15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaká je 10 nejlepších rostoucích průmyslových odvětví?

Shrnutí článku:

Očekává se, že průmysl volného času a pohostinství zažije nejrychlejší složenou roční míru růstu na 1.3% od roku 2021-31, přidání více než 1.9 milionů promítaných pracovních míst. Nejrychleji rostoucí průmyslová odvětví v současné době zahrnují veřejné služby s 42.6% růst pracovních míst, těžba a olej s 34.8% růst pracovních míst, cestovní ruch se 17.6% růst pracovních míst a zdravotní péče a sociální pomoc se 17.6% růst práce. V budoucnu patří globální průmyslová odvětví, u kterých se očekává, že se bude rozvětvit, digitální vzdělávání, prediktivní analýzu ve zdravotnictví, konopí, logistiky elektronického obchodování, řešení sluneční energie, vakcíny a fintech-as-a-service.

Klíčové body:

1. Volný čas a pohostinnost: Očekává se, že zažije nejrychlejší roční míru růstu na 1.3% od roku 2021-31, přidání více než 1.9 milionů promítaných pracovních míst.

2. Nejrychleji rostoucí průmyslová odvětví v současné době: Utility s 42.6% růst pracovních míst, těžba a olej s 34.8% růst pracovních míst, cestovní ruch se 17.6% růst pracovních míst a zdravotní péče a sociální pomoc se 17.6% růst práce.

3. Budoucí vzkvétající průmyslová odvětví: Digitální vzdělávání, prediktivní analýza zdravotnictví, konopí, logistika elektronického obchodování, řešení sluneční energie, vakcíny a fintech-jako služba.

4. Největší a nejrychleji rostoucí průmysl: Služby doručování a doručování, poháněné rostoucí popularitou online nákupů.

5. Odvětví boomu v roce 2023: Očekává se, že zdravotnické, energetické a spotřebitelské svorky budou nejžhavějšími sektory investic.

6. Prosperující společnosti: Mezi nejrychleji rostoucí startupy v roce 2023 patří Zerotier, Cradlewise, OnlyFans, Stackblitz, Linktree, Fandom, Preply a Labster.

7. Odvětví odolné proti recesi: Zdravotní péče, potraviny a nápoje, maloobchodní maloobchod, veřejné služby, federální vláda, vzdělávání, vymáhání práva, kutilství a opravy.

8. Top 5 nejrychleji rostoucí ekonomiky: Kambodža, Indie, Filipíny, Benin a Niger.

Otázky a odpovědi:

1. Jaká průmyslová odvětví roste nejvíce?
Očekává se, že průmysl volného času a pohostinství zažije nejrychlejší tempo růstu 1.3% od roku 2021-31, přidání přes 1.9 milionů pracovních míst.

2. Co odvětví právě teď roste nejvíce?
V současné době patří nejrychleji rostoucí průmyslová odvětví.6% růst pracovních míst, těžba a olej s 34.8% růst pracovních míst, cestovní ruch se 17.6% růst pracovních míst a zdravotní péče a sociální pomoc se 17.6% růst práce.

3. Jaká průmyslová odvětví v budoucnu růst nejvíce?
V budoucnu se očekává, že průmyslová odvětví, u nichž se očekává, že se rozvíjí digitální vzdělávání, prediktivní analýzu ve zdravotnictví, konopí, logistiky elektronického obchodování, řešení sluneční energie, vakcíny a fintech-as-a-service.

4. Jaký je největší a nejrychleji rostoucí průmysl?
Odvětví dopravních a doručovacích služeb je v současné době největší a nejrychleji rostoucí, poháněný rostoucí popularitou online nákupů.

5. Jaký sektor se rozprostírá v roce 2023?
Očekává se, že odvětví zdravotní péče, energie a spotřebitelů se v roce 2023 rozprostírají.

6. Jaké společnosti právě teď prosperují?
Mezi nejrychleji rostoucí startupy v roce 2023 patří Zerotier, Cradlewise, OnlyFans, Stackblitz, Linktree, Fandom, Preply a Labster.

7. Jaký je nejvíce odvětví odolný proti recesi?
Industrie odolné proti recesi zahrnují zdravotní péči, potraviny a nápoje, maloobchodní maloobchodní maloobchod, veřejné služby, federální vláda, vzdělávání, vymáhání práva, kutilství a opravy.

