15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu obsadit do inteligentní televize bez chromecast?

Souhrn:

1. Můžete obsadit přímo do chytré televize?
Ano, můžete obsadit obsah ze zařízení do inteligentní televize připojením obou zařízení se stejnou síť Wi-Fi a výběrem názvu televizoru v aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat.

2. Jak mohu odevzdat Netflix z telefonu do televize bez chromecast?
Funkce Netflix 2. obrazovky můžete použít připojením mobilního zařízení a TV ke stejné síti Wi-Fi, spuštěním aplikace Netflix na obou zařízeních a přihlášením ke stejnému účtu Netflix.

3. Jak mohu odevzdat telefon do mého normálního televize?
Chcete -li obsadit obrazovku telefonu do televizoru, otevřete aplikaci Google Home na mobilním zařízení, vyberte zařízení Chromecast, které chcete použít, a klepněte na tlačítko „Obsazení mé obrazovky“ ve spodní části obrazovky.

4. Proč nemohu vrhnout do chytré televize?
Pokud máte problémy s obsazením videa pomocí Chromecast vestavěného na televizi Android, ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi přijímače obsazení Google (verze 1.33 nebo vyšší) pro optimální výkon.

5. Jaká zařízení vám umožňují vrhnout do televize?
Zařízení Chromecast vyžadují telefon Android nebo tablet s Androidem 8.0 nebo novější, nebo iPhone nebo iPad s iOS 15.0 nebo později.

6. Jak připojím svůj telefon k mé inteligentní televizi?
Pokud vlastníte zařízení Samsung, můžete pomocí inteligentního zobrazení snadno prověřit zrcadlový obsah z telefonu nebo tabletu do chytré televize. Většina nových mobilních zařízení Samsung má vestavěné inteligentní zobrazení.

7. Proč nemůžu vidět tlačítko obsazení na Netflixu?
Na vašem telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Nastavení, přejděte do Google> Zařízení a sdílení> Možnosti obsazení a povolte režim hosta nebo použijte informace o síti sítě. Pak zkuste znovu použít Netflix.

8. Jak připojím svůj telefon k televizi přes Bluetooth?
Chcete -li připojit váš telefon k televizoru přes Bluetooth, ujistěte se, že obě zařízení mají schopnosti Bluetooth a jsou spárovány. Jakmile jste spárováni, můžete na přechodu do aplikací, jako je BBC iPlayer v telefonu, a přehrávat obsah na televizi.

Otázky:

1. Můžete obsadit přímo do chytré televize?
Ano, můžete obsadit přímo do inteligentní televize připojením obou zařízení se stejnou síť Wi-Fi a výběrem názvu televizoru v castingové aplikaci.

2. Jak mohu odevzdat Netflix z telefonu do televize bez chromecast?
Chcete -li obsadit Netflix z telefonu do televizoru bez Chromecast, můžete použít funkci 2. obrazovky Netflix. Připojte telefon a televizi ke stejné síti Wi-Fi, spusťte aplikaci Netflix na obou zařízeních a přihlaste se ke stejnému účtu Netflix.

3. Jak mohu odevzdat telefon do mého normálního televize?
Chcete -li telefon vrhnout do normálního televizoru, otevřete aplikaci Google Home na mobilním zařízení, vyberte zařízení Chromecast, které chcete použít, a klepněte na tlačítko „Obsazení mé obrazovky“ ve spodní části obrazovky.

4. Proč nemohu vrhnout do chytré televize?
Pokud nemůžete obsadit inteligentní televizi, ujistěte se, že váš přijímač obsazení Google je aktuální (verze 1.33 nebo vyšší) pro optimální funkčnost.

5. Jaká zařízení vám umožňují vrhnout do televize?
Zařízení, která vám umožňují obsadit televizi, zahrnují telefony nebo tablety Android s Androidem 8.0 nebo novější a iPhony nebo iPady s iOS 15.0 nebo později.

6. Jak připojím svůj telefon k mé inteligentní televizi?
Chcete -li připojit telefon k vaší chytré televizi, můžete použít funkci inteligentního zobrazení na zařízeních Samsung. Většina nových mobilních zařízení Samsung má zabudováno inteligentní pohled.

7. Proč nemůžu vidět tlačítko obsazení na Netflixu?
Pokud nemůžete vidět tlačítko obsazení na Netflixu, zkuste povolit režim hosta nebo použít informace o síti v možnostech obsazení aplikace pro telefon Android nebo nastavení tabletu.

