15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Má Galaxy S21 hlasové příkazy?

Shrnutí článku: Jak používat hlasový příkaz na nastavení Voice Samsung S21 a Bixby

1. Stisknutím a podržením klávesy Bixby spusťte Bixby Voice. Chcete -li začít používat hlasové příkazy na vašem Samsung S21, jednoduše stiskněte a podržte klávesu Bixby, který se nachází na straně telefonu. Tím se zahájí Bixby Voice, asistent hlasového asistenta Samsung.

2. Klepněte na další. Po spuštění Bixby Voice budete vyzváni klepnutím na „Další“ na obrazovce.

3. Vyberte jazyk, který můžete komunikovat s hlasem Bixby. Vyberte jazyk, který dáváte přednost komunikaci s hlasem Bixby a klepněte na „Potvrdit“.

4. Zadejte informace o účtu Samsung. Chcete -li nastavit a aktivovat Bixby Voice, musíte zadat informace o účtu Samsung. To umožní Bixby Voice přístup k vašim nastavením a preferencím.

5. Přečtěte si a souhlasím s podmínkami. Před použitím hlasu Bixby budete muset přečíst a souhlasit s podmínkami. Jakmile tak učiníte, klepněte na „Next“ a pokračujte.

6. Povolit nastavení hlasového ovládání na Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Android 11.0. Na Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Running Android 11.0, máte možnost povolit nastavení hlasového ovládání. To vám umožní ovládat různé funkce telefonu pomocí vašeho hlasu. Například můžete zavolat kontakty ze svého adresáře, diktovat zprávy a prohledat internet.

7. Zapněte hlasový asistent na S21. Chcete -li zapnout hlasový asistent na vašem S21, otevřete aplikaci Google a klepněte na ikonu účtu Google v pravém horním rohu. Odtud jděte do nastavení a vyberte „hlas.„V hlasových možnostech vyberte“ Voice Match.”

8. Aktivujte hlasové příkazy na galaxii Samsung. Chcete -li aktivovat hlasové příkazy na vašem zařízení Samsung Galaxy, otevřete aplikaci Google a klepněte na tlačítko v pravém horním rohu. To vám umožní používat Google Assistant na obrazovce zámku a provádět různé úkoly pomocí hlasových příkazů.

9. Samsung ekvivalent Siri je Bixby. Bixby je digitální asistent společnosti Samsung, podobně jako Asistent Siriho a Google. Je dodáván předinstalovaný na zařízeních Samsung, jako jsou telefony, televizory a chladničky. Bixby je známý svými mocnými rysy a schopnostmi.

10. Ovládejte své zařízení Samsung s hlasovými příkazy. Jakmile si ve svém zařízení nastavíte účet Samsung, můžete snadno ovládat televizi Samsung pomocí hlasových příkazů. Jednoduše se přihlaste na svůj účet Samsung v televizi a budete jej moci začít ovládat svým hlasem.

11. Rozdíl mezi asistentem Bixby a Google. Asistent Bixby i Google jsou hlasoví asistenti, kteří vám mohou pomoci ovládat váš telefon. Bixby je však exkluzivní pro telefony Samsung a poskytuje snadnější integraci a kontrolu. Na druhé straně Asistent Google nabízí lepší vyhledávací schopnosti a elegantnější uživatelské rozhraní.

Otázky:

1. Jak mohu použít hlasový příkaz na Samsung S21? Hlasové příkazy můžete použít na Samsung S21 stisknutím a držením klíče Bixby k spuštění Bixby Voice.

2. Má Samsung Galaxy S21 hlasové příkazy? Ano, můžete ovládat mnoho telefonních funkcí na Samsung Galaxy S21 pomocí hlasových příkazů, jako je volání kontaktů, diktování zpráv a vyhledávání internetu.

3. Jak zapnu hlasový asistent na S21? Chcete -li zapnout hlasový asistent na S21, otevřete aplikaci Google, klepněte na ikonu účtu Google, přejděte na Nastavení a zvolte „Voice“.”Pak vyberte” Voice Match.”

4. Jak mohu aktivovat hlasové příkazy na mé galaxii Samsung? Chcete -li aktivovat hlasové příkazy na Samsung Galaxy, otevřete aplikaci Google a klepněte na tlačítko v pravém horním rohu. To vám umožní používat Google Assistant na obrazovce zámku.

5. Co je ekvivalent Samsungu Siri? Samsung ekvivalent Siri je Bixby.

6. Jak mohu aktivovat hlasový příkaz? Chcete -li aktivovat hlasový příkaz, přejděte do aplikace Nastavení zařízení, klepněte na přístupnost a poté přístup hlasu. Odtud můžete začít používat hlasové příkazy tím, že řeknete příkaz jako „Open Gmail.”

