15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak zabráním IE11 v přesměrování na okraj?

možnosti internetu.

V okně Možnosti internetu klikněte na kartu kompatibility.

Podle pohledu kompatibility zaškrtněte políčko „Zobrazit všechny webové stránky v zobrazení kompatibility.”

Kliknutím na tlačítko Přidat přidat aktuální web do seznamu webových stránek, který se zobrazí v zobrazení kompatibility.

Klepnutím na uzavření zavřete okno Nastavení zobrazení kompatibility.

Restartujte internetový průzkumník pro změny, aby se projevily účinku.

[WPREMARK_ICON ICON = “OTÁZKA-SOLID” WIDTH = “32” Height = “32”] Jak mohu zastavit Internet Explorer v otevření na okraji?

Chcete -li zabránit v otevření Internet Explorer v Microsoft Edge, postupujte podle těchto kroků:

1. Otevřete Microsoft Edge.
2. Klikněte na “…”Tlačítko v pravém horním rohu a vyberte” Nastavení “.
3. Klikněte na „Výchozí prohlížeč“ v části „Advanced“.
4. V rámci „Povolte, aby se weby objevily v režimu Internet Explorer Mode (IE Mode)“, vyberte nastavení, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

[WPREMARK_ICON ICON = “OTÁZKA-SOLID” WIDTH = “32” Height = “32”] Proč je internetový průzkumník automaticky otevírá hranu?

V některých verzích Windows Internet Explorer automaticky uvádí Microsoft Edge pro nekompatibilní weby nebo při přístupu k nejnovějším webovým technologiím. Inženýři společnosti Microsoft navrhli dva vestavěné prohlížeče, aby pracovali v tandemu, aby zajistili, že uživatelé mají nejlepší zážitek z prohlížení.

[WPREMARK_ICON ICON = “OTÁZKA-SOLID” WIDTH = “32” Height = “32”] Jak mohu vypnout režim kompatibility IE 11 v Edge?

Chcete -li vypnout režim kompatibility v Microsoft Edge, postupujte podle těchto kroků:

1. Klikněte na tlačítko „Nástroje“ na panelu nabídek (nebo stiskněte ALT + T).
2. Vyberte „Nastavení zobrazení kompatibility“.
3. V okně Nastavení kompatibility zkontrolujte, zda web, který chcete vypnout režim kompatibility, není v seznamu.
4. Ujistěte se, že možnosti „Použijte seznamy kompatibility Microsoft“ a „Zobrazení intranetových webů“.

[WPREMARK_ICON ICON = “OTÁZKA-SOLID” WIDTH = “32” Height = “32”] Jak nastavit internetový průzkumník jako výchozí prohlížeč místo Edge?

Chcete -li nastavit Internet Explorer jako výchozí prohlížeč, postupujte podle těchto kroků:

1. Open Internet Explorer.
2. Klikněte na tlačítko „Nástroje“ (reprezentované ikonou ozubených kol) a vyberte „Internetové možnosti“.
3. V okně Možnosti internetu vyberte kartu „Programy“.
4. Klikněte na tlačítko „Make Default“.
5. Kliknutím na „OK“ uložte změny.
6. Close Internet Explorer.

[WPREMARK_ICON ICON = “OTÁZKA-SOLID” WIDTH = “32” Height = “32”] Jak mohu zabránit automatickému otevření Microsoft Edge?

Chcete -li zabránit automatickému otevření Microsoft Edge, postupujte podle těchto kroků:

1. Stiskněte klávesy Win + X na klávesnici a z výsledné nabídky vyberte „Správce úloh“.
2. Ve správci úloh přejděte na kartu „Startup Apps“.
3. Ze seznamu programů vyhledejte „Microsoft Edge“.
4. Klepněte pravým tlačítkem myši na „Microsoft Edge“ a vyberte „Zakázat“.

[WPREMARK_ICON ICON = “OTÁZKA-SOLID” WIDTH = “32” Height = “32”] Jak mohu zastavit hranu v únosu svého prohlížeče?

Chcete -li zastavit Edge v únosu prohlížeče, postupujte podle těchto kroků:

1. Otevřete Microsoft Edge.
2. Klikněte na tlačítko nabídky (reprezentované třemi vodorovnými tečkami) na pravé straně panelu nástrojů.
3. Vyberte „Nastavení“.
4. V nabídce Nastavení vyberte „Oprávnění k webu“.
5. Vyberte „Oznámení“.
6. V části „Povolit“ vyberte „Možnosti“ (tři tečky napravo) pro každý uvedený web.
7. Vyberte „Odebrat“ a odebrat web z oprávnění oznámení.

[WPREMARK_ICON ICON = “OTÁZKA-SOLID” WIDTH = “32” Height = “32”] Proč se můj výchozí prohlížeč neustále mění na hranu?

Existuje několik důvodů, proč se váš výchozí prohlížeč neustále mění na hranu. Microsoft někdy používá taktiku k propagaci použití Microsoft Edge v operačním systému. Navíc rozbité konfigurace, únosci prohlížeče a konfliktní nastavení mohou také ovlivnit vaše výchozí preference programu.

