15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hold dine ben i form med Pilates -øvelser – stjernernes træning

Øvelser i underlivet bener kropsmusklerne

I mere end ti år har Pilates været en af ​​stjernernes foretrukne træningsmetoder – den intensive og samtidig behagelige træning holder kroppen i form. Skuespilleren Vanessa Paradis sværger til dem Pilates øvelser – de hjælper hende med at holde benene i form.

 Med Pilates -øvelser til drømmefiguren

Hold balance, indånder pilates træningsplan

Dem, der træner regelmæssigt, vil hurtigt opnå deres drømmeskikkelse. For de bedste resultater, en kombination af 30 minutters løb efterfulgt af 30 minutter Pilates øvelser anbefales i løbet af dagen. Du bør ikke spise noget i mindst 2 timer før træning – ellers risikerer du maveproblemer. Bare gå på plads i 5 minutter for at varme op. Start derefter med at lave de liggende øvelser. Kram dit højre ben med dine hænder og træk det langsomt mod dig. Hold det andet ben lige frem. En super effektiv øvelse er denne – stræk først dine arme fremad, og tyg derefter dig selv. Stræk langsomt dit højre ben fremad. Træd derefter tilbage i udgangspositionen. Begyndere kan læne ryggen mod en væg. Gentag 20 gange.

Pilates øvelser tone hofterne

Øvelse af balance vejrtrækning kombinerer muskler

Spænd benmusklerne Pilates øvelser i kombination med Theraband. Du kan bruge båndet til at binde en cirkel omkring 50 cm i diameter omkring dine ben og derefter flytte det ene ben frem og derefter det andet.

Ben og hofter kan straffes forskelligt – bare klatre op ad trappen i stedet for at tage elevatoren. Dette forbereder musklerne til aften træning og holder dem i form.

Øvelser holder balancen og træner benene

Ben træner god figur kvinder pilates

Træning Forbliv sunde Abdominal Arms Øvelser

Pilates derhjemme liggende træning strækker sig

Træn dine ben og tab dig hurtigt

Øvelser begyndere arme ben fotos

Øvelser hus slankning holde benene i form

Træningsmetode stjerner taber sig, holder benene i form

Previous Post
Nellike – hvilke følelser de forskellige farver udtrykker
Next Post
Løbebåndstræning – 12 nyttige tips til effektive fitnessøvelser