15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Má Amazon Echo měsíční poplatek?

Shrnutí: Amazon Echo a Alexa

1. Žádný měsíční poplatek – Za použití zařízení Alexa/Echo se neplatí žádný měsíční poplatek. Konkrétní požadavky na skladbu však mohou vyvolat neomezenou předplatné hudby.

2. Hudba bez předplatného – Všechna zařízení poháněná Alexa vám umožňují poslouchat hudbu prostřednictvím připojeného mobilního nebo Bluetooth reproduktoru bez předplatného Amazon Prime.

3. Náklady na používání Alexa Echo – Amazon Alexa je zdarma k použití, ale další funkce, jako je Alexa Guard, mohou mít další náklady. Prémiové funkce mohou také vyžadovat předplatné služby jako Amazon Prime.

4. ZDARMA FUNKCE ECHO DOT – Amazon Echo Dot vám umožňuje přehrávat hudbu nebo podcasty, seskupovat více zařízení Echo, ovládat inteligentní domácí zařízení, vytvářet vlastní odpovědi, provádět více akcí s jedním příkazem a ovládat televizi.

5. Rozdíl mezi Alexou a Echo – Alexa je virtuální inteligentní asistentka, zatímco ozvěna je fyzický inteligentní reproduktor. Alexa reaguje na vokální příkazy, odpovídá na otázky a dokončuje virtuální úkoly.

6. Použití Amazon Echo – Pomocí technologie AI a hlubokého učení umožňuje Alexa zařízení Echo provádět úkoly, jako je přehrávání hudby, odpovídání na otázky, vytváření seznamů úkolů a nastavení časovačů nebo alarmů.

7. Amazon Music se účtuje – Poplatky za „Amazon Music“ mohou být za „Amazon Music Unlimited“, na které se nevztahuje Prime. Prime poskytuje pouze přístup k Amazon Music Prime, samostatné službě.

8. Alexa bez předplatného – Bez předplatného mohou uživatelé stále používat hlasové ovládací prvky ke kontrole funkčnosti ozvěny a kompatibilní technologie inteligentní domácí domácí, jako jsou inteligentní zástrčky a žárovky. Uživatelé mají také přístup k dovednostem.

Otázky:

1. Je tam měsíční poplatek za Amazon Echo?
Odpověď: Neexistuje žádný měsíční poplatek za použití zařízení Alexa/Echo. Konkrétní požadavky na skladbu však mohou vyvolat neomezenou předplatné hudby.

2. Může Alexa hrát hudbu bez předplatného?
Odpověď: Všechna zařízení poháněná Alexa vám umožňují poslouchat hudbu prostřednictvím připojeného mobilního nebo Bluetooth reproduktoru bez předplatného Amazon Prime.

3. Kolik stojí použití Alexa Echo?
Odpověď: Amazon Alexa je zdarma k použití, ale další funkce jako Alexa Guard mohou mít další náklady. Prémiové funkce mohou také vyžadovat předplatné služby jako Amazon Prime.

4. Co dělá Echo Dot zdarma?
Odpověď: The Echo Dot vám umožňuje přehrávat hudbu nebo podcasty, seskupovat více zařízení pro více ozvěny, ovládat inteligentní domácí zařízení, vytvářet vlastní odpovědi, provádět více akcí s jedním příkazem a ovládat televizi.

5. Jaký je rozdíl mezi Alexou a Echo?
Odpověď: Alexa je virtuální inteligentní asistentka, zatímco ozvěna je fyzický inteligentní reproduktor. Alexa reaguje na vokální příkazy, odpovídá na otázky a dokončuje virtuální úkoly.

6. K čemu se používá Amazon Echo?
Odpověď: Pomocí technologie AI a Deep Learning Technology umožňuje Alexa zařízení ozvěny k provádění úkolů, jako je přehrávání hudby, zodpovězení otázek, vytváření seznamů úkolů a nastavení časovačů nebo alarmů.

7. Proč jsem byl účtován za hudbu Amazon, když mám prvotřídní?
Odpověď: Poplatky za „Amazon Music“ mohou být pro „Amazon Music Unlimited“, na které se nevztahuje Prime. Prime poskytuje pouze přístup k Amazon Music Prime, samostatné službě.

