15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav din egen lanterne – 26 kreative og enkle kunsthåndværksprojekter for børn

Lav din egen lanterne er uden tvivl et yndet tidsfordriv for ethvert barn. Uanset om du vil tinker en lanterne med dine børn til Saint Martin, Halloween, Nicholas eller simpelthen som en vidunderlig dekoration til haven og lejligheden, kan de små mesterværker let designes med de rigtige håndværksredskaber og i et par enkle trin.

lav din egen lanterne hængende lampeskærm-blomster-sommerfugl-pige-plast håndtag

Lad følgende håndværksideer inspirere dig!

Tinker lantern selv – kreativ og underholdende kunsthåndværk

Lav din egen lanterne wire-håndtag-folie-kat-elefant-saks-blyant-snegl-frø-papir-farvet

Det meste af tiden har børnene særlige ønsker og ideer om, hvordan deres egen lanterne skal se ud. De selvfremstillede lanterner er jo altid de smukkeste og skal være så unikke som muligt. Hvis du løber tør for ideer, kan du hurtigt og nemt efterligne et af følgende kunsthåndværksprojekter derhjemme. Dine små er velkomne til at hjælpe og slukke kreativt.

Lav din egen kinesiske lanterne og design søde dyrefigurer

Lav din egen lanterne simpelthen-papir-dyr-tiger-fugl-blæksprutte-farvet

Martins lanterner med dyremotiver er uden tvivl en rigtig klassiker. Ved hjælp af farvet håndværkspapir og lidt fantasi kan du oprette mange dyrefigurer, som dit barn vil blive meget glad for. Den kinesiske lanterne kan let omdannes til en blæksprutte eller en tiger. Du skal bruge tykt papir, som du først vil folde på midten. Skær derefter strålerne i pap og efterlader en 2 cm kant på den åbne Seine.

Lav din egen lanterne stråle lanterne-papir-mønster-maling-blomster-farverige

Lim kanten omkring en lanterne bund, så lygten bliver rund og lyset kan stå. Hvis du ikke har en lanterne, kan du bruge en ostekasse eller et andet fast materiale. Forstærk toppen af ​​bjælkelanterne med tape eller en stribe pap. Stik to modsatte huller og træk en håndværkstråd eller tråd igennem dem. Lad din kreativitet løbe frit, og lad dit barn give den ønskede dyrefigur et ansigt.

Lav din egen lanternesvamp gummi-gul-lilla-snit-håndtag-hæfteklammer-lille-klip

Hvis du vil lave en dekorativ lanterne, der pryder børneværelset, kan du også selv lave farvestrålende strålende lanterner af mosgumi. For fortryllende farvede kontraster kan du placere et rør inde i lygten. Varianten kan naturligvis også kopieres fra pap.

Lav din egen runde lanterne – ugle som et fantastisk efterårsmotiv

lanterne-gør-det-selv-tinker-papir-lanterne-rund-ugle-papir-øje-vinger-pink-brun

Uglerne er et fantastisk motiv, hvis du selv vil lave en lanterne. Disse smukke ugler på billedet ovenfor kan laves af runde papirlygter eller lanterner på ingen tid. Lav først en skabelon til de store øjne, elever, næb, fjer og selvfølgelig ørerne og overfør dem til papir og lim dem til de monokrome lanterne.

lanterne-gør-det-selv-tinker-vandmænd-papir-lampion-tentakler-stof-bånd-farverig-mønstret-have

For eksempel kan du bruge lanternerne til selv at lave en pandalanterne eller skabe store væsner fra undervandsverdenen. Farvestrålende vandmænd med store vaklende øjne og tentakler lavet af crepepapir eller bånd i forskellige havfarver. Fastgør tentaklerne til indersiden af ​​åbningen med hæftepistolen. Du er også velkommen til at bruge hvide lanterner og lade børnene male ansigtsegenskaberne.

Lanterne-gør-det-selv-tinker-pokemon-monster-papir-lanterne-farvet-maling-sengeseng

Du og dine børn kan også bruge lanterner til at skabe mange populære animationshelte. Ninja Turtles er for eksempel en god idé, der er let at implementere. Med masker i farverne på Ninja Turtles, øjne og mund er den kreative og enkle lanterne klar på ingen tid. De velkendte Pokémon-figurer, såsom den søde mantirp Pokémon eller Pikachu, bliver hurtigt lavet helt eller dyrt med hensyn til materiale og tid.

