15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak nainstaluji klienta OpenVPN na Kodi?

Shrnutí článku: Jak nainstalovat a konfigurovat OpenVPN na Kodi

1. Nainstalujte OpenVPN a správce sítě na Linux: Začněte konfigurací připojení OpenVPN na Linuxu. Po dokončení pokračujte v instalaci OpenVPN a správce sítě.

2. Získejte VPN Manager pro OpenVPN a kopírovat soubory: Získejte VPN Manager pro OpenVPN a zkopírujte potřebné soubory pro instalaci.

3. Nainstalujte VPN Manager pro OpenVPN: Pomocí zkopírovaných souborů nainstalujte správce VPN pro OpenVPN.

4. Konfigurace VPN Manager pro OpenVPN: Nakonfigurujte nastavení správce VPN pro OpenVPN, abyste zajistili správnou funkčnost.

5. Povolit VPN na Kodi: Uživatelé Raspberry Pi mohou v KODI povolit VPN podle těchto kroků: Otevřete nastavení Kodi, přejděte do správce souborů, vyberte Přidat zdroj, zadejte adresu URL doplňku Kodi VPN, klikněte na Dokon.

6. Nastavit VPN na Kodi: Chcete -li nainstalovat správce VPN na Kodi, spusťte Kodi a přejděte do Nastavení> Správce souborů. Poklepejte na Přidat zdroj, vraťte se na domovskou obrazovku Kodi, klikněte na doplňky a nainstalujte správce VPN z poskytnutého souboru ZIP.

7. VPN doplňky pro Kodi: Je možné nainstalovat VPN jako doplněk do Kodi na PC, Mac nebo Linux. Ne všichni poskytovatelé VPN však toto nastavení podporují a může to být složitý proces.

8. Lokalizace OpenVPN na Kodi: Po dokončení nastavení se vraťte na hlavní obrazovku Kodi a otevřete manažera VPN pro OpenVPN navigací do programů.

9. Manuální instalace OpenVPN: Chcete -li ručně nainstalovat OpenVPN, přihlaste se do webového rozhraní klienta OpenVPN Access Server, klikněte na ikonu Windows, stáhněte a otevřete instalační program a postupujte podle procesu instalace.

10. Odstraňování problémů s VPN s Kodi: Pokud váš VPN nepracuje s Kodi, zkuste se připojit k různým serverům VPN v různých regionech a přepínacích protokolech (TCP na UDP nebo naopak) na vyřešení jakýchkoli problémů souvisejících se serverem nebo protokolem.

11. Nejlepší VPNS pro Kodi: Mezi doporučené VPN pro Kodi patří NordVPN, SurfShark a ExpressVPN, nabízející funkce, jako jsou servery ve více zemích, a spolehlivý výkon a spolehlivý výkon.

Otázky a odpovědi

  1. Otázka: Jak nainstaluji OpenVPN na Kodi?
  2. Odpověď: Nejprve nakonfigurujte připojení OpenVPN na Linuxu. Poté nainstalujte OpenVPN a správce sítě. Nakonec získejte VPN Manager pro OpenVPN a kopírovací soubory, následuje instalace a konfigurace VPN Manager pro OpenVPN.

  3. Otázka: Jak mohu povolit VPN na Kodi?
  4. Odpověď: Chcete-li povolit VPN na Kodi, přejděte do nastavení Kodi, otevřete správce souborů, přidejte adresu URL doplňku Kodi VPN a uveďte mu jméno. To umožní funkce VPN na vašem zařízení Kodi.

  5. Otázka: Jaký je proces instalace manažera VPN na Kodi?
  6. Odpověď: Spusťte Kodi a přejděte na Nastavení> Správce souborů. Poklepejte na Přidat zdroj, přejděte zpět na domovskou obrazovku Kodi, klikněte na doplňky, vyberte doplněk pro prohlížeč a nainstalujte správce VPN z poskytnutého souboru ZIP.

  7. Otázka: Existují nějaké doplňky VPN pro Kodi?
  8. Odpověď: Ano, je možné nainstalovat VPN jako doplněk do Kodi na PC, Mac nebo Linux. Toto nastavení však nepodporují všichni poskytovatelé VPN a proces instalace může být náročný.

  9. Otázka: Kde mohu najít OpenVPN na Kodi?
  10. Odpověď: Po dokončení nastavení se vraťte na hlavní obrazovku Kodi a otevřete manažera VPN pro OpenVPN navigací do programů.

  11. Otázka: Jaký je manuální proces instalace pro OpenVPN?
  12. Odpověď: Chcete -li ručně nainstalovat OpenVPN, přihlaste se do webového rozhraní klientského serveru OpenVPN Access Server, klikněte na ikonu Windows, stáhněte a otevřete instalační program a postupujte podle procesu instalace.

  13. Otázka: Jak mohu řešit problémy s VPN s Kodi?
  14. Odpověď: Pokud váš VPN nepracuje s Kodi, zkuste se připojit k různým serverům VPN v různých regionech a přepínacích protokolech (TCP na UDP nebo naopak)), abyste vyřešili jakékoli problémy související s serverem nebo protokolem.

