15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč je spustitelný spustitelný systém antimalwaru vysoko?

H2: Shrnutí článku: 7 Opravy pro spustitelný účel Antimalware Service Anigh CPU/RAM na Windows 10/11

Spustitelný soubor Antimalware Service je proces, který běží na pozadí na Windows 10/11, aby poskytoval ochranu v reálném čase proti malwaru. Někdy však tento proces může použít značné množství CPU a RAM, což způsobuje zpomalení systému. V tomto článku budeme diskutovat o 7 možných oprav pro tento problém.

1. Skenování ručně: Jedním ze způsobů, jak snížit využití CPU a RAM spustitelných služeb antimalwaru, je ruční skenování počítače na malware místo spoléhání se na ochranu v reálném čase.

2. Vypněte/na ochranu v reálném čase: Můžete zkusit vypnout a na funkci ochrany systému Windows v reálném čase, abyste zjistili, zda to pomůže při snižování využití CPU a RAM.

3. Změnit rozvrh obránce: Změna možností plánování obránce Windows Refender můžete zajistit, aby se skenování konalo v době, kdy to neovlivní výkon CPU.

4. Přidat do seznamu vyloučení: Pokud si všimnete, že spustitelný soubor Antimalware Service používá vysoký CPU a RAM při skenování konkrétních souborů nebo složek, můžete je přidat do seznamu vyloučení, abyste zabránili skenování.

5. Použijte antivirus 3. strany: Další možností je přejít na antivirový program třetích stran namísto spoléhání se na zabezpečení Windows. Různé antivirové software může mít různé vzorce využití zdrojů.

6. Zakázat antispyware: Někteří uživatelé uvedli, že deaktivace funkce antispywaru Windows Defender pomohla snižovat využití CPU a RAM spuštění antimalware Service Service.

7. Zakázat využití ochrany služby: Deaktivace funkce Služby pro ochranu proti využití systému Windows Defender může také snížit využití zdroje spustitelné služby Antimalware Service.

Nyní se přesuneme na 15 jedinečných otázek na základě tohoto článku:

1. Jak mohu zabránit spustitelnému souboru Antimalware Service v používání vysoké paměti?
2. Je v pořádku deaktivovat spustitelný soubor služeb antimalwaru?
3. Proč je spustitelná služba Antimalware zabírá tolik CPU?
4. Proč je moje antimalwarová služba spustitelná vždy?
5. Jak mohu vytvořit spustitelné použití antimalware Service Less CPU?
6. Kolik by mělo být spustitelné služby Antimalware Service Service?
7. Jak snížit využití CPU spustitelného souboru Antimalware Service?
8. Mohu ručně skenovat počítač na malware místo toho, abych se spoléhal na ochranu v reálném čase?
9. Co se stane, když vypnu ochranu v reálném čase?
10. Jak mohu změnit možnosti plánování Windows Defender?
11. Jak mohu přidat soubory nebo složky do seznamu vyloučení?
12. Existují nějaké doporučené antivirové programy třetích stran?
13. Jak deaktivuji funkci antispywaru obránce Windows?
14. Jak mohu deaktivovat službu pro ochranu proti ochraně Windows Defender?
15. Existují nějaké další opravy pro spustitelné využití CPU/RAM s provádějícím antimalware?

Nyní poskytneme podrobné odpovědi na každou z těchto otázek:

1. Chcete -li zabránit spustitelnému souboru Antimalware Service v používání vysoké paměti, můžete vyzkoušet jednu nebo více z následujících oprav:
– Naskenujte svůj počítač ručně místo toho, abyste se spoléhali na ochranu v reálném čase.
– Vypněte a poté zapněte funkci ochrany v reálném čase zabezpečení Windows.
– Změňte možnosti plánování obránce Windows a snížit dopad na výkon CPU.
– Přidejte konkrétní soubory nebo složky do seznamu vyloučení, abyste zabránili skenování.
– Zvažte použití antivirového programu třetí strany místo zabezpečení Windows.
– Zakázat funkci antispywaru Windows Defender.
– Zakažte funkci služby Exploit Protection Service of Windows Defender.

2. Obecně se nedoporučuje deaktivovat spustitelný soubor služby Antimalware, pokud nemáte nainstalovaný alternativní antivirový program. Zabezpečení Windows se spoléhá na tento proces a poskytuje ochranu v reálném čase proti malwaru.

