15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

At holde børn optaget: hvad kan du gøre med 2 -årige? Spilideer, aktiviteter og forslag til kunsthåndværk

Mange forældre har svært ved at holde deres børn travlt hjemme, især i Corona -tider. Når alt kommer til alt, hvad kan du gøre med 2-årige, når zoologisk have og legepladser er lukket? Vi hjælper gerne og tilbyder 25 sjove spilideer, aktiviteter og håndværksforslag til småbørn mellem 2 og 3 år. De kan opnås med husholdningsartikler, og du behøver ikke bruge noget på dem. På denne måde kan du holde dine børn optaget på en alderssvarende måde, hvis du ikke kan gå ud på grund af udgangsforbud. Med disse tips sikrer du sjov og godt humør, opmuntrer til kreativitet og hjælper forældre med at finde tid til sig selv.

Hold 2 -årige børn travlt: Sjove kunsthåndværk og spilideer

Lav dukketeater for 2 -årige derhjemme

Alle er hjemme, og forældrene står over for en stor udfordring. Når børnehaver lukkes og spil udenfor også aflyses, opstår der hurtigt frustration, især med småbørn. Enhver, der ikke kun kæmper med dårligt tempererede børn, men også skal arbejde hjemmefra, føler sig hurtigt overvældet. En daglig plan kommer derefter til undsætning. Planlæg aktiviteter og pauser imellem. Vi viser dig spilideer til hele familien, men også ideer til, hvordan børnene kan holde sig travlt. Som en introduktion til emnet “ideer hvad man skal gøre med børn” tilbyder vi dig en idé til dukketeater. Du kan lave sjove dukker af papirposer og pap og spille dine yndlings eventyr for børnene.

Ansættelse af et 2-årigt barn: en væddeløbsbane lavet af køkkenrulle

Lav selv autobahn -legetøj til småbørn

Hvad kan du ellers gøre med et 2 år gammelt barn? Det er ikke en baby, men det er heller ikke et lille barn. Det kan forstå meget og har nu sine egne interesser og yndlingslegetøj, men det kan endnu ikke klart udtrykke sine præferencer. For 2-årige skal spillene derfor være ukomplicerede og samtidig udvikle finmotorik. Den næste spilidé er perfekt til småbørn. Tøm legetøjskassen, skær papirhåndklæder i to og lim dem til kanten af ​​æsken med lim. Væddeløbsbanen er klar. De fleste småbørn elsker hjemmelavet legetøj og er garanteret glade.

Hvad kan du gøre med et 2 år gammelt barn? Spil fiskeri

Fiskespil med fisk lavet af filtideer til småbørn

Har du stumper af filt i huset? Så kan du lave et fiskespil til dit barn. Spillet er ideelt for småbørn, fordi det fremmer fine motoriske færdigheder og kan spilles alene eller i grupper. Det er selvfølgelig dobbelt så sjovt, når mor og far også spiller med. Men det er lige så spændende, når ældre søskende viser barnet, hvordan man spiller spillet. Til fiskespil har du brug for følgende materialer:

 • En skabelon til fisk, som du kan downloade fra nettet eller lave selv.
 • Filtstof, forskellige farver
 • Googly øjne (eller sort og hvid pap)
 • saks
 • Lim eller varm lim
 • Diskmagnet (fra håndværksbutikken eller hvis du har køleskabsmagneter, så kan du bruge disse)
 • Metalflaskehætte (ét stykke for hver fisk)
 • Schaschlick -spyd lavet af træ eller en pind
 • garn

Børn er optaget af spilideer til magnetiske fiskestænger og fisk

Sådan laves fiskespillet: Skær fisk i forskellige størrelser ud af filtmaterialet. Du skal bruge to lige store stykker til hver fisk. Først placeres den første fiskedel på arbejdsfladen, derefter placeres magneten ovenpå og den anden fiskedel ovenpå. Lim fiskestykkerne sammen, så magneterne bliver inde. Lim derefter på et vrikkeøje. Hæng magneten på enden af ​​pølsespyddet (skær den spidse side af for at være på den sikre side). komplet!

