15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pracuje Weiser Halo s domovem Google?

Shrnutí článku:

1. Jak připojit Weiser Halo k Google Home: Chcete -li připojit Weiser Halo s Google Home. Klepněte na dům, na který byste chtěli přidat zařízení, a poté klepněte na další. Nově objevená zařízení Halo bude nyní přístupná a kontrolovatelná pomocí reproduktoru Google Smart.

2. Práce Weiser pracují s domovem Google: Ano, Weiserovy zámky mohou pracovat s Google Home. Můžete zamknout a odemknout pomocí aplikace Weiser nebo ji propojit s jinými inteligentními domácími systémy, jako je Google Home, Alexa, atd.

3. Jak připojit Weiser Smart Lock k Google Home: V aplikaci vyberte poslední možnost s názvem „Práce s“ a poté vyberte Google Home. Ujistěte se, že stav této funkce je zapnutý. Zadejte kód PIN, který můžete použít k bezpečnému odemknutí inteligentního zámku prostřednictvím Google Home.

4. Inteligentní zámky kompatibilní s domovem Google:

  • Google Nest x Yale Smart Lock
  • Kwikset halo wifi inteligentní zámek
  • Lockly Secure Pro Deadbolt
  • Schlage Encode Plus
  • August Smart Lock
  • August Smart Lock Pro + Connect
  • Schlage Sense BE479
  • Igloohome inteligentní deadbolt 2s

5. Jak připojit světlo místnosti s domovem Google: Otevřete aplikaci Home Google a stiskněte přidat a poté nastavení zařízení. Vyberte „mít něco již nastaveného“ a zadejte značku svého světla. Klepněte na ikonu, přihlaste se a postupujte podle pokynů.

6. Kwikset a Weiser: Kwikset je součástí hardwarového a domácího zlepšení (HHI), spolu s renomovanými značkami jako Weiser, Baldwin, National Hardware, Stanley, Fanal, Pfister a Ezset.

7. Přerušení Yale Lock by Google: 8. dubna 2024 již Nest nebude podporovat Nest Secure. Aplikace Nest již nebude poskytovat přístup k zabezpečení Nest a nepřipojí se k internetu.

8. Může Google Home odemknout dveře: Ano, Google Home může odemknout dveře. Můžete říci: „Ahoj Google, odemkněte mé přední dveře,“ a Google Home vás vyzve k vašemu kódu zabezpečení. Pokud máte na dveřích nainstalované dveře, můžete také zkontrolovat stav slovy: „Ahoj Google, jsou moje dveře otevřené nebo zavřené?”

Otázky a odpovědi:

1. Jak připojím Weiser Halo k Google Home?
Chcete -li připojit Weiser Halo s Google Home.

2. Podpora zámků Weiser podporuje integraci Google Home Integration?
Ano, Weiserova zámky mohou být propojeny s Google Home, což vám umožní ovládat je pomocí hlasových příkazů nebo aplikace Google Home.

3. Mohu odemknout svůj Weiser Smart Lock pomocí Google Home?
Ano, můžete odemknout svůj Weiser Smart Lock prostřednictvím Google Home nastavením vhodné integrace a pomocí určeného kódu PIN.

4. Které chytré zámky jsou kompatibilní s domovem Google?
Některé z nejlepších inteligentních zámků kompatibilních s Google Home jsou Google Nest x Yale Smart Lock, Kwikset Halo WiFi Smart Lock, Lockly Secure Pro Deadbolt, Encode Plus, August Smart Lock, August Smart Lock Pro + Connect, Schlage Sense BE479 a IglooHome Smart Deadbolt 2s.

5. Jak mohu připojit světlo svého pokoje s domovem Google?
Chcete-li připojit světlo pokoje s Google Home, otevřete aplikaci Google Home, přejděte do sekce „Přidat“, vyberte „Něco již nastaveného“ zadejte značku vašeho zařízení a postupujte podle pokynů na obrazovce.

6. Jaký je rozdíl mezi Kwikset a Weiser?
Kwikset a Weiser jsou značky pod společností hardwarového a domácího vylepšení (HHI). Nabízejí širokou škálu rezidenčních zámků a inteligentních domů.

