15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak získám McAfee zdarma 2021?

Shrnutí článku:

1. McAfee nabízí bezplatnou verzi pro iOS a Android a také 30denní zkušební verzi pro PC Windows.

2. McAfee je dobrý antivirus a stojí za investici. Nabízí rozsáhlou bezpečnostní sadu, která pracuje na více zařízeních.

3. Chcete -li obnovit svůj antivirus McAfee zdarma, přejděte na My Account.McAfee.com, přihlaste se a vyberte předplatné. Klikněte na ONETU PRO VÝKONU.

4. Pro Windows 10 je k dispozici bezplatná verze aplikace pro osobní zabezpečení McAfee, spolu s verzí založenou na předplatném.

5. Zkušební antivirová studie McAfee je platná po dobu 30 dnů. Pokud se rozhodnete zakoupit jakékoli zbývající dny v soudu, budou přidány k vašemu předplatnému.

6. Když si koupíte nový notebook, obdržíte 30denní zkušební verzi nejnovější ochrany McAfee.

7. Roční poplatek za McAfee se liší v závislosti na plánu. Plán Premium McAfee + stojí 44 $.99/rok a plán McAfee + Advanced Plan stojí 79 $.99/rok.

8. Ve srovnání mezi Nortonem a McAfee je Norton považován za lepší kvůli své dostupnosti, nadřazené ochraně malwaru, rychlejší rychlosti skenování a minimálního dopadu na výkon systému.

15 jedinečných otázek:

1. Nabízí McAfee bezplatnou verzi?

Odpovědět: Ano, McAfee nabízí bezplatnou verzi pro zařízení iOS a Android, stejně jako 30denní zkušební verze pro počítače Windows PCS.

2. Opravdu musím zaplatit za McAfee?

Odpovědět: Ano, McAfee je dobrý antivirus a stojí za investici. Poskytuje rozsáhlé bezpečnostní funkce a dobře funguje na různých zařízeních.

3. Jak mohu zdarma obnovit svůj antivirus McAfee?

Odpovědět: Chcete -li obnovit svůj antivirus McAfee zdarma, navštivte MyAccount.McAfee.com, přihlaste se s registrovaným e -mailem a heslem, přejděte na předplatné a klikněte na Renew pro příslušnou službu.

4. Existuje bezplatná verze McAfee pro Windows 10?

Odpovědět: Ano, existuje bezplatná verze aplikace McAfee Personal Security pro Windows 10, spolu s verzí založenou na předplatném, která nabízí další funkce, jako je McAfee True Key.

5. Jak dlouho trvá zkušební verze zdarma?

Odpovědět: Zkušební antivirová studie McAfee je platná po dobu 30 dnů. Pokud se rozhodnete koupit, budou k vašemu předplatnému přidány zbývající dny na pokusu.

6. Je McAfee zdarma s novým notebookem?

Odpovědět: Když si koupíte nový notebook, automaticky obdržíte 30denní zkušební verzi nejnovější ochrany McAfee.

7. Jaký je roční poplatek za McAfee?

Odpovědět: Roční poplatek za McAfee se liší v závislosti na plánu. Plán Premium McAfee + stojí 44 $.99/rok a plán McAfee + Advanced Plan stojí 79 $.99/rok, obě podporují ochranu neomezených zařízení.

8. Který antivirus je lepší, Norton nebo McAfee?

Odpovědět: Antivirus Norton je považován za lepší než McAfee kvůli jeho cenové dostupnosti, nadřazené ochraně malwaru, rychlejší rychlosti skenování a minimálního dopadu na výkon systému.

9. Mohu použít McAfee na více zařízeních?

Odpovědět: Ano, plány McAfee, jako je McAfee + Premium a McAfee + Advanced, nabízejí ochranu pro neomezené zařízení, což vám umožní používat je na více zařízeních.

10. Jak mohu kontaktovat zákaznickou podporu McAfee?

Odpovědět: Zákaznickou podporu MCAFEE můžete kontaktovat na jejich oficiálních webových stránkách a přístupem na jejich stránku podpory, kde najdete telefonní čísla a další možnosti kontaktu.

11. Nabízí McAfee funkce rodičovské kontroly?

Odpovědět: Ano, McAfee poskytuje funkce rodičovské kontroly ve svých bezpečnostních apartmánech, což vám umožní sledovat a ovládat online aktivity vašich dětí.

12. Mohu naplánovat skenování s McAfee?

Odpovědět: Ano, McAfee vám umožňuje naplánovat skenování v konkrétních časech nebo pravidelně podle vašich preferencí.

13. Chrání McAfee před ransomwarem?

Odpovědět: Ano, McAfee poskytuje ochranu proti ransomwaru, aby chránila vaše soubory a zabránilo neoprávněnému šifrování nebo ztrátě dat.

