15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak najdu nejnovější vyhledávání na Googlu?

Shrnutí článku: Jak získat přístup a zobrazit historii vyhledávání Google

1. Jak získám Google, aby zobrazoval nedávné vyhledávání?
Chcete -li získat přístup k historii vyhledávání Google, přejděte na svůj účet Google, klikněte na „Data a soukromí“ v levém navigačním panelu a poté klikněte na „Moje aktivita.„Procházejte svou aktivitu ve dne a čase nebo použijte vyhledávací lištu a filtry k nalezení konkrétní aktivity.

2. Proč Google neukazuje nedávná vyhledávání?
Pokud nemůžete vidět vaše nedávná vyhledávání na Googlu, přejděte na vyhledávací lištu Google a klepněte na ikonu ‘G’ v levém horním rohu. Klikněte na 3 řádky, kde byl „G“, přejděte na „Nastavení“, poté přejděte na „Účty a soukromí“, „Ovládací prvky aktivity Google“ a „Aktivita webu a aplikace“. Pokud se říká „pozastavené“, klikněte na přepínač a obnovte aktivitu.

3. Jak vidím historii prohlížení na Chrome?
Na telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Chrome. Klepněte na ikonu nabídky pro tři tečky v pravém horním rohu a vyberte „Historie.„Poté můžete klepnout na položku a navštívit web nebo se dotknout a podržet jej na nové kartě.

4. Jaká byla poslední věc, kterou jsem vzhlédl na Googlu?
Chcete-li zobrazit vaše nedávná vyhledávání na Googlu, jednoduše klepněte pravým tlačítkem myši na libovolné vyhledávací pole a vyberte „Poslední vyhledávání.„Tím se zobrazí vaše nejnovější vyhledávání z posledních 2 dnů a umožní vám je vložit pouze jedním kliknutím.

5. Jak se podívám na svou historii vyhledávání na mém iPhone?
Otevřete Safari na vašem iPhone. Klepněte na ikonu záložek ve spodní části obrazovky a poté klepněte na ikonu hodin, která představuje historii prohlížeče. To vám ukáže všechny navštívené stránky.

6. Jak najdu historii vyhledávání na iPhone?
Chcete -li najít historii vyhledávání na iPhone, otevřete Safari, klepněte na ikonu záložky a poté klepněte na ikonu hodin. To vám ukáže historii prohlížeče.

7. Jak najdu historii vyhledávání Google na mém iPhone?
Na vašem iPhone nebo iPadu otevřete aplikaci Google a klepněte na „Zobrazit vše“ v nedávném vyhledávání.„Pokud vidíte možnost„ Správa historie “nahoře, znamená to, že jste přihlášeni ke svému účtu Google a můžete získat přístup k historii vyhledávání.

8. Zná Google veškerou vaši historii vyhledávání?
Ano, Google shromažďuje data o tom, jak používáte jeho zařízení, aplikace a služby, včetně vašeho chování pro prohlížení, aktivity na Gmailu a YouTube a další. Vaše historie vyhledávání je součástí dat, o kterých o vás Google ví.

Otázky:
1. Jak mohu přistupovat k historii vyhledávání Google?
K historii vyhledávání Google máte přístup k vašemu účtu Google a kliknutím na „Data a soukromí“ a poté „Moje aktivita.”

2. Jak povolím nebo obnovím historii vyhledávání Google?
Chcete -li povolit nebo obnovit historii vyhledávání Google, přejděte na vyhledávací lištu Google, klepněte na ikonu ‘G’ a přejděte na „Nastavení“, „Účty a soukromí“, „Ovládání aktivity Google“ a „Aktivita webu a aplikace“.

3. Mohu si prohlédnout historii prohlížení na Chrome?
Ano, můžete si prohlížet historii prohlížení na Chrome otevřením aplikace Chrome na zařízení Android, klepnutím na ikonu nabídky pro tři tečky a výběrem „Historie“.

4. Jak si mohu zobrazit svá nedávná vyhledávání na Googlu?
Vaše nedávná vyhledávání na Googlu si můžete prohlédnout pravým tlačítkem myši na jakékoli vyhledávací pole a výběrem „Poslední vyhledávání“.

5. Jak mohu zkontrolovat historii vyhledávání na iPhone?
Chcete -li zkontrolovat historii vyhledávání na iPhone, otevřete Safari, klepněte na ikonu záložky a poté klepnutím na ikonu hodin získáte přístup k historii prohlížeče.

6. Jak najdu historii vyhledávání v aplikaci Google pro iPhone?
Chcete -li najít historii vyhledávání v aplikaci Google pro iPhone, otevřete aplikaci, klepněte na „Zobrazit vše“ pod „Nedávným vyhledáváním“ a pokud vidíte „Správa historie“, to znamená.

7. Je moje historie vyhledávání uložena společností Google?
Ano, Google ukládá historii vyhledávání spolu s dalšími údaji o tom, jak používáte jeho zařízení, aplikace a služby.

