15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je to zařízení x1?

Shrnutí článku: Xfinity x1

Xfinity x1 Přístup: Chcete -li zjistit, zda máte Xfinity X1, navštivte Xfinity.com/profil ve vašem webovém prohlížeči. Přihlaste se k používání vašeho Xfinity ID a hesla. Po přihlášení kliknutím na kartu zařízení zobrazíte číslo modelu a MAC adresu každého X1 TV boxu doma.

Účel x1: X1 nabízí vylepšený zážitek z televize a internetu, kombinující pokročilé vyhledávání, personalizovaná doporučení, aplikace pro domov i na cestách a nejrychlejší domácí wifi. Kromě toho hlasový ovladač umožňuje uživatelům ovládat různé aspekty jejich televize.

Náklady na xfinity x1: X1 není zahrnut do ceny vašeho plánu Xfinity TV. Každá set-top box stojí 7 $.50 měsíčně, zatímco služba DVR může být zdarma s 20 hodinami úložiště. Upgrady jsou k dispozici za 10 $ (150 hodin) nebo 20 $ (300 hodin).

Dostupnost xfinity x1: Xfinity X1 a Xfinity Flex poskytují přístup k široké škále obsahu prostřednictvím jediného rozhraní, přístupné prostřednictvím hlasových příkazů.

X1 balíček s xfinity: X1 balíčky nabízejí komplexní televizní zážitek, kombinující živou televizi, sport, hudbu a schopnost streamovat nové epizody NBC show na Peacock. Voice Remote zjednodušuje ovládání.

Požadavek na televizní krabici X1: Xfinity Instant TV lze sledovat bez televizního boxu x1. Aplikace Xfinity Stream na kompatibilních zařízeních, jako jsou chytré televizory, smartphony, tablety nebo zařízení Roku, umožňuje streamování.

Výhody XFINITY X1: X1 konsoliduje živou televizi, sport a hudbu na jednu platformu. Uživatelé mohou také streamovat nové epizody NBC show na Peacock, vše pohodlně ovládané hlasovým ovladačem.

Xfinity x1: Streamování nebo kabel? Xfinity Instant TV je služba pro streamování kabelové televize, která nabízí živou televizi z vysílání a populárních kabelových sítí. Je přístupný na inteligentních televizorů, počítačích, tabletech, smartphonech a přehrávačích roku.

15 jedinečných otázek o Xfinity x1

1. Jak mohu zkontrolovat, zda mám xfinity x1?
Navštivte Xfinity.com/profil, přihlaste se s vaším ID a heslem Xfinity a kliknutím na kartu zařízení zobrazíte X1 TV boxy ve vaší domácnosti.

2. Jaké jsou vlastnosti x1?
X1 nabízí pokročilé vyhledávání, personalizovaná doporučení, aplikace pro domov i na cestách a nejrychlejší domácí wifi. Hlasový dálkový ovladač umožňuje pohodlné ovládání televizoru.

3. Vyžaduje Xfinity X1 dodatečné náklady?
X1 není zahrnut do ceny vašeho plánu Xfinity TV. Každá set-top box stojí 7 $.50 měsíčně a služba DVR může být zdarma s 20 hodinami úložiště. Upgrady jsou k dispozici za 10 $ (150 hodin) nebo 20 $ (300 hodin).

4. Je XFINITY X1 bezplatná služba?
Xfinity X1 a Xfinity Flex nabízejí jednorázový obchod pro obsah, ale nejsou zcela zdarma. Specifický obsah však může být k dispozici bez dalších poplatků.

5. Jak X1 zvyšuje můj televizní zážitek?
X1 sdružuje živou televizi, sport, hudbu a schopnost streamovat nové epizody oblíbených NBC pořadů na Peacock. Poskytuje komplexní a obohacený televizní zážitek.

6. Mohu sledovat Instant TV Xfinity bez televizního boxu x1?
Ano, instantní televizi s Xfinity je přístupné bez televizního boxu X1. Aplikace Xfinity Stream na kompatibilních zařízeních umožňuje pohodlné streamování.

7. Jaké jsou výhody Xfinity X1?
S x1 mají uživatelé přístup k živé televizi, sportu a hudbě na jednom místě. Kromě toho mohou streamovat nové epizody NBC show na pávu a ovládat vše pomocí oceněného hlasového ovladače.

8. Je Xfinity x1 a streamovací služba nebo kabel?
Xfinity Instant TV je služba streamování kabelové televize, která nabízí živý obsah z vysílání a populárních kabelových sítí. Je k dispozici na různých zařízeních, včetně chytrých televizorů, počítačů a smartphonů.

9. Mohu sledovat sporty a zprávy na Xfinity x1?
Ano, Instant TV Xfinity poskytuje přístup k místním a národním živým sportům, novinám a populárním pořadům, když vysílají na vysílacích a kabelových sítích.