3. Spustitelný soubor Service Antimalware používá velké množství CPU, protože běží neustále na pozadí, aby aktivně skenoval programy a soubory pro jakýkoli škodlivý obsah. Tato funkce ochrany v reálném čase zajišťuje, že váš počítač je zabezpečen proti malwaru.

4. Pokud je spustitelný soubor služby Antimalware Service vždy spuštěn, znamená to, že Windows Defender provádí v počítači pravidelné skenování pozadí souborů. Toto je normální chování antivirových nástrojů, které zajistí průběžnou ochranu proti malwaru.

5. Chcete -li vytvořit spustitelné služby Antimalware Service Less CPU, můžete zkusit změnit možnosti plánování Windows Defender. Plánováním skenování, které se objeví v době, kdy je vaše využití CPU méně intenzivní, můžete snížit dopad na výkon vašeho systému.

6. Spustitelná služba Antimalware Obvykle používá přibližně 120 MB až 130 MB RAM, ale někdy se může zvýšit na 180 MB v závislosti na skenovacích činnostech a velikosti skenovaných souborů.

7. Můžete snížit využití CPU spustitelné služby Antimalware Service:
– Přeplánování skenování zabezpečení Windows, ke které dojde v době, kdy to neovlivní váš výkon CPU.
– Zabránění spustitelnému souboru Antimalware Service Screaning ve své vlastní složce, která může deaktivovat ochranu v reálném čase.

8. Ano, můžete svůj počítač ručně naskenovat na malware místo toho, abyste se spoléhali na ochranu v reálném čase. To vám umožní ovládat, kdy dojde k procesu skenování, a může pomoci při snižování využití CPU a RAM spustitelného souboru Antimalware Service Service.

9. Pokud vypnete ochranu v reálném čase, bude váš počítač zranitelný vůči útokům na malware. Doporučuje se nainstalovat alternativní antivirový program, pokud se rozhodnete zakázat ochranu v reálném čase Windows Security.

10. Možnosti plánování Windows Defender můžete změnit podle těchto kroků:
– Otevřete zabezpečení Windows.
– Přejděte na ochranu virů a hrozby.
– Klikněte na Nastavení Správa.
– V rámci automatického podání vzorku klikněte na možnost Spravovat.
– Upravte možnosti plánování podle vašich preferencí.

11. Chcete -li přidat soubory nebo složky do seznamu vyloučení v Windows Defender:
– Otevřete zabezpečení Windows.
– Přejděte na ochranu virů a hrozby.
– Klikněte na Nastavení Správa.
– Při vyloučení klikněte na Přidat nebo odebrat vyloučení.
– Vyberte typ vyloučení, který chcete přidat (soubor, složka, typ souboru nebo proces) a postupujte podle pokynů a přidejte konkrétní soubor nebo složku.

12. K dispozici je několik antivirových programů třetích stran, jako jsou McAfee, Norton a Avast. Doporučuje se vybrat renomovaný a důvěryhodný antivirový software na základě vašich konkrétních potřeb a preferencí.

13. Zakázat funkci antispywaru Windows Defender:
– Otevřete zabezpečení Windows.
– Přejděte na ochranu virů a hrozby.
– Klikněte na Nastavení Správa.
– Při ochraně v reálném čase přepněte přepínač pro „ochranu dodávané cloudem“ a „automatické předložení vzorku“.

14. Deaktivaci služby Exploit Protection Service of Windows Defender:
– Otevřete zabezpečení Windows.
– Přejděte na ovládání aplikace a prohlížeče.
– Klikněte na nastavení ochrany využití.
– Zakažte nastavení v části „Využití ochrany“ podle vašich preferencí.

15. Kromě výše uvedených oprav můžete také zkusit upravit další nastavení zabezpečení systému Windows, aktualizovat okna a antivirový software a spustit úplné skenování systému, abyste dále optimalizovali výkon spustitelného souboru Antimalware Service.