Lav 3D -dyrefigurer af papir

lanterne-gør-det-selv-tinker-papir-snegle-pink-blå-håndværk-wire-transparent-papir-havebord

En anden stor inspiration til kunsthåndværk er forskellige 3D -papirdyr. Følgende dyrelanter er velegnede til gør-det-selv for lidt større børn. Da følgende håndværksprojekter er lettere at lave med skabeloner, har børnene brug for din hjælp. Du er nødt til at udskrive de udarbejdede skabeloner til dyrets krop to gange og lanternebunden af ​​fotokarton i den ønskede farve én gang.

lanterne-gør-det-selv-hest-dyr-papir-pap-håndværk-wire-hvid-sort

Du er nødt til at udskrive de forberedte stenciler til dyrets krop to gange og bunden af ​​lanterne lavet af fotokarton i den ønskede farve én gang. For at lyset kan ses tydeligt, har du også brug for gennemsigtigt papir til hver dyrefigur.

lanterne-gør-det-selv-tinker-dyr-kræft-papir-håndværk-wire-orange-maling-limet på

Du er velkommen til at krumme papiret til lanterne vinduet lidt og derefter glatte det ud igen, så vinduet ser realistisk ud. Så snart du har klippet alle stykker i størrelse, skal du lime dem sammen og male et ansigt, hvis det er nødvendigt. Endelig skal du vedhæfte en ledning, så lanternestangen kan fastgøres.

lanterne-gør-det-selv-tinker-sommerfugl-papir-strass-håndværk-papir-figurer-limet-på-stang-håndværk-wire

Til lygtebelysningen kan du enten bruge et lys eller en lygtepind med et lille elektrisk fyrfadslys eller pære. Med de selvfremstillede papirlygter kan det ske, at lysene ofte slukker, hvorfor LED-telysene foretrækkes i dette tilfælde.

lanterne-gør-det-selv-tinker-ost-mus-wire-håndtag-piberenser-figurer-dyr

At lave din egen lanterne er en leg, hvis du ser på denne store håndværkside. Små mus, der spiser ost, er en sjov og original idé til selv at lave lanterner. Du skal skære ostehullerne i et langt stykke gult fotokarton og tape hele kartonstrimlen bagved med gult gennemsigtigt papir. Fold en trekant og lim de overlappende ender. Fastgør de små, farverige mus.

Tinker monster lanterne selv

Lanterne-gør-det-selv-tinker-monster-papir-maling-dekoreret-børnehave-bord-håndtag-håndværkstråd

Et andet populært motiv til en papirlanterne er monsterlygterne. Monstre ser ikke nødvendigvis skræmmende ud. Dette smilende monster er klar uden større indsats, og børnene er velkomne til at pynte det.

Opret håndlangere fra forskellige materialer

lanterne-gør-det-selv-minion-papir-karton-seler-briller-stang-te lys-eklektisk

Hvis dine børn elsker Minions, er denne smukke Minion -figur en kreativ inspiration til den kommende lanterneparade. De blå dungarees og de store glas bør selvfølgelig ikke mangle, så det lille, gule væsen ser ud som i filmen.

lanterne-gør-det-selv-minion-figur-plastflaske-seler-fødder-hår-papir-håndtag

Du kan lave håndlangere ud af tomme plastflasker som på dette billede. Skær sokkerne ud af pap og lav glassene ud af en halv toiletpapirrulle. For at skabe arme og ben, fold lange strimler af karton til et harmonika.

Lav din egen lanterne af en ballon

Lanterne-gør-det-selv-papir-maché-minion-tøjnåle-reb-lak

Du kan også lave en glad Minion ud af en ballon og papirmache. Papirmache er en fantastisk aktivitet, selv for småbørn, og er meget sjov for dem, da de små hænder bliver virkelig beskidte. Læg den oppustede ballon med den tynde ende i en skål og dæk den grundigt med tapetklister.

lanterne-gør-det-selv-kunsthåndværk-papir-mache-avispapir-pasta-børn-ballon-kop-scotch tape

Dyp derefter blå og gul avis eller gennemsigtigt papir i pastaen og sæt den på ballonen. Lad den hjemmelavede lanterne tørre i et par dage. Mal eller lim på ansigtet, fastgør arme og ben, pop forsigtigt og fjern ballonen, og din individuelle, smukke Minion -lanterne er klar.

Lav din egen firkantede lanterne

lanterne-gør-det-selv-tinker-børn-børnehave-lanterne-parade-rektangulære-farverige-pap-stole

Du kan også lave din egen lanterne af en lanterne fra håndværksartiklerne. Hvis tingene sker hurtigt, kan denne variant hurtigt kopieres. Klip det gennemsigtige papir, mal og lim vinduet.

Lav en god lanterne af papirplader

lanterne-gør-det-selv-tinker-papir-tallerkener-fisk-træ-pinde-pige-reb-store-stjerner-prikker

Du kan også selv lave en smuk lanterne af papirplader. Som du kan se på billedet ovenfor, limes papirpladerne simpelthen sammen og dekoreres efter ønske. Pladens bund skæres ud for at åbne lygten.

