15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Má bitdefender rodičovské kontroly?



Bitdefender rodičovské kontroly

Souhrn:

Bitdefender rodičovská kontrola: BitDefender nabízí funkce rodičovské kontroly na všech hlavních platformách, jako jsou Windows, Android, MacOS a iOS. Umožňuje rodičům vytvářet a přiřadit profily dítěte zařízením. Tyto profily lze použít ke sledování a řízení online aktivit jejich dítěte.

Klíčové body:

1. Vytvořte dětský profil: Chcete -li nastavit rodičovské kontroly na BitDefenderu, přejděte do Bitdefender Central a přihlaste se ke svému účtu. V postranním panelu vyberte „Rodičovská kontrola“ a klikněte na „Přidat dětský profil“. Poskytněte základní informace o svém dítěti a vytvořte profil.

2. Kompatibilita: Bitdefender rodičovská kontrola je navržena tak, aby pracovala na všech hlavních platformách včetně Windows, Android, MacOS a iOS. To zajišťuje, že rodiče mohou sledovat aktivity svého dítěte na různých zařízeních.

3. Monitorování poháněné AI: Bitdefender rodičovská kontrola využívá AI ke skenování online konverzací pro potenciální šikanu, žádosti o splnění cizinců a zveřejnění osobních údajů. Může také sledovat obrázky, které vaše dítě přijímá nebo odesílá.

4. Deaktivace rodičovské kontroly: Pokud chcete obejít rodičovskou kontrolu Bitdefender na vašem zařízení, přihlaste se na svůj účet a klikněte na profil dítěte spojený s vaším zařízením. Odtud můžete nepřiřadit nastavení rodičovské kontroly.

5. Další kontrola: Pro zařízení Android můžete také nastavit rodičovské kontroly prostřednictvím aplikace Google Play. Otevřete aplikaci, klepněte na ikonu profilu, přejděte na Nastavení a vyberte „Rodinu“ a poté „Rodičovská kontrola.„Zapněte ovládací prvky a přizpůsobte možnosti filtrování obsahu.

6. Zakázání rodičovských kontrol v obchodě Google Play: Pokud chcete vypnout rodičovské kontroly v obchodě Google Play, otevřete aplikaci, klepněte na nabídku, přejděte na Nastavení a vyberte „Rodičovské ovládání.„Posuňte přepínač a vypněte rodičovské kontroly a vstupte do špendlíku.

7. Zachycení služeb: BitDefender může zachytit relace v různých formách, jako je nahrávání hlasové, nahrávání videa, nahrávání obrazovky atd. Během poskytování služeb. To se provádí podle uvážení BitDefender a pro konkrétní účely.

8. Ochrana chatu: Bitdefender Mobile Security poskytuje funkce ochrany chatu, které blokují hrozby na různých platformách, včetně WhatsApp, Facebook Messenger, Discord, Telegram, SMS a oznámení.

Otázky:

1. Jak nastavím rodičovské kontroly na Bitdefender?
Chcete -li nastavit rodičovské kontroly na BitDefenderu, přihlaste se do svého BitDefenderova centrálního účtu, vyberte na postranním panelu „Rodičovská kontrola“ a klikněte na „Přidat profil dítěte“. Zadejte základní informace o svém dítěti a vytvořte dětský profil.

2. Nabízí Bitdefender rodičovské kontroly na všech platformách?
Ano, rodičovská kontrola Bitdefender je navržena tak, aby pracovala na všech hlavních platformách včetně Windows, Android, MacOS a iOS.

3. Co může vidět rodičovská kontrola bitdefenderu?
Bitdefender rodičovská kontrola může skenovat online konverzace z hlediska potenciálního šikany, žádosti o splnění cizinců a zveřejnění osobních údajů. Může také sledovat obrázky vyměněné vaším dítětem.

4. Jak mohu obejít rodičovskou kontrolu Bitdefender?
Chcete -li obejít rodičovskou kontrolu BitDefender, přihlaste se ke svému účtu, klikněte na profil dítěte spojeného s vaším zařízením a nezakrývejte nastavení rodičovské kontroly.

5. Jak mohu nastavit rodičovské kontroly v obchodě Google Play?
Chcete -li nastavit rodičovské kontroly v obchodě Google Play, otevřete aplikaci, klepněte na ikonu profilu, přejděte na Nastavení, vyberte „Family“ a poté „Rodičovská kontrola.„Zapněte ovládací prvky a přizpůsobte možnosti filtrování obsahu.

6. Jak mohu zakázat omezení rodičů v obchodě Google Play?
Chcete -li zakázat omezení rodičů v obchodě Google Play, otevřete aplikaci, klepněte na nabídku, přejděte na Nastavení, vyberte „Rodičovské kontroly“, přepněte přepínač a vypněte rodičovské kontroly a zadejte PIN.