[WPREMARK_ICON ICON = “OTÁZKA-SOLID” WIDTH = “32” Height = “32”] Jak trvale nastavím režim kompatibility v IE11?

Chcete -li trvale nastavit režim kompatibility v Internet Explorer 11, postupujte podle těchto kroků:

1. Otevřete internetový průzkumník pro plochu.
2. Klikněte na „Nástroje“.
3. Klikněte na „Možnosti internetu“.
4. V okně Možnosti internetu klikněte na kartu „Kompatibilita“.
5. Zaškrtněte políčko vedle „Zobrazit všechny webové stránky v zobrazení kompatibility“.
6. Kliknutím na tlačítko „Přidat“ přidejte aktuální web do seznamu webových stránek, které se zobrazí v zobrazení kompatibility.
7. Kliknutím na „Zavřít“ zavřete okno nastavení zobrazení kompatibility.
8. Restartujte internetový průzkumník pro změny, aby se projevily účinku.

Jak zabráním přesměrování IE11 na Edge?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit v otevření Internet Explorer

[Windows 11/10] Jak povolit/zakázat režim Internet Explorer v Microsoft Edgeopen Microsoft Edge.Klikněte na [Výchozí prohlížeč] ③.V rámci povolení, aby se weby objevily v režimu Internet Explorer (tj. Režim) ④, můžete vybrat potřebné nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Internet Explorer automaticky otevírá hranu

V některých verzích Windows Internet Explorer automaticky uvádí Microsoft Edge pro nekompatibilní weby nebo při přístupu k nejnovějším webovým technologiím. Inženýři společnosti Microsoft navrhli dva vestavěné prohlížeče, aby pracovali v tandemu, aby zajistili, že uživatelé mají nejlepší zážitek z prohlížení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout režim kompatibility IE 11 na okraji

Z nástrojů na panelu nabídek (nebo alt + t)> Nastavení zobrazení kompatibility, ověřte, že web není v seznamu, že "Použijte seznamy kompatibility společnosti Microsoft" není zaškrtnuto, a to "Zobrazení intranetových webů v pohledu kompatibility" není zaškrtnuto.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavit internetový průzkumník jako výchozí prohlížeč místo Edge

Vytvořte Internet Explorer svůj výchozí prohlížeč Internet Explorer, vyberte tlačítko nástrojů a poté vyberte možnosti internetu.Vyberte kartu Programy a poté zvolte.Vyberte OK a poté zavřete Internet Explorer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit automatickému otevření Microsoft Edge

Zde je návod, jak to udělat.Stiskněte tlačítko Win + X a vyberte Správce úloh z výsledné nabídky.Přepněte na kartu pro spuštění aplikací.Ze seznamu programů vyhledejte Microsoft Edge. Klepněte pravým tlačítkem myši a vyberte deaktivované.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zastavím hranu v únosu mého prohlížeče

Otevřená hrana, vyberte nabídku vpravo a vyberte Nastavení. Vyberte nabídku a poté vyberte oprávnění webu. Vyberte oznámení. V povolení pro každý uvedený web vyberte možnosti (tři tečky vpravo) a vyberte Odebrat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj výchozí prohlížeč neustále mění na hranu

Existuje několik důvodů. Microsoft se spoléhá na ctižádostivou taktiku, která vás nutí používat Microsoft Edge v různých částech operačního systému. Kromě toho mohou rozbité konfigurace, únosci prohlížeče a konfliktní nastavení nepříznivě ovlivnit vaše výchozí preference programu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu trvale nastavit režim kompatibility v IE11

Změnit nastavení zobrazení kompatibility

Otevřete Internet Explorer pro plochu, klikněte na nástroje a poté klikněte na Nastavení kompatibility. Do pole Settings Zobrazit na pohledu kompatibility přidejte problematickou adresu URL webových stránek a poté klikněte na Přidat. Zobrazení kompatibility je zapnutý pro tento jediný web, pro tento konkrétní počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit výchozí režim kompatibility v Internet Explorer 11

Stisknutím tlačítka F12 na klávesnici otevřete podokno IE Developer Tools. Z rozbalovacího nastavení nastavení vyberte nástroje vývojáře F12. Vyberte kartu Emulace. Vyberte Edge (výchozí) z režimu dokumentu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj výchozí prohlížeč neustále mění na hranu

Existuje několik důvodů. Microsoft se spoléhá na ctižádostivou taktiku, která vás nutí používat Microsoft Edge v různých částech operačního systému. Kromě toho mohou rozbité konfigurace, únosci prohlížeče a konfliktní nastavení nepříznivě ovlivnit vaše výchozí preference programu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivovat byste chtěli nastavit Microsoft Edge jako svůj výchozí prohlížeč

Nejjednodušší způsob, jak zcela zakázat prohlížeč v systému Windows 10, je přejmenování složky Microsoft Edge.Přejděte na C: \ Windows \ SystemApps.Vyhledejte složku s názvem „Microsoft.MicroSoftedGe_8WekyB3D8BBWE ”přejmenujte složku; Například připojením „_disabled“ na konec názvu složky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním Microsoft Edge z Windows 11