14. Mohu přizpůsobit nastavení zabezpečení McAfee?

Odpovědět: Ano, McAfee vám umožňuje přizpůsobit nastavení zabezpečení tak, aby splňovaly vaše konkrétní požadavky a preference.

15. Nabízí McAfee záruku zpět?

Odpovědět: Ano, McAfee nabízí 30denní záruku zpět, pokud nejste s jejich produktem spokojeni.

Jak získám McAfee zdarma 2021?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nabízí McAfee bezplatnou verzi

Existuje bezplatná verze McAfee, existuje bezplatná verze McAfee pro iOS a Android a 30denní bezplatná zkušební verze pro Windows PCS.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravdu musím zaplatit za McAfee

Ano. McAfee je dobrý antivirus a stojí za investici. Nabízí rozsáhlou bezpečnostní apartmá, které bude váš počítač bezpečný před malwarem a dalšími online hrozbami. Funguje to opravdu dobře na Windows, Android, Mac a iOS a The McAfee LiveSafe Plan pracuje na neomezeném počtu osobních zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zdarma obnovit svůj antivirus McAfee

Jdi na můj účet.McAfee.com. Zadejte svou registrovanou e -mailovou adresu a heslo a poté klikněte na přihlášení. Myš nad mým účtem a vyberte předplatné. Klikněte na OBROVSE pro příslušnou službu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje bezplatná verze McAfee pro Windows 10

Aplikace McAfee Personal Security je k dispozici ve dvou verzích-verze zdarma a verze založená na předplatném. Obě verze osobního zabezpečení McAfee vám poskytují snadný způsob, jak se nainstalovat nebo používat: McAfee True Key-Auto-Saves a vstoupit do vašich hesel do svých oblíbených webových stránek, takže nemusíte, takže nemusíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží McAfee zdarma

po dobu 30 dnů

Vaše bezplatná antivirová studie je platná po dobu 30 dnů. Pokud si zakoupíte, přidáme zbývající dny zbývajících dnů na vašem předplatném, takže si můžete kdykoli během soudu zakoupit s důvěrou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je McAfee zdarma s novým notebookem

Automaticky obdržíte nejnovější, nejaktuálnější ochranu, ať už se jedná o menší novou funkci nebo hlavní nový upgrade za prvních 30 dní, zdarma,. Když se aktualizuje produkt McAfee, je na vašem PC tiše nainstalován.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je roční poplatek za McAfee

Úroveň prémie McAfee + stojí 44 $.99 ročně pro neomezená zařízení a Advanced Plan McAfee + stojí 79 $.99 ročně pro neomezená zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší Norton nebo McAfee

V tomto srovnání vyniká Norton Antivirus nad McAfee. Norton je mnohem dostupnější a jeho plány začínají na 19 USD.99/rok. Kromě toho Norton nabízí vynikající ochranu proti malwaru, rychlejší rychlost skenování a nižší dopad na výkon systému než McAfee.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když neobnovím McAfee

Aplikace McAfee s vypršeným předplatným neobdrží aktualizace ani nezjistí nové hrozby. Když předplatné pro vaši aplikaci McAfee vyprší, nemůžete již stahovat nové soubory pro definici aktualizací a virů. Produkt můžete stále používat, ale nejste chráněni před hrozbami novějšími než poslední aktualizace před vypršením vypršení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou náklady na obnovu McAfee

McAfee Antivirové ceny a plány

Nezbytný Pojistné
Ceny 39 $.99 za první rok (obnovení za 119 $.99 za rok) 49 $.99 za první rok (obnovení za 149 $.99 za rok)
Počet zařízení Pět Neomezený
Monitorování identity Ano Ano
Správce hesel Ano Ano

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nainstalovat antivirus McAfee na Windows 10 zdarma

Jít na ochranu.McAfee.com.Vyberte začít.Zadejte e -mailovou adresu a heslo pro váš účet McAfee.Klikněte na přihlášení.Pod antivirem klikněte na Stáhnout.Vyberte ke stažení.Přečtěte si a přijměte licenční smlouvu.Poznamenejte si sériové číslo na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji antivirus McAfee zdarma na Windows 10

Krok 1 Klikněte na McAfee.com/aktivujte, abyste mohli uplatnit svůj produktový klíč.

