15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak nainstaluji Kaspersky, aniž bych ztratil licenci?

Shrnutí článku: Obnovení a správa licence Kaspersky

1. Jak obnovit aktivační kódy: Otevřete hlavní okno Aplikace, klikněte na licenční odkaz a poté klikněte na odkaz obnovit můj aktivační kódy, přejděte na připojení k mému oknu Kaspersky.

2. Co se stane, když vyprší licence Kaspersky: Po vypršení platnosti licence a období odkladu skončí aplikace nadále s omezenou funkčností, jako jsou žádné aktualizace a omezený přístup k bezpečnostní síti Kaspersky.

3. Převod licence Kaspersky na nový počítač: Chcete -li přenést licenci mezi počítači, musíte ji odstranit z jednoho zařízení a přidat ji do aplikace Kaspersky na jiném zařízení.

4. Aplikace Kaspersky zmizení po upgradu Windows 10: Pokud aplikace Kaspersky zmizela z vašeho počítače po upgradu na novou verzi Windows 10, znamená to, že verze aplikace byla nekompatibilní. Chcete -li jej přeinstalovat, stáhněte si nástroj Kavremover pro aplikace Kaspersky.

5. Vyhledání licenčního klíče Kaspersky: V konzole správy Kaspersky Security Center vyberte složku licencí Kaspersky. Pracovní prostor zobrazuje seznam klíčů přidaných do úložiště klíčů Kaspersky Security Center. Vyberte klíč pro zobrazení jeho podrobností.

6. Nalezení licenčního klíče Kaspersky: Pokud jste licenci zakoupili online, váš aktivační kód bude odeslán na e -mail, který jste použili pro nákup. Pokud je zakoupen na CD, najdete aktivační kód v příručce Quick Start. Pro kartu pro obnovu licence je kód na zádech.

7. Počet uživatelů stále používá Kaspersky: Produkty Kaspersky fungují dobře v testech bezpečnostního softwaru třetích stran, které se velmi hodnotí pro pokročilé ochrany proti hrozbám (ATP) v souhrnné zprávě AV-Comparatives za 2021.

8. Náklady na obnovení Kaspersky: Kaspersky nabízí různé plány s cenami od 37 $.99 ročně pro standardní plán, 45 $.99 za rok pro plán plus a 46 $.99 ročně pro plán prémie. Tyto plány poskytují antivirové, anti-malware, ochranu proti ransomwaru a bezpečné prohlížení webu.

Otázky a odpovědi:

1. Jak obnovím svou licenci Kaspersky?
Chcete -li obnovit licenci Kaspersky, otevřete hlavní okno aplikace, klikněte na licenční odkaz a poté klikněte na odkaz obnovit mé aktivační kódy, připojte se k mému Kaspersky.

2. Funguje Kaspersky stále po uplynutí licence?
Po vypršení platnosti licence bude Kaspersky nadále fungovat s omezenou funkčností, jako jsou žádné aktualizace a omezený přístup k bezpečnostní síti Kaspersky.

3. Mohu převést svou licenci Kaspersky na nový počítač?
Ano, můžete svou licenci Kaspersky přenést do nového počítače jejím odstraněním z jednoho zařízení a přidáním do aplikace Kaspersky na jiném zařízení.

4. Proč můj Kaspersky zmizel po upgradu na Windows 10?
Pokud vaše aplikace Kaspersky zmizela po upgradu na Windows 10, může to být způsobeno nekompatibilitou verze aplikace. Chcete -li jej přeinstalovat, stáhněte si nástroj Kavremover pro aplikace Kaspersky.

5. Kde je uložen licenční klíč Kaspersky?
Licenční klíč Kaspersky najdete v konzole Kaspersky Security Center Administration. Vyberte složku licencí Kaspersky a uvidíte seznam klíčů uložených v klíčovém úložišti Kaspersky Security Center.

6. Kde najdu svůj licenční klíč Kaspersky?
Pokud jste licenci zakoupili online, bude aktivační kód odeslán na váš e -mail. Pokud jste aplikaci zakoupili na CD, najdete aktivační kód v příručce Quick Start. Pro kartu pro obnovu licence je kód na zadní straně karty.