7. Zaznamenává Bitdefender vaši obrazovku?
BitDefender může zachytit relace v různých formách, jako je nahrávání hlasové, nahrávání videa, nahrávání obrazovky atd. To se provádí podle uvážení BitDefender pro konkrétní účely.

8. Mohou Bitdefender blokovat textové zprávy?
Bitdefender Mobile Security nabízí funkce ochrany chatu, které blokují hrozby na různých platformách, včetně WhatsApp, Facebook Messenger, Discord, Telegram, SMS a oznámení.


Má Bitdefender rodičovské kontroly?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím rodičovské kontroly na Bitdefender

Rodičovská kontrola: Jak vytvořit a přiřadit profil dítěte k zařízení Bitdefender Central a přihlaste se ke svému účtu.Vyberte rodičovskou kontrolu na postranním panelu.Klikněte na přidat dětský profil.Začněte přidáním některých základních informací o svém dítěti.Profil dítěte byl úspěšně vytvořen.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nabízí Bitdefender rodičovské kontroly

Bitdefender rodičovská kontrola je navržena tak, aby pracovala na všech hlavních platformách: Windows, Android, MacOS a iOS.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může vidět rodičovská kontrola bitdefenderu

Bitdefender rodičovská kontrola používá AI ke skenování online konverzací pro potenciální šikanu, splnění požadavků cizinců a zveřejnění osobních údajů, jako je osobní adresa nebo podrobnosti o kreditní kartě. Nástroj můžete použít k sledování obrázků, které vaše dítě přijímá nebo odesílá.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu přes rodičovskou kontrolu Bitdefender

Přihlaste se, pokud je vyzván. Stiskněte zobrazení na profilu dítěte spojeného s vaším zařízením. Pokud se název počítače objeví v seznamu, klikněte na ⋮ vedle monitorovaného rodičovskou kontrolou, pak nepřiřazení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dát rodičovskou kontrolu

Nastavte rodičovskou kontrolu aPopen App Google Play .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Nastavení Nastavení rodiny. Rodičovská kontrola.Zapněte rodičovskou kontrolu.Chcete -li chránit rodičovské kontroly, vytvořte PIN, které vaše dítě neví.Vyberte typ obsahu, který chcete filtrovat.Vyberte, jak filtrovat nebo omezit přístup.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu rodičovská omezení

Jak vypnout rodičovské kontroly v aplikaci Google Play Storeopen.Klepněte na nabídku.Klepněte na Nastavení.Klepněte na rodičovské kontroly.Posuňte se a odejdou rodičovskou kontrolu na vypnutí.Zadejte 4 číslicový špendlík.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává Bitdefender vaši obrazovku

Během poskytování služeb může Bitdefender podle svého výhradního uvážení a bez jakéhokoli závazku zachytit v různých formách (například, ale nejen, ale neomezeno: nahrávání hlasu, nahrávání videa, nahrávání obrazovky, písemné nahrávání, monitorování databáze) The Services Relations Pro účely uvedené níže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou Bitdefender blokovat textové zprávy

Bitdefender Mobile Security získal významný upgrade s ochranou chatu, který nyní odrazuje hrozby na WhatsApp, Facebook Messenger, Discord a Telegram, kromě SMS a Ochrana oznámení, kterou nabízí podvodník Alert.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou rodičovské kontroly vidět mé inkognito

Ano. Existují příkazové řádky, které mohou rodiče použít k vidění historie soukromého prohlížení na Windows. Rodiče mohou navíc blokovat přístup k soukromému prohlížení na zařízeních Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit rodičovské kontroly

Jak vypnout rodičovské kontroly v aplikaci Google Play Storeopen.Klepněte na nabídku.Klepněte na Nastavení.Klepněte na rodičovské kontroly.Posuňte se a odejdou rodičovskou kontrolu na vypnutí.Zadejte 4 číslicový špendlík.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním rodičovské kontroly z mateřského zařízení

Chcete -li zastavit dohled se zařízením rodičů: Na vašem nadřazeném zařízení otevřete aplikaci Family Link. .Vyberte své dítě.Klepněte na ovládací prvky. Nastavení účtu. Informace o účtu.Klepněte na Stop Supervision.Postupujte podle pokynů na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit své dítě před nevhodným internetovým obsahem

Více videí na YouTubeSet Up rodičovské kontroly. Dejte rodičovské kontroly na domácí širokopásmové připojení.Zapněte bezpečné vyhledávání na vyhledávačích. Povzbuďte své dítě, aby používalo vyhledávače přátelské k dětem, jako je Swiggle.Ujistěte se, že každé zařízení je chráněno.Nastavit filtry.Blokujte vyskakovací okna.Prozkoumejte weby a aplikace společně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu blokovat nevhodný obsah

