15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak zkontrolujete, zda byla vaše identita ukradena Austrálie?

Shrnutí H2 Shrnutí článku: Varovné značky a akce, které mají být provedeny za krádež identity

1. Účty za položky, které jste nekoupili: Pokud začnete přijímat účty za nákupy, které jste neudělali, mohlo by to naznačovat, že někdo ukradl vaši identitu.

2. Výběr pohledávek vyžaduje účty, které jste neotevřeli: Pokud vás sběratelé dluhů kontaktují o účtech, které jste nikdy neotevřeli, může to být známka krádeže identity.

3. Informace o vaší kreditní zprávě za účty, které jste neotevřeli: Pravidelně kontrolujte svou kreditní zprávu o neznámých účtech nebo nepřesných informacích, jak by to mohlo naznačovat krádež identity identity.

4. Odmítnutí žádostí o úvěry: Pokud vám je neočekávaně odepřena půjčka nebo žádost o úvěr, je nezbytné prozkoumat, zda byla vaše identita ohrožena.

5. Pošta přestane přicházet na – nebo chybí – vaše poštovní schránka: Pokud vaše pošta najednou přestane přicházet nebo zmizí, mohlo by to být znamení, že někdo přesměroval vaši poštu, aby spáchal krádež identity.

6. Zkontrolujte příjmy zveřejněné ve vašem prohlášení o sociálním zabezpečení: Zkontrolujte své nesrovnalosti ve vašem ohlášeném výdělku. Nahlásit jakékoli nesrovnalosti příslušným orgánům.

7. Pokud máte podezření, že někdo používá váš SSN pro zneužívání daně: Pokud máte podezření, že někdo používá vaše číslo sociálního zabezpečení pro účely daně, obraťte se na IRS, obraťte se na službu Internal Revenue Service (IRS) na čísle 1-800-4490, obraťte se na Internal Revenue Service (IRS) nebo navštivte jejich webové stránky.

8. Pravidelně kontrolujte výpisy z bankovního účtu pro neznámé nákupy: Sledujte výpisy z bankovního účtu pro jakékoli neoprávněné nebo neznámé nákupy, protože by to mohlo naznačovat krádež identity identity.

9. Zkontrolujte úvěrové zprávy ze všech tří kanceláří pro vykazování úvěrů: Pravidelně sledujte své úvěrové zprávy ze všech tří hlavních úvěrů – Experian, Equifax a TransUnion – pro jakékoli neznámé účty nebo nesprávné informace.

10. Zkontrolujte svou kreditní zprávu o účtech nebo úvěrové žádosti, které jste neuznali: Pokud někdo otevřel účty nebo požádal o kredit ve vašem jménu, může se ukázat ve vaší kreditní zprávě. Hledejte jakékoli neznámé účty nebo žádosti o úvěry.

Silné otázky:
1. Jak zjistím, zda byla moje identita odcizena?
2. Jak zkontrolovat, zda někdo používá číslo vašeho sociálního zabezpečení?
3. Jak zkontrolujete, zda bylo vaše ID použito?
4. Jak zjistím, zda bylo ukradeno moje číslo sociálního zabezpečení?
5. Jak mohu zjistit, zda někdo otevřel účet v mém jménu?
6. Zjistím, kdo ukradl mou identitu?
7. Co se stane, když někdo použil číslo mého sociálního zabezpečení?

Silné odpovědi:
1. Chcete -li zjistit, zda byla vaše identita ukradena, podívejte se na varovné signály, jako je přijímání účtů za nákupy. Zkontrolujte svou kreditní zprávu o účtech, které jste neotevřeli, a sledujte popření žádostí o půjčky. Pokud vaše pošta přestane přicházet nebo zmizí, může to znamenat krádež identity.

2. Chcete -li zkontrolovat, zda někdo používá číslo vašeho sociálního zabezpečení, zkontrolujte příjmy zveřejněné ve vašem prohlášení o sociálním zabezpečení a nahlásit jakékoli nesrovnalosti. Pokud máte podezření na zneužívání daně, kontaktujte IRS. Mohou poskytnout další pomoc.

3. Chcete -li zkontrolovat, zda bylo vaše ID použito, pravidelně zkontrolujte výpisy z bankovního účtu pro neznámé nákupy. Sledujte své úvěrové zprávy ze všech tří kanceláří pro vykazování úvěrů za jakékoli neznámé účty nebo nepřesné informace.

4. Můžete vědět, zda bylo vaše číslo sociálního zabezpečení ukradeno kontrolou vaší kreditní zprávy. Hledejte účty, které neuznáváte ani žádosti o úvěry, které jste nikdy nepodali.

5. Nejlepší způsob, jak zjistit, zda někdo otevřel účet ve vašem názvu, je vytáhnout vaše kreditní zprávy ze všech tří kanceláří pro hlášení úvěrů – Experian, Equifax a TransUnion. Zkontrolujte, zda nejsou podvodné účty nebo podezřelou činnost.