7. Je někdo stále používá Kaspersky?
Ano, mnoho uživatelů stále používá Kaspersky. Produkt trvale funguje dobře v testech bezpečnostního softwaru třetích stran a je vysoce zařazen do pokročilé ochrany proti hrozbám (ATP).

8. Kolik stojí obnovení Kaspersky?
Kaspersky nabízí různé plány s cenami od 37 $.99 ročně pro standardní plán, 45 $.99 za rok pro plán plus a 46 $.99 ročně pro plán prémie. Tyto plány poskytují antivirové, anti-malware, ochranu proti ransomwaru a bezpečné prohlížení webu.

Jak nainstaluji Kaspersky, aniž bych ztratil licenci?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovím svou licenci Kaspersky

Jak obnovit aktivační kód.Kliknutím na licenční odkaz v okně hlavní aplikace přejděte do licenčního okna.Klikněte na odkaz obnovit můj aktivační kódy a přejděte na připojení k mému oknu Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Kaspersky stále po vypršení platnosti licence

Když licence vyprší a období odkladu skončí, aplikace nadále funguje s omezenou funkčností (například aktualizace a bezpečnostní síť Kaspersky se stanou k dispozici).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu převést svou licenci Kaspersky na nový počítač

Chcete -li přenést licenci mezi počítači, budete ji muset odstranit z jednoho zařízení a poté ji přidat do aplikace Kaspersky na jiné zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj Kaspersky zmizel

Pokud vaše aplikace Kaspersky zmizela z počítače po upgradu na novou verzi Windows 10, znamená to, že verze aplikace byla nekompatibilní. Chcete -li aplikaci znovu nainstalovat, proveďte následující: Stáhněte si nástroj Kavremover pro aplikace Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je uložen licenční klíč Kaspersky

V konzole správy Kaspersky Security Center vyberte složku licencí Kaspersky. Pracovní prostor ukazuje seznam klíčů přidaných do klíčového úložiště Kaspersky Security Center. V seznamu klíčů vyberte klíč, jehož podrobnosti si přejete zobrazit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je můj licenční klíč Kaspersky

Pokud jste licenci zakoupili v internetovém obchodě, bude váš aktivační kód odeslán na e -mail, který jste použili při nákupu. Pokud jste aplikaci zakoupili na CD, najdete svůj aktivační kód v průvodci Quick Start. Pokud jste si zakoupili kartu obnovení licence, najdete kód na zadní straně karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je někdo stále používá Kaspersky

Produkty Kaspersky neustále fungují dobře v testech bezpečnostního softwaru třetích stran-v souhrnné zprávě AV-Comparatives za rok 2021 se Kaspersky Internet Security umístila za Avast jako nejlepší spotřebitelský produkt pro pokročilou ochranu proti hrozbám (ATP).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je obnova Kaspersky

Nejlepší hodnota
Standardní plán Plus plán Prémiový plán
Od 37 $.99*/rok Od 45 $.99*/rok Od 46 $.99*/rok
Anti-Virus, anti-malware a ochrana proti ransomwaru Anti-Virus, anti-malware a ochrana proti ransomwaru Anti-Virus, anti-malware a ochrana proti ransomwaru
Bezpečné prohlížení webu Bezpečné prohlížení webu Bezpečné prohlížení webu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít stejný Kaspersky na dvou počítačích

Chcete -li aktivovat aplikaci na více zařízeních: Nainstalujte aplikaci na zařízení, která chcete chránit. Pokyny naleznete v tomto článku. Připojte aplikaci na všech zařízeních ke stejnému účtu mého Kaspersky nebo použijte stejný aktivační kód na všech zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji Kaspersky na můj nový počítač

Stáhněte si instalační balíček Kaspersky Total Security z webu Kaspersky nebo prostřednictvím odkazu v e -mailu, který jste obdrželi z internetového obchodu. Spusťte stažený instalační program. Počkejte, až průvodce najdete nejnovější verzi aplikace nebo klikněte na Skip a nainstalujte aktuální verzi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Kaspersky blokován v USA

U.S. Regulátoři již zakázali používání federální vlády softwaru Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je cena Kaspersky License Key

