15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu zabránit poslechu Bixby?

Shrnutí článku: Jak zabránit Bixby v poslechu vašich konverzací

1. Vypnutí hlasu Bixby: Otevřením nastavení a klepnutím na aplikace přejděte do nastavení pro Bixby. Vyberte BIXBY Voice. Vyberte nastavení hlasu Bixby. Vypněte probuzení hlasu.

2. Jak deaktivovat Bixby na Samsungu: BIXBY může být také deaktivován po resetu. Chcete -li resetovat Bixby, přejděte na nastavení a otevření. Klepněte na aplikace a poté přejeďte přejetím a vyberte Bixby Voice. Klepněte na Storage a poté klepněte na vymazání mezipaměti. Poté klepněte na vymazání dat. Potvrďte klepnutím. Poté klepněte zpět a poté klepněte na Zakázat. Potvrďte klepnutím.

3. Jak zabránit tomu, aby Bixby poslechl váš S21: Přejděte do složky Bixby. Klepněte na Bixby. Klepněte na klávesu nabídky v levém horním rohu. Z vyskakovací nabídky klepněte na Nastavení. V nastavení můžete zapnout nebo vypnout Bixby.

4. Proč se Bixby neustále otevírá: Pokud se Bixby náhodně otevírá v telefonu, můžete upravit nastavení klíče Bixby. I když nemůžete Bixby zcela zakázat, můžete změnit nastavení tak, aby se Bixby náhodně zabránilo spuštění. Můžete si v telefonu přepsat boční klávesu, aby se jiná aplikace otevřela, když dlouho stisknete tlačítko.

5. Je Bixby vždy poslouchá: Stejně jako Siri a Alexa, můžete probudit Bixby svým hlasem. Váš telefon vám vždy poslouchá, abys řekl: „Ahoj, Bixby.„Tuto funkci rozpoznávání hlasu můžete zakázat, pokud dáváte přednost.

6. Zaznamenává Bixby Voice vše, co říkám: Bixby Voice zaznamenává všechny otázky, které položíte, spolu se všemi odpověďmi, které dodal v reakci. Pokud jste se chtěli podívat zpět na něco, co jste v minulosti požádali, můžete získat přístup k funkci historie z aplikace Bixby.

7. Co se stane, když deaktivuji Bixby: Deaktivace Bixby na telefonech Galaxy S20, S21, S22 a Galaxy Z znamená, že se nemusíte přihlásit k účtu Samsung a už nikdy nemusíte komunikovat s Bixby, pokud nechcete – náhodně nebo účelně.

8. Rozdíl mezi asistentem Bixby a Google: Oba asistenti se snadno svolávají a mohou pomoci ovládat váš telefon, ale Bixby se používá výhradně na telefonech Samsungu, což mu dává o něco jednodušší čas při provádění úkolů souvisejících s telefonem. Asistent Google však má širší škálu schopností a integrace s jinými aplikacemi.

Otázky:

  1. Jak vypnu Bixby Voice? Chcete -li vypnout hlas Bixby, přejděte na nastavení pro Bixby otevřením nastavení a klepnutím na aplikace. Vyberte BIXBY Voice. Vyberte nastavení hlasu Bixby. Vypněte probuzení hlasu.
  2. Jak mohu deaktivovat Bixby na mém Samsungu? Bixby lze deaktivovat navigací do nastavení a otevírání. Klepněte na aplikace a poté přejeďte přejetím a vyberte Bixby Voice. Klepněte na Storage a poté klepněte na vymazání mezipaměti. Poté klepněte na vymazání dat. Potvrďte klepnutím. Poté klepněte zpět a poté klepněte na Zakázat. Potvrďte klepnutím.
  3. Jak mohu zabránit Bixby v poslechu na mém S21? Chcete -li zabránit tomu, aby Bixby poslouchal na vašem S21, přejděte do složky Bixby. Klepněte na Bixby. Klepněte na klávesu nabídky v levém horním rohu. Z vyskakovací nabídky klepněte na Nastavení. V nastavení můžete zapnout nebo vypnout Bixby.
  4. Proč se Bixby neustále otevírá? Pokud se Bixby náhodně otevírá v telefonu, můžete upravit nastavení klíče Bixby. Můžete si v telefonu přepsat boční klávesu, aby se jiná aplikace otevřela, když dlouho stisknete tlačítko.
  5. Mohu zakázat funkci rozpoznávání hlasu Bixby? Ano, můžete zakázat funkci rozpoznávání hlasu Bixbyho, pokud ji nechcete nepoužívat. Váš telefon vám vždy poslouchá, abys řekl: „Ahoj, Bixby,“ ale můžete tuto funkci vypnout, pokud chcete.
  6. Zaznamenává Bixby vše, co říkám? Bixby Voice zaznamenává všechny otázky, které položíte, a všechny odpovědi, které přináší v reakci. Pokud chcete zkontrolovat něco, co jste v minulosti požádali, můžete získat přístup k funkci historie v aplikaci Bixby.
  7. Co se stane, když deaktivuji Bixby? Deaktivace Bixby znamená, že se nemusíte přihlásit k účtu Samsung a už nikdy nemusíte komunikovat s Bixby, pokud nechcete – náhodně nebo záměrně.
  8. Jak se liší Bixby od asistenta Google? Bixby se používá výhradně na telefonech Samsung, zatímco asistent Google je k dispozici na širší škále zařízení. Bixby má snadnější čas provádět úkoly související s telefonem, ale asistent Google má širší škálu schopností a integrace s jinými aplikacemi.

