15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

4 nyttige yoga -asanas til kvinder – lette øvelser for begyndere

Yoga-vægttabstip-sundhed Kropstilstand

Vi har de 4 mest nyttige til dig Yoga asanas til kvinder udvalgte og vil gerne præsentere dem for dig og hovedsageligt understrege deres æstetiske virkninger på vores krop. Inden du laver yogaøvelser, er det vigtigt at begynde at varme din krop op (udfør det såkaldte “solkompleks” fire gange).

Yoga -asanas til kvinder – Start med “plov” -stillingen

tilbagetrukket meditere-solopgang gør yoga øvelser

Disse øvelser former perfekt hofterne, fjerner fedtet omkring maven og hofterne og udglatter rynker i ansigtet. Også takket være dette Yoga asanas Din rygsøjle bliver mere elastisk og hjælper dig med at overvinde daglig udmattelse. “Plov” -stillingen er nyttig til uregelmæssige dage i måneden til forstoppelse, gastritis og mange andre sygdomme.

Yoga Asanas Ideer til kvinder- Afslappende hoftemiddelposition

Lig på din krop med dine håndflader vendt mod gulvet. Brug din abs og løft dit bækken og dine ben. Skub dine ben fremad over dit hoved, så længe du kan. Bliv i stillingen i cirka et minut. Prøv ikke at bevæge dig i øjeblikket. Kom langsomt tilbage til gulvet i omvendt rækkefølge. Mærk rygsøjlen, hvirvel ved hvirvel. Slap af på gulvet et kort stykke tid. Og en ting mere: prøv ikke for hårdt på at få stillingen så perfekt som muligt. Det er på ingen måde nødvendigt.

Men du må ikke glemme: stillingen er til åreforkalkning, forhøjet blodtryk, diskusprolaps, brok ikke tilladt.

Yoga asanas til fysisk og psykisk velvære

Fish yoga asanas kvinder gør for rygsøjlen udendørs

Den næste holdning kaldes “fisk”. Gennem dem kan du forme smuk buste, skuldre og nakke. Det fører til en slank figur og udglatter rynker i ansigtet igen. Din talje bliver mere fleksibel. Dit humør vil helt sikkert blive bedre. Sæt dine hænder under dine balder, mod gulvet. Løft dig selv op til dine albuer og dann en smuk bue med din krop. Rør ved gulvet med toppen af ​​hovedet. Hold i denne position i 5 vejrtrækninger. Kom ud af position, løft dit hoved, skuldre, og skub derefter dine hænder ud. Slap af et stykke tid. På denne måde giver vi vores krop mulighed for at absorbere virkningerne af kropsholdning på den bedst mulige måde.

Advarsel!!!! Brug fiskepositionen meget omhyggeligt, hvis du har rygmarvsskader.

Yoga gør dig mere yndefuld!

Cobra Yoga Tips Sund krop Asanas velvære

Den næste position, som vi har valgt til dig, kaldes “Cobra” og kaldes stadig foryngelsesasanaen. Ved at udføre dem glattes ansigtsrynker og bryst, talje, hofter og lår er smukt formet. Denne position giver charme og nåde til vores gang og kropsholdning. Læg dig på maven med ansigtet presset mod gulvet. Bøj dine hænder på hver side af brystet. Håndflader vender mod gulvet. Indånder, løft din krop, mens du knytter armene til albuerne.

Bare rolig, hvis du ikke kan udføre stillingen perfekt. Gentag denne proces tre gange. Hold stillingen, mens du tager mindst 5-10 dybe vejrtrækninger.

Yoga øvelser eliminerer fedtet

Bow Asana Yoga-Outdoor-Do Tips-Back øvelser

Bliv på din mave til den næste asana kaldet “bue”. Denne position fjerner fedtet fra maven, stimulerer kønskirtlerne og påvirker dermed vores foryngelse. Dette skaber også et smukt bryst. Tag fat i dine ankler med dine hænder. Hold i denne position i 10 til 30 sekunder. Prøv at svinge din krop. Gentag fem gange, hvis du kan, og træk vejret ind og ud normalt. Slap af på maven i cirka et minut mellem gentagelserne.

Du må bruge denne kropsholdning, hvis du har en forstørret milt, tarmpatienter eller hjertesygdomme løb ikke. Bliv på maven med hænderne bag din pande i cirka fem minutter for virkelig at slappe af.

Vi håber, at disse artikler er nyttige for dig, og at vi virkelig har vakt din interesse for yogaøvelser.

Previous Post
Lav smykker til børn – 11 farverige ideer med instruktioner til smukke halskæder og armbånd
Next Post
Sådan kan du få Heidi Klums drømmefigur og faste ben