15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker -vinduesbilleder med børn om sommeren: 3 enkle ideer med instruktioner!

På sommerdage, hvor du vil slippe for varmen, er der ikke noget bedre end en eftermiddag med kunsthåndværk med børn. Fra upcycling ideer til maleri til at skabe sommerbilleder – hos os finder du masser af gode ideer til, hvordan man underholder og underholder børn i alle aldre. Og i dag vil vi vise dig nogle fede forslag til lyse vinduesbilleder til at pille med børnene om sommeren. Vinduesmalerier er en fantastisk måde at gøre dit hjem eller klasseværelse sommerligt og farverigt!

Lav vinduesbilleder af havdyr

tinker vindue billeder børn sommer havdyr

Håndværksideer med et havtema er perfekte til sommeren! Du kan også fortælle børnene historier og interessante fakta om verdenshavene. For at lave disse farverige vinduesbilleder behøver du kun kaffefiltre, akvareller og byggepapir til dyrets silhuetter. Du kan downloade og udskrive denne skabelon gratis for at oprette en stencil.

Skabelon til udskrivning (gratis)

Håndværksskabelon børn sommer havdyr

Materialeliste:

Skabelon til havdyr

Akvarel maling

Børste (brug om muligt en akvarelbørste eller en børste med bløde børster for at undgå revner)

Kop / glas til vand

Lim

saks

Byggepapir i mørkeblå eller sort

Pen

Kaffefilter / kurvfilter

1. Lad barnet male deres kaffefilter i enhver nuance og sæt det til tørre. Jo mørkere farve, jo bedre, fordi den lysner, når den tørrer. Småbørn synes, det er sjovt at klemme kaffefilteret og se vandet og malingen dryppe ud.

kunsthåndværk med børn vinduesbilleder sommer med kaffefiltre

2. Udskriv skabelonen, og lad barnet klippe den ud. Derefter skal stencilerne til vinduesbillederne overføres til mørkeblåt eller sort papir. Sørg for, at blyantstreger er svære at se på sort papir. I dette tilfælde er det bedst at bruge en lys blyant.

3. Lim dyret på det tørrede kaffefilter, og vinduesbilledet er klar!

Lav selvklæbende sommervinduesbilleder

Lav vinduesbilleder til sommer med børnehavebørn

Børn kan lide at lime. Du har helt sikkert meget lim derhjemme. Det er et håndværk, der kan bruges på mange forskellige måder, og der er så mange projekter, du kan gøre med det! For eksempel at lave Fluffy Slime selv. Glitterlim vækker også en særlig fascination af børn. Hvilket barn kan ikke lide glitter? Her er endnu et let håndværksprojekt med havtema, som småbørn vil elske. Du skal kun bruge tre materialer til dette!

Nødvendige materialer:

Rundt plastlåg

Glitterlim i blå

Skumklistermærke havdyr

Sådan er vinduesbillederne lavet:

Lav sommervinduesbilleder med glitterlim

Glitterlim giver altid håndværksprojekter et særligt præg! Børn elsker bare den måde, det glitter på! Fjern flaskehætten, og lad langsomt limen løbe på plastikdækslet. Dette er måske ikke særlig spændende for voksne, men børn er fascinerede af den måde, limen langsomt drypper ud af flasken. Tag dig god tid, og lad dem se indholdet, som du udtrykker det. Yngre førskolebørn har muligvis brug for voksenhjælp.

Når al limen er drænet ud af flasken, skal du ikke røre den mere. Bare se det tage formen af ​​dit låg. I øvrigt kan du også bruge en silikoneskærer.

vinduesdekoration sommer tinker børn med havmotiv

Når limen har spredt sig, er det tid til at tilføje havdyrene. Læg dem forsigtigt oven på limen. Det er ikke nødvendigt at trykke dem ned i den våde lim. De vil forblive på plads af sig selv!

Efter at dine små har placeret deres marine dyr, som de vil, er det tid til den sværeste del – ventetiden! Læg vinduesmaleriet et sikkert sted, og lad det tørre i et par dage. Dette kan tage op til 48 timer.

Denne håndværkside fungerer også i øvrigt Godt med en silikone cookie cutter og bagepapir

Lav sommervinduesdekorationer med glitterlim

Hvis du har nysgerrige børn, lad dem tage et kig fra tid til anden for at bemærke eventuelle ændringer, de kan se, når limen begynder at tørre.

Hvis du synes, det er tørt, lad det stå endnu en dag, da den indre del vil tage lidt længere tid. Du kan forsigtigt skrælle den ene side af, og du vil hurtigt vide, om det tager lidt mere tid. Når det er gjort, kan det let fjernes fra låget. Og her er det store fund:

Så længe bagsiden ikke er helt tør, kan billedet vedhæftes direkte til vinduet. Det klistrer ligesom de selvklæbende vinduesbilleder købt i butikken. Hvis der stadig er våde limrester på vinduet, skal du blot vaske dem af med varmt vand. Glitterlimet kan vaskes – en anden grund til at forældre elsker at bruge det til kunsthåndværksprojekter med børn!

