15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Má na vás špionos Google?

Síť E na dálku odposlouchává veškerý zvuk zachycený reproduktorem Google Home.

Útočníci by mohli tento účet backdoor potenciálně použít k získání neoprávněného přístupu k domácímu zařízení Google a monitorovat konverzace bez znalostí uživatele.

Pokud je mikrofon na reproduktoru Google Home vypnutý, již nebude vyzvednout žádný hlas ani hudbu a nebude posílat žádná data na servery Google.

Inteligentní reproduktory Google Home mají vážnou bezpečnostní zranitelnost, která vystavuje uživatele potenciálním hackerským a špionážním činnostem.

Chcete -li zabránit poslechu Google Home, mohou uživatelé přepínat mikrofon zapnutý/OFF umístěný vedle napájecího kabelu. Když je mikrofon vypnutý, přepínač zobrazí oranžové světlo.

Zařízení Google Nest nezaznamenávají všechny konverzace. Asistent Google je navržen tak, aby upřednostňoval soukromí uživatele a poskytoval transparentnost, výběr a kontrolu nad daty.

Hackeři mohou potenciálně zahájit telefonní hovory prostřednictvím reproduktoru Google Home a zaznamenávat aktivity v domě oběti.

Pozvaní jednotlivci do vašeho domova mohou mít přístup k interakci s domácími zařízeními a službami připojenými k Google.

Sledování hlasového čísla Google by vyžadovalo pokročilé hackerské dovednosti, protože Google zajišťuje zabezpečení pro čísla a data uživatelů. Nezaručuje však ochranu před spamovým voláním.

Mezi rizika spojená s Google Home patří zranitelnost, která umožňuje neoprávněný přístup a odposlouchávání, potenciální hackerské činnosti a obavy o ochranu osobních údajů týkající se nahrávání a ukládání uživatelských konverzací.

Celkově použití zařízení Google Home přichází s určitými riziky, která by si uživatelé měli být vědomi a přijímat opatření k zajištění jejich soukromí a bezpečnosti.

Je na vás domácí špionáž Google?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze Google Home použít ke špionu

Výzkumný pracovník shledává, že reproduktor Home Google je zranitelný pro hacknu a snooping při rozhovorech. Zařízení lze použít k poslechu vašich soukromých konverzací pomocí vzdáleného přístupu prostřednictvím účtu backdoor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás někdo poslouchat prostřednictvím Google Home

Váš reproduktor Google Nest/Home vždy poslouchá, ale můžete jej snadno zastavit stisknutím tlačítka na zadní straně. Co se stane, pokud vypnete mikrofon z vašeho hlasu nebo hudby již nebude vyzvednut a zpracováván prostřednictvím serverů Google.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google Home A Bezpečnostním rizikem

Bylo zjištěno, že inteligentní reproduktory Google Home mají vážnou zranitelnost bezpečnosti, která by mohla hackerům umožnit špehovat netušící uživatele.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráníte poslechu Google Home

Přepněte mikrofon zapnutý nebo vypnuto nalezený vedle napájecího kabelu. Přepínač zobrazí oranžový, když je mikrofon vypnutý. Poznámka: Pokud vypnete mikrofon, zabrání tomu, aby zvuk hnízda poslechl nebo reagoval. Aby bylo možné interagovat hlasem se zvukem Nest, musí být mikrofon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google domov tajně zaznamenávat konverzace

Je moje zařízení Google Nest, které zaznamenává všechny mé konverzace č. Můžete se dozvědět více o tom, jak asistent Google chrání vaše soukromí a dává vám průhlednost, výběr a ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou hackeři mluvit přes domov Google

Hacker může také zahájit telefonní hovor prostřednictvím inteligentního domácího reproduktoru, což umožňuje zaznamenat vše, co se děje v domě oběti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může se cizinec připojit k mému domovu Google

Každý, kdo je pozván do vašeho domova, může být schopen komunikovat s domácími zařízeními a službami připojenými k Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě někdo sledovat prostřednictvím Google Voice

Pro někoho, kdo sleduje hlas Google Voice, bude muset mít vynikající hackerské dovednosti, protože Google nabízí úplné zabezpečení pro vaše číslo a data. I když číslo hlasového hovoru Google není sledovatelné, neznamená to, že je možné jej použít k volání spamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou rizika domova Google

Možná nebezpečí

Zranitelnost by mohla nechat protivníka přítomného v bezdrátové blízkosti zařízení nainstalovat účet backdoor na zařízení a začít odesílat vzdálené příkazy, získat přístup k mikrofonovému krmivu a zahájit libovolné požadavky HTTP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poslouchá asistent Google

