15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete sdílet svůj účet Hulu?




Shrnutí sdílení účtu Hulu

souhrn

1. Mohu sdílet svůj účet Hulu s rodinou v jiném domě?
Podle Hulu jsou jejich živé televizní plány určeny pro jednorázové použití. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

2. Jaká jsou pravidla pro sdílení účtu Hulu?
Uživatelské smluvní podmínky společnosti Hulu uvádějí, že předplatitelé a kdokoli, kdo má přístup k jejich účtu. Primární držitel účtu může přidat až pět dalších profilů, ale pouze dvě zařízení mohou streamovat současně Hulu.

3. Mohu sdílet svůj účet Hulu na různých místech?
Hulu vám neumožňuje sledovat živou televizi z více míst. Služby VPN mohou být schopny toto omezení obejít a je známo, že někteří poskytovatelé VPN pracují s Hulu + Live TV.

4. Můžete sdílet Hulu s někým jiným?
Můžete mít až 8 lidí se připojí k jediné relaci Watch Party na Hulu. Účastníci, kteří sdílejí stejný účet Hulu, se mohou připojit prostřednictvím jednotlivých profilů. Uživatelé mladší 18 let však nemohou začít ani se účastnit Watch Party.

5. Jak se dostanu kolem domova Hulu?
Chcete-li obejít Hulu’s Geo-Restrictions, můžete použít službu VPN, která má servery v USA. Přihlášení k odběru VPN jako ExpressVPN vám může pomoci získat přístup k knihovně Hulu s více než 70 000 televizními epizodami a filmy.

6. Mohu na svůj účet Hulu přidat člena rodiny?
Ano, můžete vytvořit personalizované profily pro každého člena vaší rodiny, včetně dětí. Profily vám umožňují sledovat oblíbené pořady a filmy a přijímat doporučení na základě individuálních preferencí.

7. Kolik zařízení můžete sdílet s Hulu?
S Hulu můžete streamovat prémiový obsah z až pěti obrazovek najednou. Z těchto pěti mohou být tři obrazovky na mobilních zařízeních používaných mimo domov. Překročení tohoto limitu může mít za následek chybovou zprávu „příliš mnoho proudů“.


Otázky:

  1. Mohu sdílet svůj účet Hulu s rodinou v jiném domě?
    Ne, živé televizní plány Hulu jsou určeny pro jednorázové použití. Pro použití Hulu na více místech se doporučuje zaregistrovat se na druhý živý televizní účet.
  2. Jaká jsou pravidla pro sdílení účtu Hulu?
    Podle uživatele společnosti HULU jsou předplatitelé a kdokoli, kdo má přístup k účtu, odpovědní za udržení informací o účtu důvěrné a zabezpečené. Primární držitel účtu může přidat až pět dalších profilů a pouze dvě zařízení mohou streamovat současně Hulu.
  3. Můžete sledovat Hulu z více míst?
    Ne, Hulu vám neumožňuje sledovat živou televizi z více míst. Služba VPN může pomoci obejít toto omezení a je známo, že někteří poskytovatelé VPN pracují s Hulu + Live TV.
  4. Můžete sdílet Hulu s někým jiným?
    Ano, můžete mít až 8 lidí se připojí k relaci Watch Party na Hulu. Účastníci, kteří sdílejí stejný účet Hulu, se mohou připojit prostřednictvím jednotlivých profilů. Uživatelé mladší 18 let však nemohou začít ani se účastnit Watch Party.
  5. Jak můžete přistupovat k Hulu z jiného místa?
    Pro přístup k Hulu z jiného místa můžete použít službu VPN se servery v USA. Přihlášení k odběru VPN, jako je ExpressVPN, může pomoci obejít Hulu’s Geo-Restrictions.
  6. Mohu na svůj účet Hulu přidat člena rodiny?
    Ano, můžete vytvořit personalizované profily pro každého člena rodiny, včetně dětí. Profily vám umožňují sledovat oblíbené pořady a filmy a přijímat doporučení na základě individuálních preferencí.
  7. Kolik zařízení můžete streamovat?
    S Hulu můžete streamovat prémiový obsah z až pěti obrazovek najednou. Z těchto pěti mohou být tři obrazovky na mobilních zařízeních používaných mimo domov. Překročení tohoto limitu může mít za následek chybovou zprávu „příliš mnoho proudů“.

