15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak si mohu prohlédnout svůj CCTV na dálku?

Shrnutí článku: Mohu na dálku přistupovat k záběrům CCTV?

Ano, máte přístup k záběrům CCTV na dálku prostřednictvím dvou metod: připojení IP kamer prostřednictvím aplikace/klienta nebo nastavení předávání portů. V tomto příspěvku poskytneme praktické tipy, které vám pomohou sledovat bezpečnostní kamery na dálku.

Klíčové body:

  1. CCTV kamery můžete připojit a sledovat je vzdáleně prostřednictvím IP kamer nebo předávání portů.
  2. Chcete-li sledovat záběry CCTV v telefonu, stáhněte si konkrétní aplikaci, jako je IDVR-PRO pro uživatele iPhone nebo HDView/TinyCam Monitor pro uživatele Android.
  3. Chcete-li získat přístup k kamerám CCTV prostřednictvím Wi-Fi, nasaďte kameru a po přechodu na výchozí IP adresu (obvykle 192 ji bezdrátově připojte k vašemu Wi-Fi routeru po navigaci na výchozí IP adresu (obvykle 192.168).
  4. Chcete -li nastavit dálkové prohlížení CCTV, postupujte podle těchto kroků: Pochopte svou síť, nastavte DDNS, proveďte předávání portů, přiřaďte název hostitele DDNS svému NVR a ověřte funkčnost místního a vzdáleného sledování.
  5. Chcete -li získat přístup k veřejným kamerám CCTV, navštivte Cameraftp.com bez přihlášení nebo registrace.
  6. Chcete -li sledovat online adresu CCTV s IP adresou, najděte IP adresu fotoaparátu, přejděte na tuto IP adresu v prohlížeči, zkontrolujte nastavení portu fotoaparátu, restartujte kameru a najděte WAN/Externí IP adresu routeru.
  7. Doporučenou aplikací pro zobrazení záběrů CCTV je aplikace pro prohlížeče kamery Viewtron, která je k dispozici pro iPhone i Android.
  8. Software Xmeye se používá k připojení standardních systémů CCTV AMCO k telefonu. Přidejte svůj systém CCTV kliknutím na tlačítko Plus v aplikaci XMEYE.

Otázky:

  1. Otázka: Jak mohu sledovat svůj CCTV z telefonu?
  2. Odpověď: Chcete-li sledovat vaše CCTV záběry v telefonu, stáhněte si konkrétní aplikaci, jako je IDVR-PRO pro uživatele iPhone nebo HDView/TinyCam Monitor pro uživatele Android. Tyto aplikace umožňují vzdálené prohlížení vašich kamer CCTV.

  3. Otázka: Jak mohu získat přístup ke své kameře CCTV prostřednictvím Wi-Fi?
  4. Odpověď: K fotoaparátu CCTV máte přístup prostřednictvím Wi-Fi nasazením fotoaparátu a bezdrátovým připojením s routerem Wi-Fi. Nezapomeňte přejít na výchozí IP adresu, obvykle 192.168, abych to nastavil.

  5. Otázka: Jaké jsou kroky k nastavení dálkového sledování CCTV?
  6. Odpověď: Kroky k nastavení dálkového sledování CCTV jsou následující: Porozumět vaší síti, Nastavit DDN, provádět předávání portů, přiřadit název hostitele DDNS svému NVR a ověřit funkčnost místního i vzdáleného sledování.

  7. Otázka: Jak mohu sledovat veřejné kamery CCTV?
  8. Odpověď: Můžete sledovat veřejné kamery CCTV na Cameraftp.com bez potřeby jakéhokoli přihlášení nebo registrace.

  9. Otázka: Jak mohu sledovat záběry CCTV online s IP adresou?
  10. Odpověď: Chcete -li sledovat záběry CCTV online s IP adresou, postupujte podle těchto kroků: Najděte IP adresu fotoaparátu, zadejte ji do prohlížeče, zkontrolujte nastavení portu fotoaparátu, restartujte kameru a najděte WAN/Externí IP adresu routeru.

  11. Otázka: Která aplikace se doporučuje pro prohlížení záběrů CCTV?
  12. Odpověď: Aplikace Viewtron Security Camera Is App je doporučená aplikace pro prohlížení záběrů CCTV. Je k dispozici pro zařízení iPhone i Android a nabízí stejný vzhled a funkčnost v obou verzích.

  13. Otázka: Jaká je aplikace používaná k připojení kamer CCTV k telefonu?
  14. Odpověď: Xmeye je software používaný k připojení standardních CCTV systémů AMCO k telefonu. Přidejte svůj systém CCTV do aplikace kliknutím na tlačítko Plus a postupujte podle poskytnutých pokynů.

