15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaké vybavení potřebuji pro YouTube TV?

1 – shrnutí

Shrnutí TV YouTube

YouTube TV je streamovací služba, která vám umožní sledovat živé televizní kanály a obsah na vyžádání na různých zařízeních. Chcete -li získat přístup k televizi YouTube v televizi, musíte si aplikaci stáhnout na inteligentní televizi nebo streamování. Poskytuje širokou škálu kanálů, snadno použitelné rozhraní a funkci cloudu DVR. Nevýhodou však je, že v současné době mohou být k dispozici omezené možnosti obsahu.

2 – Klíčové body

Klíčové body

1. TV YouTube vyžaduje stahování aplikace v inteligentní televizi nebo streamování.

2. Je k němu přístup k počítačům, televizorům a mobilním zařízením.

3. Rozhraní je uživatelsky přívětivé a nabízí vynikající výběr kanálu.

4. Poskytuje funkci cloudu DVR pro nahrávání vašich oblíbených pořadů.

5. TV YouTube podporuje rozlišení 4K s dalším upgradem.

6. Amazon Fire TV Stick se doporučuje pro rychlé nastavení a pohodlí.

7. Chcete-li připojit televizi YouTube, přihlaste se s účtem Google a ujistěte se, že váš telefon a televizor jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi.

8. Pro nejlepší zážitek z prohlížení použijte nejnovější verzi Chrome nebo Firefox.

9. TV YouTube nevyžaduje kabelovou skříňku ani smlouvu.

10. Členství umožňuje až 3 simultánní proudy, ale další proudy lze odemknout s doplněním 4K plus.

3 – Otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

1. Co potřebuji, abych získal tv na YouTube v televizi?
Chcete -li sledovat televizi YouTube v televizi, musíte si stáhnout aplikaci YouTube TV ve své chytré televizi nebo streamovacím zařízení.

2. Vyžaduje TV YouTube konkrétní zařízení?
TV na YouTube je přístupný na počítačích, televizích a mobilních zařízeních. Můžete to sledovat na chytrých telefonech, tabletech a ve webových prohlížečích na počítačích.

3. Jaká je nevýhoda TV YouTube?
Přestože TV YouTube nabízí skvělý výběr kanálu, uživatelsky přívětivé rozhraní a Cloud DVR, nevýhodou je, že v současné době může mít omezené možnosti obsahu.

4. Které streamovací zařízení funguje nejlépe s televizí YouTube?
Amazon Fire TV Stick se doporučuje pro své rychlé nastavení, pohodlí a kompatibilitu s TV YouTube.

5. Jak mohu připojit televizi YouTube k mé televizi?
Chcete -li připojit televizi YouTube, přihlaste se s účtem Google na mobilním zařízení pomocí aplikace YouTube TV. Ujistěte se, že váš telefon je připojen ke stejné síti Wi-Fi jako vaše televize.

6. Jaký je nejlepší způsob, jak získat YouTube TV?
Pro nejlepší zážitek z prohlížení si stáhněte nejnovější verzi Chrome nebo Firefox. Můžete si také stáhnout aplikaci YouTube TV na vybraných zařízeních z App Store vašeho zařízení.

7. Přichází tv na YouTube s kabelovou skříní?
Ne, kabelová skříňka není pro televizi YouTube vyžadována. Může být streamován v televizích, telefonech, tabletech a počítačích.

8. Kolik televizorů mohu mít na YouTube TV?
Členství na YouTube TV zahrnuje až 3 simultánní proudy. Další proudy lze odemknout s doplňkem 4K plus za dodatečné náklady.