8. Jaké jsou 5 nejlepších nejrychleji rostoucích ekonomik?
Nejrychleji rostoucí ekonomiky jsou Kambodža, Indie, Filipíny, Benin a Niger.

Jaká je 10 nejlepších průmyslových odvětví?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká průmyslová odvětví roste nejvíce

Volný čas a pohostinnost. Očekává se, že odrážení cyklického růstu, volného času a pohostinnosti zažije nejrychlejší roční míru růstu změn na 1.3% mezi všemi u.S. sektory od roku 2021-31, říká BLS. To znamená více než 1.Během tohoto období bude přidáno 9 milionů plánovaných pracovních míst.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co odvětví právě teď roste nejvíce

Nejrychleji rostoucí průmyslová odvětví, únor 2022-únor 2023

Průmysl Růst pracovních míst (%)
Utility 42.6%
Hornictví & Olej 34.8%
Cestovní ruch 17.6%
Zdravotní péče & Sociální pomoc 17.6%

V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká průmyslová odvětví v budoucnu růst nejvíce

10 globálních průmyslových odvětví, která se rozprostírá v příštích 5 letech.Prediktivní analýza zdravotní péče.Konopí poživalí.Logistika elektronického obchodování.Solární energie řešení.Vakcíny.Fintech-as-a-service.Držte krok s novými průmyslovými údaji. Chcete zůstat informováni o nejnovějším vývoji trhu
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je největší a nejrychleji rostoucí průmysl

1. Služby doručení a doručování. Rostoucí popularita online nákupů vedla ke zvýšené poptávce po přepravcích a rychle si zajišťuje své místo jako front-runner růstového průmyslu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký sektor se rozprostírá v roce 2023

Zkoumání nejžhavějších odvětví 2023 pro InvestmentHealthcare. Zatímco svět dýchá kolektivní úlevou na COVID-19, který se blíží ke konci, je na přední straně mysli řada pečovatelských systémů robustního zdravotní péče.Energie.Spotřební zboží.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké společnosti právě teď prosperují

Od technologie po elektronický obchod je to náš seznam nejrychleji rostoucích startupů v roce 2023.Zerotier. Pětiletý růst vyhledávání: 733%Cradlewise. Růst pětiletého vyhledávání: 1328%pouze v. Pětiletý růst vyhledávání: 9800%StackBlitz. Růst pětiletého vyhledávání: 822%Linktree. Růst pětiletého vyhledávání: 2150%fandom. Růst pětiletého vyhledávání: 295%preply.Labster.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejvíce odvětví recese

Zde je seznam průmyslových odvětví odolných proti recesi, kterou si můžete vybrat, abyste se ujistili, že máte spolehlivý příjem, pokud se ekonomika zpomalí: zdravotní péče.Potravin a nápojů.Sleva maloobchod.Utility.Federální vláda.Vzdělání.Vymáhání práva.DIY a opravy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 5 nejrychleji rostoucí ekonomiky

16 nejrychlejších rozvojových zemí v roce 2023cambodie.Indie.Filipíny.Benin.Niger.Etiopie.Rwanda.Demokratická republika Kongo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která akcie mě zbohatne v roce 2023

Nejlepší s&P 500 akcií od června 2023

Symbol společnosti a ticker Výkon v roce 2023
NVIDIA (NVDA) 159.1%
Meta platformy (meta) 120.0%
Pokročilá micro zařízení (AMD) 82.5%
Salesforce (CRM) 68.5%

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam dát peníze 2023

Přehled: Nejlepší investice do spořicích účtů 2023. Přehled: Online spořicí účet s vysokým výnosem vám platí úrok z vašeho hotovostního zůstatek.Krátkodobé vkladové certifikáty.Série I Bonds.Krátkodobé finanční prostředky na podnikové dluhopisy.Dividendové akciové fondy.Hodnota akciových fondů.Fondy indexu REIT.S&F 500 indexových fondů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] V jakých průmyslových odvětvích je nejlepší investovat právě teď

Čtěte dále a objevte myšlenky Fidelity v 11 sektorech.Energie. Informace. technika. Zdravotní péče. Utility.Nemovitost. Materiály. Průmyslové. Sdělení. Služby.Spotřebitel. Skříň. Spotřebitel. diskreční. Financials.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakým průmyslovým odvětvím je třeba se vyhnout v recesi

Maloobchod, restaurace, hotely a nemovitosti jsou některé z podniků, které často bolí během recese. I když takové služby „mohou zlepšit naši kvalitu života, nejsou nutné k udržení naší základní životní úrovně,“ říká Kantenga.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co lidé nakupují nejvíce během recese