Jak mohu zobrazit svůj CCTV na dálku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu přistupovat k záběru CCTV na dálku

Můžete připojit CCTV kamery a sledovat je kdekoli vzdáleně dvěma způsoby: připojení IP kamer přes internet pomocí aplikace/klienta nebo nastavení předávání portů. V tomto příspěvku vám ukážeme, co dělat, když nemůžete zobrazit bezpečnostní kamery na dálku a praktické tipy, jak vyřešit váš problém.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat svůj CCTV z telefonu

Chcete -li zobrazit své CCTV záběry na mobilním telefonu, budete muset pro svůj telefon stáhnout konkrétní aplikaci. Pro uživatele iPhone je zde aplikace IDVR-Pro a pro uživatele Android je aplikace HDView nebo TinyCam Monitor, také v aplikaci Store pro iOS a Android k dispozici také specifické aplikace OEM pro iOS a Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k mému fotoaparátu CCTV prostřednictvím wifi

Poté můžete kameru nasadit a bezdrátově připojit k vašemu routeru Wi-Fi. Protože je spárovaný. Nejdříve tedy budu navigovat na tuto IP adresu, výchozí je obvykle 192.168.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím dálkové sledování CCTV

K nastavení NVR pro vzdálené prohlížení existuje 6 kroků: porozumět své síti.Nastavení DDNS.Nastavit port dopředu.Přiřaďte název hostitele DDNS svému NVR.Nastavte dvě IP adresy pro váš NVR.Ověřte, že místní prohlížení a práce na dálku.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k veřejným CCTV kamerám

Kameraftp si můžete prohlédnout.com bez přihlášení nebo registrace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat CCTV online s IP adresou

Zobrazení suroviny fotoaparátu 1: Najděte adresu IP fotoaparátu.Krok 2: Přejděte na tuto IP adresu ve svém prohlížeči.Krok 3: Zkontrolujte nastavení při přihlášení prohlížeče a zjistěte, který port fotoaparát používá.Krok 4: Restartujte kameru a přihlaste se do ní v prohlížeči.Krok 5: Najděte adresu WAN/Externí IP vašeho routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou aplikaci mohu použít k prohlížení mého CCTV

Naše nejlepší mobilní aplikace pro sledování fotoaparátu pro vzdálené zabezpečení je aplikace, která je zahrnuta s našimi Viewtron CCTV DVR, IP kamera NVR a IP kamery. K dispozici je verze iPhone a Android. Jsou identické ve vzhledu a funkčnosti. Výše uvedený snímek obrazovky a videa byly zachyceny pomocí aplikace Viewtron Security Camera Viewer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která aplikace se používá k připojení kamery CCTV k telefonu

Xmeye je software, který standardní systémy CCTV používají AMCO. 4) Vpravo nahoře klikněte na tlačítko Plus, spusťte přidávání systému CCTV. 5) Otevře se nové okno, zde je místo, kde můžete zadat konfiguraci vašeho systému CCTV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit kameru CCTV k telefonu prostřednictvím Wi-Fi

Jak mohu připojit svůj telefon Android k fotoaparátu prostřednictvím funkce hotspotu ve vašem telefonu Android, i.E., Na svém telefonu Android jste nastavili síť Wi-Fi.Připojte fotoaparát k síti Wi-Fi s podporou hotspotu Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat ke svému DVR online

Obvykle váš router bude mít jeden port pro připojení k internetu. Tento port je obvykle daleko od ostatních portů na zadní straně routeru, které jsou pro zařízení, která se připojí k internetu. Pro toto připojení použijte kabel CAT5. Připojte DVR k jednomu z datových portů routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat CCTV odkudkoli bez internetu

Zde jsou funkce, které můžete použít: 24/7 dálkové monitorování s monitorem připojeným: CCTV záběry uložené na SD kartě nebo NVR: Použijte buněčnou poháněnou baterii jako alternativu k elektřině: vzdálený přístup a monitorování: push-notifications ze systému : Záložní záběry na cloudu nebo FTP: CCTV CCTV CCTV:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo přistupovat k mému CCTV

Jakékoli zařízení připojené k síti lze hacknout. Dokonce i nejdražší a nejsložitější nastavení CCTV jsou zranitelné vůči vzdáleným útokům. Není divu, že levné kamery pro kutily pro kutily jsou obzvláště náchylné k hackerům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je IP adresa mé kamery CCTV