6. Chcete -li získat informace týkající se krádeže identity, pošlete písemnou žádost společnosti, kde došlo k podvodu. Mají 30 dní na to, aby vám poskytli potřebné záznamy, zdarma.

7. Pokud někdo použije vaše číslo sociálního zabezpečení, má přístup k jiným osobním údajům o vás. To může vést k krádeži identity, kde využívají váš kredit k žádosti o více účtů a ponecháte vás zodpovědné za nezaplacené účty a poškozují váš kredit.

Jak zkontrolujete, zda byla vaše identita ukradena Austrálií?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda byla moje identita odcizena

VAROVÁNÍ ZNAMENÍ ID Theftbills pro položky, které jste nekupovali.Výběr pohledávek vyžaduje účty, které jste neotevřeli.Informace o vaší kreditní zprávě za účty, které jste neotevřeli.Odmítnutí žádostí o půjčky.Pošta přestane přicházet na – nebo chybí – vaše poštovní schránka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolovat, zda někdo používá číslo vašeho sociálního zabezpečení

Zkontrolujte příjmy zveřejněné ve vašem záznamu ve vašem prohlášení o sociálním zabezpečení a nahlásit jakékoli nesrovnalosti. Kontaktujte Internal Revenue Service (IRS) na čísle 1-800-908-4490 nebo je navštivte online, pokud se domníváte, že někdo používá váš SSN k práci, získejte vrácení daně nebo jiné zneužití daně z daní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete, zda bylo vaše ID použito

Výpisy z bankovního účtu byste měli pravidelně kontrolovat; Pokud vidíte neznámé nákupy, mohlo by to být znamení, že vaše identita byla ukradena. Zkontrolujte kreditní zprávy. Podobně sledujte své kreditní zprávy ze všech tří kanceláří pro vykazování úvěrů za neznámé účty nebo nepřesné informace.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda bylo ukradeno moje číslo sociálního zabezpečení

Zkontrolujte svou kreditní zprávu.

Pokud někdo použil váš SSN, aby požádal o kreditní kartu nebo půjčku nebo otevřel jiné účty ve vašem jménu, vaše kreditní zpráva je prvním místem, které se může aktivita objevit. Hledejte účty, které neuznáváte ani žádosti o úvěry, které jste nikdy nepodali.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zjistit, zda někdo otevřel účet v mém jménu

Nejlepší způsob, jak zjistit, zda někdo otevřel účet ve vašem názvu, je vytáhnout si vlastní kreditní zprávy o kontrole. Všimněte si, že budete muset vytáhnout své kreditní zprávy ze všech tří kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion -, abyste zkontrolovali podvod, protože každá zpráva může mít různé informace a podávání zpráv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zjistím, kdo ukradl mou identitu

Chcete -li získat informace týkající se krádeže identity, pošlete svou žádost písemně společnosti, kde došlo k podvodu. Mají 30 dní na to, aby vám tyto záznamy poskytli zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když někdo použil číslo mého sociálního zabezpečení

Nečestný člověk, který má vaše číslo sociálního zabezpečení, jej může použít k získání dalších osobních údajů o vás. Zloději identity mohou použít vaše číslo a dobrý kredit, abyste ve svém jménu požádali o další kredit. Poté, když používají kreditní karty a neplatí účty, poškozuje váš kredit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou první známky krádeže identity

8 VAROVÁNÍ ZNAMENÍ Transakcí Bank nebo kreditní karty Krádež.Neznámé dotazy ve vaší kreditní zprávě.Neočekávané účty nebo prohlášení.Neočekávaný nedostatek účtů nebo prohlášení.Překvapivé kreditní skóre pokles.Popření úvěru nebo žádostí o úvěry.Volání od sběratelů dluhů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu někomu zabránit v používání mého čísla sociálního zabezpečení

To se provádí voláním našeho národního čísla 800 (bezplatné 1-800-772-1213 nebo na našem tty číslo na 1-800-325-0778). Jakmile je požádán, je zablokován jakýkoli automatizovaný telefon a elektronický přístup k vašemu záznamu o sociálním zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete, zda jsou vaši adresu používány ostatními

Známky adresy obdrží dopis o validaci přesunu.Přestanete přijímat poštu.Fakturační adresa pro vaši kreditní kartu se mění.Dostanete oznámení, že ve vašem jménu byl otevřen účet.Jděte bez papíru s důležitými věcmi.Dávejte pozor na to, komu dáváte své informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo otevřít účet ve vašem jménu, aniž byste věděli

Tato osoba může být skutečným podvodníkem nebo někdo, koho zločinec manipuloval, aby jednal jako fronta pro podvod. Účty se pak používají k praní peněz nebo spáchání budoucího podvodu. Zločinci používají ukradené pověření a osobní údaje k otevření účtů ve jménech jednotlivců bez jejich znalostí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo přistupovat k mému bankovnímu účtu s mým SSN

Někdo s vaším SSN by mohl ukrást peníze z vašeho bankovního účtu, pokud má informace o vašem účtu. To by však bylo obtížné použít pouze vaše SSN. Bohužel, podvodníci mohou často najít všechny informace, které potřebují k vyprázdnění vašeho bankovního účtu z porušení dat na temném webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo otevřít kreditní kartu v mém jménu bez čísla mého sociálního zabezpečení