7. Jak mohu ovládat své zařízení Samsung hlasem? Chcete -li ovládat zařízení Samsung pomocí hlasových příkazů, nastavte na zařízení účet Samsung a poté jej můžete začít ovládat pomocí hlasových příkazů.

8. Jaký je rozdíl mezi asistentem Bixby a Google? Bixby se používá výhradně na telefonech Samsung a nabízí snadnější integraci a kontrolu. Asistent Google má lepší vyhledávací schopnosti a úhlednější uživatelské rozhraní.

Má Galaxy S21 hlasové příkazy?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít hlasový příkaz na Samsung S21

Co je Bixby Voice a jak nastavit a aktivovat IT1 Press a Hold Bixby Key pro spuštění Bixby Voice. Spusťte Bixby.2 Klepněte na další. Klepněte na další.3 Vyberte jazyk, který můžete komunikovat s hlasem Bixby a klepněte na potvrzení.4 Zadejte informace o účtu Samsung.5 Přečtěte si a souhlasím s podmínkami a klepněte na další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Samsung Galaxy S21 hlasové příkazy

Vyberte Nastavení pro hlasové ovládání na vaší Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Android 11.0. Mnoho funkcí telefonu můžete ovládat pomocí hlasu. Můžete zavolat kontakty z adresáře, diktovat zprávy a prohledat internet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu hlasový asistent na S21

Nejprve otevřete svou aplikaci Google, která je další v pravém horním rohu, dostali jsme ikonu účtu Google, nyní klepněte na. A zvolit nastavení. Zde jděte do možnosti hlasu a nyní zvolte hlasový zápas.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktivovat hlasové příkazy na mé galaxii Samsung

Ahoj přede mnou mám v tomto videu Samsung Galaxy A04s, ukážu vám, jak používat asistent Google na zámku na začátku Pojďme zadat Google App Klepnutím na tlačítko v pravém horním rohu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je ekvivalent Samsungu Siri

Bixby

Podobně jako Google Assistant a Siri má Samsung vlastní digitální asistent: Bixby. Je dodáván předinstalován na nejlepších telefonech Samsung, televizory, chladničky a dalších zařízeních. V některých aspektech je Bixby silnější než jiní hlasoví asistenti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktivovat hlasový příkaz

Chcete -li zapnout přístup hlasu, postupujte podle těchto kroků: Otevřete aplikaci Nastavení zařízení .Klepněte na přístupnost a klepněte na přístup hlasu.Klepněte na použití Voice Access.Spusťte přístup hlasu jedním z těchto způsobů: řekněte příkaz, například "Otevřený gmail." Zjistěte více příkazů o přístupu k hlasovému přístupu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ovládat svůj Samsung hlasem

A pokud to máte, znamená to, že můžete ovládat svůj televizor hlasem, je to velmi jednoduché, takže vy musíte vše, co musíte udělat, nastavit účet Samsung v televizi. Dobře a pak můžete začít ovládat televizi

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi asistentem Bixby a Google

Oba asistenti se snadno svolávají a mohou pomoci ovládat také váš telefon – ačkoli Bixby má o něco jednodušší čas, protože se používá výhradně na telefonech Samsung. Lepší vyhledávací schopnosti a elegantnější funkce asistenta Google mu však dávají vítězství.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mají telefony Samsung hlasové příkaz

Bixby hlas

Tato hlasová část asistenta vám umožní interagovat s ním pomocí "Ahoj, Bixby" příkaz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má telefon Samsung Galaxy Telefon

Hlasový asistent a

Jeho funkce vám dávají maximální kontrolu nad telefonem, i když ho nevidíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Bixby a Siri

Siri používá technologii rozpoznávání hlasu k porozumění příkazům a lze ji také přistupovat prostřednictvím textového vstupu. Jedním z klíčových rozdílů mezi Bixby a Siri je řada funkcí nabízených každou aplikací. Bixby je navržen tak, aby se více integroval s hardwarem společnosti Samsung, jako jsou Galaxy Watch a Smart TVS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo je lepší Bixby nebo Google

Konečný vítěz: Asistent Google

Asistent Google je jasným vítězem. Je k dispozici na cestě více zařízení, podporuje mnoho dalších jazyků a nabízí bezkonkurenční hlasové vyhledávání. Ale Bixby není všechno špatné. Bixby nabízí skvělou funkčnost pro novější zařízení Samsung a poměrně dobře provádí příkazy založené na offline a telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak s vámi mohu mluvit, aniž bych se dotkl mého telefonu