Téměř všechna hlasově aktivovaná technologie používá mikrofony, které poslouchají „Wake Words.„To znamená, že technicky vždy poslouchají. Pokud chcete převzít kontrolu nad svým soukromí, zde je návod, jak zabránit inteligentním zařízením v poslechu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google doma neustále nahrávání

Je moje zařízení Google Nest, které zaznamenává všechny mé konverzace č. Můžete se dozvědět více o tom, jak asistent Google chrání vaše soukromí a dává vám průhlednost, výběr a ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat svůj google domů soukromým

Změňte své nastavení ochrany osobních údajů OPEN APPLACE Google .Vyberte Wi-Fi .Vyberte Nastavení .Vyberte nastavení ochrany osobních údajů.Přepněte požadované možnosti zapnuto nebo vypněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Google mě tajně poslouchá

Také vás poslouchají pro marketingové účely. Stejně jako to, jak Google a další vyhledávače sledují vaše vyhledávání a historii prohlížení, abyste se ujistili, že online reklamy, které vidíte, jsou relevantní pro vaše konkrétní zájmy, vaše hlasová data se používají stejným způsobem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když vás někdo tajně nahrává doma

Pokud vás někdo zaznamenává bez vašeho svolení způsobem, který porušuje federální nebo státní právo, můžete kontaktovat právního profesionála, žalovat je a přimět je, aby zaplatili náhradu škody.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou cizinci připojit k mému domovskému google

Každý, kdo je pozván do vašeho domova, může být schopen komunikovat s domácími zařízeními a službami připojenými k Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google doma snadno napadený

Je váš inteligentní reproduktor naslouchán ve vašich konverzacích Nedávný objev zjistil, že řada inteligentních reproduktorů Google může být snadno porušena, aby hackerům špehovala na váš domov a ovládací zařízení připojená k ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, kdo má přístup k mému domácímu Google

Stránka My Google Aktivita zobrazuje jakýkoli zaznamenaný přístup na webových stránkách, aplikacích, umístění a YouTube. Podobně přejděte na https: // myaccount.Google.COM/zařízení pro kontrolu seznamu zařízení, ke kterým jste se přihlásili s účtem Google (obrázek D).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo ukrást mé telefonní číslo pomocí Google Voice

Podvodníci propojují vaše telefonní číslo s jejich hlasem Google a poté použijte toto číslo k spáchání zločinů, jako je podvod a krádež identity. Protože je to na účtu Google Voice a ne na vašem osobním čísle, stává se to bez vašeho vědomí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může někdo udělat s vaším hlasem Google

Pokud scammer dostane váš ověřovací kód Google Voice, může potenciálně spáchat další zločiny, které skrývají svou identitu, zatímco jsou spojeny s vašimi osobními údaji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné mít v koupelně domov Google

Vytvořte si své vlastní lázně

Jedna věc, kterou si můžete poznamenat, je, že vlhkost může poškodit váš reproduktor, takže se ujistěte, že je koupelna dobře větraná. A vězte, že byste na své vlastní riziko umístili domácí reproduktor Google Home do nejvíce vlhkosti v domě v domě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být domácí zařízení Google napadeno

Je váš inteligentní reproduktor naslouchán ve vašich konverzacích Nedávný objev zjistil, že řada inteligentních reproduktorů Google může být snadno porušena, aby hackerům špehovala na váš domov a ovládací zařízení připojená k ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google vždy poslouchá mé konverzace

Téměř všechna hlasově aktivovaná technologie používá mikrofony, které poslouchají „Wake Words.„To znamená, že technicky vždy poslouchají. Pokud chcete převzít kontrolu nad svým soukromí, zde je návod, jak zabránit inteligentním zařízením v poslechu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Google nahrává mé konverzace

Když je toto nastavení hlasu a zvukové aktivity pro váš web & Aktivita aplikace, Google uloží zvukové záznamy, když budete komunikovat s vyhledáváním Google, asistentem a mapami, ve vašem účtu Google. Zvuk je uložen, když vaše zařízení detekuje aktivaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nahrává Google vše, co říkám

Když je toto nastavení hlasu a zvukové aktivity pro váš web & Aktivita aplikace, Google uloží zvukové záznamy, když budete komunikovat s vyhledáváním Google, asistentem a mapami, ve vašem účtu Google. Zvuk je uložen, když vaše zařízení detekuje aktivaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poslouchá Google Home, když je mikrofon pryč

Vaše domácí zařízení Google zaznamenává a ukládá zvuk z interakcí, jako když říkáte "Ahoj Google" nebo "Dobře, Google." Můžete zabránit domácímu Google v poslechu konverzací vypnutím mikrofonu nebo změnit nastavení ochrany osobních údajů, abyste zabránili Google v ukládání vašich zvukových dat.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo conecto mi aplicación Firestick a mi teléfono wifi??
Next Post
Jak mohu skrýt své slzy?