Spotřebitelské svorky, včetně zubní pasty, mýdla a šamponu, si užívají stabilní poptávku po svých výrobcích během recesí a dalších mimořádných událostí, jako jsou pandemie. Slevové obchody se během recesí často dělají neuvěřitelně dobře, protože jejich základní produkty jsou levnější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je nejsilnější ekonomika ve světě

Spojené státy americké

Podle nejnovějších dostupných údajů od Světové banky jsou Spojené státy americké v současné době největší ekonomikou na světě s HDP přes 23 bilionů dolarů v roce 2021.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou top 3 největší ekonomika

S HDP 23.32 bilionů dolarů, USA jsou zdaleka největší ekonomikou na světě v tomto žebříčku pro 2021. Následuje Čína na druhém místě s HDP 17.73 bilionů dolarů. Kanada je také poměrně dopředu v mezinárodním srovnání a zaujímá deváté místo v tomto žebříčku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké akcie si koupit příštích 10 let

5 nejlepších růstových zásob pro příštích 10 let

Růstové zásoby Roční návratnost (od 10. května uzavřete)
Apple Inc. (Ticker: AAPL) 33.8%
Dexcom vč. (Dxcm) 8.2%
Fortinet Inc. (Ftnt) 37.1%
Tesla Inc. (TSLA) 36.8%

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 5 nejlepších sektorů investovat v roce 2023

5 nejlepších odvětví pro dlouhodobé investice do Indie 2023informační technologie (IT) FMCG (rychle se pohybující spotřební zboží) Společnosti pro financování bydlení.Automobilové společnosti.Infrastruktura.Bonus: Farmaceutické zásoby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam investovat 25 000 $ v roce 2023

Jaké jsou nejlepší typy investic z 2023 vysokých výnosů spořicí účty.Krátkodobé osvědčení o vkladech.Krátkodobé vládní dluhopisy.S&F 500 indexových fondů.Dividendové akciové fondy.Nemovitost & REITS.Kryptoměra.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejbezpečnější investice s nejvyšším výnosem

Vysoce kvalitní dluhopisy a pevné indexované anuity jsou často považovány za nejbezpečnější investice s nejvyššími výnosy. Existuje však mnoho různých typů dluhopisových fondů a anuit, každý s riziky a odměnami. Například vládní dluhopisy jsou obecně stabilnější než firemní dluhopisy založené na minulém výkonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo dělá recesi nejvíce

Mezi nejrizikovější průmyslová odvětví patří: nemovitost.Konstrukce.Výrobní.Maloobchodní.Volný čas a pohostinnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stává levným v recesi

Snížené obchodní investice: Podniky mají tendenci snižovat své investice během recese a snižují ekonomické činnosti. Pokles cen aktiv: ceny aktiv, jako jsou bydlení a ceny akcií, mají tendenci klesat během recese.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké položky jsou během recese levnější

Protože pokles jednorázového příjmu ovlivňuje ceny, ceny náležitostí, jako jsou jídlo a nástroje, často zůstávají stejné. Naproti tomu věci považované za přání místo potřeb, jako je cestování a zábava, mohou být s větší pravděpodobností levnější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která země bude v roce 2050 nejbohatší

Nejbohatší zemí v roce 2050 bude Velká Británie

Hrubý domácí produkt Spojeného království v roce 2050 se odhaduje na 3.58 bilionů amerických dolarů s příjmem na hlavu 49 412 USD. Současná mezera mezi britským ekonomickým bohatstvím a německým hospodářským bohatstvím se bude výrazně stahovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo má nejsilnější ekonomiku v Americe

Stav s nejvyšším HDP

Kalifornie je stát s nejvyšším HDP ve Spojených státech, s HDP 3 $.5 bilionů. Existuje několik důvodů, proč má Kalifornie nejvyšší HDP v Americe.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která americká ekonomika je nejsilnější

Státy s nejvyšším HDP

Deset států s nejvyšším HDP jsou Kalifornie, Texas, New York, Florida, Illinois, Pennsylvania, Ohio, Georgia, New Jersey a Washington. Stát s nejvyšším HDP je Kalifornie, s HDP 3 $.5 bilionů.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué Burke golpeó a Jonbenet con un club de golf??
Next Post
Má Google Mesh Wi-Fi Spy?