Zloděj identity by musel získat osobní údaje, jako je vaše jméno, datum narození a číslo sociálního zabezpečení, aby se otevřelo kreditní kartu ve vašem jménu. Je to však federální zločin a může to mít za následek vězení, když je zloděj chycen za jejich chování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou tři 3 varovné známky krádeže identity

8 VAROVÁNÍ ZNAMENÍ Transakcí Bank nebo kreditní karty Krádež.Neznámé dotazy ve vaší kreditní zprávě.Neočekávané účty nebo prohlášení.Neočekávaný nedostatek účtů nebo prohlášení.Překvapivé kreditní skóre pokles.Popření úvěru nebo žádostí o úvěry.Volání od sběratelů dluhů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 kroky, které je třeba podniknout po odcizení identity

Pokud máte podezření, že se můžete stát obětí krádeže identity, dokončete tyto úkoly co nejdříve a dokumentujte vše, co děláte.Zavolejte své bance a další společnosti, kde došlo k podvodu.Kontaktujte úvěrovou agenturu a uložte upozornění na podvod.Vytvořte čestné prohlášení o krádeži identity.Podejte zprávu s místním policejním oddělením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete dát pin na číslo svého sociálního zabezpečení

PIN pro ochranu identity (IP PIN) je šestimístné číslo, které brání někomu jinému v podání daňového přiznání pomocí čísla vašeho sociálního zabezpečení nebo identifikačního čísla jednotlivých daňových poplatníků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu někoho odstranit z používání mé adresy

„Jak získám někoho, kdo používá mou adresu, aby zastavil“, pokud si uvědomíte někoho, kdo používá vaši adresu pro pojištění, doklad o pobytu a/nebo řidičský průkaz, pak přejděte rovnou na policejní stanici a podejte zprávu.Také je pravděpodobně nejlepší vložit upozornění na podvody na váš kreditní soubor.Snad to pomůže. Nejlepší pro vás.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo použít moje jméno a podvodně se řešit

Mohou zloději ukrást identitu pouze jménem a adresou, odpověď zní „ne.„Což je dobrá věc, protože vaše jméno a adresa jsou ve skutečnosti součástí veřejného záznamu. Kdokoli se o ně může chytit. Protože jsou to však veřejné informace, jsou to stále nástroje, které mohou zloději identity použít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zjistit, zda někdo otevřel kontrolní účet v mém jménu

Jak zjistit, zda jsou bankovní účty podvodně otevřeny ve vašem jménu. Pokud podvodníci otevřené bankovní účty ve svém jménu, můžete se o tom dozvědět tím, že se podíváte na zprávy o kontrole účtu. Tyto spotřebitelské zprávy obsahují informace o historii bankovnictví lidí a psaní kontroly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zamknu své číslo sociálního zabezpečení

Pokud víte, že vaše informace o sociálním zabezpečení byly ohroženy, můžete požádat o blokování elektronického přístupu. To se provádí voláním našeho národního čísla 800 (bezplatné 1-800-772-1213 nebo na našem tty číslo na 1-800-325-0778).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji, zda někdo otevřel kreditní kartu v mém jménu

Nejlepší způsob, jak zjistit, zda někdo otevřel účet ve vašem názvu, je vytáhnout si vlastní kreditní zprávy o kontrole. Všimněte si, že budete muset vytáhnout své kreditní zprávy ze všech tří kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion -, abyste zkontrolovali podvod, protože každá zpráva může mít různé informace a podávání zpráv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dáte upozornění na číslo svého sociálního zabezpečení zdarma

To se provádí voláním našeho národního čísla 800 (bezplatné 1-800-772-1213 nebo na našem tty číslo na 1-800-325-0778). Jakmile je požádán, je zablokován jakýkoli automatizovaný telefon a elektronický přístup k vašemu záznamu o sociálním zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejběžnější metoda používaná k ukradnutí vaší identity

Fyzikální krádež: Příklady toho by bylo potápění popelnice, krádež pošty, skimming, změna adresy, reshipping, vládní záznamy, konsolidace identity. Technologické založené: Příklady toho jsou phishing, lékárny, otrava mezipaměti DNS, skříní, spyware, malware a viry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zmrazit své číslo sociálního zabezpečení

To se provádí voláním našeho národního čísla 800 (bezplatné 1-800-772-1213 nebo na našem tty číslo na 1-800-325-0778). Jakmile je požádán, je zablokován jakýkoli automatizovaný telefon a elektronický přístup k vašemu záznamu o sociálním zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí zamknout číslo vašeho sociálního zabezpečení

Zmrazení zabezpečení je zdarma, nemá žádný vliv na vaše kreditní skóre a lze jej kdykoli zvednout a nahradit.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué mi detector de humo está emitiendo cada 40 segundos??
Next Post
Proč moje zrcadlení obrazovky nefunguje na Firestick?