15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Skumrulning: hvad er det egentlig, og hjælper fascia -rulletræningen mod cellulite?

Bikinisæsonen er i fuld gang, og alle kvinder vil gerne vise deres kroppe, når de er bedst, til en strandferie. Desværre kender vi dem alle – de små og grimme buler på ben og balder. Uanset fitnessniveau og alder – ifølge nyere undersøgelser lider op til 95% af kvinderne verden over af cellulite. Mens overpris cremer og kosmetiske behandlinger lover en forbedring af hudens hud på kortest mulig tid, er træning den eneste sikreste måde at bekæmpe appelsinskal på. Skumvalsning er blevet stadig mere populær i de seneste år, og det er der god grund til. Fascia roll -træningen er primært beregnet til at lindre rygsmerter, løsne muskelspændinger og forhindre skader. I vores artikel afslører vi præcis, hvad der ligger bag skønhedstrenden og de mest effektive øvelser med fascia -rulle mod cellulite!

Foam Rolling Fascia Roll Training Fordele Øvelser mod cellulite med sin egen vægt

Selvom fascia ruller giver mange fordele for vores helbred, er de desværre et af de mest undervurderede fitness -tilbehør. Med skumvalsning rulles de enkelte dele af kroppen frem og tilbage på specielle skumruller. Lyder ret let, ikke? Du vil blive overrasket over, hvor alsidige rollerne kan være. Uanset om det er til opvarmning, mere fleksibilitet, hurtigere muskelregenerering eller mod cellulite – dette er et utroligt værktøj, som du helt sikkert bør indarbejde i din fitnessrutine.

Hvad er fascia alligevel??

Træning af lår mod rullning af cellulite skum

Inden vi går ind på fordelene ved skumrulle for vores krop, lad os først forklare, hvad fascia egentlig er. Dette er en slags “vævsnetværk”, der omslutter vores organer, muskler, sener og ledbånd og løber gennem hele kroppen. Fascia består af tykke kollagen- og elastinfibre og frem for alt sikrer, at kroppen forbliver stabil og fleksibel. De er også involveret i næringsstoftransport og vandopbevaring, forhindrer muskelsmerter og reducerer cellulite på balder og lår. Mangel på motion eller for meget stress kan få fascien til at “hænge sammen”, og resultatet er ofte alvorlige smerter. Sundt bindevæv spiller en afgørende rolle for vores velbefindende og fysiske sundhed. Og det er her fascia roll -træningen spiller ind – rullende frem og tilbage udøver let tryk på huden. Den blide massage afslapper vores muskler og løsner den fastklemte fascia.

Kan skumrulle hjælpe mod cellulite??

Øvelser mod cellulite maveben numse træning fascia roller øvelser

Som allerede nævnt kan klæbrige fasciae forværre udseendet af vores hud og fremme udviklingen af ​​cellulite. Dog er målrettet skumvalsetræning en af ​​de mest effektive metoder til at fremme produktionen af ​​kollagenfibre og stimulere cellerne i bindevævet. Desuden er massagen og de hurtige bevægelser med til at presse vandet ud af bindevævet. Og som vi alle ved, er vandophobning og svækket bindevæv de mest almindelige årsager til appelsinskal. Så det kan siges, at skumrulle kan hjælpe mod de grimme buler.

Fordele ved forebyggelse af rygsmerter Fascia Roll Training

En undersøgelse foretaget af Dermatology Research and Practice Journal undersøgte virkningerne af skumrulle på kvinder med cellulite på lår og balder. Efter kun 2 ugers regelmæssig træning mistede deltagerne i gennemsnit 1,7 centimeter, og huden så meget fastere og sundere ud. Når du træner fascia, bør du dog sørge for, at du laver øvelserne så hurtigt og intensivt som muligt. De seneste undersøgelser har vist, at langsomme bevægelser faktisk kan øge den visuelle effekt af cellulite.

Fascia rulletræning mod cellulite – Hvor ofte skal du træne?

Skumrulleøvelser maveben numse træning med din egen vægt

Vi er ikke overraskede over, at skumvalsning er blevet så vigtig i fitnessverdenen i de seneste år. Det er en af ​​de nemmeste og mest alsidige måder nogensinde at træne hjemmefra og reducere cellulite. Øvelserne med fascierullen hjælper med at strække bindevævet og forbedre blodcirkulationen. Dette gør det muligt for kroppen at udskille vandretention og toksiner, hvilket fører til en reduktion i cellulite. For hurtigere og mere permanente resultater anbefales det at lave en skumrullende træning omkring 3 til 4 gange om ugen. Så du masserer vævet kraftigt, bør fascia -rullen være lidt hårdere.