8. Jak připojím svůj telefon k televizi přes Bluetooth?
Chcete -li připojit váš telefon k televizoru přes Bluetooth, ujistěte se, že obě zařízení mají schopnosti Bluetooth a jsou spárovány. Jakmile je spárován, můžete přehrávat obsah z aplikací, jako je BBC iPlayer v telefonu, a nechat jej zobrazit v televizi.

9. Mohu připojit svůj iPhone k inteligentní televizi?
Ano, můžete svůj iPhone připojit k inteligentní televizi pomocí AirPlay. Ujistěte se, že obě zařízení jsou připojena ke stejné síti Wi-Fi a poté vyberte televizor z možností Airplay na vašem iPhone.

10. Jak mohu promítat zrcadlo z mého telefonu Android do mého televize?
Chcete -li promítat zrcadlení z telefonu Android do televizoru, otevřete aplikaci Google Home v telefonu, vyberte zařízení Chromecast, které chcete použít, a klepněte na možnost „Obrazovka zrcadlení“. Poté postupujte podle pokynů na obrazovce a připojte obrazovku telefonu k televizi.

Poznámka: Zde poskytnuté informace jsou založeny čistě na osobní zkušenosti a mohou se lišit v závislosti na používání konkrétních zařízení a softwarových verzí.

Jak mohu obsadit inteligentní televizi bez Chromecast?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete obsadit přímo do chytré televize

Obsah z vašeho zařízení do televize

Připojte zařízení ke stejné síti Wi-Fi jako vaše Android TV. Otevřete aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat. Na vašem zařízení vyberte název televize. změny barvy, jste úspěšně připojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odevzdat Netflix z telefonu do televize bez chromecast

Připojte pomocí 2. obrazovky Netflix

Chcete-li používat mobilní zařízení Android jako dálkový ovladač: Připojte mobilní zařízení ke stejné síti Wi-Fi jako vaše televize. Spusťte aplikaci Netflix na vaší televizi i mobilním zařízení. Přihlaste se ke stejnému účtu Netflix na vaší televizi i mobilním zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odevzdat telefon do mého normálního televize

Obsahujte obrazovku do televize pomocí aplikace Google Home

Chcete -li se připojit k televizi, otevřete domácí aplikaci na mobilním zařízení a vyberte zařízení Chromecast, které chcete použít. Ve spodní části obrazovky uvidíte tlačítko označené obsazení mé obrazovky – klepněte na to.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vrhnout do chytré televize

Pokud máte potíže s obsazením videa pomocí vestavěné funkce Chromecast (dříve Google Cast) ve vaší televizi Android, ujistěte se, že používáte aktuální verzi přijímače obsazení Google. Pro nejlepší výsledky se ujistěte, že váš přijímač obsazení Google je aktualizován na verzi 1.33 nebo vyšší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká zařízení vám umožňují vrhnout do televize

Požadavky na telefon nebo tablet zařízení Chromecast Android 8.0 nebo později.iPhone nebo iPad s iOS 15.0 nebo později.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k mé inteligentní televizi

Do vaší chytré televize Smart. Zobrazit je snadný způsob, jak skrýt zrcadlový obsah z vašeho Samsungu. Telefon nebo tablet na větší displej. Většina nových mobilních zařízení Samsung má zabudováno inteligentní pohled

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu vidět tlačítko obsazení na Netflixu

Na telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na Google > Zařízení & sdílení > Možnosti obsazení. Zapněte režim hosta nebo použijte informace o síti. Zkuste znovu Netflix.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k televizi přes Bluetooth

Takže tohle je tady, jen říkám připojeným a teď, pokud se můžete podívat. Nyní se skutečně připojuje k televizi. Takže kdybych měl jít na BBC iPlayer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu vrhnout do své televize

Power Cycle Your Homes Router. Jednoduše odpojte napájecí kabel z routeru. Počkejte 10-15 sekund a znovu připojte napájecí kabel. Počkejte, až se váš router zapíše a zkuste znovu obsadit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k mé inteligentní televizi

Do vaší chytré televize Smart. Zobrazit je snadný způsob, jak skrýt zrcadlový obsah z vašeho Samsungu. Telefon nebo tablet na větší displej. Většina nových mobilních zařízení Samsung má zabudováno inteligentní pohled

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu najít svou televizi

Kroky odstraňování problémů. Odpojte napájecí kabel ze zařízení Chromecast a počkejte několik sekund, poté jej zapojte zpět. Počkejte pár minut. Zkontrolujte, zda se vaše zařízení nyní objeví na seznamu zařízení, na která můžete obsadit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k mé inteligentní televizi bez aplikace

