15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv mælkebøtteindretning som en gave – 8 smukke håndværksideer fra rigtige blomster

Mælkebøtter er uden tvivl smukke at se på og ikke uden grund et så populært motiv til dekorationer. Men de rigtige blomster er også et perfekt materiale til kunsthåndværk og dekorationer. Vi har allerede forklaret dig, hvordan du kan bevare en mælkebøtte. I dag vil vi vise dig nogle vidunderlige ideer, som du kan pille ved de færdige mælkebøtter. Uanset om det er som en gave eller til at dekorere dit eget hjem, er følgende ideer, som du kan skabe dekoration fra mælkebøtten, simpelthen betagende smukke og vil med garanti tiltrække alles opmærksomhed og bringe glæde!

Opret en mælkebøtte dekoration med epoxyharpiks

Lav selv vedhæng af epoxyharpiks til kunsthåndværk med mælkebøttefrø indeni

Syntetisk harpiks kan bruges til at lave smukke dekorationer, smykker og andre ting, og det er virkelig let. Så hvis du ikke har arbejdet med dette materiale før, gør det. I det følgende vil vi vise dig, hvordan du kan lave din egen bevarede mælkebøttedekoration af epoxyharpiks og dermed gøre den endnu mere holdbar. Du mangler:

 • klar syntetisk harpiks
 • Forme til hældning
 • Mælkebøtter

Instruktioner til mælkebøtter støbt i syntetisk harpiks

Sørg for at vælge en form, der passer til blomsten, så den kan dækkes med epoxy på alle sider. Bland harpiksen i henhold til pakningsinstruktionerne. Hæld nu et tyndt lag i formen og lad det tørre, indtil det har en gelignende konsistens. Afhængigt af rumtemperaturen og produktet kan dette tage op til 2 timer. Læg derefter forsigtigt blomsten på hovedet i formen. Du kan bevare mælkebøtten på forhånd. Men hvis du hælder harpiksen langsomt og ved kanten ud i formen, bør selv en ubehandlet blomst ikke falde fra hinanden.

Mælkebøtte dekoration tinker med syntetisk harpiks - smukke displays at give væk

Lad blomsten hvile i gelen i et par timer mere, og fyld derefter forsigtigt formen. Lad mælkebøtte Deko hærde i et par dage. Så er den klar, og du kan give den smukke mælkebøtte i gave eller sætte den op, lave et hul og hænge den op eller hvad du nu kan tænke på.

Mælkebøtte i et glas som dekoration

Mælkebøtte dekoration i et glas som en ønsket opfyldelse - fed fødselsdagsgave til venner og familie

Mælkebøtten i et glas som en ønsket opfyldelse er en virkelig skøn gaveide. Du kan bare lave gaven selv med en mælkebøtte i et glas eller kombinere den med en stribe lys og endda små sedler med ønsker. Det er dit valg. Vi anbefaler en større krukke, der også kan låses. Så har du stadig brug for bevarede mælkebøtter. Bare se på vores anden artikel om, hvordan man bevarer mælkebøtter, finder en metode og forbereder blomsterne. Derefter kan du selv lave mælkebøttedekorationen:

Lav selv ønsker -opfyldere med mælkebøtte - kombiner med eventyr og ønsker

Hvis du vil lægge en lysstreng i glasset, er det bedst at starte med det. Tilføj derefter et par blomster og fordel om nødvendigt et par ønsker omkring dem. Så kommer der flere blomster i glasset, indtil du har fyldt det helt. Forsegl krukken. Alternativt kan du skrive dine ønsker på en etiket og derefter hænge dem på glasets hals. En vidunderlig idé, hvis du vil bevare en mælkebøtte og opbevare den i en krukke!

Mælkebøtter under en klokkeglas

Mælkebøtte dekoration under en glasklokke - blomsterarrangementer til hobbyblomsterhandlere

Vi har allerede vist dig mange ideer til, hvordan du kan sammensætte smukke arrangementer til forskellige lejligheder under en klokke. Hvad med at tilføje mælkebøtter til arrangementet denne gang? Især når du sammensætter (men ikke kun) tørringsarrangementer, viser disse bløde blomster sig at være perfekte accenter.

Mælkebøtte dekoration i en klokke krukke med tørrede blomster som en gaveide

Du kan købe glasklokker i forskellige størrelser, former og med forskellige baser. Få yderligere materialer som blomsterskum, mos eller andre blomster. Planter kan også være kunstige, hvis du vil skabe en særlig langvarig mælkebøtte-dekoration. Du kan også bruge denne idé til en mælkebøtte i et glas som en gave og gøre nogen helt speciel. Husk at ventilere dette lukkede kar regelmæssigt for at undgå fugtdannelse.