10. Jak mohu ovládat x1?
X1 lze snadno ovládat pomocí oceněného hlasového dálkového ovladače, což uživatelům umožňuje prohledávat, navigovat a spravovat své televizní zkušenosti s hlasovými příkazy.

11. Jaký je proces přístupu k Xfinity X1?
Chcete -li získat přístup k Xfinity X1, přihlaste se k účtu Xfinity v Xfinity.com/profil. Odtud přejděte na kartu zařízení a zobrazte vaše televizní boxy X1.

12. Jaké možnosti zábavy nabízí X1?
X1 poskytuje rozsáhlou řadu možností zábavy, včetně živé televize, sportu, hudby a schopnosti streamovat nové epizody NBC show na Peacock.

13. Je instantní televizor Xfinity dostupný na všech zařízeních?
Okamžité televize Xfinity lze přistupovat k kompatibilním chytrým televizorům, chytrým telefonům, tabletím, zařízením a počítači, což umožňuje flexibilitu při prohlížení možností.

14. Mohu si přizpůsobit své zkušenosti X1?
Ano, X1 nabízí personalizovaná doporučení na základě vašich prohlížecích návyků, což vám umožní objevit nové pořady a filmy přizpůsobené vašim preferencím.

15. Existují nějaké další náklady spojené s Xfinity X1?
Kromě měsíčních nákladů 7 $.50 za set-top box, mohou se účtovat další poplatky, pokud se rozhodnete upgradovat úložnou kapacitu DVR za zahrnutých 20 hodin.

Co je to zařízení X1?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli mám xfinity x1

Přístup k Xfinity.com/profil ve vašem webovém prohlížeči. Přihlaste se k používání vašeho Xfinity ID a hesla. Po přihlášení klikněte na kartu zařízení. Na této kartě si můžete prohlédnout číslo modelu a MAC adresu každého X1 TV boxu doma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je účel x1

S X1 zažíváte společně televizi a internet jako nikdy předtím s pokročilým vyhledáváním, personalizovanými doporučeními, aplikacemi doma i na cestách a nejrychlejší domácí wifi pro všechny místnosti, všechna zařízení, po celou dobu. Téměř všechny aspekty televize můžete ovládat pomocí hlasového ovladače.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí Xfinity X1 navíc

Xfinity X1 není zahrnuta do cen vašeho televizního plánu XFinity. Každá set-top box je 7 $.50 za měsíc, ale služba DVR by mohla být potenciálně zdarma, pokud jste v pořádku s 20 hodinami úložiště DVR. Pokud potřebujete upgradovat, Xfinity účtuje 10 $ za 150 hodin a 20 $ za 300. Kolik stojí Xfinity X1 DVR
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je xfinity x1 zdarma

Xfinity X1 a Xfinity Flex poskytují obchod s jedním stopem pro nejlepší obsah, vše jen hlasový příkaz pryč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je balíček x1 s Xfinity

X1 spojuje vaši živou televizi, sport a hudbu. Plus Stream Nové epizody vašich oblíbených NBC show na Peacock den po premiéře. A snadno to vše ovládat pomocí našeho oceněného hlasového ovladače. Získejte náš nejúplnější zážitek z celého spektra.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji televizní krabici X1 pro kabel

Pro sledování instantní televize Xfinity není nutné žádné televizní box. Můžete také sledovat pomocí aplikace XFinity Stream ve svém kompatibilním smartphonu, smartphonu, tabletu nebo roku zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je výhoda Xfinity X1

X1 spojuje vaši živou televizi, sport a hudbu. Plus Stream Nové epizody vašich oblíbených NBC show na Peacock den po premiéře. A snadno to vše ovládat pomocí našeho oceněného hlasového ovladače. Získejte náš nejúplnější zážitek z celého spektra.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je streamování nebo kabel Xfinity X1

Instant TV Xfinity je služba pro streamování kabelové televize, která vám umožní sledovat živou televizi z vysílání a populárních kabelových sítí na vašem kompatibilním smart televizoru, počítači, tabletu, smartphonu nebo roku streamování přehrávače. Užijte si místní a národní živé sporty, zprávy a nejoblíbenější pořady, když vysílají.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji pro každý televizor televizní krabici X1

Další X1 TV Box (ES): Pokud máte více než jednu televizi, budete potřebovat další krabici pro každého. Je třeba je nainstalovat po vaší primární krabici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí xfinity x1 za měsíc

Xfinity X1 TV Box: 5 $.00/mo. Xfinity X1 HD TV Box: 5 $.00/mo. HD poplatek: 9 $.95/mo. Pokud si vyberete televizní krabici bez HD, zaplatíte 5 $.00 za měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebuji Xfinity X1 Box