Více videí na YouTubePlug na konci USB-C adaptéru do vašeho smartphonu nebo tabletu.Připojte kabel HDMI do adaptéru.Pokud jste tak již neučinili, připojte druhý konec kabelu HDMI do portu HDMI na televizi nebo monitoru.Přejděte na zdroj HDMI ve vašem televizoru / monitoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje tlačítko obsazení

C V mobilních aplikacích by mělo být tlačítko obsazení na pravé straně. D V Chrome by se tlačítko obsazení mělo být na pravé straně v ovládacích prvcích obsahu (například viz Embedded Video). Pokud ovládací prvky médií obsahují tlačítko celé obrazovky, umístěte tlačítko odlitky nalevo od něj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být netflix na obrazovce obsazeno v televizi

Pokud vlastníte Chromecast nebo TV s vestavěným chromecastem, můžete obsah Netflixu odevzdat z telefonu nebo z prohlížeče Google Chrome do televize, pokud vlastníte Chromecast nebo televizor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat svůj telefon do své chytré televize

První metoda, kterou můžete použít, je bezdrátové připojení, pokud máte chytrou televizi, můžete své zařízení propojit prostřednictvím Wi-Fi nebo Bluetooth. Přesné kroky k tomu se budou lišit v závislosti na tom, co

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu bezdrátově připojit svůj telefon k mému chytré televizi

Většina nových mobilních zařízení Samsung má zabudováno inteligentní zobrazení, můžete si také stáhnout aplikaci Smart View z obchodu Play, pokud se nejedná o nativní funkci na vašem zařízení na zařízení Android, dvakrát přejeďte dolů

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda moje televize zabudovala v Chromecast

V závislosti na možnostech nabídky Android TV se ujistěte, že je povolena vestavěná aplikace Google Chromecast.Na dodávaném dálkovém ovládání stiskněte tlačítko Domů.Vyberte Nastavení.Další kroky budou záviset na možnostech nabídky TV: Vyberte aplikace → Zobrazit všechny aplikace → Zobrazit aplikace System → Google Chromecast vestavěný → Povolit Enable.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svou televizi, která má obsadit

Z vašeho telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Google Home. Klepnutím na navigaci levé ruky otevřete nabídku. Klepněte na obsazení obrazovky / zvuk a vyberte televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím obrazovku telefonu k mé chytré televizi

Je snadné připojit tyto dva pro sdílení obrazovky podle těchto kroků: WiFi Network. Ujistěte se, že váš telefon a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi.Nastavení televize. Přejděte do vstupní nabídky v televizi a zapněte „Zrcadlení obrazovky.“Nastavení Android.Vyberte TV.Nastavit spojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč neexistuje žádná možnost obsazení obrazovky

Ujistěte se, že prohlížeč Chrome je aktuální. Ujistěte se, že váš notebook/počítač je připojen ke stejné síti Wi-Fi jako vaše zařízení Chromecast. Tlačítko obsazení je v oblasti přetečení. Pokud máte na prohlížeči více rozšíření, může být tlačítko obsazení zobrazeno v oblasti přetečení tlačítka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vrhnout do své televize z Netflixu

Ujistěte se, že vaše zařízení Android je aktuální

Najděte aktualizaci systému nebo aktualizaci softwaru. Zkontrolujte a nainstalujte dostupné aktualizace. Zkuste znovu Netflix.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu bezdrátově připojit svůj telefon k mému chytré televizi

Většina nových mobilních zařízení Samsung má zabudováno inteligentní zobrazení, můžete si také stáhnout aplikaci Smart View z obchodu Play, pokud se nejedná o nativní funkci na vašem zařízení na zařízení Android, dvakrát přejeďte dolů

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit svůj mobilní telefon k mé chytré televizi

Pokud máte starší zařízení Android spuštěné Android 4.2 To je Kitkat nebo 5 lízátko. Můžete použít Miracast. Je to jiný protokol bezdrátového streamování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat všechny chytré televizory mají chromecast

Často můžete obsadit do chytré televize bez chromecast. Tyto televizory někdy používají software Chromecast. Televize s vestavěným chromecastem neexistují. Můžete streamovat série z vašeho smartphonu nebo notebooku do televize, protože připojíte 2 zařízení, která mají stejné připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nevidím svou televizi

Zavřete aplikaci, ze které se snažíte obsadit, a zkuste to znovu. Restartujte televizor podržením tlačítka napájení na dálkovém ovládání a vyberte možnost restartu. Alternativně odpojte napájecí kabel vaší televize, nechte jej po dobu 30 sekund a znovu jej zapojte. Restartujte smartphone nebo počítač a zkuste to znovu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la mejor VPN para la transmisión??
Next Post
Jak mohu restartovat svoji základní stanici prstenu?