8. Co můžete dělat s Alexou bez předplatného?
Odpověď: Bez předplatného mohou uživatelé stále používat hlasové ovládací prvky k řízení funkčnosti ozvěny a kompatibilní technologii inteligentních domů, jako jsou inteligentní zástrčky a žárovky. Uživatelé mají také přístup k dovednostem.

Má Amazon Echo měsíční poplatek?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam měsíční poplatek za Amazon Echo

Odpověď: Neexistuje žádný měsíční poplatek za použití zařízení Alexa/Echo. Pokud však chcete poslouchat konkrétní písně konkrétních umělců, budete vyzváni k zahájení předplatného hudby neomezeného. Užitečné děkuji za vaši zpětnou vazbu!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa hrát hudbu bez předplatného

Všechna zařízení poháněná Alexa vám umožní poslouchat hudbu připojením vašeho mobilního nebo Bluetooth reproduktoru se zařízením Echo bez předplatného Amazon Prime.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí použití Alexa Echo

Kolik je Amazon Alexa Alexa je zdarma používat. Některé funkce, jako je Alexa Guard, však stojí navíc. Potřebujete také předplatné služby, jako je Amazon Prime, abyste mohli používat prémiové funkce s Alexa.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá Echo Dot zdarma

Co je Amazon Echo Dot Doplay Music nebo podcasty na vyžádání. "Alexa, hrajte rockovou hudbu na Spotify."Seskupte více zařízení pro přehrávání hudby současně.Ovládejte inteligentní domácí zařízení.Proveďte více akcí s jedním příkazem (voláno "Rutiny").Vytvořte vlastní odpovědi na příkazy.Ovládejte svůj televizor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Alexou a Echo

Alexa je inteligentní asistentka, zatímco ozvěna je chytrý reproduktor. První je virtuální služba, zatímco druhá je fyzický produkt. Alexa je odpověď Amazonu na inteligentního asistenta, který reaguje na vokální příkazy, odpovídá na otázky a dokončuje jednoduché virtuální úkoly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu se používá Amazon Echo

Pomocí umělé inteligence (AI) a technologie hlubokého učení umožňuje Alexa zařízení ozvěny "poslouchat" Aby příkazy uživatelů provedly množství úkolů, včetně přehrávání hudby, zodpovězení otázek, vytváření a úpravy seznamů úkolů a nastavení časovače nebo alarmu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem byl účtován za hudbu Amazon, když mám prvotřídní

Nejste obviněni za "Amazonská hudba". Jste obviňováni za "Amazon Music Unlimited" A na to není zakryto Prime. Prime vám poskytne přístup k Amazon Music Prime, což je zcela jiná služba pro Amazon Music Unlimited.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co můžete dělat s Alexou bez předplatného

Uživatelé mohou udělat následující: Použijte hlasové ovládací prvky pro kontrolu funkce ozvěny a další kompatibilní technologii inteligentní domácí domácí (inteligentní zástrčky, žárovky atd.) Použijte systém dovedností k výuce ozvěny, jak dělat nové věci, včetně těch od vývojářů třetích stran.Přidejte do svého nákupního košíku Amazon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Alexa bez účtu Amazon

K použití Alexa potřebujete účet Amazon, ale nepotřebujete Amazon Prime (otevře se v novém okně).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Alexa za měsíc

19 $.99 za měsíc

Často kladené otázky o Alexu společně

Alexa společně stojí 19 $.99 za měsíc, nebo 199 $.99 za rok. Budete také potřebovat zařízení pro ozvěny, aby bylo možné použít Alexa společně, takže je to další náklady na zvážení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody ozvěny

Conserts Speaker je nevýrazný. Pokud jste vážný audiofil, je lepší spárovat tečku s nejlepšími přenosnými reproduktory kolem.Mobilní aplikace Alexa potřebuje trochu opravit. Protože aplikace může být občas buggy, získejte pro vaše zařízení více „dovedností“ konvenčního způsobu: webové prohlížeče.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Alexou a Echo

Alexa je inteligentní asistentka, zatímco ozvěna je chytrý reproduktor. První je virtuální služba, zatímco druhá je fyzický produkt. Alexa je odpověď Amazonu na inteligentního asistenta, který reaguje na vokální příkazy, odpovídá na otázky a dokončuje jednoduché virtuální úkoly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Amazon Echo bez účtu Amazon