8. Mohu smazat svou historii vyhledávání Google?
Ano, můžete smazat historii vyhledávání Google tím, že přejdete na svůj účet Google, kliknutím na „Data a soukromí“ a poté vybrat „Odstranit aktivitu podle“, abyste si vybrali období a typ aktivity, kterou chcete smazat.

9. Jak dlouho Google udržuje moji historii vyhledávání?
Google si zachovává historii vyhledávání po určitou dobu, ale můžete si ji vybrat, že jej po určitém období automaticky odstraníte tím, že půjdete na svůj účet Google a vyberete „auto-delete“ pod „aktivitou webu a aplikace“.

10. Mohu stáhnout nebo exportovat historii vyhledávání Google?
Ano, můžete si stáhnout nebo exportovat historii vyhledávání Google tím, že přejdete na svůj účet Google, kliknutím na „Data a soukromí“ a poté vybrat „Stáhnout svá data“ a vybrat konkrétní data, která chcete stáhnout, včetně historie vyhledávání.

11. Odstraní historii mého prohlížeče mé historie vyhledávání Google?

Jak najdu nejnovější vyhledávání na Googlu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám Google, aby zobrazoval nedávné vyhledávání

Nalézt & Zobrazit ActivityGo na svůj účet Google.Na levém navigačním panelu klikněte na data & Soukromí.Pod "Nastavení historie," klikněte na moji aktivitu.Chcete -li získat přístup k vaší činnosti: Projděte si svou činnost, organizovanou ve dne a čase. Chcete -li najít konkrétní aktivitu, na vrcholu použijte vyhledávací lištu a filtry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Google nezobrazuje nedávná vyhledávání

Přejděte na vyhledávací lištu Google a klepněte na ikonu ‘G’ v levém horním rohu. Klikněte na 3 řádky, kde byl „g“, a přejděte na „Nastavení“. Přejít na účty & Ochrana osobních údajů ‘, „ovládá aktivita Google“, pak „Web & Aktivita aplikace ‘. Pokud se říká „pozastavené“, klikněte na malý přepínač a projděte se pomocí vyskakovacích informací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím svou historii prohlížení

Pohled & Odstraňte svůj Chrome Wrowsing Historyn svůj telefon nebo tablet Android, otevřete aplikaci Chrome .Vpravo nahoře klepněte na více. Dějiny. Pokud je váš adresní řádek na dně, přejděte na adresu adresy.Chcete -li navštívit web, klepněte na položku. Chcete -li otevřít web na nové kartě, dotkněte se a podržte záznam. Vpravo nahoře klepněte na více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká byla poslední věc, kterou jsem vzhlédl na Googlu

Jednoduše klikněte na libovolné vyhledávací pole a klikněte na "Nedávné vyhledávání" a vytáhne nedávná vyhledávání, která jste provedli za poslední 2 dny a umožní vám je vložit pouze jedno kliknutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se podívám na svou historii vyhledávání na mém iPhone

Otevřené safari. Klepněte na záložky ve spodní části obrazovky. Klepnutím na ikonu hodin – Třetí ikona napříč horní nabídkou – to otevírá historii prohlížeče a zobrazuje všechny navštívené stránky, které byly navštíveny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu historii vyhledávání na iPhone

Otevřené safari. Klepněte na záložky ve spodní části obrazovky. Klepnutím na ikonu hodin – Třetí ikona napříč horní nabídkou – to otevírá historii prohlížeče a zobrazuje všechny navštívené stránky, které byly navštíveny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu historii vyhledávání Google na mém iPhone

Na vašem iPhone nebo iPadu otevřete aplikaci Google . Zobrazit vše. Na vrcholu „nedávných vyhledávání“, pokud najdete „Správa historie“, jste v současné době přihlášeni ke svému účtu Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zná Google veškerou vaši historii vyhledávání

Jednoduchá odpověď je ano: Google shromažďuje data o tom, jak používáte jeho zařízení, aplikace a služby. To sahá od vašeho chování pro prohlížení, aktivity Gmail a YouTube, historie polohy, vyhledávání Google, online nákupů a dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ukládá iPhone Historie vyhledávání

Safari používá iCloud, aby udržel historii prohlížení na vašem iPhone, iPad, iPod Touch a Mac Počítače, které mají safari zapnuté v nastavení iCloud. Na vašem iPhone, iPad nebo iPod Touch, přejděte do nastavení > [tvé jméno] > iCloud, pak se ujistěte, že je Safari zapnut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je historie vyhledávání uložena na iPhone

Data prohlížeče uložená na vašem iPhone zahrnují historii, mezipaměť a soubory cookie. Po uložení data poskytují rychlejší doby načítání, automaticky naplňuje webová fóra, krejčí reklamy a poskytuje záznamy o vašich webových vyhledáváních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ukládají iPhone Historie vyhledávání

