15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

LED diody vydrží déle, když jsou tlumeny?

LBS a stmíváním je můžete dále snížit spotřebu energie. Navíc, stmívatelné LED diody mohou vytvořit personalizovanější a pohodlnější prostředí osvětlení tím, že vám umožní upravit jas podle vašich představ.

Je však důležité si uvědomit, že ne všechna stmívatelná LED světla jsou vytvořena stejná. Kompatibilita mezi řidičem LED a stmívačem je zásadní pro zajištění správné funkce. Použití nekompatibilního stmívače může vést k problémům, jako je blikání, bzučení nebo dokonce poškození LED žárovky.

Abychom co nejlépe využili stmívatelných LED světel, doporučuje se vybrat vysoce kvalitní žárovky a přepínače stmívače speciálně navržených pro LED osvětlení. To zajišťuje optimální výkon a dlouhověkost.

Nyní se přesuneme k některým klíčovým otázkám o tlumených LED světelch:

1. Dělá stmívání LED vydrží déle?
Dismingové LED diody mohou ve skutečnosti prodloužit jejich celoživotní hodiny. Tím, že stmíváte světlo, rozšiřujete jeho průměrnou životnost (ARL), což má za následek delší trvalou žárovku.

2. Poškozují je šíření LED diody?
Ano, použití nekompatibilního stmívače s LED diody může žárovky potenciálně poškodit. Nekompatibilní stmívače mohou způsobit pulzy velkého proudu do ovladače LED, což vede k problémům s napětím a regulací proudu.

3. Co vydrží LED světla déle?
LED světla mají delší životnost ve srovnání s tradičními žárovkami, protože nemají pracovní části, které v průběhu času vyhoří nebo se zlomí. Navíc jsou LED diody mnohem efektivnější, což vede k menší tvorbě tepla a zlepšení trvanlivosti.

4. Jak dlouho vydrží tlumená LED světla?
Při správném použití mohou tlumená LED světla vydržet kdekoli od 30 000 do 50 000 hodin. Naproti tomu žárovková světla obvykle trvají asi 1 000 hodin.

5. Co se stane, pokud použijete stmívač s LED?
Použití stmívače s LED žárovkou vám umožní upravit jeho jas. Na rozdíl od halogenových žárovek, které mohou při ztlumeném výkonu poskytnout téměř žádný světelný výstup, mohou žárovky LED stále poskytnout značné množství světla i při snížených intenzitách.

6. Proč LED diody spálí tak rychle?
LED diody nevyrábějí světlo pomocí tepla, jako jsou žárovky. I když to z nich činí energeticky efektivnější, znamená to také, že jejich komponenty jsou citlivější na přehřátí. Pokud není správně regulováno, přehřátí může způsobit předčasné vyhoření LED.

7. Co se stane, když ztlumím nedimmable LED?
Stmívání nedimmable LED může vést k problémům, jako je blikání nebo bzučení. Doporučuje se nainstalovat stmívatelné LED diody na kompatibilní přepínač stmívače, aby bylo zajištěno správné provoz a vyhnout se potenciálnímu poškození nebo zmenšené životnosti.

8. Jsou tlumená LED světla za to?
Dimmable LED světla stojí za zvážení, pokud chcete ušetřit energii a přizpůsobit své osvětlovací prostředí. Jsou vysoce energeticky efektivní a umožňují vám upravit jas podle vašich preferencí.

9. Mohou stmívat LED diody ušetřit energii?
Ano, tlumené LED diody mohou ušetřit energii. Když tlumíte žárovku, snížíte její spotřebu energie. LED světla jsou již energeticky efektivnější než žárovky a stmíváním je můžete dále snížit využití elektřiny.

10. Je nutné použít konkrétní stmívač s LED světly?
Pro optimální výkon a kompatibilitu se doporučuje používat přepínače stmívače speciálně navržených pro LED osvětlení. Tyto stmívače jsou navrženy tak, aby pracovaly s jedinečnými elektrickými charakteristikami LED a zabránily problémům, jako je blikání nebo bzučení.

Tím se uzavírá relace otázek a odpovědí na stmívatelných LED světlech. Nezapomeňte si vybrat vysoce kvalitní žárovky a kompatibilní přepínače stmívače, abyste zajistili nejlepší výkon a dlouhověkost pro nastavení osvětlení LED.

