15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvilken sports -bh er bedst til hvilken sport?

Sports -bh giver høj støtte under din træning

Den rigtige sports-bh er afgørende for en effektiv og højtydende træning. Det får dig ikke kun til at føle dig godt tilpas, når du bevæger dig, det forhindrer også, at brystet strækker sig og smerter i brystområdet. Uanset om du køber en sports -bh for første gang eller skal udskifte en gammel, der ikke længere giver tilstrækkelig støtte, hjælper vores guide dig med at finde ud af, hvilken størrelse der passer bedst til dig, og hvilket støtteniveau du har brug for afhængigt af intensiteten af sporten eller træningen.

Køb en sports -bh – hvad skal du kigge efter?

Sports -bh tynde stropper pilates lysintensitet

Vil du have en Køb en sports -bh, men ved ikke rigtig om den valgte model passer rigtig godt? Understøttelsen af ​​en sports -bh kommer fra tre elementer: stropperne, kopperne og underbåndet, inklusive sidepanelerne. Når du prøver, bør du derfor være opmærksom på følgende:

  • Lav en hop -test for at kontrollere pasform, mens du bevæger dig.
  • Træk en bh -rem fremad for at teste strækningen. Uanset om det er justerbart eller ej, jo mindre elastisk de forreste stropper er, jo bedre hold giver de.
  • Kontroller, at bh’en dækker dine bryster tilstrækkeligt. Du kan endda prøve at bøje dig for at sikre, at de ikke glider ud af kopperne. Hvis brystet oser lidt for meget ud af bh’en, betyder det en dårlig støttekvalitet.
  • Test underbåndet. Skub en finger ind under båndet mellem dine bryster og træk den fremad. Hvis båndet bevæger sig mere end en tomme fra dit bryst, er det et tegn på, at det er for løst, og du har brug for et bedre greb.

Den bedste sports -bh til intens træning

Sports -bh, ekstra stærkt hold, intervaltræning med kopper

Juster din sports -bh, så den passer til din aktivitet. Til intensiv sport eller jogging har du for eksempel brug for en model med følgende funktioner: Ekstra stærk støtte, tværstropper (racerryg) og åndbart materiale, der hurtigt transporterer fugt og varme væk fra huden.

Bedste sports -bh til løb / jogging

Når du køber, skal du kigge efter en høj støttefunktion, der reducerer bevægelsen af ​​brystet. Yderligere støtte ydes f.eks. Af bøjler, ergonomisk formede kopper og / eller målrettet kompression (almindelig for mindre koppestørrelser).

Sports -BH med lynlås polstrede skåle til løb

Den bedste sports -bh til HIIT

Som med løb bør sports-bh’en også yde ekstrem støtte til højintensiv intervaltræning (HIIT for kort), fordi træningen omfatter intensive øvelser som springjacks, jump squats og burpees.

Bedste sports -bh’er til boksning

Det sidste du vil tænke på, mens du sparrer, er dine bryster. Køb en sports -bh med høj støtte og stropper, der ikke glider, når den skubbes.

Sports -bh’er til let til medium intensitet

Sports -bh godt hold Vægttræning i gymnastiksalen

Den bedste sports -bh til din styrketræning

Find en bh lavet af et åndbart stof, der effektivt vil fjerne sved og holde dig tør og kølig under squats, dødløft og alt derimellem.

Den rigtige sports -bh til cykling

Uanset om du er indendørs eller udendørs, når du cykler, er det bedst at bære en sports -bh, der er meget åndbar og transporterer fugt væk. Hvis det er muligt, vælg en model med racerryg, da stropperne garanterer optimal bevægelsesfrihed for arme og skuldre.

Bedste sports -bh’er til yoga

Vælg ikke en for dyb udskæring. Det sidste, du vil have, når du laver den “nedadgående hund” (Urdhva Mukha Svanasana), er at bekymre dig om, at dine bryster falder ud af din bh. Hvis din yogaklasse er intens (f.eks. Bikram eller Vinyasa yoga), skal du sørge for, at din sports -bh har fugttransporterende teknologi.

Sports -bh med polstrede kopper sort

Previous Post
Vindeltrappe indeni – eksempler på fascinerende moderne og minimalistiske designs
Next Post
At dyrke sport om vinteren gør dig glad og sund