Jaké vybavení potřebuji pro YouTube TV?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebuji, abych získal tv na YouTube v televizi

Chcete -li sledovat televizi YouTube v televizi, musíte nejprve stáhnout aplikaci TV YouTube do své chytré televize nebo streamování zařízení. Pokud TV na YouTube není předinstalována, můžete si aplikaci stáhnout tak, že přejdete do obchodu s aplikacemi ve vaší chytré televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje televize YouTube zařízení

TV na YouTube můžete sledovat na počítači, televizi nebo mobilním zařízení. V tomto článku se dozvíte více o různých zařízeních a platformách, které můžete použít k sledování televize YouTube. Sledujte televizi YouTube na svém mobilním zařízení, včetně některých chytrých telefonů a tablet. YouTube TV také pracuje ve webovém prohlížeči na vašem počítači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda TV YouTube

S vynikajícím výběrem kanálu, snadno použitelným rozhraním a vynikajícím Cloud DVR je YouTube TV vynikající náhradou kabelové televize. Nabízí upgrade 20 $ 4k, ale nevýhodou je, že v současné době není moc sledovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké streamovací zařízení funguje nejlépe s TV YouTube

Nejlepší možnost YouTube TV pro rychlé nastavení: Amazon Fire TV Stick

Stačí zapojit Firestick do boku televizoru v portu HDMI a můžete začít. A dálkový ovladač pracuje s Alexou pro snadné hledání hlasu. Amazon Fire TV Sticks a YouTube TV jsou skvělou kombo pro pohodlí a flexibilitu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojíte YouTube TV

A pak se přihlaste k vašemu Googlu. Účet se přihlásit se stahováním telefonu a otevřete mobilní aplikaci YouTube TV a pokud je váš telefon připojen ke stejnému Wi-Fi jako vaše televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší způsob, jak získat YouTube TV

Pro nejlepší zážitek z prohlížení na YouTube si stáhněte nejnovější verzi Chrome nebo Firefox. Sledujte na televizory s přehrávači pro streamování médií, chytrými televizory a herní konzole: Stáhněte si aplikaci YouTube TV na vybraných zařízeních vyhledáváním „YouTube TV“ v obchodě s aplikacemi vašeho zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přichází tv na YouTube s krabicí

Za 73 $ měsíčně poskytuje předplatné na YouTube přístup k mnoha nejpopulárnějším vysílacím a kabelovým kanálům. Není nutná žádná smlouva nebo kabelová skříňka. Obsah můžete streamovat živě nebo na vyžádání z televize, telefonu, tabletu nebo počítače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů můžete mít na YouTube TV

3

Vaše členství zahrnuje až 3 simultánní proudy. Pro další měsíční poplatek naše 4K plus doplňky odemkne neomezené proudy doma, takže můžete sledovat TV na YouTube na tolika kompatibilních obrazovkách, kolik chcete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat televizi na YouTube ve 2 různých domech

Můžete sledovat YouTube TV na více místech ANO, můžete sledovat YouTube TV na více místech. Abyste však mohli vidět místní sítě, budete se však muset přihlásit alespoň každé tři měsíce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší získat inteligentní televizi nebo streamovací zařízení

V obecném smyslu mají streamovací zařízení tendenci nabízet více možností. Chytré televizory pravděpodobně poskytnou přístup ke všem velkým jmenům, ale některé další specializované služby, na které vaše televize nemusí mít aplikaci. (Pamatujte, že pro všechny placené služby budete muset získat předplatné.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte všechny inteligentní televizory podporující televizi YouTube

Stáhněte si aplikaci TV YouTube na vybraných zařízeních vyhledáváním „YouTube TV“ v obchodě s aplikacemi vašeho zařízení. Mezi podporovaná zařízení patří Select Amazon Fire TV zařízení, hráče Roku a televizory, Apple TV a Apple TV 4K, Vizio Smartcast TVS, Samsung & LG Smart TVS, Hisense TVS, Xbox One a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů můžete mít na YouTube TV

3

Vaše členství zahrnuje až 3 simultánní proudy. Pro další měsíční poplatek naše 4K plus doplňky odemkne neomezené proudy doma, takže můžete sledovat TV na YouTube na tolika kompatibilních obrazovkách, kolik chcete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které chytré televizory pracují s TV YouTube

Televizory a hráči

Předplatitelé YouTube TV s Android TV, Apple TV nebo Select Amazon Fire TVs si mohou jednoduše stáhnout aplikaci YouTube, přihlásit se a začít sledovat službu. Totéž platí pro majitele inteligentních televizorů Hisense, LG a Samsung, stejně jako TVIZIO Smartcast TVS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] O kolik televizorů je na YouTube dobré