Trvají LED diody déle, když jsou tlumeny?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá stmívání LED vydrží déle

Dlouhověkost se stmíváním

Použití stmívače, aby vaše LED rozsvítily své doživotní hodiny. Průměrná LED žárovka bez stmívání bude trvat asi 40 000 hodin. Tím, že zamícháte světlo pomocí některé z výše uvedených dvou metod, v podstatě prodlužujete jeho průměrnou hodnotnou životnost (ARL).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poškozují je šíření LED diody

Jednoduchá odpověď zní ano – může existovat základní nekompatibilita mezi řidičem LED a stmívačem, který vede k falešným a často velmi velkým proudovým pulzám do řidiče. Oscillogram 1 ukazuje naměřené LED napětí (červené) a proud (žluté) LED lampy GU10, která je tlumena nekompatibilním stmívačem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co vydrží LED světla déle

Protože LED jsou až o 90% účinnější než žárovky, mají mnohem delší životnost. Je to proto, že nemají žádné pracovní části, které by v průběhu času vyhořely nebo se zlomily.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží tlumená LED světla

Jak již bylo zmíněno, LED žárovka pravděpodobně bude trvat 30 000 – 50 000 hodin, když je správně použita, zatímco průměrné žárovky bude trvat pouze 1 000 hodin.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud použijete stmívač s LED

Použijte přepínač LED stmívače

Pokud ztlumíte standardní žárovku, jako je halogen a intenzita světla, sníží se na 50% při stmívání, halogenová žárovka poskytne téměř žádný světelný výstup, ale pokud to samé uděláte s LED žárovkou lehká kapacita naplno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč LED diody spálí tak rychle

Na rozdíl od žárovek v žárovkách nevytvářejí LED světlo pomocí tepla. To je součást toho, co je činí tak energeticky účinnými. Nevýhodou je, že jejich komponenty mohou být citlivé na přehřátí, což může způsobit předčasné spálení předčasně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když ztlumím nedimmable LED

Pokud na instalaci nejedinmable LED světlo nainstalujete na stmívatelný přepínač, můžete jej po celou dobu nastavit na 100%, abyste zajistili správně fungovat. Žárovka může začít bzučet nebo blikat, jakmile snížíte prahovou hodnotu výkonu na příslušenství. Tyto činnosti mohou produkt poškodit nebo výrazně snížit jeho životnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou tlumená LED světla za to

Pokud hledáte energeticky efektivnější možnosti, jemná LED světla skvělá volba. LED diody používají asi 80% méně energie než tradiční žárovky a trvají až 25krát déle. To znamená, že z dlouhodobého hlediska ušetříte peníze za svůj účet za energii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] LED diody opravdu trvají 50000 hodin

Průměrná životnost LED je často hodnocena až 50 000 hodin. To je asi 50krát delší než typické žárovky, 20-25krát delší než typický halogen a 8-10krát delší než typický CFL. Pokud bude použita 12 hodin denně, LED hodnocená na 50 000 hodin bude trvat déle než 11 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje LED světla tak rychle vyhoří

Na rozdíl od žárovek v žárovkách nevytvářejí LED světlo pomocí tepla. To je součást toho, co je činí tak energeticky účinnými. Nevýhodou je, že jejich komponenty mohou být citlivé na přehřátí, což může způsobit předčasné spálení předčasně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč LED žárovky potřebují speciální stmívač

Protože LED diody používají tak nízký příkon, někteří staří dimmers s nimi nebudou fungovat stejným způsobem, jako by pracovali s žárovkami, které konzumují vysoký příkon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do LED diody potřebují speciální stmívač

Ano, LED světla vyžadují speciální stmívač. Staromódní žárovka spínače stmívače nebude správně fungovat s LED žárovkami. Nemůžete jednoduše snížit napětí na ovladač LED.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] LED světla mohou být ponechána na 24 7 7

LED diody vydrží déle a provozují méně. Je tedy tak špatné nechat tato LED světla na neustále pravidlo, můžete nechat LED světla na 24/7. Jsou to velmi bezpečná a nákladově efektivní metoda osvětlení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč LED světla tak často selhávají

Existuje řada základních důvodů, proč se LED světla selhala, ale primárním problémem je teplo. Nadměrné zahřívání může být výsledkem řady problémů s návrhem a sestavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když používám žárovku LED v stmívači