7. Je Google přesahující zámky Yale?
Ano, Google přestane podporu pro Nest Secure, včetně zámků Yale, 8. dubna 2024. Aplikace Nest již nebude poskytovat přístup k zabezpečeným funkcím Nest.

8. Je bezpečné používat Google Home k odemknutí mých dveří?
Odemknutí dveří prostřednictvím Google Home vyžaduje kód zabezpečení pro ověřování a zajistit, aby pouze oprávnění uživatelé mají přístup k vašemu domovu. Je však nezbytné udržet si důvěrné pro udržení bezpečnosti.

Pracuje Weiser Halo s Google Home?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím Weiser Halo k Google Home

Hledejte „Weiser Smart Home“ a klepněte na něj. Klepněte na dům, na který byste chtěli přidat zařízení, a poté klepněte na další. Nově objevená zařízení Halo a nyní je můžete ovládat pomocí reproduktoru Google Smart. Jsi hotový!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracují Weiser Locks s Google Home

Můžete zamknout a odemknout pomocí aplikace Weiser nebo ji můžete propojit s Google Home, Alexa atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj Weiser Smart Lock k Google Home

Aplikace Vyberte poslední možnost s názvem Works a poté vyberte Google. Domů se ujistěte, že stav této funkce je na Endu a kód PIN, který můžete použít k bezpečnému odemknutí inteligentního zámku prostřednictvím Google. Domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký inteligentní zámek je kompatibilní s Google Home

Jaké jsou nejlepší inteligentní zámky pro Google Homegoogle Nest X Yale Smart Lock. Zobrazit na Walmartu.Kwikset halo wifi inteligentní zámek. Zobrazit na Walmartu.Lockly Secure Pro Deadbolt. Zobrazit na Best Buy.Schlage Encode Plus. Zobrazit na Amazonu.August Smart Lock.August Smart Lock Pro + Connect.Schlage Sense BE479.Igloohome inteligentní deadbolt 2s.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit světlo svého pokoje s domovem Google

Aplikace to již udělala v pořádku, pak nejprve otevřete svou aplikaci Google Home Press Add Add Setup Select Select Uveďte již nastavené typ značky V názvu vašeho zařízení Klepnutím na ikonu. Nyní se přihlaste a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Kwikset a Weiser stejný

Kwikset je součástí hardwarového a domácího zlepšení (HHI), hlavního výrobce a dodavatele rezidenčních zámků, hardwaru a faucetů bytových stavitelů s portfoliem renomovaných značek, včetně Kwikset®, Weiser®, Baldwin®, National Hardware®, Stanley®, Stanley®, Stanley® , Fanal®, Pfister ™ a Ezset®.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Google přeruší zámek Yale

8. dubna 2024 již Nest nebude podporovat Nest Secure. Nebude přístupný v aplikaci Nest a již se nepřipojí k internetu. Nebudete moci použít aplikaci Nest ke kontrole stavu zabezpečeného hnízda, ovládání zařízení pro zabezpečení Nest nebo přijímat oznámení z vašeho poplachového systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google domů odemknout mé dveře

"Ahoj Google, odemkněte mé přední dveře." Home Google vás vyzve k vašemu kódu zabezpečení. Odpovězte s kolíkem a odemkněte dveře. Pokud máte na dveřích nainstalované DOORSENSE®, abyste označili, zda jsou vaše dveře otevřené nebo zavřené, můžete také zkontrolovat tento stav složením: "Hej google, je moje přední dveře zavřené"

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google Home Control Locks

K ovládání Nest X Yale Lock můžete použít aplikaci Home i The Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím inteligentní zámek na google

Použijte inteligentní zámek

Vyberte čas v pravém dolním rohu obrazovky. Vyberte Nastavení. Pod "Připojená zařízení," Vyberte svůj telefon Android. Vyberte inteligentní zámek a zadejte své heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje světlo nepřipojuje s domovem Google

Pokud aplikace Google Home nemůže během nastavení najít žárovku

Vypněte žárovku po dobu 10 sekund a poté ji zapněte. Ujistěte se, že máte nejnovější verzi aplikace Google Home. Restartujte reproduktor nebo zobrazení. Force Zavřete aplikaci Google Home.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může můj domov Google zapnout moje světla