Nejjednodušší způsob, jak najít IP adresu bezpečnostní kamery, je zkontrolovat síťovou stránku v softwaru CCTV Camera (mobilní aplikace nebo PC klient). Stránka sítě zobrazí všechny informace o IP adrese vašeho fotoaparátu. Obecně můžete získat adresu IP kamery CCTV s 2 snadnými kroky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejlepší aplikace pro prohlížení kamer CCTV na iPhone

Athome je možná nejlepší bezplatná aplikace zabezpečení na seznamu. Chcete -li používat své funkce, nainstalujte na vašem starém iPhone a aplikaci Athome Camera Pro: Monitor na vašem aktuálním zařízení aplikaci pro videozápad Athome Video Diy CCTV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace pro zobrazení kamerových kamer CCTV

DMSS od Dahua

Aplikace DMSS (Mobile Security Surveillance Dahua) je mobilní aplikace, která vám umožňuje vzdáleně sledovat a spravovat kameru Dahua CCTV. S aplikací DMSS si můžete prohlédnout živé video streamy, přehrávání zaznamenané záběry, ovládací kamery PTZ, dostávat oznámení push a mnoho dalšího.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je aplikace pro sledování kamer CCTV

Aplikace IDVR-Pro prohlížeče pro Android umožňuje uživatelům zobrazit jejich bezpečnostní kamery naživo a také přehrávání zaznamenalo video CCTV na pevném disku jejich IDVR-Pro. Prohlížeč IDVR-Pro pracuje na všech zařízeních pro Android ve velikosti telefonu a tabletů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat přístup ke své bezpečnostní kameře na svém iPhone

Chcete -li zobrazit své kamery pomocí vašeho iPhone, musíte si stáhnout a nainstalovat IP Techno Picasso K dispozici je světelná verze a placená verze, kterou projdeme světlou verzí této aplikace. Dnes se otevírá

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou bezpečnostní kameru k telefonu bez internetu

Top 4 řešení pro bezpečnostní kameru bez WiFi nebo Internetse 4G Cellular Security Cameras.Uložte záběry bezpečnostní kamery na kartu SD.Použijte bezpečnostní systém jako Kit NVR.Připojte fotoaparát k hotspotu telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj DVR k mému smartphonu

První informace, které musíte získat, je interní IP vašeho DVR. Port TCP DVR. A uživatelské jméno a heslo na. Začněte, budeme kliknout na tuto ikonu přímo zde v levém horním rohu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká aplikace otevírá soubory DVR

Jako populární mediální přehrávač mezi platformami je Player Media Player VLC jedním z nejlepších hráčů DVR dostupných pro Windows, MacOS, Linux, Android a iOS. S tím můžete snadno přehrávat soubory DVR v počítači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit kameru CCTV k telefonu bez internetu

Pečlivě sledujte dané kroky a změňte svůj mobil na kameru WiFi: Krok 1: Povolte mobilní hotspot.Krok 2: Připojte router k mobilnímu hotspotu (volitelné) Krok 3: Nastavení webové kamery IP.Krok 4: Spusťte aplikaci IP webové kamery.Krok 5: Sledujte živý stream na zařízení přijímače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, zda se někdo dívá na váš fotoaparát

Následující značky mohou naznačovat, že někdo používá fotoaparát vašeho telefonu k sledování: Podezřelé aplikace na pozadí.Neschopnost kamery.Liché soubory a nevysvětlitelně nízký úložný prostor.Světlo nesprávného chování.Rychle vypouštění baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat ke svým bezpečnostním fotoaparám z IP adresy

Na jiném počítači (ten, který není připojen ke stejné síti jako fotoaparát), můžete svůj fotoaparát zobrazit otevřením webového prohlížeče, zadáním http: // (IP adresa) 🙁 Číslo portu fotoaparátu) a stisknutím Enter Enter Enter Enter. V tomto příkladu by byla adresa http: // 183.38.7.205: 3333.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu IP adresu DVR mé bezpečnostní kamery

Toto je rychlé video, které vám ukáže, jak zkontrolovat svou IP adresu na vašem síťovém portu na zadní straně vašeho DVR nebo NVR a v případě, že máte NVR, jak zkontrolovat schéma IP adresy pro interní PO

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace pro zobrazení bezpečnostních kamer na iPhone

Zoom je jediná aplikace pro domácí zabezpečení, která podporuje nejběžnější typy bezpečnostních kamer (HomeKit, OnVif a další IP kamery – RTSP, MJPEG a HLS Protocol) a mobilní telefony (WebRTC).

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué significa perfil oculto en el partido??
Next Post
Existuje virus skenování pro Android?