15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu blokovat prokletí v televizi?

Souhrn:

Purgomalum je bezplatná webová služba, která filtruje a odstraňuje vulgární a nežádoucí text. Nabízí možnosti přizpůsobení a může vrátit výsledky ve formátech prostého textu, XML a JSON.

Blokování útočných slov: Chcete -li zablokovat útočná slova na vašem zařízení, přejděte do nabídky Nastavení, klepněte na obecnou správu a poté skryjte útočná slova v nastavení hlasu.

Deaktivace filtru vulgárního filmu: Filtr vulgárnosti může být deaktivován otevřením funkce řeči k textu na vašem zařízení, klepnutím na ikonu rychlostního stupně na obrazovce Nastavení a zrušením možnosti skrýt urážlivá slova.

Filtr Netflix Profanity: Chcete -li použít filtr vulgárního filtru na Netflixu, otevřete nastavení profilu a rodičovských kontrol pro požadovaný profil, změňte omezení sledování a nastavte úroveň hodnocení splatnosti pro povolený obsah.

Sledování filmů bez kletby slov: Ufilter je nástroj, který vám umožňuje odfiltrovat útočný jazyk ze streamovacích služeb. Poskytuje možnost odstranit slova prokletí z více než 100 000 filmů a televizních epizod.

Filtr vulgárního pro UGC: Filtry vulgárních jsou navrženy tak, aby skenovaly obsah generovaný uživateli a buď blokovali nebo nahradili vulgárnost. Používají seznam klíčových slov s černou listinou k určení, který obsah filtruje.

Aplikace pro blokování prokletí slova: Beep je aplikace, která automaticky detekuje vulgární ve videích a cenzuruje je. Uživatelé mohou klepnout na cenzuru specifických oblastí videa.

Porozumění filtru vulgárnosti: Filtr vulgárnosti je software, který skenuje obsah generovaný uživatelem, který odfiltruje vulgární. Moderátoři si vybírají, která slova k cenzuře, včetně přísahů, nenávistných projevů a pojmů souvisejících s obtěžováním.

Otázky:

1. Co je purgomalum a co dělá?

Purgomalum je bezplatná webová služba, která filtruje a odstraňuje vulgární a nežádoucí text. Nabízí možnosti přizpůsobení a může vrátit výsledky ve formátech prostého textu, XML a JSON.

2. Jak mohu zablokovat útočná slova na svém zařízení?

Chcete -li zablokovat útočná slova na vašem zařízení, přejděte do nabídky Nastavení, klepněte na obecnou správu a poté skryjte útočná slova v nastavení hlasu.

3. Jak deaktivuji filtr vulgárního?

Filtr vulgárnosti může být deaktivován otevřením funkce řeči k textu na vašem zařízení, klepnutím na ikonu rychlostního stupně na obrazovce Nastavení a zrušením možnosti skrýt urážlivá slova.

4. Jak mohu použít filtr vulgárního na Netflixu?

Chcete -li použít filtr vulgárního filtru na Netflixu, otevřete nastavení profilu a rodičovských kontrol pro požadovaný profil, změňte omezení sledování a nastavte úroveň hodnocení splatnosti pro povolený obsah.

5. Existuje způsob, jak sledovat filmy bez prokletí?

Ufilter je nástroj, který vám umožňuje odfiltrovat útočný jazyk ze streamovacích služeb. Poskytuje možnost odstranit slova prokletí z více než 100 000 filmů a televizních epizod.

6. Jak fungují filtry vulgárního obsahu generovaného uživatelem?

Filtry vulgárního prohledávání uživatelsky generovaného obsahu pomocí seznamu klíčových slov s černou listinou a buď blokujte nebo nahradíte vulgárním. Tyto filtry se běžně používají v online komunitách, sociálních platformách a na trzích.

7. Jakou aplikaci mohu použít k blokování slov prokletí ve videích?

Beep je aplikace, která automaticky detekuje vulgární ve videích a cenzuruje je. Uživatelé mohou klepnout na cenzuru specifických oblastí videa.