Efter et par dage kan dit vinduesmaleri tørre mere ud og skal hænges op i stedet for at holde sig til vinduet. I så fald skal du stikke et hul igennem det og hænge det på en snor.

Mandala blomster: lav sommervinduesbilleder af naturlige materialer

Håndværk om sommeren med blomster og papirtallerkener

Når vejret bliver varmere og dagene bliver længere, bruger vi gerne så meget tid udenfor som muligt. Brug muligheden for at samle naturskatte med børnene og skabe et smukt kunstværk. Mens børnene laver kunsthåndværk, vil de have det så sjovt med at udforske alle deres naturlige materialer og gentage, hvad de har lært om blomster. Du kan også tælle og lære om symmetri, mens du udfører kunstnerisk arbejde.

tinker med børn sommervinduer lavet af papirplader og naturmateriale

Med disse smukke botaniske vinduesmalerier kan børn i folkeskolen sammenligne forskellige typer blomster og blade, mens børnehavebørn udvikler deres fine motoriske færdigheder. Hvis du ikke har adgang til friske blomster, er en buket, der nærmer sig slutningen af ​​sit liv, meget velegnet til denne aktivitet. Disse sommerværker ville også gøre en dejlig håndlavet gave til familie og venner!

Nødvendige materialer:

Blomster, kronblade, blade, andre naturskatte

Papirplader (2 pr. Mandala)

Gennemsigtig klæbende film

Symmetriske cirkler Stencil (valgfrit, men hjælper små børn med at oprette symmetriske sektioner)

saks

gaffatape

vinduesbillede til sommerskole med blomster

instruktioner:

1. Skær først midten af ​​en papirplade ud.

2. Skær derefter cirkler ud af den klæbende film, hvis omkreds er ca. 1-2 cm større end hullet. (Du skal have dobbelt så mange foliecirkler som papirplader).

3. Stick den klare film med den klæbrige side op på bagsiden af ​​tallerkenen.

4. Skær skabelonen ud med de symmetriske cirkler og læg den på den anden papirplade.

Om sommeren holder børnene travlt med simple kunsthåndværksideer

5. For at børnene kan arbejde på en plan overflade og kan trykke blomsterne fast på plads, skal du placere tallerkenen med den cirkulære skabelon under det vindue, der er blevet oprettet.

6. Få børnene til at dekorere deres mandalas ved at tælle de naturlige stykker til hver af deres sektioner og placere dem på klæbearket som ønsket.

7. Når du er tilfreds med blomsterdesignet, skal du fjerne underlaget fra den anden cirkel af folie og trykke det mod de naturlige materialer for at klemme dem mellem de to klæbende sider af folien. (Hvis blomsterne klæber godt til folien, er dette trin valgfrit.)

vinduesbilleder sommer tinker grundskole

En bemærkning om forgængeligheden af ​​naturlige materialer: Blomsterne og bladene i kunstværket vil miste deres farve og tørre ud over tid. Dette er normalt, når du bruger friske blomster og blade. Det kan være interessant at observere og kommentere denne proces med dine børn. For at minimere råd, skal du bruge kronblade i stedet for hele blomsten og holde designet så fladt som muligt. Større børn er mere tilbøjelige til at følge dette råd end yngre. Småbørn vil sandsynligvis stædigt insistere på at bruge hele blomster.

Hæng mandalaerne i vinduet, så solen kan skinne igennem

Arranger blomsterne på selvklæbende folie

Som en mulighed kan børnene også male papirpladerammen med akvareller

lav lyse vinduesbilleder med børn med sommerblomster

Selv uden symmetri bliver resultaterne smukke

Lav vinduesbilleder af papirplader og naturmateriale med børn

Vinduesbillederne kan designes ikke kun abstrakt eller som en mandala, men også som realistiske billeder, fx sommerfugle, sjove ansigter eller fugle. Det ville være et godt kunstprojekt for børn i alderen 4 og derover. Du kan også bruge saksen til at forme bladene, så de passer til dit design.

Tinker og hæng vinduesbilleder op

tinker vindue billeder børn sommer idé

Hvis du vil hænge vinduesbillederne individuelt op, skal du slå et enkelt hul i toppen, tråde et bånd igennem det og binde det i en løkke. Rørrensere er også velegnede til dette formål.

Lav selv guirlander fra vinduesbilleder

Hvis du vil stille vinduesbillederne op i en krans, skal du slå to huller i kanten (kl. 10 og 14) og arrangere kunstværkerne i den rækkefølge, du ønsker.

I stedet for papirplader kan du bruge popsicle sticks til at lave en ramme til vinduesbilledet

vinduesbilleder sommerdagpleje

Du kan finde flere smukke håndværksideer med ispinde til sommeren i denne artikel.

Previous Post
Karnevalsdekorationer til hjemmet – gode karnevalidéer at lave selv
Next Post
5 hjemmelavede gaveideer, der virkelig er nyttige