Jak mohu zabránit poslechu Bixby?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Bixby v poslechu mých konverzací

Chcete -li vypnout hlas Bixby, postupujte podle těchto kroků: Přejděte do nastavení pro Bixby otevřením nastavení a klepnutím na aplikace.Vyberte BIXBY Voice.Vyberte nastavení hlasu Bixby.Vypněte probuzení hlasu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji Bixby na mém Samsungu

BIXBY může být také deaktivován po resetu.Chcete -li resetovat Bixby, přejděte na nastavení a otevření.Klepněte na aplikace a poté přejeďte přejetím a vyberte Bixby Voice.Klepněte na Storage a poté klepněte na vymazání mezipaměti.Poté klepněte na vymazání dat. Potvrďte klepnutím.Poté klepněte zpět a poté klepněte na Zakázat.Potvrďte klepnutím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Bixby v poslechu mého S21

Složka. Dále jděte dolů a klepněte na Bixby. Dobře, tady klepněte na nabídku. Klíč v levém horním rohu od nabídky vyskakujte klepnutím na nastavení. Tlačítko v nastavení Nyní můžete zapnout nebo zapnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Bixby neustále otevírá

Pokud se Bixby náhodně otevírá v telefonu, můžete upravit nastavení klíče Bixby. I když nemůžete Bixby zcela zakázat, můžete změnit nastavení tak, aby se Bixby náhodně zabránilo spuštění. Chcete -li to provést, můžete na telefonu přepsat boční klávesu, aby se při dlouhém stisknutí tlačítka otevřela jiná aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bixby vždy poslouchá

Stejně jako Siri a Alexa, můžete probudit Bixby svým hlasem. Váš telefon vám vždy poslouchá, "Ahoj, Bixby." Tuto funkci rozpoznávání hlasu můžete deaktivovat, pokud dáváte přednost. 1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává Bixby Voice vše, co říkám

Jak získat přístup k historii Bixby. Bixby Voice zaznamenává všechny otázky, které položíte, spolu se všemi odpověďmi, které dodal v reakci. Pokud jste se chtěli podívat zpět na něco, co jste v minulosti požádali, můžete získat přístup k funkci historie z aplikace Bixby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když deaktivuji Bixby

Deaktivace Bixby na telefonech Galaxy S20, S21, S22 a Galaxy Z

Nejen, že se nemusíte přihlásit k účtu Samsung, ale jakmile je deaktivován, už jste už nikdy nemuseli komunikovat s Bixby, pokud nechcete – náhodně nebo záměrně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi asistentem Bixby a Google

Oba asistenti se snadno svolávají a mohou pomoci ovládat také váš telefon – ačkoli Bixby má o něco jednodušší čas, protože se používá výhradně na telefonech Samsung. Lepší vyhledávací schopnosti a elegantnější funkce asistenta Google mu však dávají vítězství.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Bixby v poslechu mého Ultra S22

Pokud máte potíže s probuzením Bixby pomocí hlasu nebo chcete deaktivovat. Probuzení bixby s vaším hlasem je to vlastně docela jednoduché. Co tedy chcete dělat, abyste mohli deaktivovat nebo povolit

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Bixby na mém telefonu Samsung

Bixby Voice vám umožňuje ovládat váš telefon a vytvářet příkazy nahlas. Bixby Voice má přístup k většině vašich nastavení a má přístup k mnoha vašim aplikacím, což je rychlejší a snadnější přizpůsobení a používání telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zakázat bixby