TV YouTube vám umožňuje streamovat obsah na třech zařízeních najednou a svůj účet můžete sdílet s pěti lidmi. Pokud přidáte plán 4K plus (19 $.99 další za měsíc), dostanete neomezené potoky přes svůj domov Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tv na YouTube opravdu levnější než kabel

Celkové úspory YouTube TV vs kabelová televize:

Celkem vám půjdete s YouTube TV přes Xfinity ušetří asi 165 $.80 za měsíc. (Plus všechny poplatky a daně, které platíte za Xfinity, ale ne YouTube TV.) V průběhu roku vám YouTube TV ušetří 1 989 $.60 ročně ještě předtím, než se podíváme na poplatky atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji YouTube TV

Tak jděte na navigační lištu zde na dně a jděte na ten zvětšovací sklo právě tam. A klikněte na vyhledávání. A pak pokračujte a zadejte v televizi YouTube. Dobře, tak jsem to dostal asi na půli cesty

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou 2 domácnosti sdílet YouTube TV

Pokud jste si zakoupili členství v televizi YouTube, můžete vytvořit rodinnou skupinu, která by sdílela své členství s až pěti lidmi bez dalších nákladů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat televizi na YouTube ve 2 různých domech

Můžete sledovat YouTube TV na více místech ANO, můžete sledovat YouTube TV na více místech. Abyste však mohli vidět místní sítě, budete se však muset přihlásit alespoň každé tři měsíce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů v jednom domě může používat YouTube TV

3

Vaše členství zahrnuje až 3 simultánní proudy. Pro další měsíční poplatek naše 4K plus doplňky odemkne neomezené proudy doma, takže můžete sledovat TV na YouTube na tolika kompatibilních obrazovkách, kolik chcete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sdílet YouTube TV s někým v jiném domě

Pokud jste si zakoupili členství v televizi YouTube, můžete vytvořit rodinnou skupinu. Rodinná skupina vám umožní sdílet své členství s až 5 členy bez dalších nákladů. Když vytvoříte rodinnou skupinu, stanete se rodinným manažerem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji roku nebo požární hůl, pokud mám inteligentní televizi

Rychlá odpověď: Ne, nemusíte nutně potřebovat požární hůl, pokud máte chytrou televizi. Existují pro vás různé možnosti, pokud hledáte streamovací tyčinky, které vám umožní sledovat váš oblíbený obsah na planetě. Amazon Fire Stick je jedním z nich!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji televizní krabici, pokud mám chytrou televizi

Inteligentní televize nepotřebuje krabici. Na druhé straně tržní předpisy na trhu s televizním boxem, kvůli otevřenosti systému Android TV Box, nízkým obtížím ve vývoji hardwaru a nízkým… Pokud je některá z vašich televizorů chytrá televize, můžete získat přístup k filmům a televizním pořadům prostřednictvím internetového streamování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou inteligentní televizi k YouTube

V tomto videu vám ukážeme, jak se zapojit s YouTube ve vašem televizi při používání chytrého. Zařízení, které můžete připojit ke svému streamovacímu zařízení a rozšířit svůj YouTube v televizi. Zkušenosti spárováním

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není YouTube kompatibilní s mým chytrým televizí

Jedním z nejčastějších důvodů, proč YouTube nepracuje na inteligentní televizi, je nestabilní připojení k internetu. To by mohlo být způsobeno nespolehlivým routerem nebo modemem, příliš mnoho zařízení připojených k síti, nebo by to mohlo být způsobeno rušením z jiné elektroniky v okolí. 2.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je YouTube TV měsíčně

72 $.99/mo.
YouTube TV vs. konkurence

Servis Cena Živé kanály
YouTube TV 72 $.99/mo. 100+
DirecTV Stream 64 $.99–154 $.99/mo. 75–150+
Fubotv 74 $.99–94 $.99/mo. 140–215+
Philo 25 $.00/mo. 70+

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes desbloquear un iPhone robado??
Next Post
Je kreditní karma dobrý web?