Beskæftigelse for 2-årige: spilidé, der fremmer finmotorikken

Spilideer til børn til hjemmet under corona -krisen

Hjælp hver frø med at finde vej hjem! Du skal bruge følgende materialer til spillet:

 • Pap, hvid
 • Pap i grønt, orange og gult
 • Perforator
 • 3 frøfigurer, en grøn, en orange og en gul.
 • 3 husformede viskelæder
 • terninger

Sådan laves det sjove spil: Brug hulmaskinen til at lave cirkler ud af det gule, orange og grønne pap. Lim en cirkel til hver side af terningen, og lim de resterende cirkler til den hvide pap med en afstand på 5 cm fra hinanden. Alle gule cirkler danner den første, alle orange den anden og alle grønne den tredje række. Lim de tre viskelæder øverst og bed barnet om at smide terningerne. Afhængigt af hvilken side af terningen der vender opad, skal barnet flytte den respektive frø. For eksempel, hvis gul peger opad, skal du flytte den gule frø fremad, hvis grønt peger på det grønne osv..

Hold 2-årige børn travlt: Byg selv et Lego-bord

Lav dit eget Lego -bord selv optaget af spilideer til børn

Leg med Lego er sjovt for børn i alle aldre. Men for at de enkelte komponenter ikke går tabt, og bygningen er dobbelt så sjov, kan du selv bygge et Lego -bord. Ikea borde, som du bare skal give en opdatering, er ideelle. Hvis du har flere børn, kan du vælge et langbord. Så hvert barn leger i den ene ende, og de bliver ikke ved med at kæmpe om mere plads. Læg en Lego bundplade på bordet. Du kan sætte store legetøjskasser under bordet, og flere Skädis -containere med låg kan bruges til at opbevare små Lego -brikker.

Aktiviteter for 2-årige: Farverige vinduesbilleder eller vægdekorationer med papirbånd

Lav idéer og aktiviteter til børn på 2 år med washi tape

De fleste børn har det sjovt med at lave kunsthåndværk, så længe kunsthåndværksideen selvfølgelig er alderssvarende. Et fedt håndværksforslag til alle børn er at lave farverige vinduesbilleder eller vægdekorationer med papirbånd. Skær ganske enkelt en fiskeskabelon ud af farvet karton og sæt en mindre skabelon lavet af hvid pap på den. Klip stykker tape i forskellige farver og bed børnene om at bruge det til at dekorere fisken. Du kan også bruge rhinestones eller aluminiumsfolie som dekoration. Det er dog meget vigtigt, at børnene kun laver kunsthåndværk under forældres tilsyn, ellers er der risiko for, at de sluger rhinestones, aluminiumsfolie eller tape. Hvis du vil være på den sikre side, skal du bede barnet om at male fisken.

At holde småbørn travlt derhjemme: male med isterninger og megablokke

Børn, der tegner med is og megablokke, er optaget af ideer

En sjov spilidé, der kræver få materialer:

 • Frugtfarve
 • Mega blokke
 • Isterningeform

Opløs madfarverne i flere skåle og hæld dem i isterningeformen (prøv ikke at blande de enkelte farver). Læg en legoklods i hver form og lad den stå i fryseren natten over. Den næste dag skal du placere en gammel hvid T-shirt på arbejdsfladen og tage terningerne ud af køleskabet. Legoklodser fungerer som håndtag og forhindrer børns hænder i at fryse. Maleriet kan begynde.

Hvad kan du gøre med 2-årige: At håndtere selvfremstillede gåder fra farveprøver

Lav selv puslespil til småbørn ud fra gamle farveprøver

Har du farveprøver fra den sidste boligrenovering? Skær de flerfarvede farvekort i halve. Få børnene til at sammensætte puslespillet igen ved at finde de matchende brikker. Puslespil er en populær aktivitet, der udvikler finmotorik og hukommelse. Med det selvfremstillede puslespil bringer du variation ind i hverdagen, og barnet vil helt sikkert se frem til det.

At holde børn travlt derhjemme: selv at lave et fastspil

Børn anvender Montessori -spilidé til 2 -årige derhjemme

Plug-in spil fremmer udviklingen af ​​finmotorik hos småbørn. Især i de første tre år af deres liv lærer de ved at prøve, hvad der er muligt og hvad der ikke er. Hvis du har rørisolering eller gamle vandpistoler derhjemme, kan du også selv lave et plug-in spil. Du har brug for følgende materialer:

 • Rørisolering eller valgfrie køkkenpapirruller
 • Drik sugerør
 • Rørrensere
 • Klip i træ
 • Andre varer efter eget valg

Montessori -spilideer til børn på 2 år anvender tips

Skær rørisoleringen i flere stykker, og lad børnene stikke sugerørene, rørrenserne og tøjklemmerne indeni. Hvis du bruger køkkenrullepapir, kan du først lave huller i forskellige størrelser til de forskellige objekter og derefter bede barnet om at finde det rigtige hul til hvert objekt. Det er en sjov spilidé, der kun kan spilles under tilsyn af forældre.

