeb nebude škrtit vaši rychlost; použití VPN na mobilu zvýší využití vašich mobilních dat; použití VPN je v některých zemích považováno za trestný čin. a můžete za to uvěznit pokutu nebo dokonce být uvězněni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policejní sledování proton VPN

Pokud policie monitoruje web, budou znát adresu IP. Pokud používáte VPN, uvidí IP adresu serveru VPN, která jim umožní najít službu VPN, kterou používáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je proton VPN ve vlastnictví Číny

Proton VPN je služba poskytovaná společností Proton AG, společnost vlastněná zaměstnancem se sídlem ve Švýcarsku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá VPN na mobilním telefonu

Virtuální soukromá síť (VPN) skrývá internetová data cestující do az vašeho zařízení. Software VPN žije na vašich zařízeních – ať už je to počítač, tablet nebo smartphone. Posílá vaše data v míchaném formátu (toto je známé jako šifrování), které je nečitelné pro každého, kdo je může chtít zachytit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá VPN na Androidu

VPN umožňují zařízením, která nejsou fyzicky v síti, aby bezpečně přistupovala k síti. Android zahrnuje vestavěný klient VPN (PPTP, L2TP/IPSEC a IPSEC). Zařízení běžící Android 4.0 a později také podporuje aplikace VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč by měl někdo na svém telefonu VPN

Služby smartphonu VPN jsou spolehlivým způsobem, jak chránit své internetové činnosti. Vzhledem k tomu, že v telefonu jsou zasílány spoustu osobních údajů, hackeři rádi zacílí na tato data. Ať už používáte buněčné spojení (3G, 4G, 5G atd.) nebo Wi-Fi, váš smartphone vás nechává otevřené krádeži identity a dalším kybernetickým nebezpečím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když odstraním VPN

Po odstranění VPN odhalíte svou digitální identitu. ISP nebo Wi-Fi Snoopers sledují, co děláte online, obchodníci budou shromažďovat vaše data a pachatelé budou čekat, až uděláte chybu, když platíte daně. Úspora peněz při nakupování online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se může stát, když nepoužívám VPN

Bez VPN může být vše, co děláte online. Vaše citlivé informace by pak mohly být prodány třetím stranám, jako jsou inzerenti, úřady a vládní agentury nebo dokonce použity k zahájení škodlivých akcí proti vám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je VPN potřebná pro domácí wi-fi

Používání VPN doma je výhodnější, dokonce se doporučuje, ale není to vždy nezbytné. Hlavním důvodem, proč to nemusí být nutné, je to, že vaše internetová aktivita by již měla být chráněna vaší sítí chráněnou heslem. Dalším problémem je připojení ke vzdálenému serveru, může zpomalit rychlost připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za VPN

Jedinou silou volného VPN je to, že je zdarma. Lidé obvykle neočekávají špičkovou službu, když něco dostanou bez placení. Ale pokud platíte za předplatné, můžete očekávat lepší rychlosti, rozsáhlé a pokročilé funkce, solidní šifrování a podpora 24/7.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se dostat do potíží s používáním VPN

Pokud jste v U.S., VPN jsou legální, takže ne, nemůžete se dostat do potíží s jejich používáním. Pokud však jste v zemi, která zakazuje VPN, jako je Čína, pak ano, můžete se dostat do potíží s jejich používáním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je riskantní používat VPN

Jak bezpečná je VPN pomocí spolehlivé virtuální soukromé sítě (VPN), může být bezpečným způsobem procházení internetu. Zabezpečení VPN může chránit před IP a šifrovat historii internetu a stále více se používá k zabránění snoopingu vládními agenturami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může na mě vláda špehovat, pokud používám VPN

Pamatujte, že ve všech případech vláda může jen vidět, že používáte VPN. Nemohou najít to, co děláte online, vaši internetovou historii nebo vaši skutečnou IP adresu. Vaše VPN šifruje všechna tato data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás FBI sledovat prostřednictvím VPN

Může policejní sledování online nákupů provedených s VPN Neexistuje způsob, jak sledovat živý, šifrovaný provoz VPN. To je důvod, proč policejní nebo vládní agentury, které potřebují informace o webových stránkách, které jste navštívili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sleduje vás proton VPN

Proton VPN neukládá žádné protokoly vaší online aktivity

Proton VPN vynucuje přísnou politiku bez logů, což znamená. S proton VPN si můžete být jisti, že vaše historie prohlížení je soukromá a bezpečná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud byste použili VPN na celulární

Funguje VPN na buněčných datech ano, VPN pracuje na buněčných datech. Použití VPN na mobilním telefonu však zvyšuje využití mobilních dat o 4-20% (v závislosti na protokolu, který používáte.) To znamená, že nemůžete použít VPN k obeznámení s měsíčním limitem mobilních dat nebo k získání neomezených dat roamingu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám vypnout VPN na svém telefonu

V telefonu je spousta aplikací, které budou posílat data dovnitř a ven na pozadí a to by mohlo ohrozit vaši anonymitu, pokud je váš VPN vypnutý. Ponecháním spuštění VPN můžete tato data udržovat anonymizovaná a šifrovaná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měla by být VPN na Androidu nebo vypnuto

VPN na Android chrání vaše soukromí na internetu, poráží cenzuru a umožňuje vám přístup k vašemu oblíbenému obsahu streamování, když je mimo domov. Takže ano, potřebujete aplikaci VPN na telefonu Android. Pokud je vaše primární zájem o soukromí, nezapomeňte se přistupovat k službám spíše pomocí svých webových portálů než svých aplikací.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuántos dispositivos pueden usar McAfee Livesafe??
Next Post
Jsou všechny zámky předních dveří stejné velikosti?