Safari používá iCloud, aby udržel historii prohlížení na vašem iPhone, iPad, iPod Touch a Mac Počítače, které mají safari zapnuté v nastavení iCloud. Na vašem iPhone, iPad nebo iPod Touch, přejděte do nastavení > [tvé jméno] > iCloud, pak se ujistěte, že je Safari zapnut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč už nevidím svou historii vyhledávání Google na mém iPhone

Otočit web & Aktivita aplikace za zapnutí nebo vypnutí

Můžete být požádáni o přihlášení na svůj účet Google. Otočit web & Aktivita aplikace za zapnutí nebo vypnutí. Když web & Aktivita aplikace je zapnuta: Políčko můžete zaškrtnout vedle "Zahrnujte chromovou historii a aktivitu z webů, aplikací a zařízení, která používají služby Google."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu načíst historii prohlížení na mém iPhone

Otevřete aplikaci Nastavení na vašem iPhone, přejděte dolů a vyberte Safari. V rámci nastavení Safari vyberte "Pokročilý". Vybrat "Data webových stránek" volba. Zde najdete veškerou svou historii safari.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá historie clearing opravdu jasná historie

Historie prohlížení: Vymazání historie prohlížení Odstraní následující: Webové adresy, které jste navštívili, jsou ze stránky historie odstraněny. Zkratky na tyto stránky jsou odstraněny z nové stránky karty. Předpovědi adresního řádku pro tyto webové stránky již nejsou zobrazeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je vaše historie vyhledávání vždy uložena

Vaše historie chromu je uložena, pouze pokud jste se přihlášeni ke svému účtu Google a nechte Chrome Sync zapnout. Dozvíte se o synchronizaci Chrome. Poznámka: Pokud používáte sdílené zařízení nebo přihlaste se s více než jedním účtem, může být aktivita uložena na výchozí účet v prohlížeči nebo zařízení, které používáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím nedávnou aktivitu na iPhone

Jdi do nastavení > Čas obrazovky. Klepnutím na všechny aktivity, poté proveďte některou z následujících: Klepnutím na týden zobrazíte shrnutí vašeho týdenního použití. Klepnutím na den zobrazíte shrnutí vašeho každodenního používání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho zůstává historie prohlížení na iPhone

Dobrý den, právě jsem si uvědomil, že moje safari historie na mém iPhone 13, nebo jakýkoli iOS, je uložena pouze po dobu měsíce. Vím ve skutečnosti, že historie safari na Mac odstraní po roce, pokud nechodíte do nastavení, a deaktivujete to výběrem ručního výběru historie odstranění historie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je historie Google na iPhone

Na vašem iPhone nebo iPadu otevřete aplikaci Google . Zobrazit vše. Na vrcholu „nedávných vyhledávání“, pokud najdete „Správa historie“, jste v současné době přihlášeni ke svému účtu Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se podívám na svou historii vyhledávání na mém iPhone

Otevřené safari. Klepněte na záložky ve spodní části obrazovky. Klepnutím na ikonu hodin – Třetí ikona napříč horní nabídkou – to otevírá historii prohlížeče a zobrazuje všechny navštívené stránky, které byly navštíveny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu historii vyhledávání Google v iPhone

Na vašem iPhone nebo iPadu otevřete aplikaci Google . Zobrazit vše. Na vrcholu „nedávných vyhledávání“, pokud najdete „Správa historie“, jste v současné době přihlášeni ke svému účtu Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam jde historie prohlížení, když ji smažete

Když vyčistíte historii prohlížeče, odstraníte pouze historii, která je na místním počítači uložena místně uložená. Vymazání historie prohlížeče nedělá nic s daty uloženými na serverech Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych vždy vyčistit historii prohlížení

Pokud nevyčistíte svou mezipaměť, můžete vidět staré formuláře. Staré soubory mohou způsobit problémy s zobrazením nebo přístupem, když se přihlásíte online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší smazat nebo vyčistit historii

Chcete -li být co nejbezpečnější, je nutné často smazat historii vyhledávání. Pokud tak neučiníte, je pro hackerům mnohem snazší shromažďovat dostatek vašich osobních údajů, aby vás podváděli a podváděli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Smazání historie prohlížení opravdu odstraní vše

Historie prohlížení: Vymazání historie prohlížení Odstraní následující: Webové adresy, které jste navštívili, jsou ze stránky historie odstraněny. Zkratky na tyto stránky jsou odstraněny z nové stránky karty. Předpovědi adresního řádku pro tyto webové stránky již nejsou zobrazeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je procházení historie uložené na iPhone

Data prohlížeče uložená na vašem iPhone zahrnují historii, mezipaměť a soubory cookie. Po uložení data poskytují rychlejší doby načítání, automaticky naplňuje webová fóra, krejčí reklamy a poskytuje záznamy o vašich webových vyhledáváních.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo enciendo el intercambio de enlaces??
Next Post
Co znamená ACP v munici?