Spil med børn på 2 år: lav skibe af husholdningsartikler

Børn indtager to år i badeværelsesskibet lavet af svamp

Du skal bruge en dyb plastikskål eller gryde, 3 vinpropper, snor, badesvamp, byggepapir og tandstikkere. Skær en trekant til sejlet ud af pap. En tandstikker fungerer som en mast. Så skibet virkelig flyder i vandet, kan du lime tre vinkorker sammen eller binde dem sammen med snor. Du kan også bruge en opvasksvamp.

Børn holder korkbåd i gang med, hvad du kan gøre med et 2 år gammelt barn

Lad barnet lege med skibene og flytte dem rundt i vandet. Men lad dem ikke lege med vand, tandstikkere og andre små genstande uden opsyn. Hvis du ønsker det, kan du også bruge plastflaskelåg som øer. Dette gør spillet mere kompliceret, og finmotorikken opfordres igen.

Lav et dukkehus til rollespil med børnene

Børn derhjemme holder papdukkerhus optaget under coronakrisen

At lave et dukkehus selv er en idiotsikker opgave. To-årige børn er lige begyndt at rollespille, og et dukkehus er ideelt til dette. På denne måde kan hverdagssituationer håndteres og sociale færdigheder øves på en legende måde. Et selvfremstillet dukkehus bør derfor ideelt set have alle værelser i dit eget hjem. Så du kan give barnet forskellige opgaver, for eksempel: Nu laver alle dukkerne morgenmad sammen, nu rydder de op. Barnet går i søvn efter frokost, forældrene læser en bog osv..

2 -årige børn med et dukkehus derhjemme beskæftiger sig med ideer til spil

Et dukkehus i pap kan males som ønsket, dekoreret med klistermærker og kreativt indrettet. Og bedst af alt: du kan altid tinker nye værelser sammen med barnet. Lad din fantasi løbe vild og skabe et smukt og farverigt dukkehus til dit barn.

Hvad kan du gøre med 2 -årige? Faktisk meget. Hvis din stat har et udgangsforbud, eller du bare ikke har lyst til at gå ud i weekenden, kan du holde dit barn optaget derhjemme. I fotogalleriet finder du mange forslag til spil og aktiviteter.

Lav selv et dukkehus

Lav dit eget dukkehus ud af papinstruktioner

Lav et kastespil med ringe fra engangstallerkener og mal med børnene

Børn spiller et kastespil med ringe lavet af plastikplader, noget de gør derhjemme med et barn på 2 år

Beskæftigelse for 2 -årige: Byg selv en træningsbane

Skab selv beskæftigelse til 2 -årige spilideer

Lav selv stempler fra skumfiduser og madfarvning

Håndværksideer og idéer til børn beskæftiger sig med frimærker og madfarvning

Beskæftigelse for 2-årige: tinker med bilvask

Lav legetips til børn fra 2 år, vasker dig selv ud af gamle plastkasser

Spilideer til babyer og småbørn: fyld golfbolde i 5 liters flasker

Hvad kan du gøre med en 2 -årig? Spilideer til småbørn Vandflaske og bolde

Spilideer til 2 -årige: købmand fra Ikea -hylde 

Børn beskæftiger sig med ideer til købmandsforretninger, der sælger grøntsager og frugter fra reolen i børneværelset

Spilideer til små børn: gem og søg med legetøj

Spilideer til børn fra 2 år. Legetøjs gemmeleg

Aktiviteter for 2 -årige: organiser en picnic i stuen

Organiser beskæftigelse til 2 -årig picnic derhjemme

Hvad skal man gøre med 2-årige: Byg et telt i stuen

Legideer børn laver telt selv derhjemme

Legeidéer til småbørn: håndværk med ler

Børn anvender tips til forældre til 2 -årige

Previous Post
Pimp My Ride – Automatisk konvertering af en Corvette ZR1 fra 1954 fra Timeless Kustoms
Next Post
Håndværk med æggekartoner – ideer og instruktioner til blomster og andre ting