Krok 2 Zadejte jedinečný produktový klíč nalezený na vaší maloobchodní kartě nebo ECARD. Krok 3 Postupujte podle našich kroků na obrazovce ke stažení a nainstalujte svou bezpečnostní aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nainstalovat antivirus McAfee na svůj notebook

Jít na ochranu.McAfee.com.Vyberte začít.Zadejte e -mailovou adresu a heslo pro váš účet McAfee.Klikněte na přihlášení.Pod antivirem klikněte na Stáhnout.Vyberte ke stažení.Přečtěte si a přijměte licenční smlouvu.Poznamenejte si sériové číslo na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co stojí McAfee po prvním roce

McAfee antivirové alternativy a jak se porovnávají

McAfee Norton
Úvodní ceny 39 $.99 za první rok $ 24.99 za rok
Ceny po obnově (za rok) 89 $.99 59 $.99
Počet zařízení Jeden na základním plánu; Neomezené plány vyšší úrovně Jedno zařízení na základním plánu; Až 10 zařízení podle plánu prémie
VPN Ano Ano (na plánu vyšší úrovně)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je obnova ceny pro McAfee

109 $.99/yr

Zkušební podmínky zdarma: Na konci zkušebního období vám bude účtováno 39 $.99 pro první funkční období. Po prvním období budete automaticky obnoveni za obnovovací cenu (v současné době 109 $.99/yr). Před obnovením vám budeme účtovat 7 dnů. Můžete zrušit kdykoli předtím, než budete účtováni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji na svém počítači Norton i McAfee

Norton je lepší pro zabezpečení, výkon a další funkce. Pokud chcete nejlepší ochranu v roce 2023, jděte s Nortonem. McAfee má lepší zákaznickou podporu než Norton. Pokud chcete bezpečné, funkce bohaté na funkce a pro začátečníky, jděte s McAfee.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Norton bezplatnou verzi

Naše bezplatné produkty pomáhají poskytovat celkovou ochranu pro váš digitální život. Od našeho bezplatného skenování viru po našeho správce hesel zdarma vám Norton udržuje bezpečnější každý den.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí McAfee za rok

McAfee Antivirus Review

Plán Cena prvního ročníku Ochrana identity
McAfee Antivirus Basic 29 $.99/yr. Pouze monitorování
McAfee Antivirus Plus 39 $.99/yr. Pouze monitorování
McAfee+ Premium 49 $.99/yr. Pouze monitorování
McAfee+ Advanced 89 $.99/yr. Omezená ochrana

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik se McAfee účtuje za rok

McAfee Antivirové ceny a plány

Nezbytný Pojistné
Ceny 39 $.99 za první rok (obnovení za 119 $.99 za rok) 49 $.99 za první rok (obnovení za 149 $.99 za rok)
Počet zařízení Pět Neomezený
Monitorování identity Ano Ano
Správce hesel Ano Ano

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký antivirus bych měl použít pro Windows 10 zdarma

Antivirus Microsoft Defender je to, co přichází předinstalované na Windows PCS. I když to není tak bohaté na funkce jako některé další možnosti na tomto seznamu, nabízí solidní ochranu proti virům a malwaru. Navíc je zdarma používat a snadno se nastavit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není McAfee kompatibilní s Windows 10

Jak zjistím, zda můj bezpečnostní produkt McAfee funguje na Windows 10 McAfee úzce spolupracuje s Microsoftem, aby se ujistil, že naše produkty jsou kompatibilní s hlavními, podporovanými verzemi Windows. Váš bezpečnostní software McAfee pro Windows je kompatibilní s Windows 10, pokud je ve verzi 14.0. 1029 nebo později.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je produktový klíč McAfee

Krok 1 Klikněte na McAfee.com/aktivujte, abyste mohli uplatnit svůj produktový klíč.

Krok 2 Zadejte jedinečný produktový klíč nalezený na vaší maloobchodní kartě nebo ECARD. Krok 3 Postupujte podle našich kroků na obrazovce ke stažení a nainstalujte svou bezpečnostní aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vyprší předplatné McAfee

Když předplatné pro vaši aplikaci McAfee vyprší, nemůžete již stahovat nové soubory pro definici aktualizací a virů. Produkt můžete stále používat, ale nejste chráněni před hrozbami novějšími než poslední aktualizace před vypršením vypršení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který antivirus je zcela zdarma

Naše recenze špičkového volného antivirového softwaru Antivirus Antivirus Free Edition.AVG Antivirus Free.Kaspersky Security Cloud zdarma.Microsoft Windows Defender.Avira Antivirus.360 Celkem zabezpečení.Antivirus volného zóny.Malwarebytes Anti-malware zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zdarma stáhnout plnou verzi Norton Antivirus

Dny. Nejprve budete muset jít k nám.Norton.Com Forward Slash Downloads Hyphen Trial Hyphen Norton Hyphen Antivirus Scroll na dno stránky, která se načítá a klikne na stahování zdarma

[/WPRemark]

Previous Post
¿Necesitas un transformador para un timbre de anillo??
Next Post
Jak odstraním malware z mého tabletu Android?