Skumvalsetræningsøvelser mod cellulite hjemmetræning

Skumrulle er en vidunderlig tilføjelse til enhver træningsrutine og er ideel til både fitnessbegyndere og øvede brugere. Mange af øvelserne med fascia -rullen ligner klassiske positioner fra yoga og pilates og er derfor perfekte til at forebygge nakkesmerter. Men hvis du endnu ikke er helt fortrolig med fascia -træning, bør du starte med kortere enheder og lettere tryk for at forhindre mulige skader og smerter. Og her finder du de mest effektive fascia roller øvelser til cellulite:

  • Spænd forsiden af ​​lårene – Denne øvelse fokuserer på forsiden af ​​låret og hjælper med at løsne fascia og forbedre blodcirkulationen. For at gøre dette skal du gå ind i den klassiske push-up-position og placere fascia-rullen mellem låret og fitnessmåtten. Spænd din mave og balder og rul langsomt rullen ned, indtil den når lige over dine knæ. Rul derefter i den modsatte retning og gør bevægelsen i cirka 30-60 sekunder.

Abdominale ben numse Træning med din egen vægt Skumrullende fordele Øvelser mod appelsinskal

  • Træn de ydre lår – Yderlårene er et af de områder, der er mest påvirket af cellulite og bør derfor udøves regelmæssigt. Lig på din side på en træningsmåtte og skumrullen under dine hofter. Løft din krop et par centimeter fra gulvet og støt dig selv med din underarm, hold underbenet lige og overbenet let bøjet foran det nederste. Rul frem og tilbage i 30-60 sekunder og skift side.
  • Skumrulle til faste ben – Den følgende øvelse masserer ikke kun bagdelen, men også de bageste lårmuskler og er et rigtigt mirakelvåben mod appelsinskal. Sid på gulvet med dine ben strakt ud og læg fascia -rullen under dine lår. Spænd din mave, hold ryggen lige og begynd forsigtigt at rulle frem og tilbage. Det bliver endnu mere intens og anstrengende, hvis du holder det ene ben lige og det andet let bøjet. Så vægten flyttes til den ene side, som trænes endnu mere. Gentag bevægelsen i 30-60 sekunder.

Abdominale ben numse Træning til hjemmeskum rullende øvelser

  • Fascia rulleøvelse til balderne – Hvis du drømmer om en fast bund uden cellulite, så er du i gode hænder med denne bevægelse. Sid på fascia -rullen, og læg dine håndflader bag din krop. Kryds dine ben ved at placere underbenet på det ene ben lige over knæet på det andet lår. Rul langsomt frem og tilbage i 30-50 sekunder og gentag bevægelsen med det andet ben.
  • Sidevending – Denne øvelse arbejder flere muskelgrupper på samme tid og er ideel til at reducere cellulite på balder og lår. Sid på rullen og støt dine arme bag din krop. Bøj dine ben lidt og slip derefter langsomt dine knæ til højre, rul dine hofter til venstre. Gentag øvelsen mindst 10 gange på hver side.

Lårtræning Selvvægt Hjemmetræning Fascia Træningsfordele

  • Træn dine kalve – Selvom kalvene ikke nødvendigvis påvirkes af cellulite, spiller de en vigtig rolle i vores fysiske helbred og forbedrer hudens overordnede udseende. Sid på gulvet, og placer skumrullen under midterkalven på det ene ben. Støt dig selv baglæns med dine hænder og løft din bund, så du kun rører gulvet med dine hænder. Kryds dine ben og rul derefter langsomt frem og tilbage. Gør 10-15 gentagelser, skift side.
  • Spænd adduktorerne med skumrulle – Hvis du vil have slanke og faste ben uden cellulite, bør du også træne adduktorerne. Læg med forsiden nedad og bøj det ene knæ til siden i en 90 graders vinkel. Læg rullen under knæets inderside og rul benet frem mod bunden og derefter tilbage. Gentag bevægelsen 10-15 gange, og skift side.

Fascia rulletræning mod rygsmerter Skumrullende fordele

Previous Post
Vejledning til øjenmake-up: Tips til makeup til et festlook
Next Post
Hold dine ben i form med Pilates -øvelser – stjernernes træning