První. Použijte Revote ONINNALLER pro odinstalaci Edge a odinstalovat Microsoft Edge z vašeho počítače se systémem Windows 11. Musíte si stáhnout Revote ONINNALLER hledat to na internetu Přejít na jeho webové stránky a poté přejít

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit tomu, aby můj počítač byl výchozí k okraji

Pokud nechcete, aby Microsoft Edge začal, když se přihlásíte do Windows, můžete to změnit v nastavení Windows.Jděte začít > Nastavení .Vyberte účty > Možnosti přihlášení.Když se odhlásím, vypněte automaticky uložte své restartovatelné aplikace a restartuji je, když se přihlásím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prohlížeč stále chodí na okraj

Existuje několik důvodů. Microsoft se spoléhá na ctižádostivou taktiku, která vás nutí používat Microsoft Edge v různých částech operačního systému. Kromě toho mohou rozbité konfigurace, únosci prohlížeče a konfliktní nastavení nepříznivě ovlivnit vaše výchozí preference programu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním počítači v výchozí hodnotě na Microsoft Edge

Pokud nechcete, aby Microsoft Edge začal, když se přihlásíte do Windows, můžete to změnit v nastavení Windows.Jděte začít > Nastavení .Vyberte účty > Možnosti přihlášení.Když se odhlásím, vypněte automaticky uložte své restartovatelné aplikace a restartuji je, když se přihlásím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak jsem trvale nastavil IE režim kompatibility na okraji

Povolte režim IE na Microsoft Edgeopen Edge na Windows 10.Klikněte na Nastavení a další (elipsis) tlačítko v pravém horním rohu.Vyberte možnost Nastavení.Klikněte na výchozí prohlížeč.V sekci kompatibility internetového průzkumníka zapněte přepínač přepínače Internet Explorer Režis.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit režim kompatibility Internet Explorer

Nastavení kompatibility internetového průzkumníka

Vyberte Nastavení. Klikněte na výchozí prohlížeč ze seznamu napravo. V sekci kompatibility Internet Explorer nastavte možnost umožnit opětovné načtení webů v režimu Internet Explorer (IE režim).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak změnit výchozí prohlížeč z Edge na Internet Explorer v systému Windows 11

Vyberte tlačítko Start a poté zadejte výchozí aplikace. Ve výsledcích vyhledávání vyberte výchozí aplikace. Podle webového prohlížeče vyberte prohlížeč, který je aktuálně uveden, a poté vyberte Microsoft Edge nebo jiný prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj výchozí prohlížeč neustále mění na hranu

Existuje několik důvodů. Microsoft se spoléhá na ctižádostivou taktiku, která vás nutí používat Microsoft Edge v různých částech operačního systému. Kromě toho mohou rozbité konfigurace, únosci prohlížeče a konfliktní nastavení nepříznivě ovlivnit vaše výchozí preference programu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje způsob, jak deaktivovat Microsoft Edge

Jedním z nejjednodušších způsobů deaktivace Microsoft Edge je jednoduše změna výchozího prohlížeče na jiný prohlížeč nainstalovaný na vašem zařízení. Díky tomu budou odkazy a některé soubory zobrazené v prohlížeči se automaticky otevřou ve vaší požadované aplikaci místo výchozího nastavení na Microsoft Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním Microsoft Edge z Windows 11 2023

Stiskněte klávesu Windows. Vyhledejte „odinstalujte program“ a klikněte na výsledek vyhledávání s tímto názvem. Hledejte Microsoft Edge v seznamu aplikací, klikněte na něj a poté možnost „Odinstalovat“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu změnit z Edge na Internet Explorer ve Windows 11

Chcete -li zapnout režim Internet Explorer, použijte následující kroky. Na řádku adresy pro Microsoft Edge, zadejte Edge: // Nastavení/DefaultBrowser a poté klikněte na Enter. Posuňte si stránky Povolení, aby byly znovu načtěny v internetovém průzkumníku přepínače. Restartujte Microsoft Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu trvale povolit zobrazení kompatibility v IE11

Otevřete Internet Explorer pro plochu, klikněte na nástroje a poté klikněte na Nastavení kompatibility. Do pole Settings Zobrazit na pohledu kompatibility přidejte problematickou adresu URL webových stránek a poté klikněte na Přidat. Zobrazení kompatibility je zapnutý pro tento jediný web, pro tento konkrétní počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přinutí IE11 do režimu kompatibility

1) Klikněte na tlačítko Windows a do nabídky Start zadejte internetový průzkumník. IE11 se objeví. Vyberte jej. Dále klikněte na nástroje > Nastavení kompatibility > Klikněte na Přidat k ručnímu přidání webu v režimu kompatibility.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu trvale povolit zobrazení kompatibility v IE11

Otevřete Internet Explorer pro plochu, klikněte na nástroje a poté klikněte na Nastavení kompatibility. Do pole Settings Zobrazit na pohledu kompatibility přidejte problematickou adresu URL webových stránek a poté klikněte na Přidat. Zobrazení kompatibility je zapnutý pro tento jediný web, pro tento konkrétní počítač.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es seguro dejar el correo electrónico abierto??
Next Post
Jak chráním svou identitu?