15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sådan kan du pakke flotte gaver ind med og uden indpakningspapir

Indpakning af gaver er en udfordring i sig selv. Men hvis gaven er for stor, bliver opgaven en smule mere kompliceret. Der er ikke noget indpakningspapir, der er bredt nok til helt at dække særligt store kasser. Og hvad hvis gaven ikke har en æske og er uregelmæssig i formen? Fortvivl ikke, for vi har et par ideer til, hvordan du pakker flotte gaver ind.

Indpakning af store gaver - vejledning med og uden indpakningspapir

Hvis du også kreativt vil indpakke store gaver, kan du ikke desto mindre bruge indpakningspapir. Men andre materialer er også velegnede. Du kan bruge dem til at pakke store gaver ind på en anden måde og gøre indtryk på alle. Men lad os ikke længere holde dig under mistanke. Her er vores kreative emballage -ideer, som du kan bruge til at pakke gaver ordentligt ind!

Indpakning af store gaver – idé om indpakningspapiret er for kort

Store gaver er pakket ind med indpakningspapir og et flot rødt bånd

  • ethvert indpakningspapir
  • dobbeltsidet tape
  • Målegarn
  • bredt bånd til dekoration
  • valgfri yderligere dekorationer (fyrretræsgren, juletræspynt, julemærkater osv.)

Fordel noget af indpakningspapiret på et bord (skær det ikke endnu) og læg halvdelen af ​​nutiden ovenpå. Sørg for, at der er nok indpakningspapir tilbage i denne ende af gaven, så du kan folde det. Når du har bestemt den længde, der kræves for at pakke gaven helt ind, skal du klippe papiret af. Derefter vikles det rundt om æsken, og tape enderne af papiret sammen med dobbeltsidet tape.

Indpakning af store gaver - vejledning med brunt indpakningspapir

Klapperne, der stikker ud fra nutiden i den åbne ende, kan derefter foldes indad, ligesom med mindre gaver. Igen, fix alt med dobbeltsidet tape. Gentag nu disse trin en gang til med den anden halvdel af gaven. Tag derefter det garn, du kan lide, og vikl det rundt om æsken en gang. Sådan finder du længden af ​​pakken. Du bruger derefter garnet med den respektive længde plus en til to centimeter til at klippe et tilstrækkeligt langt stykke indpakningspapir af.

Pak flotte gaver ind, og tilføj dekorationer - rødt bånd og kvist

Pak det tredje stykke papir rundt om midten af ​​gaven. Du dækker automatisk overgangen fra det første til det andet stykke papir. Fastgør enderne igen med tape. Brug garnstykket fra tidligere til at klippe et stykke bånd i samme længde. Du kan derefter bruge dette til at dække en af ​​de to overgange fra papir til papir. Tape det på plads med dobbeltsidet tape.

Gentag det hele også med den anden side, kun denne gang tager du et længere stykke bånd for at kunne binde det i en sløjfe. Du kan derefter også designe denne sløjfe med eventuelle vedhæng eller stedsegrønne grene. Du kan også bruge klistermærker til papiret, eller du kan designe det med forskellige teknikker.

Indpakning af store gaver uden indpakningspapir – selvsyet gavepose

Pak store gaver i en selvfremstillet sæk til jul

Det er endnu lettere, og måske endnu hurtigere, at pakke store gaver ind ved at sy en stofpose. Dette er en fantastisk variant til objekter med uregelmæssige former. Hvilket mønster du vælger til stoffet er helt op til dig. I sidste ende afhænger det hele af lejligheden. Og hvis du læser syning, skal du ikke blive chokeret. Så længe du har en symaskine og kan sy rimeligt lige, går der ikke noget galt.

  • tilstrækkeligt stort stykke stof
  • symaskine
  • Matchende farvegarn
  • Stifter og klip
  • Reb, tråd eller bånd til at binde

Indpakning af store gaver – vejledning til sækken

Selv begyndere kan sy gaveposen med en symaskine

Hvis du vil pakke store gaver ind på en sjov måde og spare dig selv for at folde og lime, skal du blot få noget stof. Spred det ud på gulvet og læg gaven på det. Du kan nu løfte stoffet på alle sider for at se, hvor meget stof du skal bruge. Skær den derefter i størrelse og fold den to gange (fold en gang i midten) indefra og ud (de grimme sider vender ud).

Indpakningside lavet af stof til enhver lejlighed - fødselsdag, jul eller påske

På den måde har du allerede en lukket bund, og alt du skal gøre er at sy de to langsider sammen. For at gøre dette skal du klemme de to lag stof sammen med stifter, så intet glider, mens du syr. Sy siderne sammen 5 til 10 mm fra kanten. Så syr du bare en søm til åbningen øverst, og du er færdig og kan pakke flotte gaver ind. Uanset om det er en firkantet, uregelmæssig eller rund gave, skal du bare lægge den i og binde sækken med et bånd eller et reb.

Individuel udskrivning af julesække som emballage

En anden fin variant er at tage et enkelt, ensfarvet stof (f.eks. Hør) og derefter mærke, male eller printe det som du ønsker. Hvis du selv udskriver stoffet, kan du designe det specifikt til lejligheden eller sende en individuel besked. Så ikke kun gaven forbliver en god hukommelse, men også den originale emballage.

Pak gaver ind i folie

Folie er en god gaveemballage til større gaver

Folie er en anden måde, du smukt kan pakke store gaver ind. For store tøjdyr eller enorme gavekurve er for eksempel genstande, der er smukke nok til at se på, at de ikke behøver at være skjult i indpakningspapir eller en sæk. Så hvis du vil pakke store gaver ind og tilbyde et indblik med det samme, kan du vælge folie til indpakning.

Previous Post
Nul spild på rejser – tips til en bæredygtig ferie!
Next Post
Byg et honningkagehus af shortbread cookies – klassikeren med en forskel uden bagning