8. Co přesně je filtr vulgárního?

Filtr vulgárnosti je software určený ke skenování obsahu generovaného uživatelem a odfiltrování vulgárního. Moderátoři rozhodují o tom, která slova k cenzuře, včetně přísahách a termínů spojených s nenávistnými řeči a obtěžováním.

Jak zablokám prokletí na televizi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší filtr vulgárního volného zdarma

Purgomalum je jednoduchá, bezplatná a klidná webová služba pro filtrování a odstraňování obsahu vulgárnosti, obscénnosti a jiného nežádoucího textu. Rozhraní Purgomalum přijímá několik parametrů pro přizpůsobení a může vrátit výsledky v prostém textu, XML a JSON.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak blokujete útočná slova

Nejprve tedy klepněte na tlačítko Domů a vraťte se zpět do svého domova. Obrazovka poté přejeďte nahoře a klepněte na nastavení. Tlačítko v nastavení, které budete chtít jít dolů. A klepnout na General. Management a poté klepněte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu filtr vulgárního

V nabídce Nastavení systému je však nenajdete.Začněte otevřením funkce řeči k textu.Zatímco mikrofon je nahoře, klepnutím na ikonu Gear Otevřete nastavení hlasu.Na obrazovce Nastavení nezkontrolujte útočná slova skrýt.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít filtr Netflix forfanity

Otevřete profil & Nastavení rodičovských kontrol pro profil, který chcete spravovat. Změňte nastavení omezení pozorování. Zadejte své heslo Netflix. Nastavte úroveň hodnocení splatnosti pro televizní pořady a filmy, které chcete v tomto profilu povolit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat filmy bez prokletí

Ufilter je neuvěřitelný nový nástroj, který vám umožní sledovat obsah ze všech hlavních streamovacích služeb bez všech útočných slov! Za cenu pouze jednoho filmu získáte schopnost odfiltrovat jazyk z více než 100 000 filmů a televizních epizod!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje filtr vulgárního

Sledujte UGC založené na textu odfiltrováním vulgárnosti

Stejně jako název napovídá, filtry vulgárních filtrů jsou navrženy tak, aby skenovaly UGC pomocí seznamu klíčových slov s černou listinou, a buď zablokují vulgárnost nebo ji nahradí speciálními znaky (@!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co blokuje aplikace prokletí slova

Pípnutí je perfektní aplikace pro to skvěle. Stačí klepnout na to, kde chcete cenzurovat. Pípnutí může ve videu automaticky detekovat vulgárnost a cenzurovat je!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je filtr vulgárního

To, co je filtr vulgárního filtru, je typ softwaru, který skenuje obsah generovaný uživatelem (UGC), který odfiltruje vulgárnost v online komunitách, sociálních platformách, trzích a další. Moderátoři se rozhodují o tom, která slova k cenzuře, včetně přísah, slova spojená s nenávistnými projevy, obtěžování atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je filtr vulgárního

Přejděte na svou stránku a klikněte na nastavení nahoře. Z obecného kliknutí klikněte na filtr vulgárního.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete ztlumit slova na Netflix

Existuje filtr vulgárního na Netflix Netflix nemá svůj vlastní filtr vulgárního. Nástroje jako Clearplay, Vidangel nebo Advanced forfanity Filter však mají podporu pro Netflix.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete v televizi pípat slova

TVGuardian je filtr vulgárního filmu, který pracuje na televizích standardních a vysokých definicích, aby odfiltroval urážlivá slova. TVGuardian čte uzavřená data s titulkem těsně před vyslovením slov, což zařízení umožňuje ztlumit vulgárnost právě včas, takže nemusíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je aplikace, která filtruje vulgární

Ať už se rozhodnete cenzurovat, nahradit nebo skrýt urážlivá slova, APF je zde, aby zlepšil váš zážitek z prohlížení. Jednotlivci po celém světě mohou být nyní chráněni před vulgárností ve svých domovech, organizacích a školách. APF má řadu možností, jak vyhovět vašim osobním potřebám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Roku filtr vulgárního