K ovládání Alexy na Amazon Echo nebo na jakýkoli jiný řečník Alexa potřebujete účet Amazon, abyste ovládali Alexu. Neexistuje žádný způsob, jak to. Dobrou zprávou je, že na rozdíl od jiných služeb Amazon se nebudete muset přihlásit k odběru Amazon Prime, abyste použili Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebujete k použití echo

Jak nastavit své ozvěny své heslo Wi-Fi. Bluetooth můžete také povolit.Stáhněte si aplikaci Amazon Alexa. Pokud nemáte Aleady, můžete kliknout sem a stáhnout nebo aktualizovat nejnovější verzi aplikace Alexa na vašem smartphonu.Připojte zařízení Echo.Nastaví se v aplikaci Alexa.Začněte, jen se zeptejte Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebuji spustit Amazon Echo

Jak nastavit své ozvěny své heslo Wi-Fi. Bluetooth můžete také povolit.Stáhněte si aplikaci Amazon Alexa. Pokud nemáte Aleady, můžete kliknout sem a stáhnout nebo aktualizovat nejnovější verzi aplikace Alexa na vašem smartphonu.Připojte zařízení Echo.Nastaví se v aplikaci Alexa.Začněte, jen se zeptejte Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč platím 8.99 pro Amazon Music

Možná jste se náhodně přihlásili k Amazon Music Unlimited na dalších zařízeních. Přejděte do nastavení hudby Amazon a vyberte jinou možnost plánu nebo obnovení. Chcete -li zabránit budoucím náhodným nákupům, vyžadujte hlasový kód pro nákupy s Alexou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mi Amazon nabíjí 4.99 za měsíc

Poplatek se může objevit ve vašem bankovním výpisu jako Amazon Digital SVCS. Jeho rameno digitálních služeb zahrnuje věci, jako je streamování hudby, e -knihy, software, další televizní kanály, které můžete připínat na své hlavní členství v videu a mnoho dalšího.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být Alexa použita bez internetu

Pokud nemáte doma Wi-Fi, nebo pokud plánujete vyrazit na dovolenou, můžete svou Alexu používat jako zařízení Bluetooth s trochou přípravy. Existují dva způsoby, jak používat Alexa bez Wi-Fi: Použijte mobilní hotspot. Připojte Alexu přes Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se připojit k Alexa bez účtu Amazon

Použijte Connect host Connect pro přístup k vaší hudbě a novinám na jakémkoli kompatibilním zařízení Echo. Poznámka: Chcete -li použít Connect host, ujistěte se, že vytvoříte hlasový průkaz Alexa a zapínáte Bluetooth a oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebujete, aby Alexa pracovala

Postupujte podle těchto pěti snadných kroků.Nechte své Wi-Fi heslo po ruce. Bluetooth můžete také povolit.Stáhněte si aplikaci Amazon Alexa.Připojte zařízení Echo.Nastaví se v aplikaci Alexa.Začněte, jen se zeptejte Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nejlevnější náklady na Alexu

Cena inteligentního reproduktoru Amazon Echo v Indii začíná od 7 999 ₹. Nejnižší cena Amazon Echo Smart Speaker je 7 999 GBP na Amazonu 9. června 2023.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Alexa pro váš dům

Je to skvělé pro majitele domů a obyvatele bytů a cena 60 $ z něj činí jeden z nejlepších nabídek na trhu. Je snadné se nainstalovat, Alexa kompatibilní a plná funkcí: 1080p HD video rozlišení, obousměrná řeč, noční vidění a rychlá oznámení, včetně upozornění na pohyby a upozornění pouze na osobu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se liší echo a ozvěna

Klíčovými rozdíly mezi ozvěnou a ozvěnou dobou jsou cena, velikost, používaná zvuková technologie a použití více reproduktorů. Obě zařízení jsou přenosná a pohodlná, ale přenositelnost a pohodlí ukazují různými způsoby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko můžete být od ozvěny

Odpověď: Mezi 1-2 mil, v závislosti na tom, jak hlasitě jste ochotni křičet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co vlastně dělá Amazon Echo

Amazon Echo je inteligentní reproduktor, což znamená, že dělá víc než přehrávat hudbu. S virtuálním asistentem Amazonu Alexem vám Echo může vyprávět o počasí, vytvářet nákupní seznamy, pomoci vám v kuchyni, ovládat další inteligentní produkty, jako jsou světla a televize, a mnohem více.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué detectores de humo son compatibles con USI??
Next Post
Funguje plátno na mezinárodní úrovni?