Krok 3: Začněte používat aplikaci Nastavení zařízení Voice AccessOpen .Klepněte na přístupnost a klepněte na přístup hlasu.Klepněte na použití Voice Access.Začněte přístup hlasu jedním z těchto způsobů: pokud "Ahoj Google" Detekce je zapnutá, můžete říci "Ahoj Google, hlas."Řekněte příkaz, například "Otevřený gmail." Zjistěte více příkazů o přístupu k hlasovému přístupu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Samsung Galaxy hlasový příkaz

Hlasový asistent a

Jeho funkce vám dávají maximální kontrolu nad telefonem, i když ho nevidíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je hlasový příkaz Samsung Galaxy

Stiskněte klávesu Bixby. Pokud jste zapnuli automatickou aktivaci, můžete aktivovat hlasové ovládání vyslovením zaznamenaného příkazu. Řekněte, podle svých vlastních slov, co byste chtěli, aby váš telefon udělal, E.G.: Kamera, volejte [Kontakt], vyhledejte na webu [informace].

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ovládám svůj telefon pomocí hlasových příkazů

Chcete -li zapnout přístup hlasu, postupujte podle těchto kroků: Otevřete aplikaci Nastavení zařízení .Klepněte na přístupnost a klepněte na přístup hlasu.Klepněte na použití Voice Access.Spusťte přístup hlasu jedním z těchto způsobů: řekněte příkaz, například "Otevřený gmail." Zjistěte více příkazů o přístupu k hlasovému přístupu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody Bixby

Ovládat telefony Samsung

S Asistentem Google nemůžete provést všechny akce v telefonu zcela hands-free. Nevýhodou Bixby je, že hlasový asistent zatím nemá nizozemskou verzi. To znamená, že jej můžete použít pro více věcí na telefonu Samsung, ale pouze pokud používáte anglické hlasové příkazy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bixby vždy poslouchá

Stejně jako Siri a Alexa, můžete probudit Bixby svým hlasem. Váš telefon vám vždy poslouchá, "Ahoj, Bixby." Tuto funkci rozpoznávání hlasu můžete deaktivovat, pokud dáváte přednost. 1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je účel Bixby

Bixby je virtuální asistent, který usnadňuje používání telefonu, což vám dává více času na to, abyste se soustředili na to, na čem záleží nejvíce. Bixby se učí, vyvíjí se a přizpůsobuje se tomu, co chcete dělat, a spolupracuje s vašimi oblíbenými aplikacemi a službami, aby vám pomohl dosáhnout více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda Bixby

Nevýhodou Bixby je, že hlasový asistent zatím nemá nizozemskou verzi. To znamená, že jej můžete použít pro více věcí na telefonu Samsung, ale pouze pokud používáte anglické hlasové příkazy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je verze Samsung Hey Siri

Bixby

Bixby je digitální asistent společnosti Samsung, který vám umožní udělat věci pomocí hlasu. Je to vývoj hlasu. Bixby může posílat texty, zkontrolovat počasí, volat své přátele a rodinu, spustit aplikace a ovládat přehrávání hudby jako ostatní hlasové asistenti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký má smysl Bixby

Bixby je virtuální asistent, který usnadňuje používání telefonu, což vám dává více času na to, abyste se soustředili na to, na čem záleží nejvíce. Bixby se učí, vyvíjí se a přizpůsobuje se tomu, co chcete dělat, a spolupracuje s vašimi oblíbenými aplikacemi a službami, aby vám pomohl dosáhnout více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu mluvit hands-free na Androidu

Zapněte a vypněte přístup hlasu

Klepněte na ikonu pro aplikaci pro přístup k hlasovému přístupu na vaší domovské obrazovce. Nastavte tlačítko aktivace přístupu k hlasovému přístupu. Chcete -li to provést, přejděte do Nastavení > Přístupnost > Přístup hlasu > Nastavení. V části Aktivace zapněte tlačítko Aktivace spínače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu odpovědět na telefon, aniž bych se dotkl obrazovky

Chcete -li odpovědět na hovor, stále budete potřebovat příkaz „Hey Google“ nebo příkaz „OK. Příchozí hovory se zobrazí jako oznámení na vašem telefonu Android, pak stačí říct „hej Google, odpověď na odpověď“ (nebo něco v těchto liniích), abyste vyzvedli bez zvednutí prstu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu svůj telefon ovládat jen mým hlasem

Aplikace přístupu k hlasovému přístupu pro Android vám umožní ovládat zařízení pomocí mluvených příkazů. Použijte svůj hlas k otevření aplikací, navigace a úpravy textu hands-free.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto tiempo dura un número de CPN??
Next Post
Jak najdu svůj seznam sledovaných?