Nejlepší hodnota
Standardní plán Plus plán Prémiový plán
Od 37 $.99*/rok Od 45 $.99*/rok Od 46 $.99*/rok
Anti-Virus, anti-malware a ochrana proti ransomwaru Anti-Virus, anti-malware a ochrana proti ransomwaru Anti-Virus, anti-malware a ochrana proti ransomwaru
Bezpečné prohlížení webu Bezpečné prohlížení webu Bezpečné prohlížení webu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je uložen certifikát Kaspersky Security Center

Certifikát správy serveru je vytvořen automaticky během instalace komponenty serveru Administration a je uložen v %ALLUSERSPROFILE %\ APLIKACE.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je aktivační kód stejný jako licenční klíč

ActivationCode: Lze jej použít pouze online a být recyklován. Samostatný licenční klíč: Lze jej použít offline a je připevněn k počítači na ID hostitele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být Kaspersky důvěryhodné 2023

Nejnovější testy AV-testu v Kaspersky pro Android a Windows, provedené v lednu a únoru 2023, daly Kasperskym 100 procentní skóre 100 procentních skóre. S oběma softwarem detekoval Kaspersky všechny útoky na malware s nulovým dnem a všechny rozšířené a převládající malware objevené do čtyř týdnů před každým testem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být nyní Kaspersky důvěryhodné

Výsledky testu Kaspersky

AV-Test uvádí všechny produkty prostřednictvím přísného testování a je nejdůvěryhodnějším zdrojem pro nezávislé testování bezpečnostních produktů. Kaspersky pravidelně skóruje perfektní nebo téměř perfektní s každou ze svých nabídek, pokud jde o ochranu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to zaplatit za Kaspersky

Kaspersky Standard je dobrým vstupním bodem pro základní ochranu na více zařízeních. Chybí mnoho dalších funkcí, jako je Kaspersky’s Správce hesel a VPN, ale zahrnuje dost, aby váš počítač v roce 2023 plně chránil počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí roční předplatné Kaspersky

Zrušit své předplatné kdykoli. *Úvodní cena za první rok vašeho předplatného. Automaticky se obnoví na 59 $.99 za rok.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu odinstalovat Kaspersky a přeinstalovat, aniž bych ztratil licenci

Když přeinstalujete operační systém, je aplikace Kaspersky odstraněna z vašeho počítače spolu s licenci nebo informacemi o předplatném. Abyste se vyhnuli ztrátě informací a udržovali ochranu počítače, doporučujeme, abyste svou aplikaci připojili k mému Kaspersky před opětovným instalací operačního systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nainstalovat Kaspersky Antivirus krok za krokem

V tomto videu vám ukážeme, jak nainstalovat. A aktivujte Kaspersky Antivirus Začněte tím, že se ujistěte, že váš počítač splňuje požadavky na systém Kaspersky Antivirus

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat Kaspersky na Windows 10

Nejprve se ujistěte, že váš počítač splňuje požadavky systému. Poté přejděte do webu Kaspersky Lab Stáhněte si instalační soubor. A spusťte jej v uvítacím okně Klikněte na Pokračovat si přečtěte licenci

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Kaspersky stále ruská společnost

Laboratoriya Kasperskogo) je ruská nadnárodní kybernetická bezpečnost a antivirové poskytovatel se sídlem v Moskvě v Rusku a provozovaný holdingovou společností ve Velké Británii. Založil ji v roce 1997 Eugene Kaspersky, Natalya Kaspersky a Alexey de-Monderik; Eugene Kaspersky je v současné době generálním ředitelem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží licence Kaspersky

Předplatné může být omezeno (například na jeden rok) nebo neomezené (bez data vypršení platnosti). Chcete -li pokračovat v používání zabezpečení internetu Kaspersky po vypršení omezeného předplatného, ​​musíte jej obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde se stahová instalační program Kaspersky

Ve výchozím nastavení je aplikace nainstalována ve složce %ProgramFiles %\ Kaspersky Lab \ Kaspersky Endpoint Security pro Windows . Konfigurační soubor. Můžete nahrát soubor, který definuje nastavení koncového bodu Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít jeden produktový klíč na dvou počítačích

Pro normální maloobchodní aktivační klíče Windows můžete použít stejný produktový klíč na dvou různých počítačích, pokud oba stroje nepoužíváte současně.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es el Microsoft Security Essentials gratis?
Next Post
Jaká zařízení mohu spárovat s domovem Google?