Závěrem lze říci, že živé televizní plány společnosti Hulu jsou určeny k použití jednoho domu, ale jsou k dispozici možnosti pro používání Hulu na více místech. Sdílení účtu je povoleno, ale existují omezení počtu současných toků. Služby VPN mohou pomoci obejít geografická omezení a pro členy rodiny mohou být vytvořeny personalizované profily. Je důležité přezkoumat HULU smluvní podmínky pro podrobné informace o pravidlech sdílení a použití účtů.


Můžete sdílet svůj účet Hulu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sdílet svůj účet Hulu s rodinou v jiném domě

Mohu použít Hulu v obou našich živých televizních plánech, jsou určeny pro jednorázové použití. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou pravidla pro sdílení účtu Hulu

HULU Uživatelské smluvní podmínky tvrdí, že předplatitelé a kdokoli, kdo má přístup k jejich účtu. Kromě majitele primárního účtu můžete přidat pět profilů, ale HULU mohou streamovat pouze dvě zařízení současně.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sdílet svůj účet Hulu na různých místech

Hulu vám neumožňuje sledovat živou televizi z více míst, takže někdo nemůže sledovat Hulu z vaší domácí sítě, když jste mimo zemi, která se k ní snaží získat přístup z VPN. Zde je několik poskytovatelů VPN, kteří budou pracovat s Hulu + Live TV.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sdílet Hulu s někým jiným

Až 8 lidí se může připojit k jedinému sledovacímu večírku. Účastníci, kteří sdílejí stejný účet Hulu, se mohou připojit prostřednictvím jednotlivých profilů. Vezměte prosím na vědomí, že účty a profily pro uživatele mladší 18 let nebudou moci začít nebo se účastnit hodinky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem domova Hulu

Pokud vás zajímá, jak oklamat Hulu Live Location Tracker a získat přístup k více než 70 000 televizních epizodách a filmech dostupných v knihovně Hulu, budete potřebovat dobrý VPN. OBELENÍ HULU GEO-RESTRISTICTIONS: Přihlaste se k odběru VPN, který má servery v USA, jako je ExpressVPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu na svůj účet Hulu přidat člena rodiny

Dejte všem doma personalizovaný zážitek z streamování vytvářením profilů pro každého člena vaší rodiny, včetně dětí. Profily vám umožní sledovat své oblíbené pořady a filmy a pomůže vám objevit nové s doporučeními založenými na vašem vkusu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zařízení můžete sdílet s Hulu

Budete moci streamovat prémiový obsah pouze z celkem pěti obrazovek-z nichž tři mohou být na mobilních zařízeních mimo domov-najednou. Pokud tento limit překročíte, narazíte na chybovou zprávu „příliš mnoho proudů“. Byl tento článek užitečný

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete změnit své domovské umístění na Hulu

Hulu vám umožní změnit svou domácí síť až čtyřikrát v průběhu roku. Chcete-li to změnit, budete muset být ve Wi-Fi síti vašeho domova, takže pokud cestujete, možná budete potřebovat pomoc od své rodiny nebo spolubydlících.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou dva lidé použít můj účet Hulu

Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Pokud se pokusíte streamovat z dalšího zařízení, můžete na této obrazovce vidět chybovou zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vám dojde domov na Hulu

HULU můžete sledovat mimo svou domácí síť na mobilním zařízení. Možná však nebudete moci vidět všechny své místní kanály bez změny umístění, a pokud se na svém mobilním zařízení nezbavíte alespoň jednou měsíčně, nemusí být Hulu Live TV dostupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolikrát můžete změnit umístění domova na Hulu Live

Domácí síť můžete změnit až čtyřikrát během 12měsíčního období. Pokud potřebujete více pomoci, kontaktujte nás a uvidíme, zda můžeme pomoci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik členů rodiny mohu přidat na svůj účet Hulu