  15. Otázka: Která VPN se doporučuje pro Kodi?
  16. A: Některé z doporučených VPN pro Kodi zahrnují NordVPN, SurfShark a ExpressVPN. Tyto VPN nabízejí servery ve více zemích a spolehlivý výkon.

Jak nainstaluji klienta OpenVPN na Kodi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji OpenVPN na Kodi

Jak nakonfigurovat OpenVPN pro Kodi na Linux DeviceStep 1: Nakonfigurujte připojení OpenVPN.Nainstalujte OpenVPN a správce sítě na Linux.Krok 3: Získejte VPN Manager pro OpenVPN a kopírujte soubory.Krok 4: Nainstalujte VPN Manager pro OpenVPN.Krok 5: Nakonfigurujte VPN Manager pro OpenVPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím VPN na Kodi

Raspberry Pi: Na vašem OpenElec Krypton nebo Your IsEngard, Open Kodi’s Settings.Klikněte na Správce souborů.Klikněte na Přidat zdroj.Vyberte žádné.Zadejte adresu URL doplňku Kodi VPN.Klikněte na Do hotovo.Klikněte na Název doplňku.Klikněte na Do hotovo.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji manažera VPN na Kodi

Stačí postupovat podle těchto kroků a nastavit VPN na Kodi: spusťte Kodi a přejděte do nastavení > Správce souborů.Nyní dvojité klikněte na Přidat zdroj.Vraťte se na domovskou obrazovku Kodi.Klikněte na doplňky > Poté doplňkový prohlížeč (ikona boxu balíčku umístěná v levém horním rohu) > Nainstalujte ze souboru zipu > Kodi-Addon > servis.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje doplněk VPN pro Kodi

Metoda 3: Použití doplňků VPN pro Kodi

Je také možné nainstalovat VPN jako doplněk do Kodi na PC, Mac nebo Linux. To vám umožní změnit nastavení VPN bez ukončení Kodi, ale přichází se dvěma pozoruhodnými nevýhodami: ne všichni poskytovatelé VPN podporují toto nastavení a může to být složitý proces.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je OpenVPN na Kodi

Chcete -li dokončit nastavení, proveďte následující kroky: Vraťte se na hlavní obrazovku Kodi a poté přejděte na programy > Otevřete správce VPN pro OpenVPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně nainstalovat OpenVPN

Přejděte na webové rozhraní klienta OpenVPN Access Server.Přihlaste se s vašimi přihlašovacími údaji.Klikněte na ikonu Windows.Počkejte, až se stahování dokončí, a poté jej otevřete (přesný postup se mění trochu na prohlížeč).Kliknutím na „Run“ nebo „Open“ spusťte proces instalace.Klikněte na Instalovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje VPN nepracuje s Kodi

Vyzkoušejte jiný server nebo protokol VPN

Někdy jsou servery přetíženy nebo zažívají jiné problémy. Chcete -li se ujistit, že to není celý váš VPN, který nefunguje, zkuste se připojit k různým serverům VPN v různých regionech. Zkuste také přepínat protokoly – v OpenVPN z TCP na UDP nebo naopak kolem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší VPN pro Kodi

Nejlepší VPNS pro Kodi v roce 2023Nordvpn: Nejlepší VPN pro Kodi.SurfShark: Nejlepší hodnota VPN.ExpressVPN: Servery v 94 zemích včetně USA.Cyberghost: Více než 7 000 serverů v 90 zemích.Privatevpn: Velmi rychle pro streamování.Soukromý přístup k internetu: Dobré, konzistentní rychlosti spojené s velkorysou serverovou sítí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co VPN doporučuje Kodi

Nejlepší VPN pro Kodi: Nordvpn je naší nejlepší volbou pro použití s ​​Kodi. Má velkorysou síť serverů, rychlých rychlostí a silné funkce ochrany osobních údajů, jako je politika bez logů a možnost platit v bitcoinech. Můžete to dokonce vyzkoušet bez rizika, protože přichází s 30denní zárukou na zpětné peníze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co VPN funguje nejlépe s Kodi

ExpressVPN je pro Kodi nejlepší VPN, protože má neuvěřitelně rychlé rychlosti připojení, silnou zabezpečení a je kompatibilní se všemi streamovacími zařízeními. Nordvpn je dalším spolehlivým poskytovatelem VPN pro Kodi, pokud chcete obejít sportovní blokáty a streamovat geo-restrice na vašich oblíbených doplňcích pro Kodi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde se nachází OpenVPN

\ Program Files \ OpenVPN \ config

Spusťte OpenVPN jako službu umístěním jednoho nebo více .Konfigurační soubory OVPN v \ Program Files \ OpenVPN \ Config a spuštění služby OpenVPN, kterou lze ovládat z nabídky Start -> Kontrolní panel -> Administrativní nástroje -> Služby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavit server a klient OpenVPN

Jak nastavit server OpenVPN za 5 minut na Ubuntu LinuxFind a poznamenejte si veřejnou IP adresu.Stáhněte si nainstalování OpenVPN.Skript SH.Spusťte instalaci OpenVPN.SH nainstalovat server OpenVPN.Připojte server OpenVPN pomocí klienta iOS/Android/Linux/Windows.Ověřte svou připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příkaz k instalaci OpenVPN