Proč je spustitelný soubor Antimalware Service spuštěn vysoko?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit spustitelnému souboru Antimalware Service v používání vysoké paměti

7 Opravy pro spustitelnou službu Antimalware Service Service HIGH CPU/RAM ručně na Windows 10/11Scan.Vypněte/na ochranu v reálném čase.Změnit plán obránce.Přidat do seznamu vyloučení.Použijte antivirus 3. strany.Zakázat antispyware.Zakázat službu ochrany využití.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku deaktivovat spustitelný soubor služeb antimalwaru

Pokud je váš počítač ponechán bez nainstalovaných antivirových programů třetích stran, spustitelná služba Antimalware se automaticky umožňuje a začne chránit počítač v rámci bezpečnosti Windows Security. V ideálním případě byste neměli vypnout proces spustitelné služby Antimalware.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je spustitelná služba Antimalware zabírá tolik CPU

Hlavním důvodem, proč spustitelná služba Antimalware Service používá příliš mnoho CPU, je to, že běží neustále na pozadí, aby poskytoval: Ochrana v reálném čase: Při běhu na pozadí aktivně skenuje programy a soubory a provádí příslušné akce, kdykoli to detekuje něco škodlivého.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje antimalwarová služba spustitelná vždy

Pokud vidíte proces spustitelné služby Antimalware pomocí velkého množství zdrojů CPU nebo disku, je pravděpodobné, že váš počítač skenuje pro malware. Stejně jako jiné antivirové nástroje, Microsoft Defender provádí pravidelné skenování na pozadí souborů ve vašem počítači.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit spustitelné použití antimalware Service Less CPU

Oprava č. 1: Změňte možnosti plánování obránce Windows

Pro většinu lidí se problémy s vysokou pamětí pro spustitelné antimalware obvykle vyskytují, když Windows Defender provozuje úplný skenování. Můžeme to napravit naplánováním skenů, které se budou konat v době, kdy je méně pravděpodobné, že budete cítit odtok na vašem CPU.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik by mělo být spustitelné služby Antimalware Service Service

Spustitelný soubor Antimalware Service (Microsoft Defender Antivirus Service) je mezi 120 MB a 130 MB. Někdy to jde až na 180 MB.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak snížit využití CPU spustitelného souboru Antimalware Service

2 hlavní způsoby, jak můžete zabránit spustitelnému souboru Antimalware Service v používání příliš velkého množství CPU, je přeplánovat skenování bezpečnosti Windows a zabránit tomu, aby skenoval vlastní složku. Přeplánování skenování nebude neustále probíhat skenování a zabránění spustitelnému skenování vlastní složky bude deaktivovat ochranu v reálném čase.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak omezím využití antimalwaru CPU

2 hlavní způsoby, jak můžete zabránit spustitelnému souboru Antimalware Service v používání příliš velkého množství CPU, je přeplánovat skenování bezpečnosti Windows a zabránit tomu, aby skenoval vlastní složku. Přeplánování skenování nebude neustále probíhat skenování a zabránění spustitelnému skenování vlastní složky bude deaktivovat ochranu v reálném čase.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak trvale deaktivuji antimalwarovou službu

Vyhledejte správce úloh na vyhledávacím panelu Windows. A otevřete aplikaci ve správce úloh. Aplikace Najděte proces spustitelné služby anti-malware klikněte pravým tlačítkem na něj a vyberte End Task. The

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může malware zůstat v RAM

Malware obvykle neinfikuje RAM, protože Ram vyčistí pokaždé, když se počítač restartuje. Ale některé malware, jako je POS malware. Tato praxe skenování RAM digitálních zařízení za účelem krádeže citlivých informací se nazývá škrábání RAM.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zastavit spustitelný soubor Antimalware Service z CPU na Windows 10

2 hlavní způsoby, jak můžete zabránit spustitelnému souboru Antimalware Service v používání příliš velkého množství CPU, je přeplánovat skenování bezpečnosti Windows a zabránit tomu, aby skenoval vlastní složku. Přeplánování skenování nebude neustále probíhat skenování a zabránění spustitelnému skenování vlastní složky bude deaktivovat ochranu v reálném čase.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může malware způsobit vysoký procesor

Některé z běžných příčin vysokého využití CPU v oknech jsou malware nebo viry běžící na pozadí, příliš mnoho spouštěcích programů, zastaralé nebo poškozené ovladače a aktualizace Windows nebo systémové skenování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak trvale deaktivuji obránce Windows v systému Windows 10

Jak vypnout Windows Defender (trvale) klikněte na Start.Zadejte „zabezpečení systému Windows“ a klikněte na možnost v části „Nejlepší zápas“.V novém okně, které se otevírá, klikněte na Virus & ochrana hrozeb.Pod virem & Nadpis ochrany hrozeb, klikněte na Nastavení Správa.Nastavte přepínač ochrany proti manipulaci do polohy OFF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu úplně odstranit obránce Windows