Primární profil pro váš účet se automaticky vytvoří během procesu registrace. Poté můžete vytvořit až pět dalších profilů (celkem šest) – Naučte se, jak vytvářet a přepínat profily na svých zařízeních. Každý profil, který nastavíte, bude mít jedinečnou historii sledování a doporučení obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte, kde se používá váš hulu

Přejděte na stránku svého účtu a přihlaste se, pokud je vyzván. Pod vaším účtem vyhledejte Watch Hulu na sekci zařízení a klikněte na Správa zařízení. Na další vyskakovací obrazovce uvidíte všechna zařízení svázaná s vaším účtem, včetně data, kdy byli aktivováni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu říká, že nejsem doma, ale já jsem

Dostávám chybovou zprávu s uvedením, že nejsem doma

Nejběžnější příčinou této chybové zprávy je to, že používáte zařízení v obývacím pokoji, které je připojeno k jiné síti, než je nastavena jako domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě Hulu neustále nutí měnit svou domovskou polohu

Hulu umožňuje pouze 4 aktualizace domova za rok.

U některých zákazníků je možné, že tento limit byl překročen. To bude vyžadovat kontakt s podporou HULU, aby se přepsal v případě případu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nepovoluje sdílení hesel

Pokud máte základní plán Hulu na vyžádání, můžete své heslo sdílet s někým, kdo žije mimo vaši domácnost, alespoň v tom smyslu, že to obvykle nevede k zákazu účtu v době psaní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu oklamat své místo Hulu Home

Pokud vás zajímá, jak oklamat Hulu Live Location Tracker a získat přístup k více než 70 000 televizních epizodách a filmech dostupných v knihovně Hulu, budete potřebovat dobrý VPN. OBELENÍ HULU GEO-RESTRISTICTIONS: Přihlaste se k odběru VPN, který má servery v USA, jako je ExpressVPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Hulu bez sdílení své polohy

HULU můžete sledovat mimo svou domácí síť na mobilním zařízení. Možná však nebudete moci vidět všechny své místní kanály bez změny umístění, a pokud se na svém mobilním zařízení nezbavíte alespoň jednou měsíčně, nemusí být Hulu Live TV dostupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik domů může sdílet Hulu

Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Pokud se pokusíte streamovat z dalšího zařízení, můžete na této obrazovce vidět chybovou zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu změnit své místo Hulu Home několikrát

Hulu vám umožní změnit svou domácí síť až čtyřikrát v průběhu roku. Chcete-li to změnit, budete muset být ve Wi-Fi síti vašeho domova, takže pokud cestujete, možná budete potřebovat pomoc od své rodiny nebo spolubydlících.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nabízí Hulu více uživatelů

Jak fungují profily Primární profil pro váš účet se automaticky vytvoří během procesu registrace. Poté můžete vytvořit až pět dalších profilů (celkem šest) – Naučte se, jak vytvářet a přepínat profily na svých zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zařízení lze přihlásit do Hulu

Budete moci streamovat prémiový obsah pouze z celkem pěti obrazovek-z nichž tři mohou být na mobilních zařízeních mimo domov-najednou. Pokud tento limit překročíte, narazíte na chybovou zprávu „příliš mnoho proudů“. Byl tento článek užitečný

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem svého domova na Hulu

Pomocí VPN. S VPN můžete změnit polohu Hulu i bez přístupu k vaší domácí síti. Existuje však úlovek: Ne všechny VPN mohou změnit vaše umístění Hulu. Většina VPN může změnit vaši IP adresu, ale Hulu také používá sledování GPS k určení vaší polohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžete používat Hulu na různých místech

Hulu + Live TV je určena pro jednu domácnost, takže nemá být sdílen na více místech (Hulu (Hulu.TV/HoNetwork-). Pokud jste přihlášeni k odběru k jednomu z našich plánů na vyžádání, můžete použít své Hulu Sub na tolik zařízeních, kolik potěšíte v U.S.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolikrát můžete změnit místo HULU HULU HULU

Domácí síť můžete změnit až čtyřikrát během 12měsíčního období. Pokud potřebujete více pomoci, kontaktujte nás a uvidíme, zda můžeme pomoci.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué sucede cuando presionas el botón de pánico??
Next Post
Je nástroj pro praskání hesla LC4?