Lav din egen lanterne af plast

lanterne-gør-det-selv-tinker-plast-flaske-ske-lakeret-dreng-flytte-blå-hvid-orange

En original idé til lanterner at lave selv er denne kreative model, som den lille dreng holder på billedet ovenfor. Den nederste del af en tom, afskåret, vandflaske i plast er dækket med plastskeer, der er farvet i forskellige farver. En god og billig idé til selv at lave en lanterne.

Lanterne-gør-det-selv-tinker-plastik-krukke-låg-kunsthåndværk-perler-dekoration-papir-servietter-efterårsblade-stjerner

Du kan lave din egen lanterne ikke kun til efterårslanternes parade. Lanterne er et godt tilbehør til camping, til en natvandring eller til lange sommeraftener udendørs. En plastbeholder med låg blev brugt som materiale til denne model.

Lav din egen elefantlygte

lanterne-gør-det-selv-tinker-dyr-elefant-plastik-flaske-decoupage-papir-uddrag-have-wiggle øjne

Disse søde elefantfigurer kan designes ud fra en tom plastflaske med et håndtag, som børnene vil tiltrække alles opmærksomhed under lanterneparaden. De er også velegnede til en flot haveindretning. Skær halvdelen af ​​flasken ud og lad dine børn dekorere dyrefiguren ved hjælp af servieteknikken. Den elektriske telys er fastgjort til låget.

Lanterne-gør-det-selv-tinker-papir-frynser-skåret-træ-ring-farvede-balloner-reb-pink-gul-orange

De tomme plastflasker er alsidige og fungerer som den perfekte lanterne. For de farverige lanterner på billedet ovenfor er den nederste del af flasken dækket i rækker med farvet papir.

lanterne-gør-det-selv-pige-plast-flaske-servietter-decoupage-håndtag-piberenser-blomster-farverige

Lad børnene lave små stykker papir af servietter og bruge dem til at dekorere flasken. Hvis stykkerne limes, så de overlapper hinanden, skabes smukke farvemønstre. Et stykke piberenser dekoreret med forskellige perler fungerer som håndtag og gør den farverige, hjemmelavede lanterne endnu smukkere.

lanterne-gør-det-selv-tinker-papir-lanterne-dekoreret-blomster-farverige-orange-grøn-hvid-kugle-rund

Leder du efter en idé til en lanterne til lidt større børn, som du aktivt vil deltage i designet, kan denne smukke lanterne med farverige roser være en passende model. Du kan lave blomsterne enten af ​​papir eller af stofrester, som du derefter limer sammen og former. Dette smukke engangsstykke kan også bruges som en lysekrone, hvilket skaber en glad, forårslignende atmosfære i rummet.

Lanterne-gør-det-selv-lys-papir-edderkopper-vrikke-øjne-hjerter-håndtag-håndværkstråd

Denne enkle variant af lanternerne er velegnet til de helt små, eller når tingene skal gå hurtigt. Lad dine børn male og dekorere papiret efter behag. Efterårsblade lavet af gennemsigtigt papir, små hjerter eller søde edderkopper med spindelvæv er smukke dekorationer til papirlygten. Lim bunden og papiret sammen på siden. Fastgør lanterntråden, og den lille lanterne er klar.

Hjemmelavede lanterner lavet af sandwichposer

lanterne-gør-det-selv-tinker-smør-brød-poser-pinde-stjerne-kanin-fyrfadslys-sommerfugl-guldsmede

En god håndværksidé til hjemmelavede papirlygter er disse flotte lanterner med forskellige motiver, som du let kan efterligne med dine børn fra sandwichposer. Skær de ønskede motiver ud af papirposer, dekorér dem efter ønske, og de små lanterner er klar.

Lav din egen Halloween -lanterne af en muret krukke

DIY-lanterne-gør-det-selv-halloween-glas-farvet-folie-spindelvæv-edderkoppetov-fyrfadslys-lilla-grøn

Lanterne er også et populært tilbehør til Halloween. De farvede lanterner med edderkopper og spindelvævsmotiver er fremstillet af tomme murede krukker og malet i den ønskede farve.

lanterne-gør-det-selv-krukke-blå-reb-have-pige-sommer-fyrfadslys

Du er velkommen til at bruge telys som lyskilde til glaslygterne, da de er bedre beskyttet mod vinden end i en papirlanterne. Små børn kan også deltage i dette enkle kunsthåndværksprojekt og designe lanterne af murede krukker.

Previous Post
Gør-det-selv Halloween-havedekorationer-enkle ideer
Next Post
Håndværk med balloner – 11 farverige dekorationsideer at lave selv