Zde je návod, jak to udělat: stiskněte Win + S a zadejte Windows Security.Klikněte na možnost viru a ochrany hrozeb na domovské stránce.Najděte sekci Nastavení viru a ochrany hrozeb a klikněte na možnost Spravovat nastavení.Přejděte dolů a klikněte na přepínač ochrany manipulace a deaktivujte jej.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může malware zničit počítač

Zároveň virus způsobuje zmatek: může poškodit programy, smazat soubory a provést ničivé změny na pevném disku, z nichž to vše může vést ke snížení výkonu. Některé viry dokonce zhroutí celý váš systém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když je Ram špinavý

Stejně jako u jakékoli komponenty desky obvodu musí být zlaté kontakty ve spodní části modulů RAM na ploše nebo notebooku čisté a bez zbytků, aby se udrželo pevné spojení. Pokud jsou vaše tyčinky za špinavé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 znaky, které můžete mít na vašem počítači malware

Jak zjistit, zda máte malwareSuddensing zpomaluje, havaruje nebo zobrazuje opakované chybové zprávy.se nezastaví ani restartuje.Nedovolí vám odstranit software.podává spoustu vyskakovacích oken, nevhodných reklam nebo reklam, které narušují obsah stránky.Zobrazuje reklamy na místech, která byste je obvykle neviděli, jako jsou vládní webové stránky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou čtyři 4 příznaky malwaru na vašem počítači

Postupujte podle této příručky a dozvíte se více o známkách malwaru a o tom, jak můžete diagnostikovat a léčit infekci malwaru.Pomalý výkon.Nečekané zmrazení nebo havárie.Snížený úložný prostor.Domovská stránka náhodně se mění.Přesměrování prohlížeče.Nové panely nástrojů pro prohlížeče.Otravné vyskakovací okno.Neobvyklé chybové zprávy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit, aby se obránce Windows umožnil

Vypněte ochranu antivirového antiviru Defender v systému Security Security START A TYP "Zabezpečení Windows" hledat tuto aplikaci.Z výsledků vyhledávání vyberte aplikaci pro zabezpečení Windows, přejděte na virus & ochrana hrozeb a pod virem & Nastavení ochrany hrozeb Vyberte Nastavení Správa nastavení.Přepněte ochranu v reálném čase na vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné deaktivovat Windows Defender Windows 10

Ale deaktivujte obránce, pokud nemáte připraven jiný antivirový program. Je to proto, že bez aktivní antivirové ochrany jste vystaveni masivnímu bezpečnostnímu riziku. Rovněž není vhodné provozovat více antivirových programů současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné vypnout obránce Windows

Ale deaktivujte obránce, pokud nemáte připraven jiný antivirový program. Je to proto, že bez aktivní antivirové ochrany jste vystaveni masivnímu bezpečnostnímu riziku. Rovněž není vhodné provozovat více antivirových programů současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vypnout obránce Windows

Otevřete aplikaci pro zabezpečení Windows. Klikněte na virus & Ochrana hrozeb v hlavní nabídce nebo na levé straně. Pod virem & Nastavení ochrany hrozeb, klikněte na Nastavení Správa. Přepněte přepínač pod ochranou v reálném čase na vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Resetuje PC odstranit malware

Spuštění továrního resetu na počítači je efektivní způsob, jak vyčistit přetrvávající virus nebo jiný malware, který jinak nemůžete odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistíte, zda má váš počítač virus

10 Popisová počítač je infikován nejexované vyskakovací okna.Náhodné zvuky.Změny nevysvětlitelné soubory nebo složky.Pomalý provoz.Náhodná připojení k neznámým webovým stránkám.Neočekávané obrázky.Neschopnost stahovat antivirové programy nebo aktualizace.Spam zaslaný z vaší e -mailové adresy nebo sociálních médií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou příznaky zkorumpovaného RAM

Příznaky selhání RAM

Můžete zažít modré obrazovky smrti, zamrznout, restartovat nebo poškozené soubory. Můžete si také všimnout, že váš počítač je pomalejší než obvykle, nebo že některé aplikace nebo hry neběží správně nebo vůbec.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes configurar la alarma simplisafe desde el teléfono??
Next Post
Jaké jsou nevýhody používání Cortany?