Romantisk tørringsarrangement i en ægformet glasklokke med korkbund

I terrariet

Design arrangementet med mælkebøtter og mos i terrariet

I lighed med klokkekrukken foretrækkes terrariet også frem for klokkekrukken, især i moderne faciliteter. Men princippet er det samme. Den største forskel er, at terrarierne er åbne og derfor bedre ventileret. Ellers kan du også give væk en mælkebøtte i et glas på denne måde eller bruge den til dine egne formål. Skulle du bruge virkelige og levende blomster og planter til arrangementet, skal du vælge et sted senere, der passer til dine behov.

Farvet dekoration med mælkebøtte

Mælkebøtte dekoration i lyse farver - farve blomster med madfarve

Vil du gerne tilføje et par farverige accenter med farvede mælkebøtter? Som vi forklarede tidligere, for at bevare mælkebøtterne, skal du samle dem, før de åbnes. Så længe de er i denne tilstand, kan du også farve dem. Hvordan præcist forklarer vi nu:

Farve mælkebøtter og skabe farverige dekorationer

 • Sæt tråd gennem stilkene og igennem til blomsten.
 • I en gryde blandes vand (lige nok til at blomsten kan være helt nedsænket) med den ønskede mængde madfarve (du behøver ikke bruge det sparsomt) og 2 til 3 spiseskefulde eddike.
 • Bring vandet i kog, og reducer varmen til en simmer.
 • Dyp blomsterne i vandet, og hold dem i 5 til 7 sekunder.
 • Læg blomsterne sammen med tråden i frigolit, blomsterskum eller andet passende materiale. Du kan også lægge individuelle mælkebøtter i et glas. Lad blomsterne stå et par dage, så de kan åbne.

Tinker med mælkebøtte – flere ideer

DIY ideer med mælkebøtter og andre naturlige materialer - guirlander, træskiver, borddekorationer

Disse er naturligvis på ingen måde de eneste måder at pille ved med de bevarede mælkebøtter og blive kreative. Vi har et par flere forslag til dig herunder, som du helt sikkert vil kunne lide:

 • Garland med mælkebøtte gør det selv: En selvfremstillet krans af mælkebøtter er romantisk og diskret. Hvis du vil oprette en vinduesdekoration med mælkebøtten, er kransen en rigtig god idé! Forbered disse, så snart du har samlet de halvåbnede blomster (dvs. ikke efter at de har åbnet). Tag en nål og tråd og tråd blomsterne. Du skal blot stikke nålen gennem blomsten. Hvis blomsten skulle glide for meget bagefter, kan du rette den med enkle knuder før og efter blomsten og holde den på plads. Hæng den færdige krans på det ønskede sted, og vent på, at mælkebøtterne åbner sig selv.

Lav selv bordpynt med mælkebøtte

Kreative håndværksideer med naturlige materialer - brug kæmpe mælkebøtter

 • En enkelt mælkebøtte som gave på en træskive: Forbered træristen ved at bore et hul i midten. Sæt derefter den blomst, som du allerede har indsat tråd i, for at bevare den med en klat lim (f.eks. Varm lim) i dette hul. Hvis du bevarede blomsterne med hårspray, skal du fjerne stilke og lime grene til blomsterne på deres sted. Hvis du laver gaver med træskiver og mælkebøtter, kan du også mærke træskiverne med et pænt ordsprog eller tillykke. Du kan også vedhæfte mælkebøtter i større grupper til en stor trærist.
 • Træstrimmel som borddekoration: Du kan også lave flotte borddekorationer på samme måde. Tag en træstrimmel, bor huller i den på langs og i en tilstrækkelig afstand, mal den den ønskede farve og lim derefter mælkebøtterne i hullerne. Placer den færdige bar på midten af ​​bordet.
 • Dekoration med individ Mælkebøtte i et glas tinker: Ovenfor har du allerede modtaget to ideer til, hvordan man gør mælkebøtten holdbar i glasset. En anden ville være at lime en enkelt blomst fast på låget på en muret krukke (med tape eller varm lim), som du ville gøre for en snekugle. Læg derefter glasset over det, luk låget, og du er færdig!
 • Kæmpe mælkebøtte dekoration: Prøv at bruge de kæmpe mælkebøtter til en af ​​de nævnte mælkebøttepynt.

Mælkebøtte dekoration med epoxyharpiks, i et glas eller farvet - ideer og instruktioner

Previous Post
Karnevalsdekorationer til hjemmet – gode karnevalidéer at lave selv
Next Post
5 hjemmelavede gaveideer, der virkelig er nyttige