Otevřete terminál stisknutím Ctrl + Alt + T . Do terminálu zadejte následující příkaz: sudo wget https: // swupdate.OpenVPN.net/repos/openVPN-repo-pkg-klíč.hospoda . Tím se nainstalují klíč úložiště OpenVPN používaného balíčky OpenVPN 3 Linux.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím VPN na Kodi Firestick

Nastavte Kodi VPN na FirestickRegister pro službu VPN, poskytněte vaše údaje a metody plateb a získejte uživatelské jméno a heslo.Jděte do domu Firestick Home.Přejděte do nabídky vyhledávání.Zadejte název své VPN a nainstalujte jeho aplikaci z Amazon App Store.Otevřete VPN a poté zadejte své uživatelské jméno a heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje nastavení VPN nefunguje

Restartujte zařízení. Zkontrolujte nastavení VPN a otevřete porty. Zakázat firewall nebo antivirus. Přeinstalujte svůj software VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí VPN pro Kodi

Porovnání nejlepších služeb VPN pro Kodi

Nordvpn Surfshark
Značka
Cena Od 3 $.29/měsíc Od 2 $.30/měsíc
Servery/země 5500+ serverů v 60 zemích 3200+ serverů ve 100 zemích
Podporovaná zařízení Windows, MacOS, Linux, Android, iOS Windows, MacOS, Linux, Android, iOS

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí VPN pro Kodi rok

Ipvanish – #2 nejlepší Kodi VPN

Ipvanish stojí 3 $.20/měsíc (nebo 3 $.92/měsíc se zálohováním cloudu) na ročním plánu. Je to rozumná cena, když vážíte, že implementuje zabezpečené AES 256bitové šifrování, má servery ve více než 60 zemích a má neomezenou šířku pásma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pomáhá VPN s vyrovnáváním Kodi

Využijte VPN k zastavení vyrovnávání

Jedinou metodou, jak zabránit tomu, aby ISP věděl o tom, co děláte, je skrýt online aktivitu s VPN s Kodi. Veepn skryje veškerou online aktivitu před ISP generováním šifrovaného připojení k internetu. Bude tedy nemožné, aby ISP zpomalil uživatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím OpenVPN

Klikněte pravým tlačítkem na konfigurační soubor OpenVPN (.OVPN) a vyberte Start OpenVPN v tomto konfiguračním souboru. Po spuštění můžete použít F4Key k ukončení. Po spuštění v okně příkazového řádku může být OpenVPN zastaven klíčem F4.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je IP adresa VPN pro OpenVPN

Ve výchozím nastavení jsou uživatelé připojené k přístupovému serveru dynamicky přiřazeny adresy IP, spravovány přístupovým serverem OpenVPN. Je to podobné internímu systému DHCP a výchozí podsíť pro jakýkoli nový server je nastavena na 172.27. 224.0/20.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spustit klienta OpenVPN

Chcete -li spustit OpenVPN, můžete: Klikněte pravým tlačítkem na konfigurační soubor OpenVPN (.OVPN) a vyberte Start OpenVPN v tomto konfiguračním souboru. Po spuštění můžete použít F4Key k ukončení. Po spuštění v okně příkazového řádku může být OpenVPN zastaven klíčem F4.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi klientem OpenVPN a serverem OpenVPN

V nejjednodušší podobě je server bodem připojení pro několik klientů, který zvládne jejich požadavky. Klient je software, který (obvykle) se připojuje k serveru a provádí akce. Klient poskytuje uživatelské rozhraní, které uživatelům umožňuje provádět akce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak spustit OpenVPN z příkazového řádku

Chcete -li spustit OpenVPN, můžete: Klikněte pravým tlačítkem na konfigurační soubor OpenVPN (. OVPN) a vyberte Start OpenVPN v tomto konfiguračním souboru.Spusťte OpenVPN z okna příkazového řádku s příkazem, například "OpenVPN myConfig. OVPN".Spusťte OpenVPN jako službu umístěním jednoho nebo více .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu stáhnout zdarma VPN na Kodi

Jak nainstalovat bezplatnou VPN pro Kodi prostřednictvím AppDownload The Free Kodi VPN. Nordvpn je známá svou širokou kompatibilitou zařízení.Nainstalujte klienta do zařízení.Jakmile je to hotovo, otevřete aplikaci a přihlaste se.Vyberte server, který vám vyhovuje nejlépe a připojte se k němu.Spusťte kodi – nyní jste bezpečí a skrytí!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje VPN nepracuje na mém ohnivě

Odinstalujte aplikaci, restartujte zařízení a nainstalujte aplikaci znovu. Pak zkuste znovu připojit. Restartujte zařízení Fire TV a všechna zařízení pro domácí síť, jako jsou modemy nebo směrovače.

[/WPRemark]

Previous Post
¿La búsqueda segura de McAfee es bien??
Next Post
Jak zjistím, jestli je moje chůva Cam?