Existující přepínače stmívače mají často minimální výkon 50 W, ale protože LED světla mají tendenci mít nižší příkony než standardní žárovka, když se žárovka připojí k tomuto přepínači stmívače, nedosáhne minimálního požadovaného výkonu a obvykle by zmást spínač stmívače a Světla začnou blikat a vydávat bzučení hluku …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda přepínače stmívače

Snad jedinou nevýhodou použití spínače stmívače versus konvenční spínač světla je skutečnost, že stmívačské světlo nemusí být kompatibilní s každým svítidlem v domě v domě. To může vyžadovat, aby majitelé domů nainstalovali všechna nová svítidla a nejen nové spínače světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud vložíte nedimmable LED do stmívače

Neměli byste používat nedimmable lampu v stmívatelném obvodu, protože to může způsobit poškození lampy a nebo obvodu. Integrální lampy jsou jasně označeny jako stmívatelné nebo nedimmable na obalu a na lampě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zapíná LED světla zapnutá a vypnutí jejich život

Led osvětlení

Provozní životnost LED není ovlivněna zapnutím a vypnutím. Zatímco životnost je pro fluorescenční lampy snížena, čím častěji jsou zapnuty a vypnuty, neexistuje žádný negativní účinek na životnost LED. Tato charakteristika poskytuje LED několik odlišných výhod, pokud jde o provoz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je špatné udržovat svá LED světla celý den

Led osvětlení

Provozní životnost LED není ovlivněna zapnutím a vypnutím. Zatímco životnost je pro fluorescenční lampy snížena, čím častěji jsou zapnuty a vypnuty, neexistuje žádný negativní účinek na životnost LED. Tato charakteristika poskytuje LED několik odlišných výhod, pokud jde o provoz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud na LED světla použijete pravidelný stmívač

Co se tedy stane, pokud používáte nedimmable LED na stmívačské studni, žárovka v nejlepším případě prostě nebude správně mazat. V nejhorším případě však můžete žárovku poškodit. Uvidíte, že stmívatelné LED mají uvnitř zvláštní obvody, které jim umožňují reagovat na různé úrovně proudu nebo „pulzující“ proudové vlny, aby se vytvořily stmívací efekt.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné používat žárovku LED s přepínačem stmívače

Většina tradičních přepínačů stmívače je kompatibilní pouze se světly, která mají minimální úroveň výkonu. Tyto typy LED žárovek nikdy nebudou s LED žárovkami. Stručně řečeno, pokud chcete, aby vaše LED žárovky pracovaly se přepínačem stmívače, musíte hledat kompatibilní žárovku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud ztlumíte nedimmable LED

Pokud na instalaci nejedinmable LED světlo nainstalujete na stmívatelný přepínač, můžete jej po celou dobu nastavit na 100%, abyste zajistili správně fungovat. Žárovka může začít bzučet nebo blikat, jakmile snížíte prahovou hodnotu výkonu na příslušenství. Tyto činnosti mohou produkt poškodit nebo výrazně snížit jeho životnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je životnost LED světel

Žárovky LED poskytují v regionu 50 000 hodin světla, s některými značkami se může pochlubit až 100 000 hodin. Obecně platí, že pokud používáte světla každý den po dobu 10 hodin, LED by vám měly dobře sloužit po dobu pouhých 14 let. I když se rozlšíte na horní část žárovky, LED stále provádějí atraktivní investici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč LED diody nefungují se stmívačem

Existující přepínače stmívače mají často minimální výkon 50 W, ale protože LED světla mají tendenci mít nižší příkony než standardní žárovka, když se žárovka připojí k tomuto přepínači stmívače, nedosáhne minimálního požadovaného výkonu a obvykle by zmást spínač stmívače a Světla začnou blikat a vydávat bzučení hluku …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy byste neměli používat přepínač stmívače

Abyste se vyhnuli přehřátí a poškození jiného zařízení, nepoužívejte k řízení nádobů, zářivkové osvětlení, motor-provozované nebo transformátorové spotřebiče nebo transformátory, nepoužívejte spínač stmívání.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuántos años duran ventanas de vinilo??
Next Post
Jak mohu odstranit virus Adware z mého Androida?