Metoda 1: Použijte omezení Google Play

Poté otevřete „Nastavení“. To můžete provést klepnutím na značku nabídky v levém horním rohu domovské obrazovky Store Play a výběrem „Nastavení“ z okna, které se otevírá. Po jeho klepání přejdete na obrazovku „Rodičovská kontrola“, kde můžete tuto funkci zapnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s rodičovskou kontrolou, když vám bude 13

V den, kdy jim bude 13 let, si děti mohou vybrat, zda chtějí spravovat svůj vlastní účet Google nebo nadále, aby jeho rodič pro ně spravoval. Jako rodič se také můžete rozhodnout odstranit dohled kdykoli, kdy je dítě starší 13 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vypnou rodičovskou kontrolu v 18

Konkrétně se vaše práva jako rodiče zmenšují, když vaše dítě otočí 18, včetně práva vědět něco o jejich financích, zdravotním stavu nebo dokonce školních záznamech. To například znamená, že pokud by vaše dítě bylo zraněno, neměli byste právo činit lékařská rozhodnutí jejich jménem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět, na jakých webových stránkách bylo moje dítě

Vždy můžete zkontrolovat nastavení účtu svého dítěte v aplikaci Family Link.Otevřete aplikaci Family Link nebo přejděte na g.co/yourfamily.Vyberte jméno svého dítěte.Klepněte na ovládací prvky Omezení obsahu Google pro vyhledávání Google.Zobrazit osobní výsledky za zapnutí nebo vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Monitoruje Bitdefender Dark Web

Bitdefender nepřetržitě monitoruje veřejný web i tmavý web vaším jménem a okamžitě hlásí všechna a všechna porušení, která poskytují vaše osobní údaje & Identita v riziku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak udržuji textové zprávy soukromé

Pokud chcete skrýt pouze obsah textových zpráv, otevřete aplikaci pro zasílání zpráv a přejděte na její nastavení > Oznámení > Nastavení oznámení v aplikaci. Podívejte se na možnost Náhled nových zpráv a přepněte jej. Existuje další možnost, která je ještě bezpečnější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč bitdefender blokuje všechno

Zjištěná hrozba. Bitdefender zablokoval hrozbu. Kromě webových stránek může BitDefender blokovat online aplikace, jako jsou hry, služby a nástroje, pokud mají přístup k škodlivému odkazu nebo IP adrese na pozadí. Na obrazovce vždy dostanete vyskakovací upozornění „hrozba detekovaná“, kdykoli Bitdefender něco blokuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět historii svých synů inkognito

Níže je uveden seznam aplikací pro rodičovskou kontrolu, které vám umožňují zobrazit historii vašeho dítěte: Kidsguard Pro.Famisafe.Hoverwatch.MSPY.Spyzie.Qustodio.Fonewatcher.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji rodiče vidět moji historii vyhledávání, pokud používám VPN

VPN skrývá váš internetový provoz šifrováním, maskováním vaší skutečné IP adresy a ochranou vašich osobních údajů před hackery. Může VPN skrýt historii vyhledávání a VPN nemůže skrýt historii vyhledávání vašeho prohlížeče nebo zabránit tomu, aby jej prohlížeč zaznamenal.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být rodičovská kontrola vypnuta

Můžete vypnout rodičovské ovládací prvky na svém zařízení Android zamířením do obchodu Google Play nebo do aplikace Family Link App. Rodičovské kontroly na telefonu Androidu nebo tabletu, jaký druh aplikací a filmů si může uživatel stáhnout, a vyžadují, aby rodiče schválili jakékoli nákupy v aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze smazat rodičovské kontroly

Na domovské obrazovce Android (nebo jděte domů > Nabídka) a klepněte na Nastavení > Bezpečnostní > Správci zařízení. Zrušte výběr rodičovské kontroly, zadejte své pověření ESET a deaktivace klepněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit rodičovské kontroly

Jak vypnout rodičovské kontroly v aplikaci Google Play Storeopen.Klepněte na nabídku.Klepněte na Nastavení.Klepněte na rodičovské kontroly.Posuňte se a odejdou rodičovskou kontrolu na vypnutí.Zadejte 4 číslicový špendlík.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu blokovat nevhodný obsah v nastavení

Zabraňte nastavení Web ContentGo a klepněte na čas obrazovky.Klepněte na obsah & Omezení ochrany osobních údajů a zadejte svůj přístupový kód času na obrazovce.Klepněte na omezení obsahu a poté klepněte na webový obsah.Vyberte si neomezený přístup, omezit webové stránky pro dospělé nebo povolené webové stránky.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la compañía más rica del mundo??
Next Post
Můžete se dostat do potíží s FDA?