Má Roku filtr vulgárního filtru Roku nemá svůj vlastní filtr vulgárního. Existují však některé filtry třetích stran, které můžete použít na Roku. Doporučujeme si užít filmy, které funguje perfektně s Roku, aby vám poskytla zábavu vhodnou pro rodinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je aplikace, která blokuje slova prokletí

Pípnutí je perfektní aplikace pro to skvěle. Stačí klepnout na to, kde chcete cenzurovat. Pípnutí může ve videu automaticky detekovat vulgárnost a cenzurovat je! Zná prokletí slova ve 25+ jazycích!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu pokročilý filtr vulgárního

Zde kliknu na filtr Advanced forfanity. Nyní to mohu povolit nebo deaktivovat právě tady pro tuto stránku. A to obnoví stránku. A pak režim chcete, aby si v normálu přečetl více

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete odfiltrovat špatný jazyk

Filtr vulgárnosti je typ softwaru, který skenuje obsah generovaný uživatelem (UGC), který odfiltruje vulgárnost do online komunit, sociálních platforem, trhů a dalších. Moderátoři se rozhodují o tom, která slova k cenzuře, včetně přísah, slova spojená s nenávistnými projevy, obtěžování atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je aplikace, která vypíná slova kletby

Flixier můžete použít k pípání ve videu. Stačí nahrát video spolu se zvukovým efektem pípnutí do vaší osobní knihovny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak pípte vulgární

Zarovnejte stranu tvaru vlny s prvním značkou. A ořízněte konec na své druhé značce. Použijte zvukovou rukojeť k vyblednutí na konci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je volný filtr vulgárního na mé chytré televizi

TVGuardian Set-Top Boxs pro televizi & Filmy

Tvguardian automaticky detekuje a filtruje vulgární a další ofenzivní fráze, zatímco sledujete filmy nebo televizní pořady. TVGuardian je jako inteligentní dálkové ovládání pro váš televizor, který automaticky ztlumí faul jazyk! TVGuardian pomáhá posílit hodnoty, které učíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pokročilý filtr vulgárního filtru

Pokročilý filtr vulgárního profilu: Plugin prohlížeče zdarma pro Google Chrome a Microsoft Edge. Stream Clean: Free a snadno použitelný filtr pro Google Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co App Muty Cuss Words

Pípnutí je perfektní aplikace pro to skvěle. Stačí klepnout na to, kde chcete cenzurovat. Pípnutí může ve videu automaticky detekovat vulgárnost a cenzurovat je!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to filtr vulgárního

Filtrování profanity je funkce nastavení her, která při zadávání odmítá určitá slova nebo fráze, a dává hráči, který je napsal příležitost zadat něco jiného. Účelem této funkce je poskytnout uživatelům, zejména streamerům, větší kontrolu nad jazykem, který je povolen v jejich hrách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká aplikace pípne prokletí

Censor Bleep je jednoduchá aplikace s tlačítkem, které můžete stisknout a přehrát nechvalně známý zvuk televizního cenzury. Použijte jej, abyste obtěžovali své přátele nebo vyčistili jazyk kolem svých dětí! Pokud jste někdy sledovali televizní pořad a slyšeli jste zvuk pípnutí, víte, o čem je tato aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je aplikace, která odstraňuje vulgární

Ať už se rozhodnete cenzurovat, nahradit nebo skrýt urážlivá slova, APF je zde, aby zlepšil váš zážitek z prohlížení. Jednotlivci po celém světě mohou být nyní chráněni před vulgárností ve svých domovech, organizacích a školách. APF má řadu možností, jak vyhovět vašim osobním potřebám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje televizní aplikace, která vypíná slova kletby

Tvguardian automaticky detekuje a filtruje vulgární a další ofenzivní fráze, zatímco sledujete filmy nebo televizní pořady. TVGuardian je jako inteligentní dálkové ovládání pro váš televizor, který automaticky ztlumí faul jazyk!

[/WPRemark]

Previous Post
¿Google tiene monitores de bebé??
Next Post
Proč jsou infračervené senzory užitečné?