X1 bezdrátové televizní boxy (Xione,* XI5 a XI6) vám umožňují sledovat živou televizi prostřednictvím vaší domácí sítě Xfinity, bez nutnosti připojení koaxiálního kabelu. Kromě schopnosti sledovat televizi nad domácím připojením mají bezdrátové televizní boxy X1 stejnou funkci jako ostatní zařízení bez DVR X1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebuji krabici x1

X1 bezdrátové televizní boxy (Xione,* XI5 a XI6) vám umožňují sledovat živou televizi prostřednictvím vaší domácí sítě Xfinity, bez nutnosti připojení koaxiálního kabelu. Kromě schopnosti sledovat televizi nad domácím připojením mají bezdrátové televizní boxy X1 stejnou funkci jako ostatní zařízení bez DVR X1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli byste vypnout kabelovou krabici x1

Měl bych vypnout svou televizní krabici X1, když jsem hotovo sledování televize ano – úspory energie do značné míry závisí na tom, kolik času je zařízení zapnuty. Chcete -li maximalizovat své úspory, vždy po zapnutí televizního boxu sledujte televizi. Můžete to udělat jednoduše tím, že řeknete "vypnout" do svého hlasového ovladače xfinity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí bezdrátové box x1

Xfinity x1: 8 $.50/mo.

X1 je kabelovou televizoru Xfinity, které obsahuje hlasový dálkový ovladač, obsah na vyžádání a streamování jako Netflix.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat televizi na mém x1

Jednoduše si stáhněte aplikaci Xfinity Stream nebo navštivte portál Xfinity Stream a přihlaste se s vaším ID a heslem Xfinity. Zákazníci Xfinity bez televizního balíčku Xfinity mohou také použít stream Xfinity pro Chromecast nebo Amazon Fire TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji pro každý televizor televizní krabici X1

Další X1 TV Box (ES): Pokud máte více než jednu televizi, budete potřebovat další krabici pro každého. Je třeba je nainstalovat po vaší primární krabici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je Box X1 v Xfinity

X1 bezdrátové televizní boxy (Xione,* XI5 a XI6) vám umožňují sledovat živou televizi prostřednictvím vaší domácí sítě Xfinity, bez nutnosti připojení koaxiálního kabelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat televizi bez krabice x1

Pro sledování instantní televize Xfinity není nutné žádné televizní box. Můžete také sledovat pomocí aplikace XFinity Stream ve svém kompatibilním smartphonu, smartphonu, tabletu nebo roku zařízení. Do počítače můžete dokonce přejít na portál streamu Xfinity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebuji televizní krabici x1

X1 bezdrátové televizní boxy (Xione,* XI5 a XI6) vám umožňují sledovat živou televizi prostřednictvím vaší domácí sítě Xfinity, bez nutnosti připojení koaxiálního kabelu. Kromě schopnosti sledovat televizi nad domácím připojením mají bezdrátové televizní boxy X1 stejnou funkci jako ostatní zařízení bez DVR X1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebuji televizní krabici x1

X1 bezdrátové televizní boxy (Xione,* XI5 a XI6) vám umožňují sledovat živou televizi prostřednictvím vaší domácí sítě Xfinity, bez nutnosti připojení koaxiálního kabelu. Kromě schopnosti sledovat televizi nad domácím připojením mají bezdrátové televizní boxy X1 stejnou funkci jako ostatní zařízení bez DVR X1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je X1 TV Box zdarma

Vaše první televizní box pro streamování Xfinity Flex je zahrnut bez dalších měsíčních nákladů s vaší internetovou službou Xfinity. Každá další televizní box pro streamování Flex je jen 5 $ měsíčně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je x1 modem a router

Brána Xfinity XFI je kabelový modem/router s telefonními porty. Toto zařízení do-it-all pomáhá překládat internetovou síť Xfinity zapojenou do vašeho domova do kabelového připojení k internetu nebo Wi-Fi a navíc spojuje vaši domácí telefonní linku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je xfinity x1 wifi

Je bezdrátová televizní skříňka X1 opravdu bezdrátová bezdrátová televizní schránka bezdrátově komunikuje s bezdrátovou bránou Xfinity, ale vyžaduje napájecí kabel připojený k zásuvce a připojení HDMI s televizí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je moje krabice XFINITY A MODEM nebo ROUTER

Když si pronajmete bezdrátovou bránu Xfinity, router je do ní zabudován. Bezdrátová brána působí jako modem (připojení k internetu) a router (připojení více zařízení v domácnosti).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji jak modem, tak router

Modem a router jsou nezbytné pro zajištění stabilního a spolehlivého spojení. Bez modemu by router nemohl připojit k internetu a bez routeru by zařízení v síti nemohla komunikovat.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Hay muchas personas sin hogar en Phoenix Arizona??
Next Post
Měl bych použít VPN pro torrenting?