Inteligentní domácí zařízení můžete ovládat včetně světel, přepínačů, vývodů a termostatů pomocí vašeho asistenta Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší schlage nebo Weiser

Pokud jde o kvalitu, bezpečnost a styl, obě značky jdou ruku v ruce. Jejich tradiční linie dveřního hardwaru jsou stejně bezpečné a odolné. Weiser se stal populárnější pro své vysoce kvalitní rezidenční zámky, zatímco Schlage je populárnější pro svůj odolný komerční dveřní hardware.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zámky jsou kompatibilní s Weiserem

Aplikace Weiser je výhradně pro použití s ​​aurou a halo inteligentní zámky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit svůj zámek Yale k Google Home

K ovládání Nest X Yale Lock můžete použít aplikaci Home i The Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Google Home s Yale Lock

Ano. Nest × Yale Lock podporuje hlasové příkazy prostřednictvím zařízení s podporou asistenta Google, jako je domov Google nebo telefon Android. Můžete říct svému zařízení, aby zamklo dveře a zkontrolovaly, zda jsou zamčené, a dokonce zahrnout svůj zámek jako součást rutiny, například "Dobrou noc."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Google Home jako bezpečnostní systém

Google a jeho sada produktů Nest může pomoci s jedním ze tří balíčků pro domácí bezpečnosti: balíček monitorování předních dveří, venkovní monitorovací balíček a celkový balíček zabezpečení. Můžete dokonce přidat další kamery a světlomet za dodatečné náklady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google Home Security ukončena

Net Secure je domácí poplašný systém Google, který je dodáván spolu s Nest Guard, hnízdní značkou a hnízdní značkou, z nichž vše funguje prostřednictvím aplikace Nest. Zajímavé je, že systém, který byl představen v roce 2017, byl v roce 2020 přerušen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat ovládací prvky Home Google na obrazovku zámku

Na vašem telefonu nebo tabletu Android řekněte "Ahoj Google, nastavení Open Assistant." Nebo přejděte do Asistent Nastavení. Pod "Všechna nastavení," Klepněte na obrazovku zámku. Zapněte nebo vypněte asistenta na obrazovce zámku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál T Google Smart Lock Work

Je možné, že inteligentní zámek nebude kalibrovat ani se spojit s panelem. Zkuste restartovat zámek dveří odstraněním baterií. Odstranění baterií nutí zařízení k resetování. Poté zkontrolujte bezpečnostní panel (nebo ovládací panel), abyste se ujistili, že se zámek dveří objevuje na seznamu připojených zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Google inteligentní zámek

Google Smart Lock je odemknutí funkce pro zařízení Android a Chromebooks. V Androidu vám systém umožňuje udržet telefon odemčený v určitých předchůzených okolnostech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Google Home nenajde mé zařízení

Pokročilé řešení problémů

Přesuňte reproduktor nebo zobrazení na jiné místo. To vyloučí jakékoli zásah do oblasti, která může způsobit, že SSID nebude správně vysílat. Proveďte tovární resetování. Na mobilním zařízení nebo tabletu vypněte Wi-Fi a poté zpět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit svá světla s domovem Google

Pokud tedy hned zeptám se domova Google. Otočit se. Z nového barevného. Promiňte. Nerozumím, že nevím, o čem mluvím, ale nyní existují dva příkazy, které můžete použít k snadno synchronizaci vašich zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj domov Google nezavírá světla

Ujistěte se, že vaše žárovky jsou propojeny v aplikaci Google Home. Pokud nemůžete najít světla, vynuťte aplikaci Google Home a zkuste to znovu. Pokud stále nemůžete najít svá světla, znovu nastavte světla v aplikaci Google Home.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google Home zapnout světla s alarmem

Synchronizovat jemné probuzení s alarmem na reproduktoru nebo displeji. Poznámka: Tento příkaz musíte jen jednou říct. Když zapnete jemné probuzení, synchronizuje se se světly ve stejné místnosti s jakýmkoli ranním alarmem, který jste nastavili na stejném zařízení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Xfinity x1 cuesta extra??
Next Post
Je v pořádku vypnout Internet Explorer 11?