Na obrazovce byste se měli objevit nabídka napájení, spolu s výběrem nastavení bočního klíče. Klepnutím na to budete pokračovat. Měli byste vidět nastavení, která zahrnují možnosti tisku a držení. Ve výchozím nastavení je nastavení Wake Bixby, ale namísto toho můžete klepnout na výběr nabídky pro vypnutí nabídky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj telefon náhodně začíná poslouchat

Proč mě můj telefon poslouchá především, naše telefony nás poslouchají, abychom nám prakticky pomohli. To je prostřednictvím aplikací pro asistenta hlasového asistenta, jako jsou Siri a „Hey Google“, ale také prostřednictvím personalizovaných reklam, které na nich sledovaly konverzace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může bixby rekordní konverzace

“Pomocí nového tvůrce hlasu Bixby Custom Voice mohou uživatelé zaznamenat různé věty pro Bixby, aby analyzovali a vytvořili kopii jejich hlasu a tónu generovanou AI,” říká Samsung (otevře se v novém okně).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním, aby můj telefon poslouchal

Jak vypnout mikrofon na Androidnavigate na Nastavení Vyberte.Google > Služby účtu > Hledat, asistent & Hlas > Hlas.Vyberte hlasový zápas a konečně přepněte „Hey Google“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu smazat nebo deaktivovat bixby

Věc, kterou chcete udělat, je přejetím přejetím, abyste viděli všechny své aplikace. AKA přejděte do svého spouštěče aplikací. A pak chcete kliknout na Bixby, pokud nevidíte Bixby v tomto seznamu aplikací. Pravděpodobně je to

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít Google Assistant místo Bixby na Samsung

Když tedy stisknete a držíte místo spuštění Bixby. Což si myslím, že v tomto bodě je k ničemu s mnohem nadřazeným asistentem, který bude asistentem Google. Takže pokud stisknu a podržím toto tlačítko

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tlačítko Bixby na Ultra Galaxy S22

Čas. Takže z domovské obrazovky klepnutím na tlačítko Domů se vraťte na domovskou obrazovku a z domu. Screen, kterou chcete přejet přejetím a přejít na obrazovku aplikace. A vyhledat aplikaci s názvem Bixby. Nyní

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zakázat Bixby na telefonu

Otevřete aplikaci Bixby. Otevřete boční nabídku. Klepněte na ikonu Nastavení. Přepněte nastavení hlasového probuzení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je Bixby a proč to potřebuji

Bixby je chytrý asistent, který vám umožní hlasové ovládání telefonu, ale může to udělat mnohem víc. BIXBY Voice, Bixby Vision a Bixby rutiny jsou hlavními rysy společnosti Bixby, se kterými byste se měli seznámit. Tyto praktické nástroje vám umožňují komunikovat s Bixby tím, že mluví, otevíráte fotoaparát nebo klepnutím na obrazovku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit telefonu v odposlouchávání

Na Android:

Otevřete aplikaci Nastavení v telefonu a poté vyberte aplikace. Pod generálem, klepnutím. Odtud můžete kliknout na přepínač a vypnout „Hey Google.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává Bixby vše, co říkám

Bixby Voice zaznamenává všechny otázky, které položíte, spolu se všemi odpověďmi, které dodal v reakci. Pokud jste se chtěli podívat zpět na něco, co jste v minulosti požádali, můžete získat přístup k funkci historie z aplikace Bixby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává Samsung vaše konverzace

Můžete zaznamenat důležité hovory na smartphonu Samsung Galaxy a hrát je zpět ze své zvukové knihovny, kdykoli chcete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj telefon poslouchá mé konverzace

Krátká odpověď je, že váš telefon a dopravce plánu používají hlasová data, která se mohou projevit v několika podobách – od aplikací pro hlasové asistenta, jako jsou Siri a Google Assistant po personalizované reklamy. Také vás poslouchají pro marketingové účely.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě můj telefon automaticky poslouchá

Pokud máte na telefonu Android určité nastavení povoleno, řekněte "Dobře, Google" nebo "Ahoj Google" způsobí, že poslouchá příkaz. Než řeknete tuto frázi probuzení, váš telefon poslouchá klíčová slova, ale nezaznamenává vše, co říkáte, a nahráním na Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Bixby na mém telefonu

Bixby je digitální asistent společnosti Samsung, který vám umožní udělat věci pomocí hlasu. Je to vývoj hlasu. Bixby může posílat texty, zkontrolovat počasí, volat své přátele a rodinu, spustit aplikace a ovládat přehrávání hudby jako ostatní hlasové asistenti.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué se abre el borde cuando abro Internet Explorer??
Next Post
Proč jsou hodnoceny bezpečnostní kontroly?